Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wracamy sobie z Harleyem ( ja joawa jola od szili)trasa Warszawa -Białystok ( czteropasmówka) ruch jak cholera, nagle na poboczu widze lezacego psa stajemy i biegniemy ,trzeba uwazac zeby nie wybiegła na ulice,
dzwonimy na policje,straz miejska,
Jadą specjaliści Patrol Interwencyjny Klembów
Przejeżdzaja obok nas dwa razy nie widza ani nas ani auta na awaryjnych o psie nie wspomnę
Wysiadaja uzbrojeni w smycz i kaganiec Myśmy miały jeszcze parówki ,sedalin i koc
Bieganie na odcinku kilku kilometrów trwało ok godziny ,zatrzymwało się jedno auto:wub:
cała reszta pedziła jak oszalała trabiac i pukajac nas w czoło
Przy okazji zatrzymałą sie grupa harleyowców, Jola biegajaca pod prad machajaca rekami , joawa wachlujaca Harleya
No i dwóch specjalistów z Patrolu Interwencyjnego chłopaki juz ledwie zipali :
W koncu sie udało zapedzić suke i zarzucić jej koc na głowe:)
Akcja jak na Animal Platet , szkoda ze nikt nie nagrywał dwie blondynki łapiące psa i dwóch goniacych za blondynkami i psem specjalistów
Sunia w Klembowie schronisku niestety ,potrzebny pilny tymczas albo dom ,jest młodziutka widać ze wyrzucona z auta

wypowiedź Agnieszki P

potrzebna pomoc sunia jest teraz w Klembowie:lol:

Posted

Kinia1984 napisał(a):
glupi wniosek ale moze komus uciekla?:cool1: jednak malo prawdopodobne bo pies lezacy przy trasie szybkiego ruchu mowi samo za siebie....

nie ma czipa ta sunia?

Posted

Ja nie wiem co u suni ja tylko dostałam informacje, że w niedziele została przywieziona,dostałam zdjęcia i jak to PAni opisaała:):)Sunia w górę piękna jesteś!:)

Posted

Czyli nic nie wiadomo więcej o suni? Najlepiej jak by ja ktoś odwiedził, zobaczył co u niej, zapytał jak u niej ze zdrowiem, nawet nie ma żadnych namiarów jeżeli chodzi o ew adopcje