AGA35 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 wszystko oki . W piatek będą ją skanować czytnikiem , jak się okaże że ma czipa to jesteśmy w domu :-) Quote
Ewanka Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 AGA35 napisał(a):wszystko oki . W piatek będą ją skanować czytnikiem , jak się okaże że ma czipa to jesteśmy w domu :-) O, to dobra wiadomość ... czekamy do piątku i ściskamy kciuki :) Quote
Aleksa. Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 Trzymamy kciuki.:razz:A ja dzisiaj byłam u niej jest super!:):):):painting: Ps.Nie będzie mnie do poniedziałku :-( Quote
Atomowka Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 No i mamy piątek, ma chipa ?? Śliczna jest, taka radosna mimo wszystko, w mig znajdzie domek w razie gdyby chipu nie było Quote
Laura1108 Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Cudna suczydłą !!! Hmmm ... tylko to miejsce znalezienia jakoś nie napawa mnie optymizmem . Ciekawa czy ma czip no i czy ten czip będzie w jakiejkolwiek bazie danych ( szczerze to wątpię czy tak przypadkiem się zgubiła ale może sie mylę bo moja wiara w ludzi przeminęła z wiatrem bezpowrotnie ) a jeżeli nie czip to chociaż adresówka przy obroży by się przydała zawsze lepsze to niż nic choć jak chce się zgubić psa to na pewno nie puści się go z adresówką ... Quote
tripti Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Laura1108 napisał(a):Cudna suczydłą !!! Hmmm ... tylko to miejsce znalezienia jakoś nie napawa mnie optymizmem . Ciekawa czy ma czip no i czy ten czip będzie w jakiejkolwiek bazie danych ( szczerze to wątpię czy tak przypadkiem się zgubiła ale może sie mylę bo moja wiara w ludzi przeminęła z wiatrem bezpowrotnie ) a jeżeli nie czip to chociaż adresówka przy obroży by się przydała zawsze lepsze to niż nic choć jak chce się zgubić psa to na pewno nie puści się go z adresówką ... może jednak zgubiła się... to takie lotne psy, ale jak nie to i tak musi znaleźć wspaniały domek!!! Quote
Laura1108 Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 tripti napisał(a):może jednak zgubiła się... to takie lotne psy, ale jak nie to i tak musi znaleźć wspaniały domek!!! Masz rację !!!! Ty wiesz w sumie nie pomyślałam , że haszczaki to jednak lubią sobie poużywać na wolności :/ Quote
Aleksa. Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 Uploaded with ImageShack.us też taka sunia szuka domku http://www.dogomania.pl/threads/186224-Mix-siberian-husky-sunia-3-mc-szuka-DS!!!!!!-%29znowu-szuka-domu-%28 Quote
ChromosomekX Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 http://www.shusky.pl/ szukajcie tam pomocy już dostali informacje o tej suni Quote
NiJaSe Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 z kim się kontaktować w sprawie suczki , mam potencjalną chetną , sprawdzoną ma już haszczaka i odpowiednią więdze o rasie Quote
Aleksa. Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 Kontakt z Klembowem ale dowiedziałam się,że ma coś podobno z kręgosłupem pewnie ją wtedy samochód potrącił...:( Quote
NiJaSe Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 biedulka , ok. czyli niech dziewczyna dzwoni do Klembowa i tam o wszystko pyta a co z tym chipem miala sprawdzany ? Quote
Recommended Posts