Poker Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Lucyna napisał(a):Czasami tak jest jak się podmienia ... spróbuję coś z tym zrobić :-( tak też pomyślałam . Podziwiam, bo ja jestem noga w ogłoszeniach. Quote
Poker Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Trzymajcie kciuki za DS. Wczoraj rozmawiałam z koleżanką w innej sprawie i powiedziałam o Derku.Okazało sie ,że ona właśnie jest chętna na pieska.Dziś już przyjechała ,by go zobaczyć i zakochała się. Koleżanka mieszka sama, ale często bywa u niej 8.letnia wnuczka bardzo psiolubna. Domek jest w pięknym miejscu, wśród parków, blisko dobrego weta. Quote
mshume Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Super, Derek jest tak cudownym psiakiem, da domkowi wiele wspaniałych chwil :) Quote
ona03 Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 To trzymamy kciuki :lol: A koleżanka to będzie miała kontrole ze trzy razy dziennie :evil_lol: czy aby dobrze opiekuje się "SKARBEM" Poker ;) Quote
Lucyna Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Super Pokerku, zaczyna się układać ... :loveu: Quote
togaa Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Jak domek extra, to jeszcze Dusieńke dołożyc jako gratis i lecisz ze spokojna głową......;)! Quote
Lucyna Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Co racja, to racja :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Poker Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 ona03 napisał(a):To trzymamy kciuki :lol: A koleżanka to będzie miała kontrole ze trzy razy dziennie :evil_lol: czy aby dobrze opiekuje się "SKARBEM" Poker ;) niestety, mieszka po drugiej stronie miasta,ale czego się nie robi dla ukochanego psa. Naprawdę nie wiem jak się z nim rozstanę.Serce chyba mi pęknie na 1000000 kawałków. Już ryczę. Quote
Poker Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Koleżanka potwierdziła ,że bierze Derka.Będę się cieszyć w pełni :-(:multi:, gdy się u niej znajdzie. Pechowo skręciła kostkę po wyjściu ode mnie. A Derek zjadł dziś sporą porcję gotowanego :multi: On jest taki słodki, :loveu: że coś niesamowitego.Leży ze mną w łóżeczku obrócony do mnie pleckami, odwraca główkę i daje mi buzi. Quote
Poker Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 dostałam interesującą propozycję domku dla Derka w Opolu.Zobaczę co zrobię w ciągu 2 -3 dni. Jeżeli koleżanka będzie miała nogę w gipsie na kilka tygodni, to Derek nie będzie mógł do niej pójść. Quote
pokladziu Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Poker, ale co na to koleżanka. Odpuści tego słodziaka. Może zechce żeby Derek poczekał aż ona wyzdrowieje. Quote
Poker Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 pokladziu napisał(a):Poker, ale co na to koleżanka. Odpuści tego słodziaka. Może zechce żeby Derek poczekał aż ona wyzdrowieje. może i zechce, ale ja nie będę czekać, bo Derek nie będzie się tułał podczas naszego wyjazdu, to jest ostateczność.Najwyżej znajdę jej potem innego psa. pokładziu, czy mogłabyś w razie potrzeby zrobić szybką wizytę przedadopcyjną w tym domku w Opolu ? Chyba się zawyję ,ja go tak kocham,że nawet pod ogonkiem mogłabym go całować. Wpadłam jak Z Duńką i Bellą, a wydawało mi się już to niemożliwe. Quote
pokladziu Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Jestem do dyspozycji. W piątek jadę na krótki urlop ale do piątku proszę bardzo. Umów Pokerku wizytę i daj znać. Wszystko się kiełbasi z Derekiem i Dusią. Czytam Twoje wpisy i ryczę. Też chciałabym dla nich cudownych domków. Quote
Poker Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Dziękuję za pomoc.Sytuacja musi się wyjaśnić nie później niż do wtorku wieczorem.Ludzi są często w domu, więc chyba nie byłoby problemu z ustaleniem wizyty.W razie czego podam nr telefonu i sami się umówicie. Quote
togaa Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Zupełnie nieoczekiwany zwrot wydarzeń...A tak sie dobrze zapowiadało....?.No cóż..., Szkoda....! Quote
Poker Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 togaa, ale to nic straconego, to nie jest sytuacja bez wyjścia. Super domek na niego czeka. I to chyba moja decyzja bardziej niż koleżanki, która jeszcze nic nie wie. Quote
Basia i Barni Posted June 20, 2010 Author Posted June 20, 2010 Ja wiem ,ze poker wybierze najlepszy dom - tego jestem pewna :-) Quote
Poker Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 kolejny domek jest chętny na słodziaka.Rodzina z głogowa,2 córki w ieku 15 i 6 lat, dom z ogródkiem.Pani jest dziś we Wrocławiu i przyjedzie zobaczyć Derka. Quote
Poker Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Zadzwoniła koleżanka i powiedziała,że zakochała się w Derku i nie ma mowy,żeby go nie wzięła. Chce go zabrać w sobotę .Wcześniej pójdziemy zrobić zakupy dla niego.Łóżeczko, obróżkę , smycz, jedzonko, zabawki. Zaraz będę do niej jeszcze dzwonić. Pani z Głogowa nie zgłosiła się powtórnie,szkoda bo zaproponowałbym jej innego kudłaczka. Quote
Basia1244 Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Wiecie co? A ja wiedziałam, że to się tak skończy :) , że on koniec końców zostanie z koleżanką Poker choćby ona przez najbliższe tygodnie w gipsie chodziła :) Dereczku pakuj walizki do nowego domku :) Quote
pokladziu Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Dobre wiadomości. A Poker będzie miała blisko swojego słodziaka. Quote
Poker Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Domek z Opola jest zrozpaczony,że nie dostanie Derka.Wcale się nie dziwię. Zaproponowałam mu Rumka z hoteliku u zuziM A Derka to można garściami jeść i nie będzie dosyć. Ja go biorę na ręce jak małe dziecko i on siedzi okrakiem w oasie i obejmuje mnie łapkami.Ogonek cały czas w ruchu, chociaż do obcych jest jeszcze strachliwy. Wieczorem zawsze biorę go do łóżka, poleży chwilę czasem nawet pośpi ,a potem delikatnie się zsuwa i idzie do psiego łóżeczka. Quote
Basia i Barni Posted June 21, 2010 Author Posted June 21, 2010 Jutro jedzie do nowego domu moja tymczasowiczka po 4 miesiacach u mnie - rozpacz ogromna ,ale jezeli bym ja zatrzymala zamkniete DT :-( Quote
Recommended Posts