Jump to content
Dogomania

Syn Duni uwolniony z lancucha - po DT u Poker -znalazl super DS -powodzenia !!!

Recommended Posts

Posted

Pewnie pamietacie losy Duni

http://www.dogomania.pl/threads/138466-Dunia-uratowana-i-ma-nowy-domek-dzi%C4%99kujemy-poker-i-powodzenia-dunia-w-nowym-domu

Dunia ma juz cudowny dom !!!

Niestety jej syn urosl i wyladowal w tej samej budzie, podzielil ten sam los co jego matka !!!
Wlascicielka to 90 letnia babcia ,ktora ma typowo wiejskie podejscie do psow :mad:

Pies na wsi ma pilnowac !!! A czego ma pilnowac ten maly kosmaty szkrab? :shake:

Otoz ma pilnowac pola kapusty :crazyeye: Babcia ma tam posadzone pomidory, kapuste itd
Oczywiscie wszystko na wlasny uzytek :angryy: wiec rzeczywiscie jest czego pilnowac :mad:

Poker ,ktora zakochala sie w Duni stara sie ze wszystkich sil wyciagnac go z tej nory , ale wpierw musze ja go wyciagnac .

Babcia jest uparta i troche ma cos z glowka , ale mam nadzieje ,ze sie uda :-(

Musi sie udac ....

W ten weekend mnie na wsi nie bedzie , ale bedzie moja mama i ma za zadanie porozmawiac z babcia i naciskac ja tam dlugo ,az zgodzi sie go oddac ..

Dzis strasznie przypomina matke :-(

Deklaracje :

Lucyna 30 zl :-)
Poker 130 zl :-)
pokladziu 2 razy po 30 zl :-)

• Replies 237
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo dziękuję Basi i Barni za założenie wątku maluchowi. a Lucynie za deklarację.Mogę wyłożyć na niego 130 zł miesięcznie.Czyli mamy już 160 zł deklaracji na miesiąc.Brakuje jeszcze 90 zł.
Mam taki plan ,żeby go wyciągnąć z tej budy i zabrać do siebie za ok.10 dni, gdy Dusia pójdzie już do DS. Do końca czerwca byłby u nas, a potem na czas naszego wyjazdu czyli do ok.10 sierpnia byłby w hoteliku.Po powrocie, jeżeli nie znajdzie do tego momentu DS, zabieramy go z powrotem.
Pieniądze są więc potrzebne na opłacenie ok.1,5 miesiąca w hoteliku czyli 375 zł.
Cioteczki pomóżcie i dołóżcie trochę groszy.

Posted

Chyba będę wysyłać watek do cioteczek, na których pieski wpłacałam.Może pomogą.W końcu to tylko na 6 tygodni. Brakuje 90 zł.
Pisałam do Paja w sprawie hotelowania ,ale na razie brak odpowiedzi.

Posted

[quote name='Basia i Barni']pokladziu deklaruje 2 x po 30 zl <jupi>

Hura :multi::multi:, dziękuję, czyli mamy 190 zł na miesiąc.
Paja odpowiedziała ,że może wziąć małego ,ale musi być zaszczepiony, odrobaczony, odpchlony łagodny do psów i ludzi.

Posted

oby się jej udało, ja kombinuję jak łysy pod górę.myślę ,że w przyszły weekend mogłabym go brać. Dusieńka musi tylko dojść do siebie.

Posted

Basia dzwoniła do mnie ,że baba zgadza się oddać malucha.jest podobno słodki.Wieczorem mają być zdjęcia.
za ok.tydzień potrzebny będzie transport do nas.

Posted

Witajcie , babka odda psa bez problemow ,bo jej kopie dziury przy budzie , no ale co ma robic skoro jest na lancuchu i mu sie nudzi.
Pies jest strachliwy ,ale po blizszym poznaniu daje sie glaskac i jest nieagresywny , fajny z niego lobuz , cala mamusia i pysk ma przecudny .
zdjecia pozniej ,bo musze sie spakowac ,jutro jade na urlop.

Posted

Jest piękny , ale ryczeć mi się chce jak widzę ten łańcuch :-(
Mąż zobaczył go i powiedział ,że damy sobie z nim radę,wyprowadzimy go na prostą.
Malutki, wytrzymaj jeszcze te kilka dni .

Posted

Cudny to malo powiedziane, jest tak zaklaczony ,ze normalnie szok, ma mnostwo niepotrzebnego podszerstka, leni sie przeokrutnie . Cudne ufne oczy , nawet nie wie, ze ciotki juz szykuja dla niego lepsze zycie :-)

Posted

Dunia była mocniej skołtuniona, ona miała wzdłuż łapek grube liny ze zbitej sierści, nie mogłam nożycami przeciąć.
Na kiedy mam załatwiać transport ?