Basia i Barni Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Pewnie pamietacie losy Duni http://www.dogomania.pl/threads/138466-Dunia-uratowana-i-ma-nowy-domek-dzi%C4%99kujemy-poker-i-powodzenia-dunia-w-nowym-domu Dunia ma juz cudowny dom !!! Niestety jej syn urosl i wyladowal w tej samej budzie, podzielil ten sam los co jego matka !!! Wlascicielka to 90 letnia babcia ,ktora ma typowo wiejskie podejscie do psow :mad: Pies na wsi ma pilnowac !!! A czego ma pilnowac ten maly kosmaty szkrab? :shake: Otoz ma pilnowac pola kapusty :crazyeye: Babcia ma tam posadzone pomidory, kapuste itd Oczywiscie wszystko na wlasny uzytek :angryy: wiec rzeczywiscie jest czego pilnowac :mad: Poker ,ktora zakochala sie w Duni stara sie ze wszystkich sil wyciagnac go z tej nory , ale wpierw musze ja go wyciagnac . Babcia jest uparta i troche ma cos z glowka , ale mam nadzieje ,ze sie uda :-( Musi sie udac .... W ten weekend mnie na wsi nie bedzie , ale bedzie moja mama i ma za zadanie porozmawiac z babcia i naciskac ja tam dlugo ,az zgodzi sie go oddac .. Dzis strasznie przypomina matke :-( Deklaracje : Lucyna 30 zl :-) Poker 130 zl :-) pokladziu 2 razy po 30 zl :-) Quote
Lucyna Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Deklaruję 30 pln miesięcznie dla synka Duni ... oby udało się go zdjąć z łańcucha. Quote
Poker Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Bardzo dziękuję Basi i Barni za założenie wątku maluchowi. a Lucynie za deklarację.Mogę wyłożyć na niego 130 zł miesięcznie.Czyli mamy już 160 zł deklaracji na miesiąc.Brakuje jeszcze 90 zł. Mam taki plan ,żeby go wyciągnąć z tej budy i zabrać do siebie za ok.10 dni, gdy Dusia pójdzie już do DS. Do końca czerwca byłby u nas, a potem na czas naszego wyjazdu czyli do ok.10 sierpnia byłby w hoteliku.Po powrocie, jeżeli nie znajdzie do tego momentu DS, zabieramy go z powrotem. Pieniądze są więc potrzebne na opłacenie ok.1,5 miesiąca w hoteliku czyli 375 zł. Cioteczki pomóżcie i dołóżcie trochę groszy. Quote
Basia i Barni Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 zapisuje deklaracje dla Doneczka w pierwszym poscie . Quote
Poker Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Chyba będę wysyłać watek do cioteczek, na których pieski wpłacałam.Może pomogą.W końcu to tylko na 6 tygodni. Brakuje 90 zł. Pisałam do Paja w sprawie hotelowania ,ale na razie brak odpowiedzi. Quote
Basia i Barni Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 pokladziu deklaruje 2 x po 30 zl <jupi> Quote
Poker Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 [quote name='Basia i Barni']pokladziu deklaruje 2 x po 30 zl <jupi> Hura :multi::multi:, dziękuję, czyli mamy 190 zł na miesiąc. Paja odpowiedziała ,że może wziąć małego ,ale musi być zaszczepiony, odrobaczony, odpchlony łagodny do psów i ludzi. Quote
Lucyna Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Jak trafi do Ciebie to właśnie taki będzie ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ... superowo Quote
Basia i Barni Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 Mama pojechala na wies, zobaczymy ,czy ustrzeli babke chodzaca na dzialce , bo ona ma wszystko zawsze pozamykane . Trzymajcie kciuki . Quote
Poker Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 oby się jej udało, ja kombinuję jak łysy pod górę.myślę ,że w przyszły weekend mogłabym go brać. Dusieńka musi tylko dojść do siebie. Quote
Poker Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 mam też obiecane 20 zł na ewentualny wykup małego od baby Quote
ulka 1108 Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 witajcie dziewczyny, jak mi podacie nr konta to postaram się coś wpłacić na malucha, śliczny jest, a ta stara ch....a ma porządnie coś nie tak z łbem Quote
Poker Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 dzięki ulka1108, jak sytuacja się wyklaruje, to na pewno się upomnę. Quote
Poker Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Basia dzwoniła do mnie ,że baba zgadza się oddać malucha.jest podobno słodki.Wieczorem mają być zdjęcia. za ok.tydzień potrzebny będzie transport do nas. Quote
Basia i Barni Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 Witajcie , babka odda psa bez problemow ,bo jej kopie dziury przy budzie , no ale co ma robic skoro jest na lancuchu i mu sie nudzi. Pies jest strachliwy ,ale po blizszym poznaniu daje sie glaskac i jest nieagresywny , fajny z niego lobuz , cala mamusia i pysk ma przecudny . zdjecia pozniej ,bo musze sie spakowac ,jutro jade na urlop. Quote
Poker Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 dzięki za wpis, ale my chcemy zdjęcia , zdjęcia.......... Quote
Basia i Barni Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 prosze bardzo , czyz nie jest przepiekny :-) Quote
Poker Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Jest piękny , ale ryczeć mi się chce jak widzę ten łańcuch :-( Mąż zobaczył go i powiedział ,że damy sobie z nim radę,wyprowadzimy go na prostą. Malutki, wytrzymaj jeszcze te kilka dni . Quote
Basia i Barni Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 Cudny to malo powiedziane, jest tak zaklaczony ,ze normalnie szok, ma mnostwo niepotrzebnego podszerstka, leni sie przeokrutnie . Cudne ufne oczy , nawet nie wie, ze ciotki juz szykuja dla niego lepsze zycie :-) Quote
Poker Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Dunia była mocniej skołtuniona, ona miała wzdłuż łapek grube liny ze zbitej sierści, nie mogłam nożycami przeciąć. Na kiedy mam załatwiać transport ? Quote
malawaszka Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 mój boże :( koszmar.... kiedy będzie zabrany? serce pęka :( Dunieczka taka wypieszczona a synek... oby już niedługo :kciuki: Quote
Recommended Posts