Kapsel Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Dokładnie, jak ten kupiec zrezygnuje, wynajmiecie i znajdzie się kolejny i zerwą umowę na 100%. Nina bardzo dobrze radzi, szukajcie innej oferty :shake: Quote
Nes2009 Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 To jest w ten sposób. Jeśli kupiec nie kupi to my się wprowadzamy i już nie będzie sprzedawała. A oferta kusząca. Mogę mieć ozę, psiaki i nawet słonia. Szukamy innych ofert ale albo cena jest abstrakcyjna albo chcą bez dzieci i zwierząt. A to odpada. Uruchomiłam już wszystkie możliwe kontakty tu. Ale cisza. Nie, no nie zupełnie. Są jeszcze domy wolne za 200 zł bez prądu, gazu i bieżącej wody. No na to ja nie pójdę. A kupiec nie kupi. Czuję. Quote
Mysza2 Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 To ja te zdrowaśki będę klepać Nesusiu. Trzymajcie się jakoś:):) Quote
Maruda666 Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 :thumbs::thumbs::thumbs: - tylko tyle mogę, wiec trzymam z całych sił. Quote
Nes2009 Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 Mamy drugi dom:) Tam to nawet kurnik jest. Mogę mieć około 15 psiaków nawet i króliki i co chcę:)Ogromny ogród, pomieszczenia gospodarcze. I chyba 7 wersalek. Oj Diego nie będzie wiedział na której się położyć:) Tak więc jak nie tu to tu. I tak od 1 października będziemy na nowym miejscu. I chyba będę miała swój wymarzony tymczas:) Oj będzie szaleństwo dziewczynki, będzie:) Zapomniałam dodać że są tu 4 ogromne pokoje:) Quote
ageralion Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 [quote name='Nes2009']Mamy drugi dom:) Tam to nawet kurnik jest. Mogę mieć około 15 psiaków nawet i króliki i co chcę:)Ogromny ogród, pomieszczenia gospodarcze. I chyba 7 wersalek. Oj Diego nie będzie wiedział na której się położyć:) Tak więc jak nie tu to tu. I tak od 1 października będziemy na nowym miejscu. I chyba będę miała swój wymarzony tymczas:) Oj będzie szaleństwo dziewczynki, będzie:) Zapomniałam dodać że są tu 4 ogromne pokoje:)[/QUOTE] To ja cichutko w kaciku dalej trzymam kciukasy, az nie napiszez, ze wlasnie klikasz do nas z jednej z tych 7 wersalek :) Quote
Mysza2 Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Nesusiu bardzo się cieszę.:multi::multi::multi: To już pewne? Quote
Nes2009 Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 Ten dom na 100% pewny. Kobieta chciała zebyśmy już dzis zostali. Pojechaliśmy oczywiście z Diegiem. Bo jak że by inaczej. Kobieta struchlała i zapytała czy właśnie takie psy chcę mieć. Powiedziałam i mniejsze i większe. Nie ma nic przeciwko ale na posesje nie wejdzie:) Mieszka obok. A ja się boję cieszyć:) Quote
andegawenka Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Bossze ja też się boję cieszyć i dalej trzymam kciuki:smile: Quote
Kapsel Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 [img]http://lh3.ggpht.com/_RzcK2QFBGo0/S_Ql8biVCYI/AAAAAAAAACI/Vok-496OaIc/s640/P1010626.JPG[/img] Quote
andegawenka Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Yes,yes,yes brawo Aluniu:multi::multi::multi::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: To jest Diego:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:???????? Quote
gazzy Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Nieee Diego... To Alinka ćwiczy wklejanie fotek ;) Ma nadzieję, że Aga się nie zdenerwuje ;D To jest cudny bokserek Ali - Kapselek :) Quote
andegawenka Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 :splat:To Kapsel, Diego ma mniej białego na klacie a wiecej na pychu:lol: Quote
Nes2009 Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 No i Diego nie ma białego fiutka:) I Diego jest śliczniutki a ten jakby troche taki młodzieniaszkowaty. Zero powagi. Quote
Maruda666 Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Czyli to Kapsla Kapsel :). Futerko mu błyszczy jakby napastowane - to jakiś specjalny nabłyszczacz;) Śliczny jest :) Nesiu, ja mam cały czas tą paczuszkę z bazarku dla Ciebie do wysłania. Mam adres, ale nie mam imienia i nazwiska, a teraz, to nie wiem, czy nie poczekać do zmiany adresu?? Quote
jostel5 Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Oba są piękne,choć każdy w swoim rodzaju: tu biały fiutek, tam biały pychol ;) Nes,samego szczęścia w nowych apartamentach! :) Quote
Nes2009 Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 Jostelko dziękuję a Tobie Marudziu napiszę: Poczekaj:) Dziękuję Wam Ciotunie przez duże C Quote
Kapsel Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Nesusia mówiła, żebyś na razie się wstrzymała bo ona się przeprowadza :lol::lol::lol: Przepraszam Nesusię i Diegusia za tą próbę mojego wklejania zdjęć. Bardzo przepraszam :oops::oops::oops: Nesusia pozwoliła zostawić to zdjęcie :oops::oops::oops: Quote
andegawenka Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 [quote name='Kapsel']Nesusia mówiła, żebyś na razie się wstrzymała bo ona się przeprowadza :lol::lol::lol: Przepraszam Nesusię i Diegusia za tą próbę mojego wklejania zdjęć. Bardzo przepraszam :oops::oops::oops: Nesusia pozwoliła zostawić to zdjęcie :oops::oops::oops:[/QUOTE] Na Nynusiowym wątku wklej....będzie nam bardzo miło:smile: Quote
Nes2009 Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 No jak można usunąć takie białe między nogami. Niech będzie. Jakiś ruch i porozmawiać można:) Quote
Maruda666 Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 [quote name='Nes2009']No jak można usunąć takie białe między nogami. Niech będzie. Jakiś ruch i porozmawiać można:)[/QUOTE] Przez dobry moment głowiłam się, o jakie białe i między czyimi nogami chodzi :evil_lol::evil_lol: Quote
Kapsel Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 [quote name='Maruda666']Przez dobry moment głowiłam się, o jakie białe i między czyimi nogami chodzi :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Marudko, czy Ty też jesteś jak ja blondi? :evil_lol: Quote
Maruda666 Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 [quote name='Kapsel']Marudko, czy Ty też jesteś jak ja blondi? :evil_lol:[/QUOTE] Też się zastanawiałaś ?? To może to norma i nie jest jeszcze z nami tak źle?? Quote
Nes2009 Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 Z Wami nigdy ale to przenigdy nie jest źle. To ja tak mało czytelnie napisałam:) I tak Was kochom baardzo. Tak samo jak Diego mnie;) Quote
Recommended Posts