Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To jest w ten sposób. Jeśli kupiec nie kupi to my się wprowadzamy i już nie będzie sprzedawała. A oferta kusząca. Mogę mieć ozę, psiaki i nawet słonia. Szukamy innych ofert ale albo cena jest abstrakcyjna albo chcą bez dzieci i zwierząt. A to odpada. Uruchomiłam już wszystkie możliwe kontakty tu. Ale cisza. Nie, no nie zupełnie. Są jeszcze domy wolne za 200 zł bez prądu, gazu i bieżącej wody. No na to ja nie pójdę. A kupiec nie kupi. Czuję.

Posted

Mamy drugi dom:) Tam to nawet kurnik jest. Mogę mieć około 15 psiaków nawet i króliki i co chcę:)Ogromny ogród, pomieszczenia gospodarcze. I chyba 7 wersalek. Oj Diego nie będzie wiedział na której się położyć:) Tak więc jak nie tu to tu. I tak od 1 października będziemy na nowym miejscu. I chyba będę miała swój wymarzony tymczas:) Oj będzie szaleństwo dziewczynki, będzie:) Zapomniałam dodać że są tu 4 ogromne pokoje:)

Posted

[quote name='Nes2009']Mamy drugi dom:) Tam to nawet kurnik jest. Mogę mieć około 15 psiaków nawet i króliki i co chcę:)Ogromny ogród, pomieszczenia gospodarcze. I chyba 7 wersalek. Oj Diego nie będzie wiedział na której się położyć:) Tak więc jak nie tu to tu. I tak od 1 października będziemy na nowym miejscu. I chyba będę miała swój wymarzony tymczas:) Oj będzie szaleństwo dziewczynki, będzie:) Zapomniałam dodać że są tu 4 ogromne pokoje:)[/QUOTE]
To ja cichutko w kaciku dalej trzymam kciukasy, az nie napiszez, ze wlasnie klikasz do nas z jednej z tych 7 wersalek :)

Posted

Ten dom na 100% pewny. Kobieta chciała zebyśmy już dzis zostali. Pojechaliśmy oczywiście z Diegiem. Bo jak że by inaczej. Kobieta struchlała i zapytała czy właśnie takie psy chcę mieć. Powiedziałam i mniejsze i większe. Nie ma nic przeciwko ale na posesje nie wejdzie:) Mieszka obok. A ja się boję cieszyć:)

Posted

Czyli to Kapsla Kapsel :). Futerko mu błyszczy jakby napastowane - to jakiś specjalny nabłyszczacz;) Śliczny jest :)
Nesiu, ja mam cały czas tą paczuszkę z bazarku dla Ciebie do wysłania. Mam adres, ale nie mam imienia i nazwiska, a teraz, to nie wiem, czy nie poczekać do zmiany adresu??

Posted

Nesusia mówiła, żebyś na razie się wstrzymała bo ona się przeprowadza :lol::lol::lol:
Przepraszam Nesusię i Diegusia za tą próbę mojego wklejania zdjęć.
Bardzo przepraszam :oops::oops::oops:
Nesusia pozwoliła zostawić to zdjęcie :oops::oops::oops:

Posted

[quote name='Kapsel']Nesusia mówiła, żebyś na razie się wstrzymała bo ona się przeprowadza :lol::lol::lol:
Przepraszam Nesusię i Diegusia za tą próbę mojego wklejania zdjęć.
Bardzo przepraszam :oops::oops::oops:
Nesusia pozwoliła zostawić to zdjęcie :oops::oops::oops:[/QUOTE]

Na Nynusiowym wątku wklej....będzie nam bardzo miło:smile:

Posted

[quote name='Nes2009']No jak można usunąć takie białe między nogami. Niech będzie. Jakiś ruch i porozmawiać można:)[/QUOTE]

Przez dobry moment głowiłam się, o jakie białe i między czyimi nogami chodzi :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Maruda666']Przez dobry moment głowiłam się, o jakie białe i między czyimi nogami chodzi :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
Marudko, czy Ty też jesteś jak ja blondi? :evil_lol: