margaret Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 tu się szczęśliwie schłodziło, podobno do wtorku, potem znów skwar tak sobie myślę, że zaplacę za te ogłoszenia, wstrzymałabym sie tylko aż Kinga da znać co i jak, jak sytuacja wygląda, jak ogłaszać , jaki kontakt dać - teraz sezon urlopowy więc może i Kinga wyjedzie gdzieś na czas jakiś, jak to uzgodnimy to zamówię ogłoszenia pozdrówka! Quote
kinia098 Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 margaret napisał(a):tu się szczęśliwie schłodziło, podobno do wtorku, potem znów skwar tak sobie myślę, że zaplacę za te ogłoszenia, wstrzymałabym sie tylko aż Kinga da znać co i jak, jak sytuacja wygląda, jak ogłaszać , jaki kontakt dać - teraz sezon urlopowy więc może i Kinga wyjedzie gdzieś na czas jakiś, jak to uzgodnimy to zamówię ogłoszenia pozdrówka! Miejmy nadzieję, że do końca lipca wróci :cool3: Quote
kinga Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 kinia098 napisał(a):Miejmy nadzieję, że do końca lipca wróci :cool3: he he, z koncem lipca dopiero wyjeżdża :oops:. Dziewczyny, tłumaczyłam już sie trochę na pw - że z różnych powodów losowych zniknęłam na chwilę z dogo. Teraz wracam, ale też na niedługo - bo potem urlop. A propos bazarku ogłoszeniowego - Ghana ma wykupiony właśnie taki bazarek ( trochę mniej ogłoszeń, jednak i tak sporo), razem z nią wykupiłam drugiej suczce Szancie. O Szantę miałam dwa zapytania, z czego jedno bardzo konkretne - które się jakoś potem rozmyło. O Ghanę zero. I niestety z Ghaną trzeba będzie poczekać na koncówkę sierpnia - bo nie dam rady z daleka monitorować potencjalnej adopcji. Trudno - musi poczekać, zresztą i tak to może być droga przez ugór, ta jej adopcja. Za to na jesieni wezmę się za to ogłaszanie ostro ;). A z dobrych wieści - Ghana jest juz wysterylizowana. Quote
NatiiMar Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Prosze o pomoc dla cudnej suczki...jeśli szybko nie zadziałamy, suni grozi ogromne niebezpieczeństwo,żyje na ulicy! http://www.dogomania.pl/threads/189603-Pilne!!!-Wyrzucona-sponiewierana-bez-szans!?p=15070658#post15070658 Quote
kinia098 Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 kinga napisał(a):he he, z koncem lipca dopiero wyjeżdża :oops:. Dziewczyny, tłumaczyłam już sie trochę na pw - że z różnych powodów losowych zniknęłam na chwilę z dogo. Teraz wracam, ale też na niedługo - bo potem urlop. A propos bazarku ogłoszeniowego - Ghana ma wykupiony właśnie taki bazarek ( trochę mniej ogłoszeń, jednak i tak sporo), razem z nią wykupiłam drugiej suczce Szancie. O Szantę miałam dwa zapytania, z czego jedno bardzo konkretne - które się jakoś potem rozmyło. O Ghanę zero. I niestety z Ghaną trzeba będzie poczekać na koncówkę sierpnia - bo nie dam rady z daleka monitorować potencjalnej adopcji. Trudno - musi poczekać, zresztą i tak to może być droga przez ugór, ta jej adopcja. Za to na jesieni wezmę się za to ogłaszanie ostro ;). A z dobrych wieści - Ghana jest juz wysterylizowana. Szkoda, że Szancie się nie udało :( Dobrze, że Ghana już po sterylce :) Może do tego czasu ktoś wypatrzy ją w schronisku i będzie miała super domek? :) Quote
kinia098 Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 No to podniosę naszą sunię do góry :) :) Może akurat ktoś ma domek poszukujący właśnie takiej suni :) Quote
kinia098 Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Chyba wszyscy o Ghanie już zapomnieli :? :/ Quote
karina1002 Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 kinia098 napisał(a):Chyba wszyscy o Ghanie już zapomnieli :? :/ Nie zapomnieli, nie zapomnieli. Czekają na powrót Kingi :) Quote
kinia098 Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 karina1002 napisał(a):Nie zapomnieli, nie zapomnieli. Czekają na powrót Kingi :) Ano chyba, że tak : D Quote
margaret Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Kinga! wracaj! stęskniliśmy się za Tobą:) całusy dla Ghany, biedulki:) nie zapomniałam-wyjechałam, ale już jestem:) Quote
Igiełka Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Zaglądam i trzymam mocno kciuki za dobry dom. :lol: Quote
Natalisko Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Chere Madame,dosyc juz tych wojazy.Wszyscy juz powracali,a ta jeszcze sie wloczy! Quote
Igiełka Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Pewnie podróżuje i świat zwiedza. :lol: Podnoszę ślicznotkę. :loveu: Quote
kinia098 Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Ale się zasiedziała na tych wczasach :lol: Quote
laikinia Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 bidulka... jak mozna cos takiego zrobic... ehh te ludziska... :( Quote
kinga Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 laikinia napisał(a):bidulka... jak mozna cos takiego zrobic... ehh te ludziska... :( laikinia :-) - to już wiesz... :-) Quote
kinga Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 ...a przy okazji wyjaśniem i usprawiedliwiam milczenie na wątku. Proszę o przychylne spojrzenie :-) Po urlopie trochę się u mnie działo... To "Trochę" właśnie chrapie na swoim posłaniu, aż dom trzeszczy... :-) http://www.dogomania.pl/threads/191046-BONA_dostojne-spojrzenie-KRÓLOWEJ_już-BEZPIECZNA-w-domu-w-Koszalinie!_Ma-Swój-Dom! Quote
margaret Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Kinga - piękna nabyta sunia, pozaglądam na wasz wątek ale co z Ghanką? jak się miewa? Quote
laikinia Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Natalisko napisał(a):Laikinio,dzieki ze wpadlas Wlasnie pisze i pisze ;-) ... Ghana ty sloneczko, ile masz jeszcze zamiar siedziec w schronisku? Smigaj do domku, bo zima sie zbliza. :) Quote
Recommended Posts