Jump to content
Dogomania

KOSZALIN - czarna GHANA. Powieszona... na drucie. Wreszcie znalazła DOM :)

Recommended Posts

Posted

tu się szczęśliwie schłodziło, podobno do wtorku, potem znów skwar

tak sobie myślę, że zaplacę za te ogłoszenia, wstrzymałabym sie tylko aż Kinga da znać co i jak, jak sytuacja wygląda, jak ogłaszać , jaki kontakt dać - teraz sezon urlopowy więc może i Kinga wyjedzie gdzieś na czas jakiś, jak to uzgodnimy to zamówię ogłoszenia
pozdrówka!

• Replies 154
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

margaret napisał(a):
tu się szczęśliwie schłodziło, podobno do wtorku, potem znów skwar

tak sobie myślę, że zaplacę za te ogłoszenia, wstrzymałabym sie tylko aż Kinga da znać co i jak, jak sytuacja wygląda, jak ogłaszać , jaki kontakt dać - teraz sezon urlopowy więc może i Kinga wyjedzie gdzieś na czas jakiś, jak to uzgodnimy to zamówię ogłoszenia
pozdrówka!

Miejmy nadzieję, że do końca lipca wróci :cool3:

Posted

kinia098 napisał(a):
Miejmy nadzieję, że do końca lipca wróci :cool3:

he he, z koncem lipca dopiero wyjeżdża :oops:.

Dziewczyny, tłumaczyłam już sie trochę na pw - że z różnych powodów losowych zniknęłam na chwilę z dogo.
Teraz wracam, ale też na niedługo - bo potem urlop.

A propos bazarku ogłoszeniowego - Ghana ma wykupiony właśnie taki bazarek ( trochę mniej ogłoszeń, jednak i tak sporo), razem z nią wykupiłam drugiej suczce Szancie. O Szantę miałam dwa zapytania, z czego jedno bardzo konkretne - które się jakoś potem rozmyło.
O Ghanę zero.

I niestety z Ghaną trzeba będzie poczekać na koncówkę sierpnia - bo nie dam rady z daleka monitorować potencjalnej adopcji.
Trudno - musi poczekać, zresztą i tak to może być droga przez ugór, ta jej adopcja. Za to na jesieni wezmę się za to ogłaszanie ostro ;).

A z dobrych wieści - Ghana jest juz wysterylizowana.

Posted

kinga napisał(a):
he he, z koncem lipca dopiero wyjeżdża :oops:.

Dziewczyny, tłumaczyłam już sie trochę na pw - że z różnych powodów losowych zniknęłam na chwilę z dogo.
Teraz wracam, ale też na niedługo - bo potem urlop.

A propos bazarku ogłoszeniowego - Ghana ma wykupiony właśnie taki bazarek ( trochę mniej ogłoszeń, jednak i tak sporo), razem z nią wykupiłam drugiej suczce Szancie. O Szantę miałam dwa zapytania, z czego jedno bardzo konkretne - które się jakoś potem rozmyło.
O Ghanę zero.

I niestety z Ghaną trzeba będzie poczekać na koncówkę sierpnia - bo nie dam rady z daleka monitorować potencjalnej adopcji.
Trudno - musi poczekać, zresztą i tak to może być droga przez ugór, ta jej adopcja. Za to na jesieni wezmę się za to ogłaszanie ostro ;).

A z dobrych wieści - Ghana jest juz wysterylizowana.

Szkoda, że Szancie się nie udało :(
Dobrze, że Ghana już po sterylce :)
Może do tego czasu ktoś wypatrzy ją w schronisku i będzie miała super domek? :)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Natalisko napisał(a):
Laikinio,dzieki ze wpadlas

Wlasnie pisze i pisze ;-) ... Ghana ty sloneczko, ile masz jeszcze zamiar siedziec w schronisku? Smigaj do domku, bo zima sie zbliza. :)