Natalisko Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Nikt sie niunia nie zachwycil ! NIKT !!!! Quote
karina1002 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Natalisko napisał(a):Nikt sie niunia nie zachwycil ! NIKT !!!! Głoopia, zdjęcia są tak ładne, że z zachwytu po prostu szczęka opadła, ręce opadły i dopiero po kilku godzinach doszły do siebie :-) Zdjęcia są suuuper..... Ghana też :p Quote
margaret Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 właśnie właśnie ja dopiero teraz jestem w stanie napisać cokolwiek tak zaniemówiłam z wrażenia :) Ghana powaliła mnie na łopatki, troche jak inny pies, taki lepszy model Ghany, echh jak to fajnie że się nią zajęli dobrzy ludzie i odwrócili jej los - i to z jakim efektem! Quote
laikinia Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Natalisko napisał(a):Nikt sie niunia nie zachwycil ! NIKT !!!! Ja tez sie zachwycilam :) Az mnie sciagnelas na dogo... ;) Quote
Recommended Posts