kinga_kinga7 Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='Paja']Ja moge spróbowac jak chcecie obecnie mam wolne konto i na nikogo nie zbieram.[/QUOTE] naprawdę mogłabyś? Quote
leni356 Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Rozmawiałam z Elmirą, aby zmniejszyć koszty transportu z Mailo mógłaby jechać jeszcze suczka. Problemem jest dotransportowanie jej do Wwy z Kolna k/Łomży. Może ktoś pomoże? macie jakiś pomysł? założyłam jej na szybko wątek: [url]http://www.dogomania.pl/threads/188458-Suczka-mix-PONa-w-depresji-(-Potrzebny-transport-z-Kolna-k-Łomży-do-Warszawy[/url] Quote
jostel5 Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Mailo jest wykąpany i ostrzyżony (niestety,nie bez nerwów ;) ),a teraz siedzi sobie w oddzielnym,eleganckim bardzo kojcu (Elmira widziała te kojce) i czeka na wyjazd...Tak jak napisała Elmira-ten ważny moment w jego życiu nastąpi 10/11 lipca. W oddzielnym kojcu jest podobno znacznie bardziej potulny! Quote
IVV Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 fajnie ,ze juz chlopak nie musi sie meczyc z tymi swoimi kudlami :) troche milosci i okaze sie ,ze on jest potulny jak baranek ;) Quote
jostel5 Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='IVV']fajnie ,ze juz chlopak nie musi sie meczyc z tymi swoimi kudlami :) troche milosci i [B]okaze sie ,ze on jest potulny jak baranek [/B];)[/QUOTE] Na razie jest jeszcze potulny jak baranek,bo do strzyżenia trzeba go było trochę spacyfikować...dostał "coś" na spanie...:) Quote
zachary Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Miałam właśnie robić przelew mojej stałej deklaracji na Mailo i już nie wiem na czyje konto? Mam podane wcześniej przez kinga_kinga7, a teraz ? Proszę o pw. Quote
Onaa Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 [quote name='jostel5']Mailo jest wykąpany i ostrzyżony (niestety,nie bez nerwów ;) ),a teraz siedzi sobie w oddzielnym,eleganckim bardzo kojcu (Elmira widziała te kojce) i czeka na wyjazd...Tak jak napisała Elmira-ten ważny moment w jego życiu nastąpi 10/11 lipca. W oddzielnym kojcu jest podobno znacznie bardziej potulny![/QUOTE] A zdjęcia jakieś były z tak ważnej sprawy :razz:. Quote
iwop Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Ja już się doczekac nie mogę, kiedy Mailo wyjedzie... Quote
kinga_kinga7 Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Księgową Mailo jest teraz paja,więc pieniążki zbiera ona Quote
kinga_kinga7 Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 [B]Przelałam na konto Paja 545 zł,bo tyle było wpłat na Mailo[/B] Quote
Onaa Posted July 3, 2010 Author Posted July 3, 2010 [quote name='kinga_kinga7'][B]Saldo na dzień dzisiejszy wygląda tak: [/B] 18.06.br -p.Jowita z poza dogomani 25 zł 21.06.br- zachary 220 zł 24.06.br- Avii 100zł 24/06.br-Iwop 200zł 28.06.br-paulinken 10zł 29.06.br-izunia154 10zł [U]razem=565 zł[/U][/QUOTE] Chyba 565zł. Quote
bico Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 mogę podrzucić 30 zł jednorazowo, poproszę o numer konta na pw. Quote
IVV Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 ja dalej w tych podliczeniach nie widze mojego 100zl ? Quote
Onaa Posted July 4, 2010 Author Posted July 4, 2010 [quote name='IVV']ja dalej w tych podliczeniach nie widze mojego 100zl ?[/QUOTE] Rozumiem, że wysyłałaś do kinga_kinga7 ? Nie wiem jak to jest z przelewami z zagranicy ale może one dłużej idą ? Quote
IVV Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 nie,wcale dlugo nie ida tylko 2 dni ,a ja wyslalam juz chwile temu na jej email adres .ona musi to odebrac i przelac na wybrane konto... wyslane 20 czerwca na email paulina_.... Quote
Onaa Posted July 4, 2010 Author Posted July 4, 2010 [quote name='IVV']nie,wcale dlugo nie ida tylko 2 dni ,a ja wyslalam juz chwile temu na jej email adres .ona musi to odebrac i przelac na wybrane konto... wyslane 20 czerwca na email paulina_zarebska....[/QUOTE] IVV, może nie pisz nazwisk. A zapytaj na pw kinga_kinga7, jeśli to do niej wysyłałaś pieniążki, żeby to jakoś wyjaśnić. Quote
Zdrapka Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Żeby zmienić temat finansowy - czy jest szansa na zrobienie zdjęć Mailo po kąpaniu i strzyżeniu, czy trza się uzbroić w cierpliwość i poczekać na termin opuszczenia przez niego schroniska ? Quote
Onaa Posted July 4, 2010 Author Posted July 4, 2010 A ja jeszcze muszę powrócić do spraw pieniężnych, poniewa deklaracje stałe miesięczne od [COLOR=Black][SIZE=5][SIZE=3][SIZE=2] Ellig,[IMG]http://www.dogomania.images/smilies/love.gif[/IMG] ollalaa,[IMG]http://www.dogomania.images/smilies/love.gif[/IMG][/SIZE][/SIZE][/SIZE][IMG]http://www.dogomania.images/smilies/love.gif[/IMG] [SIZE=2]kmurdz, są to deklaracje przeniesione z wątku Ponki. W skarpecie ponkowej są już wpłaty od [/SIZE][/COLOR][COLOR=Black][SIZE=5][SIZE=3][SIZE=2] ollalaa - 10zł,[IMG]http://www.dogomania.images/smilies/love.gif[/IMG][/SIZE][/SIZE][/SIZE][IMG]http://www.dogomania.images/smilies/love.gif[/IMG] [SIZE=2]kmurdz - 15zł, i jak tylko dostanę konto to zostanie to przekazane do osoby zbierającej fundusze na Mailo. Natomiast zmieniła się deklaracja od Ellig na 5zł/mc, ma być płatne z góry za rok. Ellig też czeka na konto, aby wpłacić zadeklarowane pieniążki. [/SIZE][/COLOR] Quote
Paja Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Witam pierw chciałam przeprosic za pojawianie sie na watku i znikanie ,ale moj laptop jest juz 3 miesiac w serwisie iz sie popsuł (wyłaczył sie i nie chciał właczyc) na dogo bywam z rana a pozniej dopiero po 23(wieczornym obchodzie) wrazie czego prosze ustalic jedna osobe ktora bedzie sie ze mna kontaktowała telefonicznie... Wiec tak przejełam teraz finanse Majlo i czekam na przelew od kinga_kinga7 545zł A Ciebie jednak Dogo07 prosze o przekazanie Ellig konta na pw Quote
Onaa Posted July 4, 2010 Author Posted July 4, 2010 To jak to będzie z finansami, informacjami i zdjęciami psiaka ? To powinno być na wątku pokazywane na bieżąco. Quote
Paja Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Alez droga Dogo07 bedzie przekazywane na bierzaco bo wchodze tutaj kilka razy dziennie na chwilke a z rana i wieczorem moge dopiero na dłuzej,wiec napewno bedziecie na bierzaco ze wszystkim. Quote
jostel5 Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Elmira była w schronisku w ostatni piątek,zawiozła klatkę i widziała Mailo.Zdjęć nie zrobiła,bo nie miała aparatu.Powiedziała mi ,że psiak wygląda...śmiesznie i jest lekko kluskowaty,czyli-będziesz musiała go,Pajo,trochę odchudzić ;) Jak pisałam wcześniej -psiak jest w oddzielnym boksie,a kiedy Elmirka do niego podeszła...pomachał nieśmiało ogonem :).. Może nie jest z nim jednak tak źle jak myślałam? Quote
Recommended Posts