Jump to content
Dogomania

Bigos- czekoladowy wyżeł niemiecki & NIKON - czarna lustrzanka :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='[B']Taura[/B]]Ale świetny tunelik! :loveu: No to teraz możemy kompletować z moim torkiem :eviltong: A kiedy fotencje z wykałaczek? :diabloti:[/quote]

Z wykałaczek to będą jak się spotkamy i porobisz mi foteczki;););):eviltong:

[B]PIKA[/B]- obiecałam i słowa dotrzymuję:p:p:p

[B]Alicjarydzewska[/B] -Ja i Bigosek:p:p:p

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Taura']No to na co czekasz? Termin podawaj i tyle! (zaznaczam że przyjmuje terminy od 17.08 ;) )
Pozdrawiam.[/quote]

Kiniuś po 20-stym sierpnia, bo jutro wyjeżdżam na zlocik;););)

Posted

[quote name='Taura']Aaaa zapomniałam że się na zlocik wybierasz... :oops: No to po 20 ;) Czyli 19 na treningu cię nie bedzie? :shake:[/quote]

Niestety:-(:-(:-(i 26 też nie bo wyjeżdżam do Siedlc:placz::placz::placz:

Posted

[quote name='Tośka_m']Bigosie - życzę udanego zlotu! :multi: Musicie tylko swoją energią, myślami i gorącą atmosferą rozgonić chmurki :cool3:[/quote]
Dziękuję:multi::multi::multi:
Postaramy się (ja pod namiocik, więc będę się starać podwójnie)

Posted

[quote name='Vectra']witajcie :multi: :multi: foty tunelowe widze ,a gdzie wykałaczki :razz: :mad:[/quote]

Bedą, będą, ale w następnym tygodniu, bo jutro o swicie wyjeżdżam;)
[CENTER][SIZE=4][COLOR=DarkGreen][B]Do niedzieli kochani:bye:[/B][/COLOR][/SIZE][COLOR=DarkGreen]:bye::bye:
[/COLOR] [/CENTER]

Posted

[quote name='bigos']Bedą, będą, ale w następnym tygodniu, bo jutro o swicie wyjeżdżam;)

[CENTER][SIZE=4][COLOR=darkgreen][B]Do niedzieli kochani:bye:[/B][/COLOR][/SIZE][COLOR=darkgreen]:bye::bye:[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=darkgreen]
[/COLOR][/quote]
Do jutra!:evil_lol:

Posted

[FONT=System]no no.. widzę, że już szalejecie nie tylko z wykalaczkami, ale i tunel jest!!!!chyba się będziemy musieli kiedys przyłączyć..(za zgoda bigoska oczywiście)..:evil_lol:[/FONT]

Posted

Witajcie :multi::multi::multi:
Wróciałm, na zlociku było super:multi::multi::multi:

[QUOTE][FONT=System]no no.. widzę, że już szalejecie nie tylko z wykalaczkami, ale i tunel jest!!!!chyba się będziemy musieli kiedys przyłączyć..(za zgoda bigoska oczywiście)..:evil_lol:[/FONT][/QUOTE]

Zapraszam:p

Posted

Miło mi było poznać na zlocie Bigosa i Kasię :lol:
Bigos to świetny pies, niestety nie mam go na żadnym zdjęciu :-( Cały cas ganiał za szyszeczkami i jakoś umknął mojemu obiektywowi :evil_lol:

Posted

[quote name='BORA'] Cały cas ganiał za szyszeczkami i jakoś umknął mojemu obiektywowi :evil_lol:[/quote]

Szyszunie są super:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
nam także miło było poznać Tore i Bore:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Posted

Bigosek strasznie mnie zszokował :crazyeye: pies myśliwski, ale jaki posłuszny i wpatrzony w swoją Panią :crazyeye: i pies ktory nigdy się nie męczy, będzie mi brakować merdacącej antynki.. sympatyczne psisko :loveu: :loveu:

Miło było mi was poznać :)

Posted

[quote name='zaba14']Bigosek strasznie mnie zszokował :crazyeye: pies myśliwski, ale jaki posłuszny i wpatrzony w swoją Panią :crazyeye: i pies ktory nigdy się nie męczy, będzie mi brakować merdacącej antynki.. sympatyczne psisko :loveu: :loveu:

Miło było mi was poznać :)[/quote]

[B]Bo to Robo-pies[/B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A jeżeli bardzo zatęsknisz za merdającą antenką to zapraszam do Poznania. Jest gdzie spać (wystardzy tylko śpiworek, bo drugiego łóżka nie posiadam;))

Posted

[quote name='zaba14']Bigosek strasznie mnie zszokował :crazyeye: pies myśliwski, ale jaki posłuszny i wpatrzony w swoją Panią[/quote]

nooo mnie zszokowało, jak Kasia poszła się kąpać a Bigos został tam gdzie mu kazała - nie przywiązany ani nic - siedział i czekał :crazyeye: u mnie to nie do pomyślenia - zaraz by była panika :lol:

Posted

[quote name='Taura']Jak miło powitać Bigoska! :loveu: I Kasie rzecz jasna :evil_lol:[/quote]

Witaj Kiniu:multi::multi::multi:
Musimy się koniecznie umówic na tor:p
U mnie odpada wtorek, nablizszy piątek do niedzieli, więc czekam na propozycje;)

[QUOTE]Witaj Bigos :smile: jak było na zlocie? masz fotki? My z Forysiem tez byliśmy na zlocie ale wyżłów węgierskich :smile:[/QUOTE]

Witaj Foryś:multi::multi::multi:
Niestety fotek brak, bo nie miałam ze soba aparatu:placz:
Zapraszam do wątku ze zlotu-czasami pojawiam się na zdjęciach z Bigoskiem:p

[QUOTE]nooo mnie zszokowało, jak Kasia poszła się kąpać a Bigos został tam gdzie mu kazała - nie przywiązany ani nic - siedział i czekał :crazyeye: u mnie to nie do pomyślenia - zaraz by była panika :lol:[/QUOTE]

Witaj malawaszka:multi::multi::multi:
Panika to moze i jest, ale nie objawia się na zewnątrz:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[COLOR=DarkOrange]P.S. Kalif został oddany (nie nadaje się do zycia na podwórku) w zamian za Donę, więc sunia ma nowy domek:multi:[/COLOR]

Posted

[quote name='malawaszka']a Dona się nadaje do mieszkania na podwórku???? mam nadzieję, że nie na łańcuchu i że będzie miała spacerki i kontakt z ludźmi :razz:[/quote]

Nie, nie absolutnie łańcuch odpada:stop::stop::stop:
Raczej chodzi o całodzienne bieganie po podwórzu, ogrodzie ale bez spania na łóżeczku u Pańcia;)

Posted

[quote name='Taura']Hmmm no to ja proponuję dzisiaj :diabloti: o 15:30 albo środa lub czwartek z tym że ja nie mam pojęcia o której godzinie będe wolna. :shake:
No to jak ?[/quote] Dzisiaj odpada! środa też, bo jadę na grzyby z ludziskami z pracy i szefem;):diabloti:, więc jestem za czwartkiem

Godziana-nieważna-dostosuję się

Posted

[quote name='bigos']Nie, nie absolutnie łańcuch odpada:stop::stop::stop:
Raczej chodzi o całodzienne bieganie po podwórzu, ogrodzie ale bez spania na łóżeczku u Pańcia;)[/quote]

no to superr :loveu: