olekg89 Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Vectra-rozumiem ,ze jestem ,aż tak smakowtyk kąskiem :)????? Quote
puli Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 olekg -Masz szczęście,że one nie umieją (jeszcze) czytać.Ja umiem,ale nie będę Cie obsikiwać.Mozesz sobie dalej gaworzyć:eviltong: Znam psa,który sie nazywa Sznycel i suczkę Warkę.Byłoby z Bigosem piękne trio kulinarne Quote
bigos Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 olekg18 napisał(a): Zmieniając temat patrze na moje psy i stwierzam ,ze są grube hahah No tak musiał nas sprowadzić na ziemię. A my już tu snułyśmy plany rozmarzone...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: P.S. Zakładaj trampki i wiksa do parku na bieganko z psiurami:cool1: Quote
Vectra Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 olekg18 napisał(a):Vectra-rozumiem ,ze jestem ,aż tak smakowtyk kąskiem :)????? czy to 18 przy Twoim nicku to wiek ?? :razz: :razz: jeśli tak to nie jadam dzieci :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;) ;) Quote
KaRa_ Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 bigos napisał(a): A my już tu snułyśmy plany rozmarzone...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja nie,ja nie:evil_lol: A Ty Kasia to tylko o jednym no wiesz co:eviltong: :lol: :evil_lol: Quote
bigos Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 Vectra - dziękuję:loveu: nie mam pojęcia dlaczego zawsze jak was spotykam na dogo to mi się jeść zaczyna chcieć :evil_lol: :niewiem: :niewiem: :eating: Nic tylko brać siatkę w rękę i do warzywniaka po kapustę:evil_lol::evil_lol::evil_lol: puli - spokojnie, po mału się uczę;) Znam psa,który sie nazywa Sznycel i suczkę Warkę.Byłoby z Bigosem piękne trio kulinarne mniam, mniam:sabber::sabber::sabber: Quote
bigos Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 KaRa_TC napisał(a):Ja nie,ja nie:evil_lol: A Ty Kasia to tylko o jednym no wiesz co:eviltong: :lol: :evil_lol: Jak kobita samotna, to wiesz...:eviltong::eviltong::eviltong: Ale nie zdesperowana i ja też nie jadam dzieci (to grozi prokaruaturą):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 mam troche w zamrażalniku ;) ;) zaras chyba się skusze bo mi w brzusiu burczy :oops: ;) ;) Quote
bigos Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 Vectra napisał(a):mam troche w zamrażalniku ;) ;) zaras chyba się skusze bo mi w brzusiu burczy :oops: ;) ;) Kurcze, podzieliłabyś się;-):sabber::sabber::sabber: U mnie mamy na razie nie będzie, więc nie mam co liczyć na zapasy:evil_lol: Quote
puli Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 [quote name='bigos'] puli - spokojnie, po mału się uczę;) To było o moich sukach!,olekg ma szczęscie,ze nie przeczytały co napisał o "pulaskach":laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2: Quote
olekg89 Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Vectra - Mam 17 lat hahah Puli- ale twoje sznnurki to naprawde ładne są.] Kara-piszac dotknąc nie miałem nic zboczonego na myśli! Quote
Vectra Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 olekg18 napisał(a):Vectra - Mam 17 lat hahah Puli- ale twoje sznnurki to naprawde ładne są.] Kara-piszac dotknąc nie miałem nic zboczonego na myśli! to ci zazdroszcze tych 17 lat :p :p Quote
marmara_19 Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 qrcze ja tlyko pod prysznicem bylam a tutaj tyyyle napisaliscie;/ Quote
bigos Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 marmara_19 napisał(a):qrcze ja tlyko pod prysznicem bylam a tutaj tyyyle napisaliscie;/ :lol:Szybciutko nadrabiaj zaległości;) Quote
marmara_19 Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 hehe jzu przeczytalam wszystko;) a Ty bylas w galeri moich potworow??:> Quote
Vectra Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 marmara_19 napisał(a):qrcze ja tlyko pod prysznicem bylam a tutaj tyyyle napisaliscie;/ a ja musze teraz wyjść z domu na jakieś 2 godziny i aż się boje tu wrócić :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
puli Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 olekg18 napisał(a):Tak bede główną atrakcją , bedzie mnie można dotknac , porozmawiać i wogole :D Full atrakcji proponuje hahahah Oluś,jak sobie tak czytam w różnych topikach Twoje prowokacje,to mi sie wydaje,ze kilka osób miałoby ochotę wysmarowac Cię miodem i wsadzić do mrowiska:eviltong: I to byłaby największ atrakcja zlotu! Quote
bigos Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 marmara_19 - rzecz jest to jasna:evil_lol: A ja idę do łózia spać, bo jutro 5 rano pobudka:-( DOBRANOC:bye::sleeping::sleeping::sleeping: Quote
bigos Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 puli napisał(a):Oluś,jak sobie tak czytam w różnych topikach Twoje prowokacje,to mi sie wydaje,ze kilka osób miałoby ochotę wysmarowac Cię miodem i wsadzić do mrowiska:eviltong: I to byłaby największ atrakcja zlotu! No ja właśnie na takie atrakcjie liczę:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
bigos Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 Dziewczyny - DZIĘKUJĘ:loveu::loveu::loveu: A teraz uciekam do roboty:cool1: Quote
Wiedźma Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 olekg18 napisał(a):Madzia-śnupka znaczy nos w jezyku porabanych zakompleksionych, mających chore ambicje nastolateczek :)Słodziutkich ,że az mdli :) Nie znasz dziewczyny, więc dlaczego pozwalasz sobie na takie teksty? Nie podoba mi się, że drwisz z nicków, słownictwa i stylu dogomaniaków. Była świetna dyskusja na jednym z forów na temat używania zdrobnień i spieszczeń psich i kocich imion. Jeżeli wolisz uzywać wulgaryzmów - twoja sprawa, inni wolą przemawiać do zwierząt jak o małych dzieci - też ich sprawa. Quote
bigos Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 Wiedźma napisał(a):...Jeżeli wolisz uzywać wulgaryzmów - twoja sprawa, inni wolą przemawiać do zwierząt jak o małych dzieci - też ich sprawa. I tego się trzymajmy:cool1: Quote
Recommended Posts