mari23 Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 dotarł rachunek za dziewczyny - dzisiaj pojdzie przelew (razem z Sabą i Reksem;)) Quote
mari23 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 mari23 napisał(a):dotarł rachunek za dziewczyny - dzisiaj pojdzie przelew (razem z Sabą i Reksem;)) przelew poszedł... czy dostaniemy rachunek za sterylki - poszło 360 zlotych i nie mamy "podkladki"... wpłynęła deklaracja od Energy na XII 20 złotych - dziekujemy!!! finanse dziewczynek to po prostu bankructwo - wszelkie dochody stowarzyszenia idą na ten jeden, jedyny cel, bo wplaty są mizerne.... nie wiem, czy damy radę długo tak "pociągnąć" Quote
Ladymonia0610 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Zrobie bazarek dla Majki i Kajki. Dziewczyny proszę o zrobienie Alarmu na Facebooku. Quote
Ladymonia0610 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Zapraszam na bazarek dla Majki i Kajki:) http://www.dogomania.pl/threads/198440-Choinkowy-bazarek-dla-Maji-i-Kaji-Bazarek-do-25.12.2010-godz.22.00?p=15945541#post15945541 Quote
Marinka Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 Od jutra zabieram się za akcję Maja i Kaja :) szeroko na dogo i fb :) Quote
Marinka Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 Na fb już 3 osoby zgłosiły się do pomocy :) Quote
Energy Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Marinka napisał(a):Na fb już 3 osoby zgłosiły się do pomocy :) Oby w końcu ktoś im dał dom...tak długo, ech:shake: Quote
Marinka Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 Energy napisał(a):Oby w końcu ktoś im dał dom...tak długo, ech:shake: Zainteresowany Maja też się znalazł...Funia musi tylko przeprowadzić test na kota :) Mam też 5 deklaracji wpłat :) Quote
Szarotka Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Gdyby cos to z czarnych psow jest jeszcze Lenka i Henio w podobnej sytuacji ..............., gdyby byl jakis chetny domek :):) ostatno Lenka miala szanse, ale byla za mloda i za energiczna .......... Quote
Marinka Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 Szarotka napisał(a):Gdyby cos to z czarnych psow jest jeszcze Lenka i Henio w podobnej sytuacji ..............., gdyby byl jakis chetny domek :):) ostatno Lenka miala szanse, ale byla za mloda i za energiczna .......... Czytałam właśnie co pisała Obaczus na temat wizyty ... kiedyś w końcu się uda :) Na fb trzeba pisać i apelować :) Quote
Szarotka Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Bede sie udzielac w przerwie swiatecznej. Quote
Marinka Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 Szarotka napisał(a):Bede sie udzielac w przerwie swiatecznej. Udzielaj się udzielaj...im bardziej drastycznie tym chętniej ludzie pomagają... Quote
Szarotka Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 [quote name='Marinka']Udzielaj się udzielaj...im bardziej drastycznie tym chętniej ludzie pomagają... To juz dawno wiem. Tu jest nowy drastyczny watek, a czasu malo: http://www.dogomania.pl/threads/198489-Czy-straci-sw%C4%85-szans%C4%99-przez-brak-pieni%C4%99dzy..-Zaniedbana-Podhalanka-prosi-o-pomoc-!!?p=15950249#post15950249 Quote
mari23 Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Marinka napisał(a):Zainteresowany Maja też się znalazł...Funia musi tylko przeprowadzić test na kota :) Mam też 5 deklaracji wpłat :) woooooooooow ! ;) same dobre wiadomości! a test na kota..... jeśli źle wypadnie - to wcale nie znaczy, że źle jest i będzie - mam "doświadczenie" - od roku mieszka u mnie kot z psami;) ... jest jeden kot (i to wybrakowany, bez 1 przedniej łapki i bez zębów), za to psów już.... 11...:shake: (ten jedenasty od dzisiaj do 2 stycznia) na początku - psów było mniej, ale kot się bał i uciekał, to i psy biegły za nim, teraz.... kot leży prawie płasko na podłodze wśród gromady biegających psów, czasem tylko pacnie łapką ślepego Charliego, jak za blisko człapie.... jeśli kot boi się psów - test zawsze będzie "negatywny", każdy, zwłaszcza młody pies będzie gonił uciekającego kota.... zwierzaki muszą się do siebie przyzwyczaić.... Quote
funia Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 doszła wpłata .Sporo wpłat .Przeanalizuje poodejmuje i napisze jak to stoi . Quote
mari23 Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 funia napisał(a):doszła wpłata .Sporo wpłat .Przeanalizuje poodejmuje i napisze jak to stoi . i tak długo czekałaś.... w miarę wpływów wyrównamy rozliczenia na bieżąco :) Quote
Marinka Posted December 18, 2010 Author Posted December 18, 2010 Majuniu i Kajuniu, jeśli album się na fb wypali zrobię Wam wydarzenie :) A w styczniu ciocia ranias obiecała dla Was bazarek :)_ Quote
funia Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Dzisiaj albo jutro robimy test na kota .Ja uwazam ,ze Maja go oleje ..... Quote
Marinka Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 funia napisał(a):Dzisiaj albo jutro robimy test na kota .Ja uwazam ,ze Maja go oleje ..... Ja też tak myślę :) Quote
funia Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 mari23 napisał(a):woooooooooow ! ;) same dobre wiadomości! a test na kota..... jeśli źle wypadnie - to wcale nie znaczy, że źle jest i będzie - mam "doświadczenie" - od roku mieszka u mnie kot z psami;) ... jest jeden kot (i to wybrakowany, bez 1 przedniej łapki i bez zębów), za to psów już.... 11...:shake: (ten jedenasty od dzisiaj do 2 stycznia) na początku - psów było mniej, ale kot się bał i uciekał, to i psy biegły za nim, teraz.... kot leży prawie płasko na podłodze wśród gromady biegających psów, czasem tylko pacnie łapką ślepego Charliego, jak za blisko człapie.... jeśli kot boi się psów - test zawsze będzie "negatywny", każdy, zwłaszcza młody pies będzie gonił uciekającego kota.... zwierzaki muszą się do siebie przyzwyczaić.... Zgadzam się Mari z tobą .Test to test w danej chwili ,A reakcje póznijsze to inna bajka .Trzeba to po prostu kontrolowac . Quote
Szarotka Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Jak chodzi o psy i koty to tez mam takie zdanie, musza sie do siebie przyzwyczaic. Mam jedno i drugie, a Maya by nie zdala egzaminu na obcego kota, bo napewno by go gonila.......... Quote
Marinka Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 Maja przeszła test na kota celująco :) Przy okazji i Kaja przejdzie test :) Quote
funia Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Kaja tak jak Maja olała kota .Aczkolwiek Maja chociaaz go obwachała .kaja nawet tego robic nie chciała . Mój kot spi z psami więc nie uciekał tylko równniez je olewał .Takze jak to mówia olewka na całego obustronna:evil_lol: Quote
Szarotka Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 To obie lepsze od mojej co obce koty goni a kocha swoje :):) Quote
Recommended Posts