Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 775
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mari23 napisał(a):
dotarł rachunek za dziewczyny - dzisiaj pojdzie przelew (razem z Sabą i Reksem;))

przelew poszedł... czy dostaniemy rachunek za sterylki - poszło 360 zlotych i nie mamy "podkladki"...

wpłynęła deklaracja od Energy na XII 20 złotych - dziekujemy!!!

finanse dziewczynek to po prostu bankructwo - wszelkie dochody stowarzyszenia idą na ten jeden, jedyny cel, bo wplaty są mizerne....
nie wiem, czy damy radę długo tak "pociągnąć"

Posted

Energy napisał(a):
Oby w końcu ktoś im dał dom...tak długo, ech:shake:

Zainteresowany Maja też się znalazł...Funia musi tylko przeprowadzić test na kota :)

Mam też 5 deklaracji wpłat :)

Posted

Gdyby cos to z czarnych psow jest jeszcze Lenka i Henio w podobnej sytuacji ..............., gdyby byl jakis chetny domek :):) ostatno Lenka miala szanse, ale byla za mloda i za energiczna ..........

Posted

Szarotka napisał(a):
Gdyby cos to z czarnych psow jest jeszcze Lenka i Henio w podobnej sytuacji ..............., gdyby byl jakis chetny domek :):) ostatno Lenka miala szanse, ale byla za mloda i za energiczna ..........

Czytałam właśnie co pisała Obaczus na temat wizyty ... kiedyś w końcu się uda :)
Na fb trzeba pisać i apelować :)

Posted

Marinka napisał(a):
Zainteresowany Maja też się znalazł...Funia musi tylko przeprowadzić test na kota :)

Mam też 5 deklaracji wpłat :)

woooooooooow ! ;)
same dobre wiadomości!

a test na kota..... jeśli źle wypadnie - to wcale nie znaczy, że źle jest i będzie - mam "doświadczenie" - od roku mieszka u mnie kot z psami;)
... jest jeden kot (i to wybrakowany, bez 1 przedniej łapki i bez zębów),
za to psów już.... 11...:shake: (ten jedenasty od dzisiaj do 2 stycznia)
na początku - psów było mniej, ale kot się bał i uciekał, to i psy biegły za nim, teraz.... kot leży prawie płasko na podłodze wśród gromady biegających psów, czasem tylko pacnie łapką ślepego Charliego, jak za blisko człapie....

jeśli kot boi się psów - test zawsze będzie "negatywny", każdy, zwłaszcza młody pies będzie gonił uciekającego kota.... zwierzaki muszą się do siebie przyzwyczaić....

Posted

funia napisał(a):
doszła wpłata .Sporo wpłat .Przeanalizuje poodejmuje i napisze jak to stoi .

i tak długo czekałaś.... w miarę wpływów wyrównamy rozliczenia na bieżąco :)

Posted

mari23 napisał(a):
woooooooooow ! ;)
same dobre wiadomości!

a test na kota..... jeśli źle wypadnie - to wcale nie znaczy, że źle jest i będzie - mam "doświadczenie" - od roku mieszka u mnie kot z psami;)
... jest jeden kot (i to wybrakowany, bez 1 przedniej łapki i bez zębów),
za to psów już.... 11...:shake: (ten jedenasty od dzisiaj do 2 stycznia)
na początku - psów było mniej, ale kot się bał i uciekał, to i psy biegły za nim, teraz.... kot leży prawie płasko na podłodze wśród gromady biegających psów, czasem tylko pacnie łapką ślepego Charliego, jak za blisko człapie....

jeśli kot boi się psów - test zawsze będzie "negatywny", każdy, zwłaszcza młody pies będzie gonił uciekającego kota.... zwierzaki muszą się do siebie przyzwyczaić....

Zgadzam się Mari z tobą .Test to test w danej chwili ,A reakcje póznijsze to inna bajka .Trzeba to po prostu kontrolowac .

Posted

Jak chodzi o psy i koty to tez mam takie zdanie, musza sie do siebie przyzwyczaic.
Mam jedno i drugie, a Maya by nie zdala egzaminu na obcego kota, bo napewno by go gonila..........

Posted

Kaja tak jak Maja olała kota .Aczkolwiek Maja chociaaz go obwachała .kaja nawet tego robic nie chciała .

Mój kot spi z psami więc nie uciekał tylko równniez je olewał .Takze jak to mówia olewka na całego obustronna:evil_lol: