Marinka Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 Facet na FB pytając o Maję, chciał sobie podnieść chyba własne ego. Maja świetnie zdała test na kota, może mieszkać z dziećmi...to pies idealny :) Quote
Ladymonia0610 Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Witam! Zrobiłam dzisiaj przelew z konta mojego chłopaka dla Mai i Kai 80zł ( Nie płaciłam od Maja -więc zrobiłam przelew od Maja do grudnia) Przepraszam . Quote
Marinka Posted December 23, 2010 Author Posted December 23, 2010 [quote name='Ladymonia0610']Witam! Zrobiłam dzisiaj przelew z konta mojego chłopaka dla Mai i Kai 80zł ( Nie płaciłam od Maja -więc zrobiłam przelew od Maja do grudnia) Przepraszam . Ladymonia, dziewczynki bardzo Ci dziękują :) Quote
Marinka Posted December 23, 2010 Author Posted December 23, 2010 http://www.poee.yoyo.pl/oplatek/?od=Marinka Quote
funia Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Jeśli chodzi o faktury na pokrycie pieniążków wysłąnych na sterylki to postaram sie zaraz po świetach je wziąc od weta .Tylko nie wiem ,czy wypiszę mi na dwie bo jak wiadomo jedna sterylka wisi w powietrzu bo Maja dostałą cieczki . Pewnie jeszce około 2 tyg i ja bedziemy ciachać . Aha i jeszce coś Marinka pisał mi abym wysłąłą do stowrzyszenia rachinki za hotel .Ja wysłąłam rachunek za okres list/grudz .Czy chodzi o nowy grudz/styczeń ? Quote
mari23 Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 funia napisał(a):Jeśli chodzi o faktury na pokrycie pieniążków wysłąnych na sterylki to postaram sie zaraz po świetach je wziąc od weta .Tylko nie wiem ,czy wypiszę mi na dwie bo jak wiadomo jedna sterylka wisi w powietrzu bo Maja dostałą cieczki . Pewnie jeszce około 2 tyg i ja bedziemy ciachać . Aha i jeszce coś Marinka pisał mi abym wysłąłą do stowrzyszenia rachinki za hotel .Ja wysłąłam rachunek za okres list/grudz .Czy chodzi o nowy grudz/styczeń ? chodzilo o aktualny - dotarł z opóźnieniem, poczta jak zwykle w okresie świąt ma czasem opóżnienie, jak pociągi na PKP ;) rachunek może być na razie jeden, drugi potem, choc dobrze by było z datą do końca roku, żeby rozliczyć przelew, albo odliczymy 180 zł od hotelu ( o tyle mniej przeleję) a po nowym roku wyślę 180 złotych na druga sterylkę - może tak zakończymy rok "na zero" ? a oto wpłaty dla dziewczynek naszych czrniutkich: 240,- Małgorzata O. z Puszczykowa (17.12.) 10,- choinkowy bazarek dla Maji i Kaji - Magolek (17.12.) 10,- Maja i Kaja - BETACZL (20.12.) 10,- Maja - Paweł R. z Warszawy (20.12.) 50,- Maja - Katarzyna P. z Wartszawy (20.12.) 300,- Kaja i Maja - Adam Wiktor F. z Warszawy (20.12.) 10,- Maja- Aleksandra K. z Krakowa 25,- Maja - Katarzyna R. z Ostrowca (20.12.) 35,- Maja - ALL 4 NAILS Krzysztof K. Kraków 80,- LADYMONIA 0610 deklaracja stała Quote
Ladymonia0610 Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 mari23 napisał(a):chodzilo o aktualny - dotarł z opóźnieniem, poczta jak zwykle w okresie świąt ma czasem opóżnienie, jak pociągi na PKP ;) rachunek może być na razie jeden, drugi potem, choc dobrze by było z datą do końca roku, żeby rozliczyć przelew, albo odliczymy 180 zł od hotelu ( o tyle mniej przeleję) a po nowym roku wyślę 180 złotych na druga sterylkę - może tak zakończymy rok "na zero" ? a oto wpłaty dla dziewczynek naszych czrniutkich: 240,- Małgorzata O. z Puszczykowa (17.12.) 10,- choinkowy bazarek dla Maji i Kaji - Magolek (17.12.) 10,- Maja i Kaja - BETACZL (20.12.) 10,- Maja - Paweł R. z Warszawy (20.12.) 50,- Maja - Katarzyna P. z Wartszawy (20.12.) 300,- Kaja i Maja - Adam Wiktor F. z Warszawy (20.12.) 10,- Maja- Aleksandra K. z Krakowa 25,- Maja - Katarzyna R. z Ostrowca (20.12.) 35,- Maja - ALL 4 NAILS Krzysztof K. Kraków 80,- LADYMONIA 0610 deklaracja stała Dziewczyny ale jesteście Bogate:) Quote
Marinka Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 [quote name='mari23']chodzilo o aktualny - dotarł z opóźnieniem, poczta jak zwykle w okresie świąt ma czasem opóżnienie, jak pociągi na PKP ;) rachunek może być na razie jeden, drugi potem, choc dobrze by było z datą do końca roku, żeby rozliczyć przelew, albo odliczymy 180 zł od hotelu ( o tyle mniej przeleję) a po nowym roku wyślę 180 złotych na druga sterylkę - może tak zakończymy rok "na zero" ? a oto wpłaty dla dziewczynek naszych czrniutkich: 240,- Małgorzata O. z Puszczykowa (17.12.) 10,- choinkowy bazarek dla Maji i Kaji - Magolek (17.12.) 10,- Maja i Kaja - BETACZL (20.12.) 10,- Maja - Paweł R. z Warszawy (20.12.) 50,- Maja - Katarzyna P. z Wartszawy (20.12.) 300,- Kaja i Maja - Adam Wiktor F. z Warszawy (20.12.) 10,- Maja- Aleksandra K. z Krakowa 25,- Maja - Katarzyna R. z Ostrowca (20.12.) 35,- Maja - ALL 4 NAILS Krzysztof K. Kraków 80,- LADYMONIA 0610 deklaracja stała Mari23 jak miło, że znów jesteś z nami :) Ludzie na fb obiecywali wpłaty na dziewczynki, ale nie znałam ich wysokości - jestem tym bardziej miło zaskoczona :) Quote
Marinka Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 Być może już dziś Kaja trafi do swojego domu :) Panna zamieszka w Zamościu :) Quote
Energy Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Marinka napisał(a):Być może już dziś Kaja trafi do swojego domu :) Panna zamieszka w Zamościu :) Ale super wieści:loveu:trzymam mocno kciuki, choć Maja pewnie nie będzie zadowolona:shake: Kaja będzie mieszkać w domu? Quote
funia Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 kAJA JUŻ W NOWYM DOMU ,!!!!!!!!!!!!! zAADOPTOWAŁA JĄ MOJA KOLŻANKA ,KTÓREJ ZMARŁ 16 LETNI PIES .JAest osoba odpowiedzialna i bardzo kochającą zwieerzeta . kAJA MA MIESZAKĆ NA PODWÓRKU .dZISIAJ KUPILI JEJ PIEKNA OCIEPLANA BUDKĘ .mIESZKAJĄ W SWOIM DOMU ,OGRODZONY TEREN ,DWÓCH CGŁOPCÓW W SZKOLE PODSTAWOWEEJ .Jesteśmy w ciagłym kontakcie . Zadzwonię wieczorem i zapytam jak sytuacja wygląda .Wiem ze to dobry dom. Quote
Ladymonia0610 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Huraaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hura!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hura!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
mari23 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Ladymonia0610 napisał(a):Huraaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hura!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hura!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i jeszcze sprawozdanie finansowe: wpłata: 20,- Maja i Kaja - od Kasi St..... PN (27.12.) Quote
funia Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Są zachwyceni.Chłopcy oszaleli na punkcie Kai .Własnie bawią sie na dworze w zaspach smigaja .Kaja zaznaczyła juz teren kupka i było pierwsze sprzatanko . budka stoi pod dachem garazoym na wprost okna kuchennego .Kontakt wzrokowy jest cały czas.W budzie poscielone jak dla krolowej .Kupili juz nową obrózke i smycz bo jutro spacerki planuja . Ania gotuje juz na jutro jedzenie dla Kai i mówi ,ze zakochała sie w niej .Dla mnie to najlepsze zakończenie dnia . Po nowym roku pojade z wizyta i zrobię zdjęcia .Az boje sie swojej reakcji .Była dla mnie zawsze specjalnej troski ze wzgledu na swoje choroby . mAJA SMUTNA I CIĄGLE CHODZIŁA ZA MNA .....dLA NIEJ RÓWNIEZ TZRZEBA NA GWALT DOMKU ... Quote
Energy Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Funia super wieści, mam nadzieję, że sunieczka będzie szczęśliwa:lol: Bardzo mi szkoda Majuni:-(ale nie było innego wyjścia:shake: Quote
mari23 Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 funia napisał(a):Są zachwyceni.Chłopcy oszaleli na punkcie Kai .Własnie bawią sie na dworze w zaspach smigaja .Kaja zaznaczyła juz teren kupka i było pierwsze sprzatanko . budka stoi pod dachem garazoym na wprost okna kuchennego .Kontakt wzrokowy jest cały czas.W budzie poscielone jak dla krolowej .Kupili juz nową obrózke i smycz bo jutro spacerki planuja . Ania gotuje juz na jutro jedzenie dla Kai i mówi ,ze zakochała sie w niej .Dla mnie to najlepsze zakończenie dnia . Po nowym roku pojade z wizyta i zrobię zdjęcia .Az boje sie swojej reakcji .Była dla mnie zawsze specjalnej troski ze wzgledu na swoje choroby . mAJA SMUTNA I CIĄGLE CHODZIŁA ZA MNA .....dLA NIEJ RÓWNIEZ TZRZEBA NA GWALT DOMKU ... a ja słyszałam, że "na gwałt" to potrzebna jest baba i chłop :evil_lol: no i jakiś ciemny zakamarek ;) Majunia też znajdzie dom - lepiej dla nich iść do dwóch oddzielnych domków szybko, niż latami czekać na wspólny.... niemało takich nierozłącznych par w schroniskach niestety...albo w hotelikach - niektóre miały to szczęście... *************************** :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: W ostatnim dniu starego roku życzę z całego serca wszystkm dogo-cioteczkom i wujkom, aby ten Nowy 2011 Rok przyniósł wspaniałe domki naszym psiakom, a Wam - pomyślność, radość, spełnienie marzeń i planów - jednym słowem wszystko, co do szczęścia potrzebne! WSZYSTKIEGO DOBREGO !!!!!! Quote
Marinka Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 ”~~”*°•._~”*°••°*”~_.•*”~~” *° A L F A B E T_ N A_ C A Ł Y_ R O K A...anioła stróża u boku B...buziaków słodkich miliony C...czasu wolnego dla siebie D...drogi usłanej różami E....ekskluzywnych wakacji F....fury pieniążków G...gwiaździstego nieba H...horoskopu korzystnego I.... i oprócz tego J...jasności umysłu K...kolorowych chwil L...lotów wysokich M...miłosnych uniesień N...nieprzemijającej urody O... oddechu od codzienności P...pogodnych dni R...romantycznych wieczorów S...szalonych nocy T...tylko spełnionych marzeń U...uroku osobistego W...wiary w sukces Z...ZAWSZE UŚMIECHNIĘTEJ BUZI ...W...KAŻDY...DZIEŃ... Quote
Marinka Posted January 1, 2011 Author Posted January 1, 2011 Maju i jak Ci minął Sylwester bez siostry ??? Życzę Ci, abyś i ty szybko znalazła dom :) Quote
Marinka Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 Wydarzenie Mai na fb: http://www.facebook.com/event.php?eid=182812535079523&num_event_invites=0#!/event.php?eid=182812535079523 Quote
Marinka Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 Energy napisał(a):Funiu masz wieści o Kajuni? Jak Majka? Państwo są zachwyceni Kają :) Dziękowali Funi, że dała im tak wspaniałego psiaka :) Quote
Energy Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Marinka napisał(a):Państwo są zachwyceni Kają :) Dziękowali Funi, że dała im tak wspaniałego psiaka :) To super:lol: Quote
Marinka Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 Energy napisał(a):To super:lol: Myślę, że Funia wieczorkiem, jak już psiaki pójdą spać napisze coś więcej :) Quote
Marinka Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 Zapraszam serdecznie na super atrakcyjny Bazarek dla Mai, Abi i Dino: http://www.dogomania.pl/threads/199641-Maja-Abi-Dino-TRZY-PSIAKI-i-tyle-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-w-atrakcyjnej-CENIE!-ZOBACZ!!-DO-21.01?p=16055192#post16055192 Quote
Szarotka Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Podniose panienke bo bardzo spadla ........ Quote
Recommended Posts