Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 775
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ladymonia0610']Witam!

Zrobiłam dzisiaj przelew z konta mojego chłopaka dla Mai i Kai 80zł ( Nie płaciłam od Maja -więc zrobiłam przelew od Maja do grudnia)

Przepraszam .

Ladymonia, dziewczynki bardzo Ci dziękują :)

Posted

Jeśli chodzi o faktury na pokrycie pieniążków wysłąnych na sterylki to postaram sie zaraz po świetach je wziąc od weta .Tylko nie wiem ,czy wypiszę mi na dwie bo jak wiadomo jedna sterylka wisi w powietrzu bo Maja dostałą cieczki .
Pewnie jeszce około 2 tyg i ja bedziemy ciachać .
Aha i jeszce coś Marinka pisał mi abym wysłąłą do stowrzyszenia rachinki za hotel .Ja wysłąłam rachunek za okres list/grudz .Czy chodzi o nowy grudz/styczeń ?

Posted

funia napisał(a):
Jeśli chodzi o faktury na pokrycie pieniążków wysłąnych na sterylki to postaram sie zaraz po świetach je wziąc od weta .Tylko nie wiem ,czy wypiszę mi na dwie bo jak wiadomo jedna sterylka wisi w powietrzu bo Maja dostałą cieczki .
Pewnie jeszce około 2 tyg i ja bedziemy ciachać .
Aha i jeszce coś Marinka pisał mi abym wysłąłą do stowrzyszenia rachinki za hotel .Ja wysłąłam rachunek za okres list/grudz .Czy chodzi o nowy grudz/styczeń ?

chodzilo o aktualny - dotarł z opóźnieniem, poczta jak zwykle w okresie świąt ma czasem opóżnienie, jak pociągi na PKP ;)
rachunek może być na razie jeden, drugi potem, choc dobrze by było z datą do końca roku, żeby rozliczyć przelew, albo odliczymy 180 zł od hotelu ( o tyle mniej przeleję) a po nowym roku wyślę 180 złotych na druga sterylkę - może tak zakończymy rok "na zero" ?

a oto wpłaty dla dziewczynek naszych czrniutkich:

240,- Małgorzata O. z Puszczykowa (17.12.)
10,- choinkowy bazarek dla Maji i Kaji - Magolek (17.12.)
10,- Maja i Kaja - BETACZL (20.12.)
10,- Maja - Paweł R. z Warszawy (20.12.)
50,- Maja - Katarzyna P. z Wartszawy (20.12.)
300,- Kaja i Maja - Adam Wiktor F. z Warszawy (20.12.)
10,- Maja- Aleksandra K. z Krakowa
25,- Maja - Katarzyna R. z Ostrowca (20.12.)
35,- Maja - ALL 4 NAILS Krzysztof K. Kraków
80,- LADYMONIA 0610 deklaracja stała

Posted

mari23 napisał(a):
chodzilo o aktualny - dotarł z opóźnieniem, poczta jak zwykle w okresie świąt ma czasem opóżnienie, jak pociągi na PKP ;)
rachunek może być na razie jeden, drugi potem, choc dobrze by było z datą do końca roku, żeby rozliczyć przelew, albo odliczymy 180 zł od hotelu ( o tyle mniej przeleję) a po nowym roku wyślę 180 złotych na druga sterylkę - może tak zakończymy rok "na zero" ?

Dziewczyny ale jesteście Bogate:)

Posted

[quote name='mari23']chodzilo o aktualny - dotarł z opóźnieniem, poczta jak zwykle w okresie świąt ma czasem opóżnienie, jak pociągi na PKP ;)

Mari23 jak miło, że znów jesteś z nami :)

Ludzie na fb obiecywali wpłaty na dziewczynki, ale nie znałam ich wysokości - jestem tym bardziej miło zaskoczona :)

Posted

Marinka napisał(a):
Być może już dziś Kaja trafi do swojego domu :)
Panna zamieszka w Zamościu :)

Ale super wieści:loveu:trzymam mocno kciuki, choć Maja pewnie nie będzie zadowolona:shake:
Kaja będzie mieszkać w domu?

Posted

kAJA JUŻ W NOWYM DOMU ,!!!!!!!!!!!!!
zAADOPTOWAŁA JĄ MOJA KOLŻANKA ,KTÓREJ ZMARŁ 16 LETNI PIES .JAest osoba odpowiedzialna i bardzo kochającą zwieerzeta .
kAJA MA MIESZAKĆ NA PODWÓRKU .dZISIAJ KUPILI JEJ PIEKNA OCIEPLANA BUDKĘ .mIESZKAJĄ W SWOIM DOMU ,OGRODZONY TEREN ,DWÓCH CGŁOPCÓW W SZKOLE PODSTAWOWEEJ .Jesteśmy w ciagłym kontakcie .
Zadzwonię wieczorem i zapytam jak sytuacja wygląda .Wiem ze to dobry dom.

Posted

Ladymonia0610 napisał(a):
Huraaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hura!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hura!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

i jeszcze sprawozdanie finansowe:

wpłata:
20,- Maja i Kaja - od Kasi St..... PN (27.12.)

Posted

Są zachwyceni.Chłopcy oszaleli na punkcie Kai .Własnie bawią sie na dworze w zaspach smigaja .Kaja zaznaczyła juz teren kupka i było pierwsze sprzatanko .
budka stoi pod dachem garazoym na wprost okna kuchennego .Kontakt wzrokowy jest cały czas.W budzie poscielone jak dla krolowej .Kupili juz nową obrózke i smycz bo jutro spacerki planuja .
Ania gotuje juz na jutro jedzenie dla Kai i mówi ,ze zakochała sie w niej .Dla mnie to najlepsze zakończenie dnia .
Po nowym roku pojade z wizyta i zrobię zdjęcia .Az boje sie swojej reakcji .Była dla mnie zawsze specjalnej troski ze wzgledu na swoje choroby .
mAJA SMUTNA I CIĄGLE CHODZIŁA ZA MNA .....dLA NIEJ RÓWNIEZ TZRZEBA NA GWALT DOMKU ...

Posted

funia napisał(a):
Są zachwyceni.Chłopcy oszaleli na punkcie Kai .Własnie bawią sie na dworze w zaspach smigaja .Kaja zaznaczyła juz teren kupka i było pierwsze sprzatanko .
budka stoi pod dachem garazoym na wprost okna kuchennego .Kontakt wzrokowy jest cały czas.W budzie poscielone jak dla krolowej .Kupili juz nową obrózke i smycz bo jutro spacerki planuja .
Ania gotuje juz na jutro jedzenie dla Kai i mówi ,ze zakochała sie w niej .Dla mnie to najlepsze zakończenie dnia .
Po nowym roku pojade z wizyta i zrobię zdjęcia .Az boje sie swojej reakcji .Była dla mnie zawsze specjalnej troski ze wzgledu na swoje choroby .
mAJA SMUTNA I CIĄGLE CHODZIŁA ZA MNA .....dLA NIEJ RÓWNIEZ TZRZEBA NA GWALT DOMKU ...

a ja słyszałam, że "na gwałt" to potrzebna jest baba i chłop :evil_lol: no i jakiś ciemny zakamarek ;)

Majunia też znajdzie dom - lepiej dla nich iść do dwóch oddzielnych domków szybko, niż latami czekać na wspólny.... niemało takich nierozłącznych par w schroniskach niestety...albo w hotelikach - niektóre miały to szczęście...

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
W ostatnim dniu starego roku życzę z całego serca wszystkm dogo-cioteczkom i wujkom, aby ten Nowy 2011 Rok przyniósł wspaniałe domki naszym psiakom, a Wam - pomyślność, radość, spełnienie marzeń i planów - jednym słowem wszystko, co do szczęścia potrzebne!
WSZYSTKIEGO DOBREGO !!!!!!

Posted

”~~”*°•._~”*°••°*”~_.•*”~~” *°
A L F A B E T_ N A_ C A Ł Y_ R O K

A...anioła stróża u boku

B...buziaków słodkich miliony
C...czasu wolnego dla siebie
D...drogi usłanej różami
E....ekskluzywnych wakacji
F....fury pieniążków
G...gwiaździstego nieba
H...horoskopu korzystnego