Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

to bardzo niedobrze:lookarou:czemu tak jest? jest nieufna wystraszona czy co......? przecież fajna jest....... mi w każdym razie się podoba
oby się jej udało i dobrze trefiła

Posted

tymuś napisał(a):
to niedobrze:shake: a rozumiem że już raz ktoś ją wziął i oddał, tak?

nie oddał.. Podobno uciekła, ale nie wiem ile w tym było prawdy - w każdym razie już jej nie chcieli z powrotem :-( Trafiła do innego miasta, a przywieźliśmy ją z tego samego miejsca, z którego trafiła do nas za pierwszym razem :-(

Posted

a może w tym miejscu gdzieś był jej pierwotny dom?:crazyeye:
a może jednak ją tam ci "państwo" podrzucili:shake: dawno ją adoptowali?
mysiu a ile ona ma lat jaka jest spokojna bojaźliwa bo na stonce psitula niewiele pisze........taka zapomniana

Posted

Już w samym schronisku jest prawie 9 lat :-( Miała z dwa latka jak do nas trafiła, wiec teraz może mieć koło 11 :shake::shake: Już nie pamiętam dokładnie, ale chyba gdzieś po roku była adoptowana.. Trafiła z terenu szybu kopalni w jednej z dzielnic Zabrza i po jakimś czasie od adopcji znowu stamtąd ją przywieźliśmy, ale była wtedy w niezadobrym stanie :-( Niby tam się przybłąkała, ale nie zdziwiłabym się jakby była tam od jakiegoś czasu i traktowała to miejsce po prostu jak swój dom...
Jest raczej nieufna i zrezygnowana, raz po pogryzieniu mieszkała chwilę w boksie - niby wtedy miała z nami lepszy kontakt, była chętna na pieszczoty, ale nie była szczęśliwa w zamknięciu.. Prawie od zawsze mieszkała u nas na wybiegu.
Z innymi psami różnie, bywa, że lubi sobie porządzić, ale nie ma już na to tyle siły to zazwyczaj jej się potem obrywa :roll:

Posted

A mnie się ona wydawała chętna na przytulaki. Ale ja byłam u niej na wybiegu tylko raz... Od tylu miesięcy nie wyszło nam wyprowadzenie tego jej wybiegu na spacer. Keni panikarz, i ta konieczność przejścia przez pierwszy wybieg. Eh...