Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lolalola napisał(a):
wlasnie,tez sie ciagle zastanawiam jak teraz miewa sie cala rodzinka.......

Cytat z sms-a który dostałem od Marty :
"Info o Brutku - dziś chodził na smyczy po ogrodzie,nabiera ufności i cały czas bada teren.Jest dobrze.Otrzymuje już upominki od rodziny i znajomych,którzy go odwiedzają"

idzie wyraźnie ku dobremu...:)

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Będzie dobrze, tylko na razie niech go bardzo pilnują :lol:. Może nie tyle ze względu na niego bo mam wrażenie, ze on już drugi raz nie zwieje ale ze względu na nas tu na dogo :evil_lol:

Posted

AlfaLS napisał(a):
Będzie dobrze, tylko na razie niech go bardzo pilnują :lol:. Może nie tyle ze względu na niego bo mam wrażenie, ze on już drugi raz nie zwieje ale ze względu na nas tu na dogo :evil_lol:

dobrze rzeklas cioteczko ..........to co mnie sie stalo jak przeczytalam o ucieczce to byl dramat,bo ja zawsze mam czarne mysli od razu....

Posted

AlfaLS napisał(a):

Tylko wyjaśnie, że Brutek nie miał nigdy chęci przeskakiwania ogrodzenia, podczas tego incydentu ogrodzenie nie zostało pokonane przez Brutka. Tak więc nie musimy się martwić tym, że Brutek zwieje :)
On po prostu myslał, że może sobie pobiegać tak jak to robił u Natalii po całym sadzie :evil_lol:

Posted

Akrum napisał(a):
czyli Brutek nie przeskoczył ogrodzenia? to furtka po prostu była niedomknięta?

Dajmy na to, że Brutek chciał pospacerować ;) w momencie, gdy Brutek pobiegł, Pani była przy Nim. Nie byłam na miejscu i nie widziałam :) temat uważam za zakończony.

tylko chciałm wszystkich uspokoić, że o niskim ogrodzeniu u Panstwa byłam poinformowana, jednak po rozmowie z Natalią uspokoiłam sie. Gdyby Brutek chciał, już dawno mógłby przeskoczyć siatke od swojego boksu. To grzeczny chlopak i bardzooooooooooooooo przystojny :loveu:

Acha, Państwo myslą o kastracji chłopaka. Jak umówia Go na zabieg, napisze.

Brutusek podbił serca wszystkich domowników :loveu: Mało tego. Wszyscy jak przychodzą w odwiedziny przekazuja dla Nowego Członka Rodziny smakołyki, gryzaki.. Sąsiedzi, znajomi i rodzina są zachwyceni psiakiem. :loveu::loveu::loveu: zakochani po uszy, tak jak i my.

Chyba będe musiała z tej tęsknoty wybrać się kiedyś w tamte okolice :evil_lol:

Posted

ok :)
to już więcej nie dopytuję :)

tak sobie pomyślałam, że skoro sąsiedzi i znajomi tak chętnie dla Brutka smakołyki i zabawki przynoszą, to może jakąś zbiórkę by Pani Brutka ogłosiła i potem dla jakiejść bidy by było, co Wy na to?
albo może niech Pani rozgłasza zalety adopcji psiaków ze schronisk :)

co do kastracji - superaśnie, że Pani podjęła taką decyzję :)

Posted

Najbliżsi sąsiedzi sa bardzo wrażliwi na krzywdę zwierząt. Myslę, że porozmawiam o tym z Panią Iwoną. Na pewno powiem Jej, że gdyby sąsiad chciał psiaka to niech informuje mnie :)

Kastracja to był warunek :) do końca sierpnia pani IWona siedzi w domu, więc gdyby wykonała zabieg szybko, to wtedy miałaby Brutka pod stała kontrolą :) wiadomo, Brutek jest grzeczny, ale nie wiadomo jak będzie zachowywać się po zabiegu :)

Posted

Strasznie ciekawa jestem czy podchodzi do ludków z domku żeby go przytulili, czy już "otworzył" się na człowieka a nie taki panikarz jest... Jak coś będzie wiadomo to dajcie znać :)
A Brutus jest coraz piękniejszy i uśmieszek na pyszczku widać :)

Posted

[quote name='__Lara']Piesek ma wspaniały domek :D

Proszę, pomóżcie... może macie jakiś pomysł? Ta sunia chudnie z dnia na dzień w schronie, w końcu odejdzie :(

klik

Link mi nie działa :(
Jutro jak coś zerknę.