Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cioteczki, prosze oddajcie glos na Ale. Ma 60 podopiecznych i idzie zima. Ciagle wszystkiego brakuje ,szczegolnie karmy :-(
GŁOSOWANIE NA KRAKVECIE

Dzięki Naszym wpólnym głosom przytulisko p.Ali Orzechowskiej wygrało jako kandydat dogomanii i miau na przytulisko które ma dostać pomoc w postaci karmy na stronie Krakvet, teraz zaczął sie najważniejszy etap - głosowanie na Krakvecie.Oto instrukcja jak głosować na Krakvecie, zarejestrowanie zajmuje tylko chwilę a dla p. Ali to szansa jak nigdy. Błagam o głos na jej przytulisko i z góry bardzo dziękuję:

Tu bezpośredni link do wątku na którym jest głosowanie, można zagłosować jednym kliknięciem (po zarejestrowaniu i zalogowaniu):
http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=12503&start=0

można głosować też w ten sposób:

Na KrakVecie głosujemy na pozycję siódmą:

Prywatne przytulisko Ali Orzechowskiej

Instrukcja głosowania w Krakvecie:

1. wchodzisz na stronę http://www.krakvet.pl/forum
2. wciskasz link Rejestracja
3. wyskakuje opis, a Ty zaznaczasz: zgadzam się na te warunki i mam powyżej 13 lat
4. wyskakuje wniosek rejestracyjny, a Ty go wypełniasz: pole użytkownik, email, dwa razy hasło oraz wpisujesz kod z obrazka
i wciskasz"wyślij"
5. dostajesz na maila (często ląduje on w spamach), którego podałeś, wiadomość aktywacyjną i klikasz na ten przysłany link
6. logujesz się na Forum Krakvetu http://www.krakvet.pl/forum wpisując nazwę użytkownika i hasło
7. na forum wybierasz dział "Pomoc dla schronisk"
8. dalej wybierasz „Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc - wrzesień 2010”
9. wyskoczy Ci ankieta- zaznaczasz pozycję 7 (siodmą) "Prywatne przytulisko Ali Orzechowskiej" i klikasz pod ankietą „wyślij”.

Jeśli jesteś zarejestrowany na KV i pamiętasz nick oraz login zaczynasz od punktu nr 6!

Posted

ossa98 napisał(a):
Jakby się je dało skonkretyzować, byłoby super! nie wiemy czy Brutus robi postępy, jak zachowuje się na spacerach, w domu...

No właśnie, też o tym myślałam..;)

Posted

obraczus87 napisał(a):
Jak odzyskam głos, postaram się zadzwonić. Jednak nie obiecuję, gdyż zaraz jest zamknięcie miesiąca w pracy i masa roboty.

Miesiąc się skończył, zamknięcie miesiąca było; dzwoniłaś?:cool3::evil_lol:

Posted

obraczus87 napisał(a):
Dokładnie.. :)

A na razie nie mogę wyjść z szoku.. mam tutaj na myśli wątek Spajkusia..

Wiem byłam, słowo zamieniłam..;) dla to też duży szok, tym bardziej, że ja z ufnych ludzi raczej jestem..mój mąż mówi, że naiwna, ale on ma swój system wartości i sposób rozumowania..
Padło tam fajne zdanie, że 'najwyższą formą zaufania jest kontrola' coś w tym musu być, trzeba się mieć na baczności i oczy mieć szeroko otwarte.. ludzie jednak strasznie perfidni, wyzuci z wszelkich uczyć i wyrachowani są..niepojęte...jednak ograniczone zaufanie trzeba mieć.. niestety...coraz częściej wre na dogo..:roll::shake:

Posted

[quote name='ossa98']Przepraszam, ale o co chodzi?
Tu jest link do wątku:
http://www.dogomania.pl/threads/136015-Moria-nie-chce-wyda%C4%87-psa-do-ds!-Pomocy!-Co-robic gdzieś mniej więcej od 110 strony..
Najpierw był spór i potyczki słowne na płaszczyźnie gonia66 - Cajus JB, potem Cajus optował za tym by 'zdetronizować' gonię ( na tamtejszym wątku była skarbnikiem - pod Jej adresem brzydkie insynuacje padły i oskarżenia) następnie rozpętała się burza, bo osoby odpowiedzialne za Spajkusia chciały przenieść go do innego hoteliku, padł cień podejrzenia na Morię, u której Spajki przebywa...Zarzucono Jej niewywiązywanie z warunków umowy, brak obecności na wątku, zainteresowania, bezpośrednich relacji, zdjęć, poza tym sama opieka nad psem pozostawiała wiele do życzenia - to wg opinii Dziewczyn...
A potem pewne fakty wyszły na jaw stawiające Morię jako osobę prowadzącą hotel i bezpośrednio sprawującą opiekę nad psami w bardzo niekorzystnym świetle..(delikatnie mówiąc) i rozpętała się prawdziwa burza...SZOK!
To tak w dużym skrócie, bo afera jest spora, a sprawy skomplikowane...