Akrum Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Ale Brutuskowi się willa trafiła :) super :) żyj sobie szczęśliwie piesku kochany :) Quote
phase Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Jak UFO z kosmosu. :evil_lol: http://i814.photobucket.com/albums/zz61/gotych/IMG_3469.jpg Super , że Brutusek już się przekonuje do smyczy. :) Oby więcej takich szczęśliwych zakończeń . :):) Quote
Ingrid44 Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Z budy i lancucha na takie wlosci ! ! ! Oby wiecej takich adopcji :) :) :) Quote
obraczus87 Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 [quote name='Ingrid44']Z budy i lancucha na takie wlosci ! ! ! Oby wiecej takich adopcji :) :) :) OBY!!!!!!!!!!!!!!!!! :) Kochani proszę zajrzyjcie... nasza koleżanka potrzebuje pomocy.. a raczej Jej psiaki :( http://www.dogomania.pl/threads/192867-Lapi...-przestaje-chodzic...-potrzebna-operacja!-Potrzebujemy-1000-z%C5%82-!-czas-do-23.09 Quote
Aliszcze Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Brutusek pewnie się wystraszył, że przyjechali po niego by z jego pałacu go wziąć:D ale sie cieszę, że ma tak dobrze:) i że tak się przywiązał do Pani:) Quote
Ingrid44 Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Cioteczki, prosze oddajcie glos na Ale. Ma 60 podopiecznych i idzie zima. Ciagle wszystkiego brakuje ,szczegolnie karmy :-( GŁOSOWANIE NA KRAKVECIE Dzięki Naszym wpólnym głosom przytulisko p.Ali Orzechowskiej wygrało jako kandydat dogomanii i miau na przytulisko które ma dostać pomoc w postaci karmy na stronie Krakvet, teraz zaczął sie najważniejszy etap - głosowanie na Krakvecie.Oto instrukcja jak głosować na Krakvecie, zarejestrowanie zajmuje tylko chwilę a dla p. Ali to szansa jak nigdy. Błagam o głos na jej przytulisko i z góry bardzo dziękuję: Tu bezpośredni link do wątku na którym jest głosowanie, można zagłosować jednym kliknięciem (po zarejestrowaniu i zalogowaniu): http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=12503&start=0 można głosować też w ten sposób: Na KrakVecie głosujemy na pozycję siódmą: Prywatne przytulisko Ali Orzechowskiej Instrukcja głosowania w Krakvecie: 1. wchodzisz na stronę http://www.krakvet.pl/forum 2. wciskasz link Rejestracja 3. wyskakuje opis, a Ty zaznaczasz: zgadzam się na te warunki i mam powyżej 13 lat 4. wyskakuje wniosek rejestracyjny, a Ty go wypełniasz: pole użytkownik, email, dwa razy hasło oraz wpisujesz kod z obrazka i wciskasz"wyślij" 5. dostajesz na maila (często ląduje on w spamach), którego podałeś, wiadomość aktywacyjną i klikasz na ten przysłany link 6. logujesz się na Forum Krakvetu http://www.krakvet.pl/forum wpisując nazwę użytkownika i hasło 7. na forum wybierasz dział "Pomoc dla schronisk" 8. dalej wybierasz „Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc - wrzesień 2010” 9. wyskoczy Ci ankieta- zaznaczasz pozycję 7 (siodmą) "Prywatne przytulisko Ali Orzechowskiej" i klikasz pod ankietą „wyślij”. Jeśli jesteś zarejestrowany na KV i pamiętasz nick oraz login zaczynasz od punktu nr 6! Quote
ossa98 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 A co to za cisza u Brutuska? co u niego? Quote
obraczus87 Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 U Brutunia brak wieści... czyli dobre wieści :) Quote
ossa98 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Jakby się je dało skonkretyzować, byłoby super! nie wiemy czy Brutus robi postępy, jak zachowuje się na spacerach, w domu... Quote
RenW Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 ossa98 napisał(a):Jakby się je dało skonkretyzować, byłoby super! nie wiemy czy Brutus robi postępy, jak zachowuje się na spacerach, w domu... No właśnie, też o tym myślałam..;) Quote
obraczus87 Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 RenW napisał(a):No właśnie, też o tym myślałam..;) Jak odzyskam głos, postaram się zadzwonić. Jednak nie obiecuję, gdyż zaraz jest zamknięcie miesiąca w pracy i masa roboty. Quote
RenW Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 obraczus87 napisał(a):Jak odzyskam głos, postaram się zadzwonić. Jednak nie obiecuję, gdyż zaraz jest zamknięcie miesiąca w pracy i masa roboty. Miesiąc się skończył, zamknięcie miesiąca było; dzwoniłaś?:cool3::evil_lol: Quote
monika083 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 zajrzyjcie do Kuby ..ma 30kg nadwagi i potrzeba jeszcze ciut deklaracji na hotelik.. http://www.dogomania.pl/threads/193100-Oddany-skrajnie-ZAGŁODZONY-dziś-ponad-30-kg-NADWAGI.-Gryziony-przez-psy-Kuba.-POMÓŻ Quote
obraczus87 Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 RenW napisał(a):Miesiąc się skończył, zamknięcie miesiąca było; dzwoniłaś?:cool3::evil_lol: Zamknięcie miesiąca do 07.10 :P Quote
RenW Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 obraczus87 napisał(a):Zamknięcie miesiąca do 07.10 :P To jeszcze trzeba trochę poczekać. :):) Quote
obraczus87 Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 RenW napisał(a):To jeszcze trzeba trochę poczekać. :):) Dokładnie.. :) A na razie nie mogę wyjść z szoku.. mam tutaj na myśli wątek Spajkusia.. Quote
RenW Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 obraczus87 napisał(a):Dokładnie.. :) A na razie nie mogę wyjść z szoku.. mam tutaj na myśli wątek Spajkusia.. Wiem byłam, słowo zamieniłam..;) dla to też duży szok, tym bardziej, że ja z ufnych ludzi raczej jestem..mój mąż mówi, że naiwna, ale on ma swój system wartości i sposób rozumowania.. Padło tam fajne zdanie, że 'najwyższą formą zaufania jest kontrola' coś w tym musu być, trzeba się mieć na baczności i oczy mieć szeroko otwarte.. ludzie jednak strasznie perfidni, wyzuci z wszelkich uczyć i wyrachowani są..niepojęte...jednak ograniczone zaufanie trzeba mieć.. niestety...coraz częściej wre na dogo..:roll::shake: Quote
RenW Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 [quote name='ossa98']Przepraszam, ale o co chodzi? Tu jest link do wątku: http://www.dogomania.pl/threads/136015-Moria-nie-chce-wyda%C4%87-psa-do-ds!-Pomocy!-Co-robic gdzieś mniej więcej od 110 strony.. Najpierw był spór i potyczki słowne na płaszczyźnie gonia66 - Cajus JB, potem Cajus optował za tym by 'zdetronizować' gonię ( na tamtejszym wątku była skarbnikiem - pod Jej adresem brzydkie insynuacje padły i oskarżenia) następnie rozpętała się burza, bo osoby odpowiedzialne za Spajkusia chciały przenieść go do innego hoteliku, padł cień podejrzenia na Morię, u której Spajki przebywa...Zarzucono Jej niewywiązywanie z warunków umowy, brak obecności na wątku, zainteresowania, bezpośrednich relacji, zdjęć, poza tym sama opieka nad psem pozostawiała wiele do życzenia - to wg opinii Dziewczyn... A potem pewne fakty wyszły na jaw stawiające Morię jako osobę prowadzącą hotel i bezpośrednio sprawującą opiekę nad psami w bardzo niekorzystnym świetle..(delikatnie mówiąc) i rozpętała się prawdziwa burza...SZOK! To tak w dużym skrócie, bo afera jest spora, a sprawy skomplikowane... Quote
lilk_a Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 czytam tamten wątek od dwóch dni ....ale do tej pory tak naprawdę nie wiem o co chodzi .... Quote
obraczus87 Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 lilk_a napisał(a):czytam tamten wątek od dwóch dni ....ale do tej pory tak naprawdę nie wiem o co chodzi .... Jak nie wiadomo o co chodzi, to zapewne chodzi o kasę.. Quote
Lu_Gosiak Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 obraczus87 napisał(a):Jak nie wiadomo o co chodzi, to zapewne chodzi o kasę.. no wlasnie chyba nie do konca Quote
obraczus87 Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):no wlasnie chyba nie do konca Wychodzi na to, że przez rok pobytu psa w Hotelu wszyscy placili tak naprawde na psa w DS ;/ Quote
lilk_a Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 o pieniądze na bank , ale właśnie nie wiem o co jeszcze .... Quote
Recommended Posts