Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bianka0 napisał(a):
Akcja ,,dzidziuś " zakończona. Haliza została babcią zdrowej 3,5 kg dziewczynki.
Dziękuję Dorotko, że mnie wyprzedziłaś, dopiero dotarłam do domu :mdleje::loveu:
Gratulacje halizko :Rose:

Dziękujemy :loveu:

Lili8522 napisał(a):
I ja bardzo gratuluje :)!

Bgra napisał(a):
Babciu Halizko serdeczne gratulacje:)a Maleństwu beztroskiego i zdrowego dzieciństwa:loveu:

Dzidzia urodziła się 9 07 o godz 21 i 50 min, 3,500 waga i 53 cm długa, nazywa się Iga i jest prześliczną małą laleczką :loveu:. Wróciły do domu w sobotę do starszej siostrzyczki ;). Na razie jest ok, pomaga mamie przy dzidzi, mocno to przeżywa, bo jest bardzo pobudzona i troszkę rozrabia. Oczywiście byłam z Tomikiem i Amusią, jakoś to zniosły :roll:, ale po powrocie do domu bardzo się cieszyły. Amanda to myślałam, że oszalała tak latała za zabawkami i turlała się na fotelu. Teraz wcale nie chce wychodzić na dwór, wynoszę ją na siłę (Dorotko, po powrocie od Ciebie nigdy się tak nie zachowywały :p, pomimo, że tutaj nawet nie musiały chodzić po schodach, jeździły windą :eviltong:)

• 2 weeks later...
Posted

Przepiękne imię dla dziewczynki:)waga i wzrost książkowa:)
starsza siostrzyczka pewnie już załapała,że królewna to nie konkurencja:)wyobrażam sobie jaka jesteś Halizko szczęśliwa:)

Tak Amausiu,Tomiku, wszędzie dobrze,ale w domku...:loveu:

• 2 weeks later...
Posted

U nas ok, ale jakoś tak czasu brakuje :evil_lol:, Amusia dalej na leczeniu, musimy dotrwać na lekach do września a później testy i zobaczymy....Tomiczek bez zmian....

Posted

[quote name='marmosia']Jakie słodkieeeeeeeee :)
A z Amusią będzie dobrze, musi![/QUOTE]
Kochane dziewuszki :loveu:, Amusia, zobaczymy jutro, jeszcze ma leki na 3 dni...

[quote name='Bgra']Halizko...jakie piękne słoneczka:loveu:nich rosną zdrowo!

Amusia musi być w końcu zdrowa!!!![/QUOTE]
Życzę Ci też takiego słoneczka :loveu: - z Amusią ważne żeby trafić jak to leczyć...

• 3 weeks later...
Posted

I znowu problemy, Ferbi Grubasek tak się rozchorował, że cały tydzień walczyliśmy o jego zdrówko:shake:, zero picia i jedzenia :shake: - jest malutka poprawa, myślę, że w dobrym kierunku ....

Posted

haliza napisał(a):
I znowu problemy, Ferbi Grubasek tak się rozchorował, że cały tydzień walczyliśmy o jego zdrówko:shake:, zero picia i jedzenia :shake: - jest malutka poprawa, myślę, że w dobrym kierunku ....

o matulu....tylko nie Grubas:-(:shake: zdrowiej kochaniutki !

• 2 weeks later...
Posted

Oby sierściuchy już nie chorowały.
Czekamy na Was z niecierpliwością, grzyby rosną jak szalone.
... Właśnie widziałam w poniedziałek, pan wiózł z targu 3 rodzaje, prawdziwki, podgrzybki i maślaki ;)

• 2 weeks later...
Posted

No i wróciliśmy :placz::evil_lol: do rzeczywistości.......prawie tydzień buszowania po leśnych dróżkach :p, prawdziwki, podgrzybki, kozaczki, maślaczki,opieńki, no i oczywiście rydze, które widziałam pierwszy raz w życiu :crazyeye:. Tomiś i Amanda też były na wyjeździe szczęśliwe :loveu:

Posted

wpadłam na chwilę,bo ostatnio troszeczkę zagoniona jestem:)
fajnie:)nie dla mnie takie wypady...niestety nie bardzo mogę się oddalać od domku,jako jedyny opiekun rodzica
nawet urlop spędziłam w mieście,ale trudno i tak bywa
pozdrawiam cieplutko:)

Posted

[quote name='Bgra']wpadłam na chwilę,bo ostatnio troszeczkę zagoniona jestem:)
fajnie:)nie dla mnie takie wypady...niestety nie bardzo mogę się oddalać od domku,jako jedyny opiekun rodzica
nawet urlop spędziłam w mieście,ale trudno i tak bywa
pozdrawiam cieplutko:)[/QUOTE]
Niestety czasem życie pisze samo scenariusze które nie koniecznie nam się podobają :roll:, ale na niektóre rzeczy nie mamy wpływu więc jak jest okazja to trzeba korzystać. My korzystamy z gościnności Dorotki :loveu:, wyjazd do Nich to dla nas wielkie święto :multi:. U nas spokojnie, nic się nie dzieje, oby tak dalej -pozdrawiamy :smile:

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Amanda ma nadal problemy ze skórą, ale odstawione leki i dostaje mieszankę kwasów omega i myjemy się mydłem z olejkiem z liści laurowych....zobaczymy co z tego wyniknie...Tomiś ok, Gruby poluje na sikorki...i jakoś leci :lol: