Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 months later...
  • 1 month later...
Posted

Już się ujawniamy, u nas wszystko na szczęście po staremu ---- bardzo się stęskniłam :)

Kochana mam nadzieję,że od teraz to zajrzysz już częściej :)

my też bardzo tęskniłyśmy :(

Posted

No w końcu, ciotko Ty paskudna :) Cieszę się, że jesteś :) Uściski dla czterołapków :)

Kochana mam nadzieję,że od teraz to zajrzysz już częściej :)

my też bardzo tęskniłyśmy :(

Przepraszamy, ale ja ostatnio ciągle w pracy, postaramy się częsciej pokazywać ;)

• 2 weeks later...
Posted

Po prostu wejście na dogo doprowadza mnie do szału, cała moja zawartość i wątki do których zaglądam poszły się ganiać w pole, co to za ludzie nadzorują to forum, jakaś porażka, ciągle jakiś problem :(

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

Przepraszam, wściekłam się , ale już wracamy i serdecznie pozdrawiamy :)

no nareszcie Halizko :) ja także ściskam mocno i czekam na zdjecia i ...no gadaj z nami :)

Posted

no nareszcie Halizko :) ja także ściskam mocno i czekam na zdjecia i ...no gadaj z nami :)

Ze zdjęciami to jeszcze nie ten etap, nawet nie wiem jak się za nie zabrać0wacko2.gif

Posted

Ze zdjęciami to jeszcze nie ten etap, nawet nie wiem jak się za nie zabrać0wacko2.gif

poczekam cierpliwie :) ze wstawieniem zdjęć pomogę,podpowiem jak coś ;)

Posted

Po prostu wejście na dogo doprowadza mnie do szału, cała moja zawartość i wątki do których zaglądam poszły się ganiać w pole, co to za ludzie nadzorują to forum, jakaś porażka, ciągle jakiś problem :(

Witaj w klubie :)