Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Radosnych Świąt
Zmartwychwstania Pańskiego
oraz Błogosławieństwa Bożego
życzy...Alesiowa rodzinka:)
[IMG]http://i46.tinypic.com/20us8jc.jpg[/IMG]

Posted

Witamy Wszystkich :loveu:, z okazji Świąt Wielkanocnych składamy najserdeczniejsze życzenia, dużo zdrówka, radości w życiu rodzinnym i głaski dla futerek
[IMG]https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTxr7H_ZtTv2h97VihwOTuqQUW3hOMiY013CDUDnTMbkDoAqM9jmg[/IMG]

Nie było nas bo przez dwa dni walczyłam o życie Aresika :shake:, jest troszkę lepiej, może jeszcze troszkę zostanie z nami ......

Posted

[INDENT] [COLOR=#a52a2a][SIZE=3][B]ŻYCZĘ ZDROWYCH I POGODNYCH ŚWIĄT W GRONIE RODZINY I NAJLEPSZYCH PRZYJACIÓŁ [/B][/SIZE][/COLOR]

[IMG]http://images40.fotosik.pl/2000/e971a682a3e7792e.jpg[/IMG]

[B]Dużo zdrówka dla Aresika[/B]
[/INDENT]

Posted

[quote name='haliza']Asiczek po zabiegu, jest słabiutki ale myślę, że teraz już będzie lepiej, czekamy do jutra....[/QUOTE]

Halizko widzę,że to coś poważnego,trzymam kciuki,myślami jestem z Wami...

Posted

[quote name='haliza']Wszystko się jakoś poplątało, ale wierzę, że będzie dobrze, jeszcze musimy poczekać....[/QUOTE]

wiem jak czas potrafi się dłużyć...moja Stefcia jak była po operacji niedrożności jelit,też czekaliśmy,byle do jutra,na szczęście wszystko się udało
dobrze będzie Halizko

Posted

Już jesteśmy, myślę, że u nas złe zażegnane tfu, tfu, tfu.....Asik wraca do siebie, pomalutku ale każdy dzień jest lepszy :p, bardzo mnie przestraszył. 16 lat to piękny wiek ale bardzo chcę cobym mogła cieszyć się nim jak najdłużej :loveu:

Posted

[quote name='haliza']Już jesteśmy, myślę, że u nas złe zażegnane tfu, tfu, tfu.....Asik wraca do siebie, pomalutku ale każdy dzień jest lepszy :p, bardzo mnie przestraszył. 16 lat to piękny wiek ale bardzo chcę cobym mogła cieszyć się nim jak najdłużej :loveu:[/QUOTE]

cieszę się z Wami:)zdrowia maleńki:)

Posted

[quote name='haliza']Nie dziękujemy :lol:, ale te 100 lat musiałoby być z maminką :hmmmm: :diabloti:[/QUOTE]

To jasne, bez maminki te kocie 100 lat nie miałoby dla Asika sensu.:cool3:

Posted

[quote name='haliza']Bardzo nam to potrzebne bo swoje latka mamy :smile:[/QUOTE]

trochę lepiej się czuję a z wiekiem trudniej i dłużej dochodzę do formy;)
po 2 tyg, nieobecności wracam do pracy
wydaje się,że wszystko poukładane...zobaczymy

Posted

[quote name='Bgra']trochę lepiej się czuję a z wiekiem trudniej i dłużej dochodzę do formy;)
po 2 tyg, nieobecności wracam do pracy
wydaje się,że wszystko poukładane...zobaczymy[/QUOTE]
Będzie dobrze :loveu:, zamiast na wiek to trzeba zganiać troszkę na pogodę :evil_lol:

Posted

[quote name='haliza']Będzie dobrze :loveu:, zamiast na wiek to trzeba zganiać troszkę na pogodę :evil_lol:[/QUOTE]

zganiam,zganiam,to właśnie wiosna mnie tak załatwiła:diabloti:
Halizko a co Asikowi się stało?

Posted

[quote name='Bgra']zganiam,zganiam,to właśnie wiosna mnie tak załatwiła:diabloti:
Halizko a co Asikowi się stało?[/QUOTE]
Miał wielkie pragnienie przez pewien czas i porobiłam mu jakiś czas temu badania, były ok, ale nie zauważyłam, że podchodzi do miski i nie je, bo zawsze leciał z apetytem (jedzenie znikało ...) ale w tamtym tygodniu przedświątecznym zorientowałam się, że do miski biegnie ale nie je, pojechaliśmy do veta i okazało się, że ma zapalenie jamy ustnej, ale nie pozwolił obejrzeć, dostał leki i za kilka dni miało być czyszczenie......na leki zareagował bardzo źle ......dostał jakby porażenia, myślałam, że nie dojedziemy do lecznicy, dostał kroplówkę z lekami czekaliśmy....na szczęście święta przetrwaliśmy bez niespodzianek. W środę narkoza i zabieg....co ja przeżyłam, tak strasznie się bałam usypiania a później wybudzenia....ale się udało, był taki osłabiony,że na drugi dzień wyjście z kuwety było takim wysiłkiem, że kładł się obok i odpoczywał...(miał taki kamień po prawej stronie, że zrobił otwartą ranę na dziąśle i nie było mowy o zaciśnięciu zębów) ale zaczął jeść pomalutku i z każdym dniem jest silniejszy, musi być dobrze..