Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bgra napisał(a):
Banerek,dziękuję,muszę jeszcze skrobnąć na nim napis:razz:
zrobiłam Eli do galerii Lileczki,ale coś nie wkleja,pewnie jej się nie spodobał:mad::evil_lol:
ja robię tak prosto:diabloti:że prościej już nie można,tak wiesz ...chałupniczo:diabloti:

Ja nawet nie wiem jak się tego czepić :cool3::oops:

Posted

haliza napisał(a):

chcesz to wytłumaczę:razz:
albo...trochę się wstydzę,ale chciałam dobrze:razz:

podlinkowane

Posted

haliza napisał(a):

wklejam w ramki z PhotoScape
potem przechodzę ze zmniejszonym zdjęciem do Picasa:razz:no inaczej nie potrafię,nie mam ani zdolności ani programu:evil_lol:

Posted

Bgra napisał(a):
wklejam w ramki z PhotoScape
potem przechodzę ze zmniejszonym zdjęciem do Picasa:razz:no inaczej nie potrafię,nie mam ani zdolności ani programu:evil_lol:

Nigdy tego nie robiłam, musiałabym zobaczyć, ale nie ma gwarancji cobym coś zrobiła :cool3:

Posted

haliza napisał(a):
Nigdy tego nie robiłam, musiałabym zobaczyć, ale nie ma gwarancji cobym coś zrobiła :cool3:

ja ja dałam radę:evil_lol:
powiedz mi Halizko czy korzystasz z furminatora?moi znajomi mają problemy z sypiącymi się kotami,ja doświadczenia nie mam,
jeden kot to pers,boje się,że jak zaczną wyczesywać to nic z sierści nie zostanie:razz:

Posted

[quote name='Bgra']ja ja dałam radę:evil_lol:
powiedz mi Halizko czy korzystasz z furminatora?moi znajomi mają problemy z sypiącymi się kotami,ja doświadczenia nie mam,
jeden kot to pers,boje się,że jak zaczną wyczesywać to nic z sierści nie zostanie:razz:[/QUOTE]
Nie ja czeszę tylko grzebieniami i szczotką drucianą taką 5* 5 cm, sierść się sypie u kotów szczególnie u egzotycznych, teraz w domach ciepło więc muszą może troszkę zgubić futerka :lol:

Posted

[quote name='haliza']Nie ja czeszę tylko grzebieniami i szczotką drucianą taką 5* 5 cm, sierść się sypie u kotów szczególnie u egzotycznych, teraz w domach ciepło więc muszą może troszkę zgubić futerka :lol:[/QUOTE]

dwie osoby zakupiły,ciekawa jestem efektu :lol:dowiem się chyba w poniedziałek

Posted

[quote name='haliza']Mnie padł internet, kupiłam nowe przewody bo się załamały ale i tak nie było dostępu, dzisiaj podłączyli :roll:[/QUOTE]

dobrze,że jesteś bo już się martwiłam

[quote name='haliza']Czekamy na wieści :evil_lol:[/QUOTE]

jutro chyba się dowiem:evil_lol:

Posted

[QUOTE][quote name='Bgra']dobrze,że jesteś bo już się martwiłam
[/QUOTE] Dziękujemy za pamięć :loveu: - zawsze wracamy :p, to uzależnienie :cool3::diabloti:

[QUOTE]jutro chyba się dowiem:evil_lol:[/QUOTE][/QUOTE] no to czekamy :razz:

Posted

[quote name='Bgra']trochę prawdy jest...z tym uzależnieniem:razz:
ciekawa jestem co z kotecków zostało:evil_lol:[/QUOTE]
W najgorszej wersji sfinks :evil_lol::diabloti:

Posted

jeden kotecek ciachnięty,trochę się bałam bo to szefa:evil_lol:ale zadowolony fest:multi:ma persiczkę co to po polu lata i zawsze jakiś kołtun do domu przywlecze mimo,że dziennie czesana,chciał ją do fryzjera zabrać,żeby ciąć:evil_lol:

Posted

[quote name='Bgra']jeden kotecek ciachnięty,trochę się bałam bo to szefa:evil_lol:ale zadowolony fest:multi:ma persiczkę co to po polu lata i zawsze jakiś kołtun do domu przywlecze mimo,że dziennie czesana,chciał ją do fryzjera zabrać,żeby ciąć:evil_lol:[/QUOTE]
Można zrobić na lwiątko, zostawić na łepku i ogonku :diabloti:

Posted

[quote name='haliza']Żeby futerko było w pełnej krasie to niestety kanapa, czesanie i kuwetka ;)[/QUOTE]

krasna to ona jest ale dużoooo roboty przy takim persie co to lata po polach:evil_lol:chciał i kotce i sobie ułatwić życie:evil_lol:

Posted

[quote name='Bgra']krasna to ona jest ale dużoooo roboty przy takim persie co to lata po polach:evil_lol:chciał i kotce i sobie ułatwić życie:evil_lol:[/QUOTE]
Kołtuny są straszne dla zwierzątka :shake:, a chodzenie po krzakach z długim włosem też masakra :cool3:, lepiej było wziąć jakiegoś orienta krótkowłosego :roll:

Posted

[quote name='haliza']Kołtuny są straszne dla zwierzątka :shake:, a chodzenie po krzakach z długim włosem też masakra :cool3:, lepiej było wziąć jakiegoś orienta krótkowłosego :roll:[/QUOTE]

ona jest dziennie czesana:evil_lol:nie ma kołtunów z zaniedbania,to bardzo dobry dom:loveu:lubi mała latać po ogrodzie to co zrobisz?
chcieli persa bo spokojny i na kanapie leży a ta nieeeeeeeee:diabloti: