Bgra Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 gdzie tam utopił,kto by na to pozwolił...ja tu widzę wysepkę a na niej palma:evil_lol:pod nią siedzi sobie rozbitek Tomiś,czeka na szalupę ratunkową z Ami i maminką i kociambrami,bo Tomisia trza ratować! Quote
haliza Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Bgra napisał(a):o matulu:crazyeye:masakra jakaś u mnie by to nie przeszło,zbuntowały by się a ja nie miałabym sumienia,zresztą są stosowne przepisy,które regulują czas pracy mamy systemowy grafik,wiec jakiekolwiek odstępstwo od normy nie przejdzie,co się nagłowię zanim ułożę to moje...żeby i wszystkim dogodzić to chyba nie pełny etat? Też jest grafik systemowy, ale dziewczyny z terenu chcą pracować na 12, a po nocach są jakieś normy i przestawia się a poza tym są godziny bardziej obciążone - dzisiaj bunt :crazyeye:, nie musisz pracować :shake: Felka z Bagien napisał(a):Ojej,u was takie roztopy,że az pies się utopił? Biedny Tommy (Hi,hi,hi):eek2: Nie utopił, nie utopił :p, bardzo mu to jeziorko się spodobało :evil_lol:, a swoją drogą witamy u plaskaczy :loveu: Bgra napisał(a):gdzie tam utopił,kto by na to pozwolił...ja tu widzę wysepkę a na niej palma:evil_lol:pod nią siedzi sobie rozbitek Tomiś,czeka na szalupę ratunkową z Ami i maminką i kociambrami,bo Tomisia trza ratować! Wysepki to tam nie było :roll:, wszystko zatopione ale Tomiś dał radę :evil_lol: Quote
Felka z Bagien Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Miło mi,że mogę poczytać tak fajny wątek niezwykłego Tomika i jego fajnej kocio-psiej rodzinki i czasem jakiegoś "farmazona" wtrącić.:loveu: Wczoraj w krakowskim schronie widziałam takiego Tomika,odnoszę wrażenie ,że też mauszkodzone oczko.Tulił się tak bardzo i widać,że nie bardzo rozumie jak to się stało,że z ciepłej mięciutkiej kanapy wyladował na lodowatym betonie. Quote
haliza Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Felka z Bagien napisał(a):Miło mi,że mogę poczytać tak fajny wątek niezwykłego Tomika i jego fajnej kocio-psiej rodzinki i czasem jakiegoś "farmazona" wtrącić.:loveu: Wczoraj w krakowskim schronie widziałam takiego Tomika,odnoszę wrażenie ,że też mauszkodzone oczko.Tulił się tak bardzo i widać,że nie bardzo rozumie jak to się stało,że z ciepłej mięciutkiej kanapy wyladował na lodowatym betonie. O rany, kolejna popsuta zabawka :-(, a udałoby się uzyskać dokładniejsze informacje, może udałoby się wyciągnąć go do Kociego Świata, tam miałby szanse na leczenie i znalezienie domku. Tomik i reszta ferajny bardzo lubi odwiedziny :loveu: Quote
Osa Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Felka z Bagien napisał(a): Wczoraj w krakowskim schronie widziałam takiego Tomika,odnoszę wrażenie ,że też mauszkodzone oczko.Tulił się tak bardzo i widać,że nie bardzo rozumie jak to się stało,że z ciepłej mięciutkiej kanapy wyladował na lodowatym betonie. Dawaj na niego namiary - postaram się zawiadomić pewną Panią z pod Krakowa która na pewno go weźmie przynajmniej na DT. Quote
bianka0 Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 DORA w Szczebrzeszynie też ma kłopot z pekinką , post 4092: http://www.dogomania.pl/forum/threads/191040-Bezdomne-ze-Szczebrzeszyna-BRAK-SPONSORÓW-DLUGI/page164 Quote
haliza Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 [quote name='bianka0']DORA w Szczebrzeszynie też ma kłopot z pekinką , post 4092: http://www.dogomania.pl/forum/threads/191040-Bezdomne-ze-Szczebrzeszyna-BRAK-SPONSORÓW-DLUGI/page164 Brak wiadomości, może się zgubiła :shake: Quote
Felka z Bagien Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Osa napisał(a):Dawaj na niego namiary - postaram się zawiadomić pewną Panią z pod Krakowa która na pewno go weźmie przynajmniej na DT. Wysłałam na PW info o pekinku;) Quote
Osa Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Wysłałam o nim info - dom bardzo dobry mam nadzieję że coś z tego wyniknie. Ostatnio jakoś dużo bezdomnych plaskaczy Quote
Felka z Bagien Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Seiko adoptowany,jednooki pekinek z krk schronu.Bardzo się cieszę i oby to był najwspanialszy domek dla pekinola:loveu: Quote
haliza Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Felka z Bagien napisał(a):Seiko adoptowany,jednooki pekinek z krk schronu.Bardzo się cieszę i oby to był najwspanialszy domek dla pekinola:loveu: Jak cudownie, a nie wiadomo co to za domek :roll: Quote
haliza Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Osa napisał(a):Wysłałam o nim info - dom bardzo dobry mam nadzieję że coś z tego wyniknie. Ostatnio jakoś dużo bezdomnych plaskaczy Czyżby to Twoja adopcja Osko ? Quote
Osa Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 (edited) Dowiedziałam się od Pani Rity że jak tylko dostała ode mnie info o nim to rozpuściła wieści wśród znajomych i założyła mu wątek na mopsim forum więc może to akurat ktoś "od niej" Ona niedawno wzięła straszną bidę z krakowskiego schroniska starutkiego pekińczyka Tuptusia w koszmarnym stanie który bardzo długo już tam siedział- był na naszej stronie na plaskatych spoza fundacji. Nie miałyśmy o nim info -myślałam że dawno adoptowany a on tam ciągle był.... To właśnie Tuptuś którego adoptowała Pani Rita Edited February 11, 2013 by Osa Quote
haliza Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Ale to straszne, że też tyle muszą znosić cierpienia :shake:, jak patrzę na moje, leżą kołami do góry, w ciepełku :loveu:......a kiedyś :-( Quote
Bgra Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 takie maleńkie,bezbronne:-( śliczny chłopczyk ten na zdjęciu,dobrze,że mu się też udało,jak naszym ukochańcom Quote
Osa Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Bgra napisał(a):takie maleńkie,bezbronne:-( śliczny chłopczyk ten na zdjęciu,dobrze,że mu się też udało,jak naszym ukochańcom Taaa... Jeszcze nie wiadomo czy mu się udało...Biedak trzymajmy kciuki żeby wyszedł na prostą... Quote
Bgra Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 takie maleńtasek,tyle czasu w schronie:crazyeye:jak On to zniósł?nie mam pojęcia i ...nie chcę wiedzieć wstyd mi za ludzi,serce pęka z żalu a doopa z wściekłości mam nadzieję,że się wyzbiera Quote
haliza Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Musi wyzdrowieć, bo chociaż tyle los musi mu wynagrodzić:loveu: ( tylko nie mogę zrozumieć czemu los nie zpłaci tym co go na to skazali :cool3::mad:) Quote
Bgra Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 haliza napisał(a):Musi wyzdrowieć, bo chociaż tyle los musi mu wynagrodzić:loveu: ( tylko nie mogę zrozumieć czemu los nie zpłaci tym co go na to skazali :cool3::mad:) to jedno,drugie dlaczego bardzo długo siedział w schronie:crazyeye:niepojęte trzymam kciuki za maluszka Quote
Bgra Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Jak Walentynki to i serduszko dla Was od nas:) Quote
haliza Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 [quote name='Bgra']Jak Walentynki to i serduszko dla Was od nas:) Dziękujemy :loveu:, ja siedzę w tym tygodniu w pracy i zapomniałam :roll: - przesyłam mizianka i buziaki :loveu: Quote
Bgra Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 dziękujemy pięknie:loveu:ściskamy mocno! Quote
Bgra Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Kochany Grubasku przyjmij na swoje łapki życzenia dla wszystkich kotecków Halizy drapania za uszkiem,tulenia,miziania,uścisków i całusków macie aż nadto,więc życzę Wam w Światowym Dniu Kota abyście zdrowi byli :loveu: Quote
haliza Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Bgra napisał(a):Kochany Grubasku przyjmij na swoje łapki życzenia dla wszystkich kotecków Halizy drapania za uszkiem,tulenia,miziania,uścisków i całusków macie aż nadto,więc życzę Wam w Światowym Dniu Kota abyście zdrowi byli :loveu: Wszystko to prawda, a zdróweczka nigdy za dużo - DZIĘKUJEMY ZA PAMIĘĆ O KOTKOWYM ŚWIĘCIE - bardzo mnie ucieszyły zdjęcia koteczkowo - pieskowe które ludzie przesyłali do telewizji :loveu: Śliczny banerek, ja też bym chciała umieć zrobić :roll: Quote
Bgra Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Banerek,dziękuję,muszę jeszcze skrobnąć na nim napis:razz: zrobiłam Eli do galerii Lileczki,ale coś nie wkleja,pewnie jej się nie spodobał:mad::evil_lol: ja robię tak prosto:diabloti:że prościej już nie można,tak wiesz ...chałupniczo:diabloti: Quote
Recommended Posts