rufusowa Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 gusia0106 napisał(a):Skalbmierska ;) A Trymerka masz Ciocia tutaj: http://www.dogomania.pl/threads/185772-ON-z-Pu%C5%82tuska-bezpieczny-bardzo-potrzebne-deklaracje-wp%C5%82at U Lary w porządku :) Sms z dzisiaj: Hej :) Wszystko generalnie ok, nie odstępuje nas na krok, na spacerkach bardzo grzeczna, nową karmę je bez problemu. Tylko przy zakładaniu szelek na spacer kładzie się i czasami troszkę siusia. ooo to słynny adres, bo tam jest urząd skarbowy :evil_lol: rzut beretem od mojej mamy :p cieszę się, że wszystko oki ale jeszcze jedno mi przyszło do głowy - może warto wprowadzić smaczki przy zakładaniu szelek? czy już są ale nie działają? Quote
gusia0106 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 rufusowa napisał(a): cieszę się, że wszystko oki ale jeszcze jedno mi przyszło do głowy - może warto wprowadzić smaczki przy zakładaniu szelek? czy już są ale nie działają? Są, ale dopiero drugi dzień. Quote
mysza 1 Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 Jak widać w pierwszym poście sytuacja finansowa Lary a raczej moja na skutek wydatków na Larę, wesoła nie jest. Poszło ponad 500 zł, wszystko nie jest ujęte w rozliczeniu, były dodatkowe wydatki, o których nie pisałam. Lara już w domu dlatego to ostatni moment na spłatę jej długów, bazarku na nią juz nie zrobimy... Nie stać mnie na taki sponsoring, dlatego po konsultacji z Gusią, chciałabym przekazać połowę kwoty 130zł, którą dostałam od Tory&Faro na Larę. Będzie to 65 zł. Podobna suytuacja z wpłatą od 3x- 255 zł. Także połowę na Larę- 123 zł dla równego rachunku. (tu chciałabym dodać, ze BARDZO chciałam przelać na Trymera ale grożono mi:evil_lol: i nie mogę tego zrobić) Jeżeli darczyńcy mają coś przeciwko to proszę o sygnał, jeśli nie, to dopiszę. Dziękuję bardzo za wparcie.:loveu: Quote
Ania i Kajber Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Świetnie, że Lara już w nowy domu, bardzo się cieszę.:-). KTO POMOŻE FINANSOWO? Quote
rufusowa Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 przykra sprawa Myszo :( przykro mi, że nie mogę pomóc, bo też mam ciężką sytuację teraz...mogłabym przekazać kilka książek, które chciałam wystawić na allegro ale widzę, że tu bazarek nie wchodzi w grę... wydaje mi się, że trzeba zmienić tytuł wątku na coś w stylu "Lara ma dom, pozostały długi- POMOCY" i może ktoś zdolny zrobi baner do wątku Quote
mysza 1 Posted July 9, 2010 Author Posted July 9, 2010 rufusowa napisał(a):przykra sprawa Myszo :( przykro mi, że nie mogę pomóc, bo też mam ciężką sytuację teraz...mogłabym przekazać kilka książek, które chciałam wystawić na allegro ale widzę, że tu bazarek nie wchodzi w grę... wydaje mi się, że trzeba zmienić tytuł wątku na coś w stylu "Lara ma dom, pozostały długi- POMOCY" i może ktoś zdolny zrobi baner do wątku Dzięki ale spokojnie, jeszcze kasa spływa z bazarków, jakoś będzie. Nie ma dramatu. Cieszę się, że obie dziewczyny w fajnych domach:loveu: Quote
mysza 1 Posted July 10, 2010 Author Posted July 10, 2010 idusiek napisał(a):obie? Maja też? Si, Majuśka też :loveu: Poza Emi teraz u nas same samce. Quote
gusia0106 Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 A u Lary wszystko gra. Edyta pisze, że już Lara sama zostaje w domu i jest idealna - niczego nie niszczy nie wyje, nie brudzi. Jak wracają oczywiście nie odstępuje ich na krok, a cała rodzina ją uwielbia :) Myślę, że można zmienić i tytuł i dział ;) Quote
mysza 1 Posted July 12, 2010 Author Posted July 12, 2010 gusia0106 napisał(a):A u Lary wszystko gra. Edyta pisze, że już Lara sama zostaje w domu i jest idealna - niczego nie niszczy nie wyje, nie brudzi. Jak wracają oczywiście nie odstępuje ich na krok, a cała rodzina ją uwielbia :) Myślę, że można zmienić i tytuł i dział ;) Bardzo się cieszę :loveu::multi: A szczur jeszcze żyje? Quote
gusia0106 Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 mysza 1 napisał(a):Bardzo się cieszę :loveu::multi: A szczur jeszcze żyje? jeszcze tak ;) On już bardzo stary jest i w zasadzie mieszka tylko w klatce - nie puszczają go tak swobodnie więc ma szansę w spokoju dożyć co jego. Quote
Nutusia Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Jak rozumiem, Larcia baaaaaaaaardzo zmądrzała! :) SUPER! Quote
Cantadorra Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Larka to slodziak. Fajnie, że jest ich cukiereczkiem. Quote
gusia0106 Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Nutusia napisał(a):Jak rozumiem, Larcia baaaaaaaaardzo zmądrzała! :) SUPER! Nie wiem czy to możliwe ;), ale ludziom pasuje ;) Dostałam jeszcze dzisiaj sms, że przy szwie na brzuszku zrobił jej się jakiś krwiaczek mały, którego nie było i pójdą pokazać to wetowi Quote
Nutusia Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 gusia0106 napisał(a):Nie wiem czy to możliwe ;), ale ludziom pasuje ;) Czy to aby nie jest zastanawiające, Gusiu Kochana?... :) Quote
gusia0106 Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 [quote name='Nutusia']Czy to aby nie jest zastanawiające, Gusiu Kochana?... :) Oj tam, oj tam ;) Larson domowy Quote
Nutusia Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 No cudak pięknościowy! A jakie ma... mądre spojrzenie! :) Quote
mysza 1 Posted July 12, 2010 Author Posted July 12, 2010 Fajnie :loveu:, jakoś powaznie wyszła na zdjęciach, jakas siwa:evil_lol: Quote
3 x Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 [quote name='mysza 1'] Saldo: - 324,50 zł Lara ma tyle pieniązków w plecy? to jest akutalne saldo? Quote
gusia0106 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 3 x napisał(a):Lara ma tyle pieniązków w plecy? to jest akutalne saldo? No niestety aktualne Quote
mysza 1 Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 3 x napisał(a):Lara ma tyle pieniązków w plecy? to jest akutalne saldo? Mniej, jeszcze zaraz dopiszę mój bazarek czyli 105 zł, chociaz nie mam jeszcze wszystkich wpłat. Quote
Recommended Posts