Tora&Faro Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='mysza 1']Poluję na Metro :eviltong:[/QUOTE] Ja też:) wrzuciłam "Boberka" i przymierzam się z Larą i Misiem:) Quote
mysza 1 Posted June 29, 2010 Author Posted June 29, 2010 [quote name='Tora&Faro']Ja też:) wrzuciłam "Boberka" i przymierzam się z Larą i Misiem:)[/QUOTE] To wrzucaj ;) Ja nasze wszystkie już dodałam. Twój Boberek jest między moim Misiem i Larcią. Musi sie któremuś udać:eviltong: Quote
Tora&Faro Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='mysza 1']To wrzucaj ;) Ja nasze wszystkie już dodałam. Twój Boberek jest między moim Misiem i Larcią. Musi sie któremuś udać:eviltong:[/QUOTE] Mam nadzieję że któreś będzie:) jak nie, to jutro znowu zapolujemy;) Quote
mysza 1 Posted June 29, 2010 Author Posted June 29, 2010 Niektóre psiaki strasznie biedne tam są, do tego w schroniskach. Łapek na przykład :-( Quote
Tora&Faro Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='mysza 1']Niektóre psiaki strasznie biedne tam są, do tego w schroniskach. Łapek na przykład :-([/QUOTE] Widziałam go:( i taka psina w schronie siedzi:( Quote
gusia0106 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='mysza 1']Larcia, obrażamy się. Wyzywają cię ;)[/QUOTE] No przecież nie moja wina, że on tępakiem jest :) Nic nie kuma. Durna jak but z lewej nogi :) Dobrze, że chociaż przylepa ;) Quote
mysza 1 Posted June 29, 2010 Author Posted June 29, 2010 [quote name='gusia0106']No przecież nie moja wina, że on tępakiem jest :) Nic nie kuma. Durna jak but z lewej nogi :) Dobrze, że chociaż przylepa ;)[/QUOTE] Nieźle, jak nie urok to przemarsz wojsk. Quote
Tora&Faro Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Kolejny bazarek dla Lary&Mai&Misia&Amigo:): http://www.dogomania.pl/threads/188375-Markowe-ciuchy-apaszki-i-inne-bazarek-na-kilka-ps%C3%B3w-do-7-lipca-godz.-0.00 Zapraszamy serdecznie:) Quote
mysza 1 Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 [quote name='Tora&Faro']Poluję z Larcią na metro...może się uda:)[/QUOTE] Trzymam kciuki, gdyby się udało to z pracą może być różnie przez telefony ale co tam :evil_lol: Quote
mysza 1 Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 [quote name='Tora&Faro']Poluję z Larcią na metro...może się uda:)[/QUOTE] Udało się:loveu:, miałam 2 telefony o 7 rano ale nie bardzo:razz: Poza tym spokój. Ciekawe jak u Gusi. Quote
mysza 1 Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 Jak się okazuje Lary nie ma w Metrze, myślałam, ze skoro dzwonią o 7 to jest. Pewnie z innych ogłoszeń. Ale i tak nikt ciekawy nie zadzwonił. Quote
Cantadorra Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Gusia, ja nie wiem, co ty sie tak uparlas na Larcie. Czemu niby taka durna jest? Sika do miski z jedzeniem, czy jak? Quote
mysza 1 Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 Dziwne, patrzyłam na stronie internetowej Metra i w dzisiejszym wydaniu jej nie widziałam. A znowu jakiś gość dzwonił, powiedział, że w Metrze zauważył:roll: Quote
Cantadorra Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='mysza 1']Dziwne, patrzyłam na stronie internetowej Metra i w dzisiejszym wydaniu jej nie widziałam. A znowu jakiś gość dzwonił, powiedział, że w Metrze zauważył:roll:[/QUOTE] Mysza, a czy patrzylas na aktualne wydanie metra? :) Quote
mysza 1 Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 [quote name='Cantadorra']Mysza, a czy patrzylas na aktualne wydanie metra? :)[/QUOTE] Nie, sprzed tygodnia :P Dzisiejsze, 1 lipca ;) Quote
Cantadorra Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Dzisiaj jest 1 lipca? O kurcze, bo ja jeszcze w czerwcu siedze :) Larcia, zycze ci szczescia w metrze :) Quote
3 x Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='Cantadorra']Mysza, a czy patrzylas na aktualne wydanie metra? :)[/QUOTE] może ktos na jakiejś stacji metra wysiesił wydrukowane ogłoszenie ? ;) a była wogole kiedyś w metrze? i czy mówił po jakiego psa dzwoni ? czy ze po ON? bo Onków to wy trochę macie i kilka z nich było w metrze Quote
mysza 1 Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 [quote name='3 x']może ktos na jakiejś stacji metra wysiesił wydrukowane ogłoszenie ? ;) a była wogole kiedyś w metrze? i czy mówił po jakiego psa dzwoni ? czy ze po ON? bo Onków to wy trochę macie i kilka z nich było w metrze[/QUOTE] Po Larę. Diabli wiedzą, może z internetu, ma przecież dużo ogłoszeń. Nie drążę ;) Quote
idusiek Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='mysza 1']Dziwne, patrzyłam na stronie internetowej Metra i w dzisiejszym wydaniu jej nie widziałam. A znowu jakiś gość dzwonił, powiedział, że w Metrze zauważył:roll:[/QUOTE] moze tak mówił o Metrze -bo w jakims regionalnym wydaniu był jakiś inny pies? Nie wiem czy to możliwe. Ale mógł tez mówic o stronie netowej- jako o metrze;) Quote
gusia0106 Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Do mnie nikt ni dzwonił ale się umówiłam na jutro na 19 na spacer z jakimiś ludźmi co mi ich Mysza nasłała ;) Quote
idusiek Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 ało :) To super! A czy ja mogę wpaść na spacer w piątek? Dzisiaj odpada, bo będę ok 21 w domu, wczoraj tez jakos tak wróciłam i już nie zawracałam Ci głowy ,bo i tak ze zdjec by nic nie było :/ Quote
Recommended Posts