Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

Posted

na razie to tak -potem juz tylko jest gorzej:cool3: :lol: .gremliny:cool1: i takie tam.ale na razie sa slodiutkie.rezta zdjec dzieciakow jest taka sama.wiec sobie daruje.jak beda wieksze bedzie co ogladac:roll:

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ayshe napisał(a):
na razie to tak -potem juz tylko jest gorzej:cool3: :lol: .gremliny:cool1: i takie tam.ale na razie sa slodiutkie.rezta zdjec dzieciakow jest taka sama.wiec sobie daruje.jak beda wieksze bedzie co ogladac:roll:

Nie obrażaj małych pysiaczków:mad: największym GREMLINEM to jesteś TY:diabloti: psiaki są słodziutkie:loveu: :loveu: :loveu:
Aha zdjęcia super, ale mnie nie musicie wstawiać:mad:

Posted

Aaaaa:loveu: :loveu: :loveu: Jakie boskie szczurzątka. :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: Ło mamuniu jak ja zazdroszcze takich maluszków. Ale tylko na odległość- bo chyba bym zglupiala z bandą takich lobuziaków.:lol: :lol:

Posted

Alix napisał(a):
Ja tylko chcialam napisac ze aporty Gappaya beda miedzy 16 a 19 czerwca.

No to aportowanie mamy po 20 czerwca -to i dobrze bo będę miała stresy-bachor gryzie i memła aport a to zabronione.:angryy:
A jak było dzisiaj na tresurce -ani sprawozdania ani zdjęć.!!!!!

Posted

Ewa-Jo napisał(a):
No to aportowanie mamy po 20 czerwca -to i dobrze bo będę miała stresy-bachor gryzie i memła aport a to zabronione.:angryy:

Dzisiaj byl krecony film:diabloti: Duzo na lini pracowalismy. Oczywiscie szlo nam wysmienicie az Tresser pial z zachwytu :evil_lol:

Posted

Alix napisał(a):
Dzisiaj byl krecony film:diabloti: Duzo na lini pracowalismy. Oczywiscie szlo nam wysmienicie az Tresser pial z zachwytu :evil_lol:

Oglądałam film, i według mnie było całkiem dobrze :cool1: musimy tylko nauczyć sie która to prawa a która lewa ręka:razz:
Nie lubie oglądac swoich zdjęć bo dziwne miny strzelam:oops: a mój pies wygląda jakby się naćpał:oops:

Posted

Szira/Gosia napisał(a):
Oglądałam film, i według mnie było całkiem dobrze :cool1: musimy tylko nauczyć sie która to prawa a która lewa ręka:razz:
Nie lubie oglądac swoich zdjęć bo dziwne miny strzelam:oops: a mój pies wygląda jakby się naćpał:oops:

Ja za to przyjmuje dziwne pozy:crazyeye: a na filmie Barosz wyglada jakby byl po amfie:diabloti:

Posted

ayshe napisał(a):
obiecane dzieciaki;)

Maluszki są prześliczne:loveu: !!!!! Kluchy słodkie:loveu: :loveu:

Ewa-Jo napisał(a):

Z dziś zdjęć niestety nie mam, bo nie robiłam:oops: ale za to nieźle się dzisiaj uśmiałam:eviltong: !! Potraficie poprawić człowiekowi humorek:loveu:

Pozdrawiam !!

Posted

Szira/Gosia napisał(a):
musimy tylko nauczyć sie która to prawa a która lewa ręka:razz:

hihi ... dziś cały dzień poświęcony został nauce, która to prawa, a która lewa ręka:evil_lol:

Posted

Agaa.a napisał(a):
Z dziś zdjęć niestety nie mam, bo nie robiłam:oops: ale za to nieźle się dzisiaj uśmiałam:eviltong: !! Potraficie poprawić człowiekowi humorek:loveu:
Pozdrawiam !!

No to występ na szklanym ekranie nas ominął:multi: :multi: a za to na agility Joshua załapał się na zdjęcia!!Ostatnio co krok to kamera ,albo aparat fotograficzny:crazyeye:

Posted

Agaa.a napisał(a):

Pozdrawiam !!

no na tym polega czar i urok zawodu tresera :cool3: :lol: .radosna tforczosc na linii jest zawsze rozbrajajaca:loveu: .

Posted

Alix napisał(a):
a na filmie Barosz wyglada jakby byl po amfie:diabloti:
barosz:loveu: :loveu: :loveu: .jesoo slodki jaki to czubek jest:lol: .wczoraj sobie trafke podrzucal na waruj zostan noi pilka sie na niego rzucila podstepnie az........przestal szczekac na 10 minut z wrazenia:razz: :loveu: :loveu: :lol:

Posted

wczoraj popoludniu kesta[wnuczka jecka noricum] urodzila 7 szczeniat:loveu: w tym 2 wilczaste po naro sternbusch[troll bosen nachbarschaft,xato bosen nachbarschaft,inbred na mutza pelztierfarm,jacka furstenberg i pirola kirschental-czyli na eksteriery]universalsieger DJJM 2005.z tego miotu chce zostawic sobie dziewczynke.jest 5 wtym te 2 wilczaste.wiec bede wybierala z tych 2:lol: .

Posted

mch-no dziewczyny teraz maja tryb szczenienia sie:cool1: .a to oznacza baaaardzo duzo pracy i ..........cieszenia sie poki gremliny jeszcze male-potem:placz: to glownie czekam az jusz wyjada.nienawidze mlecznych zebow u tych piranii:cool3: :lol: .w tym miesiacu mam jeszcze 3 mioty.+3 lipcowe i koniec.bede spala na chodzaco do pazdziernika az wyjada ostatnie szczeniole.

Posted

ayshe - czy jest dzis spotkanie o 20:00 i moge przyjsc? ja - to ta, co w zeszłym tygodniu pytałam o miejsce i czas dla owczarka i zgodziłas sie nas zobaczyc ew. we wtorek o 20. mozemy przyjsc?
Przy okazji gratuluje maluchów i witam wszystkich pozostałych.

Posted

wiem wiem, pisalas o kryciu hehe prawie zbiorowym , czyli to prawda że dziewczyny w stadzie zgrywają sie w koncu z terminami cieczek ?
moja niunia słodka ruda jutro bedzie miala ekg i biochemie krwi i hemacośtam i jesli wszystko wyjdzie ok to w piątek sterylizacja :shocked!: ,ale sie boję :placz: