Alix Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='BeataG']Alix, dla mnie koziołek i piłka 07 krótka. :evil_lol: Wysłałam Ci PW w sprawie klatki - sorry, że 2 razy, za pierwszym razem kliknęłam na wysłanie, zanim zdążyłam cokolwiek napisać. :cool3: tak tak oczywiscie pilka tez!;) Zapomnialam dopisac, sorki:oops: Quote
Szira/Gosia Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 ayshe napisał(a):ewa-jo tak dostalam.jak bede w stanie jutro sczolgac sieto podjade jak sie nie reanimuje to nie podjade-zupelnie padlam:shake: pafka na razie mozesz lac ten koziolek.:p A jak mogę się spytać to co Ci się stało:crazyeye: może olejemy wieczór:roll: Quote
Ewa-Jo Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='ayshe']ewa-jo tak dostalam.jak bede w stanie jutro sczolgac sieto podjade jak sie nie reanimuje to nie podjade-zupelnie padlam:shake: pafka na razie mozesz lac ten koziolek.:p To daj znać i wtedy ja to odbiore i ci jakoś dostarcze.Jak bedzie ładna pogoda to Grażyna by jechała do Anina to dałabym jej do samochodu i ktoś od ciebie by odebrał na Marysińskiej.Ale musze wcześniej wiedzieć żeby od Gosi odebrać.Zdrówka!!!!!! Z dzisiejszego spaceru Noraska z Joshem -fruwający onek agresywne onki!!! Quote
ayshe Posted May 29, 2006 Author Posted May 29, 2006 z 4 szczeniorow zostal....jeden:placz: .ja praktycznie caly dzien leze nacpana tabcinem.ale teraz pije kawke i bede na szkoleniu calkiem przytomna. takze glukoza juz niepotrzebna:shake: :-( .ten ostatni-nazwalismy go hase[zajac]bo ...no bo kojarzy nam sie z kicakiem-ma sie lepiej,przeszedl kryzys czego siostrom sie nie udalo.wpiernicza az mu sie uszy trzesai jest slodziutki.to bedzie maly piesio.nie sadze zeby byl wiekszy od sznaucera miniatury. Quote
Ewa-Jo Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Lara napisał(a): i nie z gappaya - 4 sztuki pomaranczowych slicznych trojkatow na "L"ki i "ZET"ki. Doniesiono mi, ze tez takie cuś zamawiacie zbiorow :lol: Komu i ile przeslac kasy? :p czy chodzi ci o pachołki ??? Jeżeli tak to ne ma sprawy ja zamawiam -komplet 4 =19zł no i dostawa.To są pachołki z "nowej szkoły" -a jaki kolor mają to nie mam bladego pojęcia -Glonek dał mi adres i powiedział że tam zamawiali . Quote
Ewa-Jo Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Lara napisał(a):ok, dzieki, znalazlam ten sklep, wiec sobie zamowie, nie bede Cie juz klopotac. A do zamowienia na gappaya mnie dopiszesz? czy to ktos inny zbiera? pachołki moge ci zamówic bo biore dla siebie i ayshe więc no problem /dostawa jest u nich droższa niż pachołki hihihih -pachołki jeden komplet 19 a dostawa tylko kurierem -20pl /. Gappaya zamawia Alix więc pewnie zobaczy twoje zamówienie ,ewentualnie pchnij do niej pw. Quote
ayshe Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 [quote name='Alix']Aktualne zamowienie: Libra - koziołek 0,65 + 1 piłka 07 krótka = 47 zł Nora - koziołek 0,65 + 1 piłka 07 krótka = 47 zł Camp - koziołek 0,65 + 1 piłka 07 krótka = 47 zł Szejk - koziołek 0, 65 = 27 zł Szira - koziolek 0,65 + 2 pilki 07 krotki sznurek = 67 zł Barosz - koziolek 0,65 + 2 pilki 07 krótka = 67 zł Pyros - koziolek 0,65 = zapłacone Josh - koziołek 0,65 + 1 pilka 07 krótka= zapłacone Glonki - koziołek 0,25 +2 piłki 07 krótka = zapłacone Max - koziołek 0,65 = zapłacone Hamer - koziołek 0,65 = zapłacone Zara - koziołek 0,65 = zapłacone BeataG - koziołek 0,65 + piła 07 krótka = zapłacone Marta - koziołek 0,65 + 1 piłka 06 z pętlą + 4 piłki 07 krótkie + gryzak =zapłacone Justyna - koziołek 0,65 + 1 piłka 0,5 krótka =zapłacone CZY ARGO BĘDZIE COŚ ZAMAWIAĆ? I CO Z APORTEM DLA LAMII? lamii na razie aport niepotrzebny-chyba ze pafka chce na "zapas":roll: .co do libry i argo nie wiem-bede dzisiaj na szkoleniu [mam nadzieje ze barosz tyz bedzie]najwyzej sie spytamy.campa niestety nie bylo,szira wczoraj zapomniala mi dac kasy[powiedzmy:cool1: ].moze ustalmy jakis termin?nora moze by dzisiaj na 20 przyjechala na zajecia?szejk jak tam ten koziolek? Quote
Alix Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 [quote name='Lara']uff... znalazlam ten watek... a nie bylo latwo :lol: Ja chcialabym dopisac sie do zamowienia z gappaya, moge jeszcze? :p Napisze co chce, mam numery kodow z katalogu: 1. pileczka 7ka - 50cm sznurka (nr 0727/100) 2. waleczek jutowy 3x25cm (nr 0411) Ceny znam hurtowe i z przed roku, pewnie juz nieaktualne. Komu i ile przeslac kasy? :p Aktualne zamowienie na stronie 118. Ta pilka to chyba numer 0727/50 ? bo lamane na 100 to ze sznurkiem 100 cm Piłka 07 krotka(20 zł) + gryzak z juty z uchwytem (13 zŁ) = 33zł Piniezki to jakos na szkoleniu, z tym ze ja jutro musze wyslac zamowienie:diabloti: Quote
Alix Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Ewa-Jo napisał(a):pachołki moge ci zamówic bo biore dla siebie i ayshe więc no problem /dostawa jest u nich droższa niż pachołki hihihih -pachołki jeden komplet 19 a dostawa tylko kurierem -20pl /. Gappaya zamawia Alix więc pewnie zobaczy twoje zamówienie ,ewentualnie pchnij do niej pw. To ja tez bym poprosila pacholki;) Quote
Szira/Gosia Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 [quote name='Alix']To ja tez bym poprosila pacholki;) [SIZE="3"]AliX ja chcę zrezygnować z jednej piłki:roll: Ayshe ty okropny krasnalu:eviltong: naprawde zapomniałam zostawić Ci pieniądze. Mogłaś mi przypomnieć jak wsiadałyśmy do samochodu:-( Quote
artw Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 [quote name='Alix']... CZY ARGO BĘDZIE COŚ ZAMAWIAĆ? Hmmm ... czujemy się trochę pod presją :evil_lol: Zatem zamówimy koziołek i jedną piłkę :razz: Quote
artw Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 ayshe napisał(a):... co do libry i argo nie wiem-bede dzisiaj na szkoleniu [mam nadzieje ze barosz tyz bedzie]najwyzej sie spytamy. Jak będzie wieczorem taka pogoda jak teraz to Argo raczej się dzisiaj nie pokaże. Pańcio jakoś niespecjalnie ma ochotę moknąć w deszczu (a poza tym musimy się jakoś odegrać za Twoją ostatnią nieobecność:diabloti:). Quote
Ewa-Jo Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Alix napisał(a):To ja tez bym poprosila pacholki;) Oki to zamawiam 3 komplety -Alix,Ayshe i ja. Dostawa jak piszą w ciągu 14dni kurierem . Quote
PsychoSzczurek Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 ayshe napisał(a):szejk jak tam ten koziolek? szejk nadal chce koziołka, tylko nie wiem kiedy kase dowieźć, bo teraz mam same zaliczenia:shake: i nie mam sie jak wyrwać z domu, może bym w piątek podjechała, jesli sie wyrobie. Nie bedzie za późno? Quote
Alix Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 artw napisał(a):Hmmm ... czujemy się trochę pod presją :evil_lol: Zatem zamówimy koziołek i jedną piłkę :razz: nie no nie chce wywierac presji:oops: Tylko jutro wysylam zamowienie i nie chce nikogo pominac:cool1: to zamawiac czy nie?:diabloti: Quote
Alix Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Aktualne zamowienie: Camp - koziołek 0,65 + 1 piłka 07 krótka = 47 zł Szejk - koziołek 0, 65 = 27 zł Argo(?) - koziołek 0,65 + 1 piłka07 krótka = 47 zł Lara - piłka 07 krótka + gryzak z uchwytem 3x25 = zapłacone Szira - koziolek 0,65 + 1 pilka 07 krotka = zapłacone (+ 3zł) Libra - koziołek 0,65 + 1 piłka 07 krótka = zapłacone (+3 zł) Nora - koziołek 0,65 + 1 piłka 07 krótka = zapłacone (+3zł) Barosz - koziolek 0,65 + 2 pilki 07 krótka =zapłacone Pyros - koziolek 0,65 = zapłacone Josh - koziołek 0,65 + 1 pilka 07 krótka= zapłacone Glonki - koziołek 0,25 +2 piłki 07 krótka = zapłacone Max - koziołek 0,65 = zapłacone Hamer - koziołek 0,65 = zapłacone Zara - koziołek 0,65 = zapłacone BeataG - koziołek 0,65 + piła 07 krótka = zapłacone Marta - koziołek 0,65 + 1 piłka 06 z pętlą + 4 piłki 07 krótkie + gryzak =zapłacone Justyna - koziołek 0,65 + 1 piłka 0,5 krótka =zapłacone Proszę niech każdy sprawdzi czy wszystko się zgadza bo jutro wysyłam zamówienie. Quote
ayshe Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 artw napisał(a):Jak będzie wieczorem taka pogoda jak teraz to Argo raczej się dzisiaj nie pokaże. Pańcio jakoś niespecjalnie ma ochotę moknąć w deszczu (a poza tym musimy się jakoś odegrać za Twoją ostatnią nieobecność:diabloti:).nie martw sie-mam zdjecie swojej geby to sie usmiejesz-satysfakcja gwarantowana bo zdjecie mozna zakwalifikowac do kategorii"zupa byla za slona":diabloti: .natomiast wczoraj zajecia prowadzila marta-ja sie nie zczolgalam sie z lozka:shake: .wczoraj bylo baaaardzo kiepsko. jestem mocno"niewybiegana".moje psy domowe tez:diabloti: .wspolczuje wam jak sie do was dorwe wreszcie.niewybiegany treser to dramatyczna sytuacja.:razz: :roll: :lol: Quote
Alix Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 ayshe napisał(a):nie martw sie-mam zdjecie swojej geby to sie usmiejesz-satysfakcja gwarantowana bo zdjecie mozna zakwalifikowac do kategorii"zupa byla za slona":diabloti: .natomiast wczoraj zajecia prowadzila marta-ja sie nie zczolgalam sie z lozka:shake: .wczoraj bylo baaaardzo kiepsko. jestem mocno"niewybiegana".moje psy domowe tez:diabloti: .wspolczuje wam jak sie do was dorwe wreszcie.niewybiegany treser to dramatyczna sytuacja.:razz: :roll: :lol: To moze dobrze sie składa, ze nie moge przyjsc w czwartek na zajecia:evil_lol: Mam nadzieje ze do piatku bedziesz miala szanse sie wyzyc na innej grupie:diabloti: bo jak nie to ja :scared: Wiecznie niewyzyty Barosz + niewybigany treser? moge tego nerwowo nie wytrzymac:nerwy::grab::lol: A na powaznie do wracaj szybko do zdrowia:Rose: Quote
Ewa-Jo Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 ayshe napisał(a):nie martw sie-mam zdjecie swojej geby to sie usmiejesz-satysfakcja gwarantowana bo zdjecie mozna zakwalifikowac do kategorii"zupa byla za slona":diabloti: .natomiast wczoraj zajecia prowadzila marta-ja sie nie zczolgalam sie z lozka:shake: .wczoraj bylo baaaardzo kiepsko. jestem mocno"niewybiegana".moje psy domowe tez:diabloti: .wspolczuje wam jak sie do was dorwe wreszcie.niewybiegany treser to dramatyczna sytuacja.:razz: :roll: :lol: Oczywiście my współczujemy tobie z powodu stanu zdrowia ,i życzymy duuuuuużej poprawy :Rose:. Zdjęcie możesz zamieścić na stronie z przyjemnością sobie cię pooglądamy nie słysząc opier.........nia. Jakaś miła odmiana i kursantom się należy:eviltong::eviltong: Natomiast jeżeli chodzi o tą słodką skąd inąd zapowiedz dorwania się do naszych tyłków to chyba :scared:i przemyśle udanie się w piątek na agility. Mam nadzieje że w czasie rekonwalescencji po chorobie zajęcia w czwartek i piątek na tyle cię zmęczą i spuszczą z ciebie pare że sobota będzie miłym treningiem.:multi: Joshua przesyłą uściski ,ucałowania dla City no i pełen szacunku uścisk łapy dla Shado. Jeszcze raz zdrówka i do zobaczenia w sobote.;);) Quote
Pyros-Aga Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 ależ grupa onkowa ma fajoski filmik ze szkolonka:cool3: :cool3: :cool3: Widzialam pokaz przedpremierowy ;) Zajefajny jest. A tresser wyszedl bosko:loveu: i takie śliczne zblizenie na twarzyczkę :loveu: :loveu: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Szira/Gosia Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Pyros-Aga napisał(a):ależ grupa onkowa ma fajoski filmik ze szkolonka:cool3: :cool3: :cool3: Widzialam pokaz przedpremierowy ;) Zajefajny jest. A tresser wyszedl bosko:loveu: i takie śliczne zblizenie na twarzyczkę :loveu: :loveu: :evil_lol: :evil_lol: Kurczę to już nie możemy się doczekać pokazu:razz: powiedz mężowi żeby się pospieszył:oops: bo ja niecierpliwa jestem. Zresztą jak tak dalej pójdzie to film ten na Oskara będzie zasługiwał:evil_lol: A tak wogóle to sorki za ten film bo jak sama powiedziałaś przez niego rzadko męża widzisz:oops: :oops: :oops: Quote
Ewa-Jo Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Pyros-Aga napisał(a):ależ grupa onkowa ma fajoski filmik ze szkolonka:cool3: :cool3: :cool3: Widzialam pokaz przedpremierowy ;) Zajefajny jest. A tresser wyszedl bosko:loveu: i takie śliczne zblizenie na twarzyczkę :loveu: :loveu: :evil_lol: :evil_lol: A kiedy to było kręcone???? Mam nadzieje że nas z Joshem wtedy nie było i nie musimy się rumienić ze wstydu? Quote
Szira/Gosia Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Ewa-Jo napisał(a):A kiedy to było kręcone???? Mam nadzieje że nas z Joshem wtedy nie było i nie musimy się rumienić ze wstydu? Byliście:eviltong: :eviltong: :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Ewa-Jo Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Szira/Gosia napisał(a):Byliście:eviltong: :eviltong: :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: moze ja mam łagodnego psa ,ale sama raczej należe do choleryków ,więc dla swojego dobra wytnij nas łaskawie z tego filmiku bo będzie kęsim i to na poważnie.:mad: :mad: :mad: Quote
Szira/Gosia Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Ewa-Jo napisał(a):moze ja mam łagodnego psa ,ale sama raczej należe do choleryków ,więc dla swojego dobra wytnij nas łaskawie z tego filmiku bo będzie kęsim i to na poważnie.:mad: :mad: :mad: Przykro mi ale ja tego filmu nie robię:shake: to nie moja "działka":eviltong: Quote
Recommended Posts