Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

Posted

[quote name='BeataG']Alix, dla mnie koziołek i piłka 07 krótka. :evil_lol:

Wysłałam Ci PW w sprawie klatki - sorry, że 2 razy, za pierwszym razem kliknęłam na wysłanie, zanim zdążyłam cokolwiek napisać. :cool3:

tak tak oczywiscie pilka tez!;) Zapomnialam dopisac, sorki:oops:

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ayshe napisał(a):
ewa-jo tak dostalam.jak bede w stanie jutro sczolgac sieto podjade jak sie nie reanimuje to nie podjade-zupelnie padlam:shake:
pafka na razie mozesz lac ten koziolek.:p

A jak mogę się spytać to co Ci się stało:crazyeye: może olejemy wieczór:roll:

Posted

[quote name='ayshe']ewa-jo tak dostalam.jak bede w stanie jutro sczolgac sieto podjade jak sie nie reanimuje to nie podjade-zupelnie padlam:shake:
pafka na razie mozesz lac ten koziolek.:p To daj znać i wtedy ja to odbiore i ci jakoś dostarcze.Jak bedzie ładna pogoda to Grażyna by jechała do Anina to dałabym jej do samochodu i ktoś od ciebie by odebrał na Marysińskiej.Ale musze wcześniej wiedzieć żeby od Gosi odebrać.Zdrówka!!!!!!
Z dzisiejszego spaceru Noraska z Joshem -fruwający onek

agresywne onki!!!

Posted

z 4 szczeniorow zostal....jeden:placz: .ja praktycznie caly dzien leze nacpana tabcinem.ale teraz pije kawke i bede na szkoleniu calkiem przytomna.
takze glukoza juz niepotrzebna:shake: :-( .ten ostatni-nazwalismy go hase[zajac]bo ...no bo kojarzy nam sie z kicakiem-ma sie lepiej,przeszedl kryzys czego siostrom sie nie udalo.wpiernicza az mu sie uszy trzesai jest slodziutki.to bedzie maly piesio.nie sadze zeby byl wiekszy od sznaucera miniatury.

Posted

Lara napisał(a):

i nie z gappaya - 4 sztuki pomaranczowych slicznych trojkatow na "L"ki i "ZET"ki. Doniesiono mi, ze tez takie cuś zamawiacie zbiorow :lol:

Komu i ile przeslac kasy? :p

czy chodzi ci o pachołki ??? Jeżeli tak to ne ma sprawy ja zamawiam -komplet 4 =19zł no i dostawa.To są pachołki z "nowej szkoły" -a jaki kolor mają to nie mam bladego pojęcia -Glonek dał mi adres i powiedział że tam zamawiali .

Posted

Lara napisał(a):
ok, dzieki, znalazlam ten sklep, wiec sobie zamowie, nie bede Cie juz klopotac. A do zamowienia na gappaya mnie dopiszesz? czy to ktos inny zbiera?

pachołki moge ci zamówic bo biore dla siebie i ayshe więc no problem /dostawa jest u nich droższa niż pachołki hihihih -pachołki jeden komplet 19 a dostawa tylko kurierem -20pl /. Gappaya zamawia Alix więc pewnie zobaczy twoje zamówienie ,ewentualnie pchnij do niej pw.

Posted

[quote name='Alix']Aktualne zamowienie:
Libra - koziołek 0,65 + 1 piłka 07 krótka = 47 zł
Nora - koziołek 0,65 + 1 piłka 07 krótka = 47 zł
Camp - koziołek 0,65 + 1 piłka 07 krótka = 47 zł
Szejk - koziołek 0, 65 = 27 zł
Szira - koziolek 0,65 + 2 pilki 07 krotki sznurek = 67 zł
Barosz - koziolek 0,65 + 2 pilki 07 krótka = 67 zł
Pyros - koziolek 0,65 = zapłacone
Josh - koziołek 0,65 + 1 pilka 07 krótka= zapłacone
Glonki - koziołek 0,25 +2 piłki 07 krótka = zapłacone
Max - koziołek 0,65 = zapłacone
Hamer - koziołek 0,65 = zapłacone
Zara - koziołek 0,65 = zapłacone
BeataG - koziołek 0,65 + piła 07 krótka = zapłacone
Marta - koziołek 0,65 + 1 piłka 06 z pętlą + 4 piłki 07 krótkie + gryzak =zapłacone
Justyna - koziołek 0,65 + 1 piłka 0,5 krótka =zapłacone

CZY ARGO BĘDZIE COŚ ZAMAWIAĆ? I CO Z APORTEM DLA LAMII?
lamii na razie aport niepotrzebny-chyba ze pafka chce na "zapas":roll: .co do libry i argo nie wiem-bede dzisiaj na szkoleniu [mam nadzieje ze barosz tyz bedzie]najwyzej sie spytamy.campa niestety nie bylo,szira wczoraj zapomniala mi dac kasy[powiedzmy:cool1: ].moze ustalmy jakis termin?nora moze by dzisiaj na 20 przyjechala na zajecia?szejk jak tam ten koziolek?

Posted

[quote name='Lara']uff... znalazlam ten watek... a nie bylo latwo :lol:

Ja chcialabym dopisac sie do zamowienia z gappaya, moge jeszcze? :p

Napisze co chce, mam numery kodow z katalogu:
1. pileczka 7ka - 50cm sznurka (nr 0727/100)
2. waleczek jutowy 3x25cm (nr 0411)
Ceny znam hurtowe i z przed roku, pewnie juz nieaktualne.
Komu i ile przeslac kasy? :p

Aktualne zamowienie na stronie 118.
Ta pilka to chyba numer 0727/50 ? bo lamane na 100 to ze sznurkiem 100 cm
Piłka 07 krotka(20 zł) + gryzak z juty z uchwytem (13 zŁ) = 33zł
Piniezki to jakos na szkoleniu, z tym ze ja jutro musze wyslac zamowienie:diabloti:

Posted

Ewa-Jo napisał(a):
pachołki moge ci zamówic bo biore dla siebie i ayshe więc no problem /dostawa jest u nich droższa niż pachołki hihihih -pachołki jeden komplet 19 a dostawa tylko kurierem -20pl /. Gappaya zamawia Alix więc pewnie zobaczy twoje zamówienie ,ewentualnie pchnij do niej pw.

To ja tez bym poprosila pacholki;)

Posted

[quote name='Alix']To ja tez bym poprosila pacholki;)

[SIZE="3"]AliX ja chcę zrezygnować z jednej piłki:roll:

Ayshe ty okropny krasnalu:eviltong: naprawde zapomniałam zostawić Ci pieniądze. Mogłaś mi przypomnieć jak wsiadałyśmy do samochodu:-(

Posted

[quote name='Alix']...
CZY ARGO BĘDZIE COŚ ZAMAWIAĆ?

Hmmm ... czujemy się trochę pod presją :evil_lol: Zatem zamówimy koziołek i jedną piłkę :razz:

Posted

ayshe napisał(a):
... co do libry i argo nie wiem-bede dzisiaj na szkoleniu [mam nadzieje ze barosz tyz bedzie]najwyzej sie spytamy.

Jak będzie wieczorem taka pogoda jak teraz to Argo raczej się dzisiaj nie pokaże. Pańcio jakoś niespecjalnie ma ochotę moknąć w deszczu (a poza tym musimy się jakoś odegrać za Twoją ostatnią nieobecność:diabloti:).

Posted

ayshe napisał(a):
szejk jak tam ten koziolek?

szejk nadal chce koziołka, tylko nie wiem kiedy kase dowieźć, bo teraz mam same zaliczenia:shake: i nie mam sie jak wyrwać z domu, może bym w piątek podjechała, jesli sie wyrobie. Nie bedzie za późno?

Posted

artw napisał(a):
Hmmm ... czujemy się trochę pod presją :evil_lol: Zatem zamówimy koziołek i jedną piłkę :razz:

nie no nie chce wywierac presji:oops: Tylko jutro wysylam zamowienie i nie chce nikogo pominac:cool1: to zamawiac czy nie?:diabloti:

Posted

Aktualne zamowienie:
Camp - koziołek 0,65 + 1 piłka 07 krótka = 47 zł
Szejk - koziołek 0, 65 = 27 zł
Argo(?) - koziołek 0,65 + 1 piłka07 krótka = 47 zł
Lara - piłka 07 krótka + gryzak z uchwytem 3x25 = zapłacone
Szira - koziolek 0,65 + 1 pilka 07 krotka = zapłacone (+ 3zł)
Libra - koziołek 0,65 + 1 piłka 07 krótka = zapłacone (+3 zł)
Nora - koziołek 0,65 + 1 piłka 07 krótka = zapłacone (+3zł)
Barosz - koziolek 0,65 + 2 pilki 07 krótka =zapłacone
Pyros - koziolek 0,65 = zapłacone
Josh - koziołek 0,65 + 1 pilka 07 krótka= zapłacone
Glonki - koziołek 0,25 +2 piłki 07 krótka = zapłacone
Max - koziołek 0,65 = zapłacone
Hamer - koziołek 0,65 = zapłacone
Zara - koziołek 0,65 = zapłacone

BeataG - koziołek 0,65 + piła 07 krótka = zapłacone
Marta - koziołek 0,65 + 1 piłka 06 z pętlą + 4 piłki 07 krótkie + gryzak =zapłacone
Justyna - koziołek 0,65 + 1 piłka 0,5 krótka =zapłacone

Proszę niech każdy sprawdzi czy wszystko się zgadza bo jutro wysyłam zamówienie.

Posted

artw napisał(a):
Jak będzie wieczorem taka pogoda jak teraz to Argo raczej się dzisiaj nie pokaże. Pańcio jakoś niespecjalnie ma ochotę moknąć w deszczu (a poza tym musimy się jakoś odegrać za Twoją ostatnią nieobecność:diabloti:).
nie martw sie-mam zdjecie swojej geby to sie usmiejesz-satysfakcja gwarantowana bo zdjecie mozna zakwalifikowac do kategorii"zupa byla za slona":diabloti: .natomiast wczoraj zajecia prowadzila marta-ja sie nie zczolgalam sie z lozka:shake: .wczoraj bylo baaaardzo kiepsko.
jestem mocno"niewybiegana".moje psy domowe tez:diabloti: .wspolczuje wam jak sie do was dorwe wreszcie.niewybiegany treser to dramatyczna sytuacja.:razz: :roll: :lol:

Posted

ayshe napisał(a):
nie martw sie-mam zdjecie swojej geby to sie usmiejesz-satysfakcja gwarantowana bo zdjecie mozna zakwalifikowac do kategorii"zupa byla za slona":diabloti: .natomiast wczoraj zajecia prowadzila marta-ja sie nie zczolgalam sie z lozka:shake: .wczoraj bylo baaaardzo kiepsko.
jestem mocno"niewybiegana".moje psy domowe tez:diabloti: .wspolczuje wam jak sie do was dorwe wreszcie.niewybiegany treser to dramatyczna sytuacja.:razz: :roll: :lol:

To moze dobrze sie składa, ze nie moge przyjsc w czwartek na zajecia:evil_lol:
Mam nadzieje ze do piatku bedziesz miala szanse sie wyzyc na innej grupie:diabloti: bo jak nie to ja :scared:
Wiecznie niewyzyty Barosz + niewybigany treser? moge tego nerwowo nie wytrzymac:nerwy::grab::lol:
A na powaznie do wracaj szybko do zdrowia:Rose:

Posted

ayshe napisał(a):

Oczywiście my współczujemy tobie z powodu stanu zdrowia ,i życzymy duuuuuużej poprawy :Rose:. Zdjęcie możesz zamieścić na stronie z przyjemnością sobie cię pooglądamy nie słysząc opier.........nia. Jakaś miła odmiana i kursantom się należy:eviltong::eviltong: Natomiast jeżeli chodzi o tą słodką skąd inąd zapowiedz dorwania się do naszych tyłków to chyba :scared:i przemyśle udanie się w piątek na agility. Mam nadzieje że w czasie rekonwalescencji po chorobie zajęcia w czwartek i piątek na tyle cię zmęczą i spuszczą z ciebie pare że sobota będzie miłym treningiem.:multi: Joshua przesyłą uściski ,ucałowania dla City no i pełen szacunku uścisk łapy dla Shado. Jeszcze raz zdrówka i do zobaczenia w sobote.;);)

Posted

ależ grupa onkowa ma fajoski filmik ze szkolonka:cool3: :cool3: :cool3: Widzialam pokaz przedpremierowy ;) Zajefajny jest. A tresser wyszedl bosko:loveu: i takie śliczne zblizenie na twarzyczkę :loveu: :loveu: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Pyros-Aga napisał(a):
ależ grupa onkowa ma fajoski filmik ze szkolonka:cool3: :cool3: :cool3: Widzialam pokaz przedpremierowy ;) Zajefajny jest. A tresser wyszedl bosko:loveu: i takie śliczne zblizenie na twarzyczkę :loveu: :loveu: :evil_lol: :evil_lol:

Kurczę to już nie możemy się doczekać pokazu:razz: powiedz mężowi żeby się pospieszył:oops: bo ja niecierpliwa jestem. Zresztą jak tak dalej pójdzie to film ten na Oskara będzie zasługiwał:evil_lol:
A tak wogóle to sorki za ten film bo jak sama powiedziałaś przez niego rzadko męża widzisz:oops: :oops: :oops:

Posted

Pyros-Aga napisał(a):

A kiedy to było kręcone???? Mam nadzieje że nas z Joshem wtedy nie było i nie musimy się rumienić ze wstydu?

Posted

Ewa-Jo napisał(a):
A kiedy to było kręcone???? Mam nadzieje że nas z Joshem wtedy nie było i nie musimy się rumienić ze wstydu?

Byliście:eviltong: :eviltong: :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Szira/Gosia napisał(a):
Byliście:eviltong: :eviltong: :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

moze ja mam łagodnego psa ,ale sama raczej należe do choleryków ,więc dla swojego dobra wytnij nas łaskawie z tego filmiku bo będzie kęsim i to na poważnie.:mad: :mad: :mad:

Posted

Ewa-Jo napisał(a):
moze ja mam łagodnego psa ,ale sama raczej należe do choleryków ,więc dla swojego dobra wytnij nas łaskawie z tego filmiku bo będzie kęsim i to na poważnie.:mad: :mad: :mad:

Przykro mi ale ja tego filmu nie robię:shake: to nie moja "działka":eviltong: