Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

Posted

ayshe napisał(a):

sa pewne roznice.po pierwsze monisieczka zaczyna dogadywac sie z nora.po drugie.....barosz i alix-temat rzeka:razz: .alix zdaje sie ze zaczyna rozumiec plusy barosza i teraz jest zdecydowanie lepiej....poza momentami kiedy alix robi cyrkowe sztuczki:cool3: :lol: np.przy waruj z biegu:cool3: .ale pojawil sie problem z .....pelzajacym baroszem na zostan.josh przeszedl traske na zasadzie:aaaaalllleeee oooo coooo chodzi?teraz powinno byc lepiej[mam nadzieje

od razu ze cyrkowe sztuczki:obrazic:to gimnastyka artystyczna:eviltong::diabloti:
Jak dla mnie mozemy krecic dalej, juz wiekszego kretyna z siebie nie zrobie:cool1:...chyba:p

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alix napisał(a):
od razu ze cyrkowe sztuczki:obrazic:to gimnastyka artystyczna:eviltong::diabloti:
Jak dla mnie mozemy krecic dalej, juz wiekszego kretyna z siebie nie zrobie:cool1:...chyba:p

Jak na razie to robisz za prymusa -więc uważaj żeby reszta klasy ci kocówy nie zrobiła /prymusa trzeba zgnoić bo po co jest najlepszy?:2gunfire: :snipersm:

Posted

Ewa-Jo napisał(a):
No pewnie ayshe podzieli na dwa obozy -jedni będą walczyć skarpetkami a drudzy rękawiczkami.:evil_lol: a ciemne pewnie dlatego coby krwi i potu nie było widać:eviltong: :eviltong:

a rekawiczkito po to co by krwia przeciwnika sie nie ubrudzic. Z tym ze druzyna skarpetek bedzie miala przewage, bo przeciwnicy na sam ich widok bedzie uciekac:mad: Ja chce byc w druzynie skarpetek!!!!:evil_lol:

Mam nadzieje ze sie jakos podkuruje do jutra, przynajmniej na tyle by byc w stanie prowadzic samochod a potem to jakos pojdzie:cool1:
Barosz to maly fetyszysta uwielbia skarpetki zwlaszcza te ktore sam upoluje zdejmujac je z czyjejs nogi:cool3: W zeszlym tygodniu bylam wspanialomyslna:p i podarowalam Baroszowi taka jedna, chodzi z nia wszedzie, je z nia spi z nia po prostu jest zachwycony. Co prawda nie wyglada ona teraz zbyt apetycznie ale nie mam serca mu jej zabrac:loveu:

Posted

Alix napisał(a):

Barosz to maly fetyszysta uwielbia skarpetki zwlaszcza te ktore sam upoluje zdejmujac je z czyjejs nogi:cool3: W zeszlym tygodniu bylam wspanialomyslna:p i podarowalam Baroszowi taka jedna, chodzi z nia wszedzie, je z nia spi z nia po prostu jest zachwycony. Co prawda nie wyglada ona teraz zbyt apetycznie ale nie mam serca mu jej zabrac:loveu:

No mówiłam prymus i do tego wyrywny -już przyzwyczaiła psa do noszenia własnych skarpetek i znowu Barosz będzie najlepszy!!!:angryy: :mad: Wyprzedza zamysły tressera ,albo czyta w jej myślach:diabloti: :shake:

Posted

Ewa-Jo napisał(a):
No mówiłam prymus i do tego wyrywny -już przyzwyczaiła psa do noszenia własnych skarpetek i znowu Barosz będzie najlepszy!!!:angryy: :mad: Wyprzedza zamysły tressera ,albo czyta w jej myślach:diabloti: :shake:

No nie zagalopowalas sie z tym prymusem?:crazyeye::-? Ciekawe czemu w takim razie to ja jestem adresatem wiekszosci zlosliwych komentarzy Pani Tresser:cool1:
To ze Barosz ma powera to bynajmniej nie moja zasluga taki typ to i chodzi nakrecony jak by mial motorek w tylku:p Tyle ze to mi nie przeszkadza w robieniu wielu dziwnych i niezrozumialych nawet dla mnie rzeczy:cool1: NIby mam super psa do pracy a sobie z nim kompletnie nie radze - to dopiero porazka a nie tam zaden prymus:watpliwy: No ale ja sie nie zalmuje moze za jakies 5 lat dojde z Baroszem do porozumienia:evil_lol: ( tylko zeby tresser do tego czasu przeze mnie nie wyladowal w psychiatryku:lol:) Jak Barosz przestanie mi na twarz skakac, nie bedzie drzec mordy itp to moze lepiej bede znosic prace z nim:eviltong: Jestem dobrej mysli:diabloti:

Posted

ciemne musza byc zeby byly TAKIE SAME.jak chcecie mozecie przyniesc czerwone-ale cala grupa,albo rozowe z kokardkami ale cala grupa.rekawiczki byly do naprzod i do wysylania kierunkowego.ja wymyslam?moze chcecie cwiczyc posluszenstwo non stop?
alix jesli dorwalo cie to co mnie to ci wspolczuje.
myslalam ze chcecie zaczac prace wechowa-ja tam moge prowadzic linie :cool1: ......
i badz tu czleku ambitny...to im skarpetki przeszkodza i jak moge do tego ciemne....no dziiiiiwny treser......chce zeby sie rozwijali a oni tylko siad i waruj...:placz:

Posted

No więc jutro z racji zajęć węchowych kamerzystą jest MArek ,a w sobote Gosia ćwiczy z Joshem a nagrywam ja. Wprawdzie Marek ma negatywne zdanie o moich zdolnościach w tym temacie ale trudno jakoś będzie. Najwyzej będziecie sprawiac wrażenie że tańczycie taniec świętego wita. Ale to wam chyba nie przeszkadza.???

Posted

ayshe napisał(a):
rekawiczki byly do naprzod i do wysylania kierunkowego.

nic z tego nie rozumiem po co rękawiczki do komendy naprzód:shake: :crazyeye: wytłumacz pleaseeeeeeeee

Posted

rekawiczka byla punktem do ktorego biegl pies.w zamian za dobiegniecie dostawal pilke.robisz to samo ze szmatka.rekawiczka poslugiwala sie alix.nie bylo OBOWIAZKU przynoszenia rekawiczek[uo mamuniu:placz: ].TERAZ was prosze o jednakowe przedmioty,jednego koloru do rozpoznawania zapachow i gumowe rekawiczki zeby nie zostawiac innego zapachu na cudzym.
obiecuje solennie nie wpadac na zadne ambitniejsze pomysly juz przenigdy wiecej:angryy: :mad: :diabloti:

Posted

ayshe napisał(a):
rekawiczka byla punktem do ktorego biegl pies.w zamian za dobiegniecie dostawal pilke.robisz to samo ze szmatka.rekawiczka poslugiwala sie alix.nie bylo OBOWIAZKU przynoszenia rekawiczek[uo mamuniu:placz: ].TERAZ was prosze o jednakowe przedmioty,jednego koloru do rozpoznawania zapachow i gumowe rekawiczki zeby nie zostawiac innego zapachu na cudzym.
obiecuje solennie nie wpadac na zadne ambitniejsze pomysly juz przenigdy wiecej:angryy: :mad: :diabloti:

Moze w niedziele "pratkowalas" i zlapaplam to co Ty a moze to cos innego i ktos inny mnie zapratkowal:cool1: W kazdym badz razie nie pamietam kiedy sie tak zle czułam:placz: nic nie widze bo ciagle lzawia mi oczy, boli mnie gardlo mam mega chrype dzis doszedl kaszel. No i cieknie mi z nosa, dzis na spotkaniu z klientem o malo co nie zafaflunilam dokumentow:diabloti: KOszmar jakis:placz:
Dobra a teraz wolno i wyraznie bo ja generalnie jestem niekumata ale przy goraczce to bije normalnie rekordy:diabloti:
Na piatek wszyscy mamy przyniesc ciemne skarpetki i gumowe rekawiczki (takie zolte grubsze czy moga byc bialo- przezroczyste cienkie?:cool1::evil_lol:) a ta zimowa rekawiczka (czy tez inny przedmiot) do ktorego bieg pies przy nauce "naprzod" jest niekonieczna?:cool1: Tylko nie bij:diabloti:
Postaram sie jutro pojawic jak mnie nie bedzie to znaczy ze poleglam:placz:

Posted

ayshe napisał(a):

Wpadaj wpadaj -im więcej pomysłów tym zabawniej. Skarpetki ciemny granat mam, patyczek mam,rękawiczki chirurgiczne mam -jestem gotowa na zajęcia. Moze tym razem mniej się zbłaźnimy z Joshem??? -nadzieje przeca moge mieć nie???:eviltong:

Posted

alix-to to samo swinstwo co ja mam.wprawdzie mam juz podzwonne ale wczoraj na zajeciach z gemma[belg]jak pokazywalam prace z pilka na zwrotach[z shadowskim]to malo nie glebnelam.:shake: .oblesne chorobsko:angryy: .jak to ode mnie to sooorrryy:oops: .
czy ja grupie kazalam moja drrrroga alix przynosic rekawiczki:-o :lol: ?nie.to alixbarosz pracowali na rekawiczce .i dobrze.:cool1: .
ewa-jo-ja nie zauwazylam zeby ktos zblaznial sie na zajeciach:diabloti: .

Posted

[quote name='ayshe']alix-to to samo swinstwo co ja mam.wprawdzie mam juz podzwonne ale wczoraj na zajeciach z gemma[belg]jak pokazywalam prace z pilka na zwrotach[z shadowskim]to malo nie glebnelam.:shake: .oblesne chorobsko:angryy: .jak to ode mnie to sooorrryy:oops: .
czy ja grupie kazalam moja drrrroga alix przynosic rekawiczki:-o :lol: ?nie.to alixbarosz pracowali na rekawiczce .i dobrze.:cool1: .
ewa-jo-ja nie zauwazylam zeby ktos zblaznial sie na zajeciach:diabloti: .

Ja sie postaram przyjechac skarpetki ciemne mam, rekawiczki gdzies kupie po drodze moze.

We wtorek powinno przyjsc zamowienie gappaya wiec osoby ktore jeszcze nie zaplcialy niech przyniosa pieniazki:diabloti: jesli jednak nie dotre na dzisiejsze zajecia to moze niech Marta albo Ayshe je wezmie a ja je odbiore w sobote.
Ayshe no cos Ty to nie od Ciebie to swinstwo:lol: Tak sie sklada ze wszyscy dookola mnie ostatnio pratkuja wiec predzej czy pozniej musialam to zlapac:evil_lol:

Posted

Alix napisał(a):
Ja sie postaram przyjechac skarpetki ciemne mam, rekawiczki gdzies kupie po drodze moze.

jeżeli chirurgiczne ci pasują to wezme dla ciebie i nigdzie nie biegaj.zdrówka:loveu:

Posted

Ewa-Jo napisał(a):
jeżeli chirurgiczne ci pasują to wezme dla ciebie i nigdzie nie biegaj.zdrówka:loveu:

Ewa-Jo bardzo dziekujemy za rekawiczki;)
Victor porobil fajne zdjedcia:diabloti:, jutro postaram sie je wrzucic:cool3:

Posted

Własnie odebralam maila od kobiety z Gappaya:placz:
W Gappayu w czechach czekaja na dostawe aportow 0,65 bo ich obecnie tez nie maja. Jutro wiec oddam 27 zl wszystkim tym ktorzy te aporty zamawiali

Posted

Alix napisał(a):
Własnie odebralam maila od kobiety z Gappaya:placz:
W Gappayu w czechach czekaja na dostawe aportow 0,65 bo ich obecnie tez nie maja. Jutro wiec oddam 27 zl wszystkim tym ktorzy te aporty zamawiali
Bez sensu -potem będziemy zbierać jeszcze raz???? przecież w końcu przyjadą /chyba w tym roku dadzą rade??:eviltong: /.Trzymaj kase -bo i tak babka to wysle do ciebie.

Posted

Alix napisał(a):
Ewa-Jo bardzo dziekujemy za rekawiczki;)
Victor porobil fajne zdjedcia:diabloti:, jutro postaram sie je wrzucic:cool3:

Kamery ,aparaty fotograficzne-trzeba będzie Joshowi jakąś nową obroże lub bandamke kupić, może do fryzjera zaprowadzić? :eviltong: bo ktoś pomyśli że o dziecko nie dbam:shake:

Posted

alix-jestem za.na aporty poczekamy a zbiorka jeszcze raz nie ma sensu-chyba ze ktos pojedynczo nie chce czekac-wtedy ok.trzymaj kase.:cool1: .

Posted

No więc z wczorajszego szkolenia mało co słychać bo szum z trasy zagłuszał wypowiedzi /niestety tresser nie sprawił sobie tuby/. No i druga sprawa -niestety najwięcej jest Josha - MAreczek niestety najczęściej na bachora kierował kamere/ mam dosyć fotogeniczne dziecko -najbardziej jak siedzi wpatrzony w obiektyw z bardzo intelgentną miną -nic nie trzeba robić /. Ponieważ jak na razie programu do obróbki z taśmy nie mam no i najważniejsze do przrgrania na kompa tyż coś brakuje to nagrywam na kasety video i dam wszystkim ,którzy wczoraj byli.Dogram oczywiście dzisiejszy początek -czyli zetke i przywołanie /potem siadły baterie/. Tu już tresera słychać nawet jak nie widać. Ponieważ Marta też kręciła więc i tak wszystko z dnia dzisiejszego będzie na CC . Gosik ładnie wypadłaś z młodym.

Posted

Ja wybralam i pomniejszylam 29 zdjec:diabloti: z wczorajszego szkolenia. No i teraz pytanie gdzie je wrzucic?:cool1: Tutaj? na CC?

Posted

Wrzucaj, wrzucaj, niech zobaczę co nas ominęło :lol:
I dziękuję Wam wszystkim za troskę, jestescie kchane baby, wiecie??? :loveu:

A filmik ze szkolenia zajebisty :evil_lol: Jesli chodzi o wrażenia własne, jak już pisałam Szanownej Pani Tresser na priw najbardziej rozwaliło mnie nie to, że Sabina chodzi pół metra za mną, bo to normalne :lol: Ale zwróccie uwagę na tło poszczególnych przejść po zetce. Ktokolwiek by nie szedł... my z Sabiną tkwimy w identycznej pozycji :roflt: Jakbyśmy się zawiesiły :roflt: