Alix Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 [quote name='ayshe']troche tu troche tu moze?ekhem ILE?:-o .uo matko-rzez niewiniatek:cool3: :cool1: Zdjec bylo 99 wiec i tak zrobilam ostra selekcje:evil_lol: Szanowna Pani Tresser:evil_lol: ...i jak widac na zalaczonym obrazku- bardzo grozny Shado :evil_lol: grupa ONkowa czyli najzdolniejsi kursanci Pani tresser:diabloti: Marta z kursantami:cool3: Quote
ayshe Posted June 3, 2006 Author Posted June 3, 2006 [quote name='Alix']Szira Barosz no najbesciackie zdjecie baroszka:loveu: a tak przy okazji.....alix......hehe...bedzie morderstwo na grupie:lol: :lol: :lol: .ewa-jo cie zamorduje:lol: :lol: :lol: :lol: . i martunia sie zalapala:lol: .nareszcie nie jestem sama:diabloti: Quote
Alix Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 ayshe napisał(a):no najbesciackie zdjecie baroszka:loveu: a tak przy okazji.....alix......hehe...bedzie morderstwo na grupie:lol: :lol: :lol: .ewa-jo cie zamorduje:lol: :lol: :lol: :lol: . i martunia sie zalapala:lol: .nareszcie nie jestem sama:diabloti: tak to koncentracja na przewodniku w wykonianiu Barosza:evil_lol: Udalo mi sie znalezc jakies zdjecie Marty bo ciagle sie gdzies chowala pod kapturem:mad: NO i jak Ewa-Jo Gosi nie zamordowala za filmik to przeca nie zabije mnie za takie piekne zdjatka:loveu: Quote
ayshe Posted June 3, 2006 Author Posted June 3, 2006 hihi no nie wiem.napisalam jej smsika ze ma pikne zdjatka na dgm:lol: :lol: :lol: . zyyyycieee jeeest pieeeeekne i spraaaawiedliiiiweee .....w sumie:cool3: . Quote
Alix Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 ayshe napisał(a):hihi no nie wiem.napisalam jej smsika ze ma pikne zdjatka na dgm:lol: :lol: :lol: . zyyyycieee jeeest pieeeeekne i spraaaawiedliiiiweee .....w sumie:cool3: . Na pewno bardzo sie ucieszy ze jej taka profesjonalna sesje zrobilam:loveu: A poza tym niech zabija Victora - to on robil zdjecia:diabloti: Quote
Mart@ Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Hehe, i tak najlepsze sa te rekawiczki chirurgiczne. Poszukiwanie skarpetek czy wstep do proktologii stosowanej?:cool1: Quote
Ewa-Jo Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 ayshe napisał(a):hihi no nie wiem.napisalam jej smsika ze ma pikne zdjatka na dgm:lol: :lol: :lol: . zyyyycieee jeeest pieeeeekne i spraaaawiedliiiiweee .....w sumie:cool3: . Piękne jest czasem ,ale akurat nie dzisiaj a sprawiedliwe raczej NIGDY!!!!Zdjątka moje akurat są poruszone więc nie powinny się znależć na forum!!!! Faktycznie nie lubie być fotografowana i dlatego dobił mnie MArek ,który maniakalnie skupił się wczoraj na Joshu i w związku z tym na mnie.Wykazałam się wczoraj zerową inteligencją -trzeba było pomyśleć i wczoraj oddać psa Gosi.Mądry polak po szkodzie. I wyciąć przegrywając nawet niezbyt jest jak bo do kamerki nie ma pilota wiec musiałabym stać cały czas przy kamerze i magnetowidzie i przerywać ,przewijać itd,itp no i tak 5 razy bo dla wszystkich/a Maruś nakręcił około 45minut-samochodziki też nakręcił wiadukt tez/. Quote
ayshe Posted June 3, 2006 Author Posted June 3, 2006 Alix napisał(a): A poza tym niech zabija Victora - to on robil zdjecia:diabloti:no to jest jakis pomysl w razie co:cooldevi: Quote
ayshe Posted June 3, 2006 Author Posted June 3, 2006 Ewa-Jo napisał(a):Maruś nakręcił około 45minut-samochodziki też nakręcił wiadukt tez/.:happy1: :ylsuper: :roflt: Quote
Ewa-Jo Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Alix napisał(a):Na pewno bardzo sie ucieszy ze jej taka profesjonalna sesje zrobilam:loveu: A poza tym niech zabija Victora - to on robil zdjecia:diabloti: Nie moge za Victora zabiłaby mnie Monika z Sabkiem nie będę ryzykować wole dopaśc Alix -łatwiejsze i prostsze:mad: :mad: . A ja zawsze wybieram Latwiejsze rozwiązania -pokonywanie trudności mnie nie rajcuje.:eviltong: Quote
Ewa-Jo Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Rozumiem że wszyscy lubią sesje zdjęciowe. No problem ,na każde zajątka będę brałą aparaci -no i na pewno jakaś okazja się trafi. Quote
Ewa-Jo Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Dzisiaj skończe przegrywanie -ale jtro ide na agillity więc na tresuece mnie nie ma. Była rozmowa o jakiś zajęciach w poniedziałki rozumiem że to przyszłościowo ,a nie w ten poniedziałek? Quote
Agaa.a Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 I ja mam całą masę zdjątek :D Postaram się je niebawem wrzucić:evil_lol: hihi ... Pozdrawiam. Quote
ayshe Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 Ewa-Jo napisał(a):Dzisiaj skończe przegrywanie -ale jtro ide na agillity więc na tresuece mnie nie ma. Była rozmowa o jakiś zajęciach w poniedziałki rozumiem że to przyszłościowo ,a nie w ten poniedziałek?a mozesz sobie zjawic sie na zajatkach w poniedzialek o 19.3o,we wtorek o 20 ......jestem do dyspozycji. pamietajcie ze JA nie mam aparatu i prosze mnie oszczedzac w tym pogromie.:oops: :cool3: . Agaa.a-dawaj te zdjecia:diabloti: moj ukochany mezus jest kopniety i lazi w podkoszulce po warszawie o ktorej glosno w necie-hmmm.moze zostane wdowa?;) Quote
monisieczka Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Babeczki i wy drodzy rodzynkowie wybaczcie, ale zaspaaaałammmm:-(:-(. Wyłączyłam kretynka przeszkadzający budzik.....Odrobie w polu :evil_lol: Quote
Ewa-Jo Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 ayshe napisał(a):a mozesz sobie zjawic sie na zajatkach w poniedzialek o 19.3o,we wtorek o 20 ......jestem do dyspozycji. Żadne takie ja mówie o zajęciach onkowych.Coś z Gosią na ten temat mówiłyście . BArdzo cię lubie z chęcią cię widzę ale musztra non stop może wykończyć.:eviltong: Dzisiaj na agillity wypluwałam płuca a i tak byłam za wolna dla młodego:shake: i na szczęście Ela się zlitowała wzięła gappaja jako dodatek Josha i zaczęli ćwiczyć -fajnie im to wychodziło:multi: . NAprawde bachor się ładnie na niej skupił i widać jaką radoche z toru oboje mieli. To co mnie denerwowało jak był mały -gdzieś jest aport to on już tam jest i ma w dupie wszystko:mad: . Wtedy dostawałam furii uczyłam wracać na gwizdek- byle mieć nad nim kontrole. A on i tak leciał do aportów z tym że cały czas jednak obserwował gdzie jestem.Jeżeli odchodziłam poza granice jakiś 50m ruszał za mną. Teraz to jest pozytywne bo on może mieć zabawe w agility bez mojego czynnego udziału. No i dzisiaj się nie obraził tak jak wczoraj.:eviltong: Quote
BeataG Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 No to melduję, że dzięki Alix moje psy mają każdy swoją klatkę. :multi: Wermut oczywiście uznał, że ta nowa jest jego. :evil_lol: Skąd ja wiedziałam, że tak właśnie będzie? :cool3: Quote
Alix Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 BeataG napisał(a):No to melduję, że dzięki Alix moje psy mają każdy swoją klatkę. :multi: Wermut oczywiście uznał, że ta nowa jest jego. :evil_lol: Skąd ja wiedziałam, że tak właśnie będzie? :cool3: Tak jakos dziwnie pusto sie zrobilo u mnie w mieszkaniu bez tej zlozonej klatki pod sciana:evil_lol: Zapomnialam Ci dac miske do zawieszenia w klatce- mialam ja w plecaku w samochodzie:roll:. Nawet czekalam z nia na Ciebie po szkoleniu ale po godzinie Ayshe mnie uswiadomila ze dzisiaj nie przychodzisz:diabloti::lol: Napisz mi kiedy bedziesz na tresurce to wezme ja ze soba;) Quote
BeataG Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 No niestety dzisiaj nie mogłam przyjść, bo jestem tak pogryziona przez meszki, że wszystko mnie boli (mam uczulenie). :( Za tydzień też mnie nie będzie, bo jadę do Czech na klubówkę, więc dopiero za 2 tygodnie. Quote
Agaa.a Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 A oto i obiecane zdjęcia z piątkowego ONkowego szkolenia:lol: Zaczynamy od kursantów:razz: Norasek z Pańcią. Alix z Baroszkiem. Szira ze swoją Pańcią. Josh przy Pańci. Libra z "tatusiem". Nie może zabraknąć naszej ukochanej Treserki z Shadowskim:loveu: Cała grupa, obecna w piątek na zajęciach. I znudzone psy naszej Treserki:loveu: A teraz nasze czworonogi:lol: Norasek. Joshua. Szira. Barosz. No i moja Libra. Miłego oglądania:cool3: !! Pozdrawiam. Aga. Quote
PsychoSzczurek Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 jakie słodziaki:loveu: a jak niewinnie wyglądają:loveu: Quote
Recommended Posts