Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

Posted

[quote name='ayshe']troche tu troche tu moze?ekhem ILE?:-o .uo matko-rzez niewiniatek:cool3: :cool1:
Zdjec bylo 99 wiec i tak zrobilam ostra selekcje:evil_lol:

Szanowna Pani Tresser:evil_lol:

...i jak widac na zalaczonym obrazku- bardzo grozny Shado :evil_lol:

grupa ONkowa czyli najzdolniejsi kursanci Pani tresser:diabloti:

Marta z kursantami:cool3:

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alix']Szira

Barosz

no najbesciackie zdjecie baroszka:loveu:
a tak przy okazji.....alix......hehe...bedzie morderstwo na grupie:lol: :lol: :lol: .ewa-jo cie zamorduje:lol: :lol: :lol: :lol: .
i martunia sie zalapala:lol: .nareszcie nie jestem sama:diabloti:

Posted

ayshe napisał(a):
no najbesciackie zdjecie baroszka:loveu:
a tak przy okazji.....alix......hehe...bedzie morderstwo na grupie:lol: :lol: :lol: .ewa-jo cie zamorduje:lol: :lol: :lol: :lol: .
i martunia sie zalapala:lol: .nareszcie nie jestem sama:diabloti:

tak to koncentracja na przewodniku w wykonianiu Barosza:evil_lol:
Udalo mi sie znalezc jakies zdjecie Marty bo ciagle sie gdzies chowala pod kapturem:mad:
NO i jak Ewa-Jo Gosi nie zamordowala za filmik to przeca nie zabije mnie za takie piekne zdjatka:loveu:

Posted

hihi no nie wiem.napisalam jej smsika ze ma pikne zdjatka na dgm:lol: :lol: :lol: .
zyyyycieee jeeest pieeeeekne i spraaaawiedliiiiweee .....w sumie:cool3: .

Posted

ayshe napisał(a):
hihi no nie wiem.napisalam jej smsika ze ma pikne zdjatka na dgm:lol: :lol: :lol: .

Na pewno bardzo sie ucieszy ze jej taka profesjonalna sesje zrobilam:loveu:
A poza tym niech zabija Victora - to on robil zdjecia:diabloti:

Posted

ayshe napisał(a):

Piękne jest czasem ,ale akurat nie dzisiaj a sprawiedliwe raczej NIGDY!!!!Zdjątka moje akurat są poruszone więc nie powinny się znależć na forum!!!! Faktycznie nie lubie być fotografowana i dlatego dobił mnie MArek ,który maniakalnie skupił się wczoraj na Joshu i w związku z tym na mnie.Wykazałam się wczoraj zerową inteligencją -trzeba było pomyśleć i wczoraj oddać psa Gosi.Mądry polak po szkodzie. I wyciąć przegrywając nawet niezbyt jest jak bo do kamerki nie ma pilota wiec musiałabym stać cały czas przy kamerze i magnetowidzie i przerywać ,przewijać itd,itp no i tak 5 razy bo dla wszystkich/a Maruś nakręcił około 45minut-samochodziki też nakręcił wiadukt tez/.

Posted

Alix napisał(a):
Na pewno bardzo sie ucieszy ze jej taka profesjonalna sesje zrobilam:loveu:
A poza tym niech zabija Victora - to on robil zdjecia:diabloti:

Nie moge za Victora zabiłaby mnie Monika z Sabkiem nie będę ryzykować wole dopaśc Alix -łatwiejsze i prostsze:mad: :mad: . A ja zawsze wybieram Latwiejsze rozwiązania -pokonywanie trudności mnie nie rajcuje.:eviltong:

Posted

Dzisiaj skończe przegrywanie -ale jtro ide na agillity więc na tresuece mnie nie ma. Była rozmowa o jakiś zajęciach w poniedziałki rozumiem że to przyszłościowo ,a nie w ten poniedziałek?

Posted

Ewa-Jo napisał(a):
Dzisiaj skończe przegrywanie -ale jtro ide na agillity więc na tresuece mnie nie ma. Była rozmowa o jakiś zajęciach w poniedziałki rozumiem że to przyszłościowo ,a nie w ten poniedziałek?
a mozesz sobie zjawic sie na zajatkach w poniedzialek o 19.3o,we wtorek o 20 ......jestem do dyspozycji.
pamietajcie ze JA nie mam aparatu i prosze mnie oszczedzac w tym pogromie.:oops: :cool3: .
Agaa.a-dawaj te zdjecia:diabloti:
moj ukochany mezus jest kopniety i lazi w podkoszulce po warszawie o ktorej glosno w necie-hmmm.moze zostane wdowa?;)

Posted

ayshe napisał(a):
a mozesz sobie zjawic sie na zajatkach w poniedzialek o 19.3o,we wtorek o 20 ......jestem do dyspozycji.

Żadne takie ja mówie o zajęciach onkowych.Coś z Gosią na ten temat mówiłyście . BArdzo cię lubie z chęcią cię widzę ale musztra non stop może wykończyć.:eviltong: Dzisiaj na agillity wypluwałam płuca a i tak byłam za wolna dla młodego:shake: i na szczęście Ela się zlitowała wzięła gappaja jako dodatek Josha i zaczęli ćwiczyć -fajnie im to wychodziło:multi: . NAprawde bachor się ładnie na niej skupił i widać jaką radoche z toru oboje mieli. To co mnie denerwowało jak był mały -gdzieś jest aport to on już tam jest i ma w dupie wszystko:mad: . Wtedy dostawałam furii uczyłam wracać na gwizdek- byle mieć nad nim kontrole. A on i tak leciał do aportów z tym że cały czas jednak obserwował gdzie jestem.Jeżeli odchodziłam poza granice jakiś 50m ruszał za mną. Teraz to jest pozytywne bo on może mieć zabawe w agility bez mojego czynnego udziału. No i dzisiaj się nie obraził tak jak wczoraj.:eviltong:

Posted

No to melduję, że dzięki Alix moje psy mają każdy swoją klatkę. :multi: Wermut oczywiście uznał, że ta nowa jest jego. :evil_lol: Skąd ja wiedziałam, że tak właśnie będzie? :cool3:

Posted

BeataG napisał(a):
No to melduję, że dzięki Alix moje psy mają każdy swoją klatkę. :multi: Wermut oczywiście uznał, że ta nowa jest jego. :evil_lol: Skąd ja wiedziałam, że tak właśnie będzie? :cool3:

Tak jakos dziwnie pusto sie zrobilo u mnie w mieszkaniu bez tej zlozonej klatki pod sciana:evil_lol: Zapomnialam Ci dac miske do zawieszenia w klatce- mialam ja w plecaku w samochodzie:roll:. Nawet czekalam z nia na Ciebie po szkoleniu ale po godzinie Ayshe mnie uswiadomila ze dzisiaj nie przychodzisz:diabloti::lol:
Napisz mi kiedy bedziesz na tresurce to wezme ja ze soba;)

Posted

No niestety dzisiaj nie mogłam przyjść, bo jestem tak pogryziona przez meszki, że wszystko mnie boli (mam uczulenie). :( Za tydzień też mnie nie będzie, bo jadę do Czech na klubówkę, więc dopiero za 2 tygodnie.

Posted

A oto i obiecane zdjęcia z piątkowego ONkowego szkolenia:lol:

Zaczynamy od kursantów:razz:

Norasek z Pańcią.

Alix z Baroszkiem.

Szira ze swoją Pańcią.

Josh przy Pańci.

Libra z "tatusiem".

Nie może zabraknąć naszej ukochanej Treserki z Shadowskim:loveu:

Cała grupa, obecna w piątek na zajęciach.

I znudzone psy naszej Treserki:loveu:

A teraz nasze czworonogi:lol:
Norasek.

Joshua.

Szira.

Barosz.

No i moja Libra.

Miłego oglądania:cool3: !!
Pozdrawiam.
Aga.