Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

Posted

IFR i VFR...wiedziałam, ze było coś z modelem motocykla:p
Ta opcja VFR to taka ryzykowna, bo startujesz i masz widoczność, lecisz i ja tracisz, bo nagle trafiasz na mgle. Chyba, ze startujesz i prognoza pogody gwarantuje Ci, ze nie pojawi sie zamiec, czy cos nieprzewidywalnego:razz:
Jesli musisz wylatac te godziny to co tak sama tam bedziesz smigac, wez mnie do towarzystwa, podrapie Surykata za uchem, Osia pomiziam...na pewno nie bede gorsza od niej, w sensie upierdliwosci:cool3:

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nasze forum juz znowu dziala :) mamy tylko nowy adresik :) za to udalo sie odzyskac wszelkie dane :)))) innymi slowy zapraszamy z powrotem na nasze smieci :diabloti:

Posted

:multi:wielkie brawa dla cosmo :loveu:
sylwia-jak tylko nabiore pewnosci siebie to zapraszam na poklad.na razieboje sie brac kogos poza soba i psami.:oops:

Posted

Czy mogłabym uzyskać link do nowego adresu forum?
Może być na PW.

Ten "samolot"Ayshe nie wzbudza zaufania.
Mały.
Ostatnio jestem szoferem Ayshe.
Widziałam piątkowe lądowanie.
Absolutnie bym nie wsiadła do tego samolotu.
Wszystkie te małe Cessny miały problem z wiatrem.
Ayshe mówi,że to tylko tak wygląda.
Moim zdaniem coś co wzbija sie w powietrze, powinno być solidniejsze.
:eviltong:

Posted

O, witaj Iwonko - dawno Cie tutaj nie bylo :lol:
Tez mam wrazenie, ze cos, co lata powinno sparwiac solidniejsze wrazenie. Jesli nie moze byc solidniejsze, to niech chociaz robi dobre wrazenie :evil_lol:

Posted

mimoza napisał(a):

Tez mam wrazenie, ze cos, co lata powinno sparwiac solidniejsze wrazenie. Jesli nie moze byc solidniejsze, to niech chociaz robi dobre wrazenie :evil_lol:

Z drugiej strony ja widze tych paralotniarzy targanych wiatrem na krzesełku z wiatraczkiem to sie zastanawiam czy któśich nie zmusza:evil_lol:

Posted

przesadzacie;).
sprobujcie smiglowca-masakra:placz:.w co ja sie wkopalam.a sama prosilam uwe o taki prezent na swieta.:shake:
a w piatek lece na trening na....litwe:evil_lol:.wkrecam sie na warsztaty pewnego pana i wyczailam ze bedzie prowadizl semi w weekend a w piatek ma "fuche"z kilkoma zawodnikami.moze byc ciekawie:evil_lol:.
w poniedizalek lece na trening do estonii.kiedys sie spotkalam z tymi ludzmi na zawodach.bardzo mi sie podobalo.teraz moge zrealizowac zaproszenie:multi: ktore dostalam w zeszlym roku.:p

Posted

onow a ostatnio donow jest na koopy.rak brakuje i kasy na pomoc wszystkim bidom.
biedna suczka.:shake:.ludzie nie maja szacunku dla niczego.
ps.na litwie bylo ciekawie i dolujaco.:oops:.trening byl ciekawy i ...inspirujacy mnie do czestszej pracy z wlasnymi psami nad posluszenstwem.:roll::oops:.a nie tylko obrona i slady....:oops:

• 1 month later...
Posted

Niech żyje wolność,wolność i swoboda lalala:multi:Mam wolne do końca roku:cool3::multi:I kończe z robotą,której nienawidzę:drinking::drinking:

Jak cudownie wstać rano i na pierwszy spacer pójść do lasu:eviltong:
Wreszcie mam czas zając się porządnie psem i szkoleniem.
Musze tylko zaciągnąc kogoś z nami coby porobił zdięia i nas nagrał.:cool3:
Zobaczycie mistrza w najwolniejszym postępie:grab:
W każdym razie niech pieniązki na konto wpływają,trza kupić jakieś pysznościowe smaki i zabieramy sie za robote:sweetCyb:

Posted

:evil_lol:a coz to za eden na ziemi ze masz luz a kasa płynie ? jakas renta ??
:evil_lol:
ale tak serio to fakt, podstawa to satysfakcjonująca praca zawodowa -zarobkowa ,albo malo wymagający sponsor :loveu:

Posted

na allegro i gratce tez przewaga donkowatych , i o czym to swiadczy twoim zdaniem ? :evil_lol: w schronach tez coraz wiecej ,nie wiem jaki wniosek z tego wyciągnac :roll:

Posted

Bo Donki wieksze,a ludzie lubia mieć psa który wzbudza respekt i wzmacnia poczucie własnej wartości:diabloti:

Ale nie wiem czy wiecie:evil_lol:TZ był ostatnio w sklepiku osiedlowym po fajki.czekam z Aichą na zewnatrz.Widać nas w monitorze od kamery.Facet do sprzedawczyni(naszej koleżanki),że ładny wilczur.A ona ze to owczarek niemiecki.
Facet:
-nie ma takiej rasy jak owczarek niemiecki.Są tylko wilczury niemieckie róznowłose:evil_lol:

Posted

14ruda napisał(a):
Bo Donki wieksze,a ludzie lubia mieć psa który wzbudza respekt i wzmacnia poczucie własnej wartości:diabloti:

Ale nie wiem czy wiecie:evil_lol:TZ był ostatnio w sklepiku osiedlowym po fajki.czekam z Aichą na zewnatrz.Widać nas w monitorze od kamery.Facet do sprzedawczyni(naszej koleżanki),że ładny wilczur.A ona ze to owczarek niemiecki.
Facet:
-nie ma takiej rasy jak owczarek niemiecki.Są tylko wilczury niemieckie róznowłose:evil_lol:

O w mordę ale znawca :roflt:

Posted

My se tera ćwiczymy jak ze szczeniaczkiem:evil_lol:Na smakołyczki.casem lata jak perszing czasem jak nie ma ochoty na żarcie to słabiej.
mam jakięs filmiki ,ale z domu.Bo nikt nie kce ze mna poksc nas nagrać.Tz ma zajete ręce-w jednej faja,w drugiej pifo.jak nie ma faji to ma patyka i sie bawia mendy:mad:A ja tu sie staram czegoś psa nauczyć.

generalnie stwierdziłam,że ja sama sobie to moge nagwizdać.Więc ćwiczymy coś tam,niesportowo,żeby owczarek ćwiczył.
zara zobacze co da sie wgrac i w galerii Aichy bedom masakry:diabloti:

Posted

Anashar napisał(a):
Apropos policji, ostatnio u nas w Krakowie na wszelkich obstawach jest przewaga DONów, podobno wytrzymalsze i chętniejsze do współpracy :eviltong:
tiaaaa tiaaa a swistak siedzi i zawija te nooo w sreberka...
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• 2 months later...