Sylwia411 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 IFR i VFR...wiedziałam, ze było coś z modelem motocykla:p Ta opcja VFR to taka ryzykowna, bo startujesz i masz widoczność, lecisz i ja tracisz, bo nagle trafiasz na mgle. Chyba, ze startujesz i prognoza pogody gwarantuje Ci, ze nie pojawi sie zamiec, czy cos nieprzewidywalnego:razz: Jesli musisz wylatac te godziny to co tak sama tam bedziesz smigac, wez mnie do towarzystwa, podrapie Surykata za uchem, Osia pomiziam...na pewno nie bede gorsza od niej, w sensie upierdliwosci:cool3: Quote
shida Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 nasze forum juz znowu dziala :) mamy tylko nowy adresik :) za to udalo sie odzyskac wszelkie dane :)))) innymi slowy zapraszamy z powrotem na nasze smieci :diabloti: Quote
shida Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Szooogun napisał(a):a jaki adresik? info poszlo... :cool3: Quote
ayshe Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 :multi:wielkie brawa dla cosmo :loveu: sylwia-jak tylko nabiore pewnosci siebie to zapraszam na poklad.na razieboje sie brac kogos poza soba i psami.:oops: Quote
Ivonna70 Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Czy mogłabym uzyskać link do nowego adresu forum? Może być na PW. Ten "samolot"Ayshe nie wzbudza zaufania. Mały. Ostatnio jestem szoferem Ayshe. Widziałam piątkowe lądowanie. Absolutnie bym nie wsiadła do tego samolotu. Wszystkie te małe Cessny miały problem z wiatrem. Ayshe mówi,że to tylko tak wygląda. Moim zdaniem coś co wzbija sie w powietrze, powinno być solidniejsze. :eviltong: Quote
mimoza Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 O, witaj Iwonko - dawno Cie tutaj nie bylo :lol: Tez mam wrazenie, ze cos, co lata powinno sparwiac solidniejsze wrazenie. Jesli nie moze byc solidniejsze, to niech chociaz robi dobre wrazenie :evil_lol: Quote
14ruda Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 mimoza napisał(a): Tez mam wrazenie, ze cos, co lata powinno sparwiac solidniejsze wrazenie. Jesli nie moze byc solidniejsze, to niech chociaz robi dobre wrazenie :evil_lol: Z drugiej strony ja widze tych paralotniarzy targanych wiatrem na krzesełku z wiatraczkiem to sie zastanawiam czy któśich nie zmusza:evil_lol: Quote
ayshe Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 przesadzacie;). sprobujcie smiglowca-masakra:placz:.w co ja sie wkopalam.a sama prosilam uwe o taki prezent na swieta.:shake: a w piatek lece na trening na....litwe:evil_lol:.wkrecam sie na warsztaty pewnego pana i wyczailam ze bedzie prowadizl semi w weekend a w piatek ma "fuche"z kilkoma zawodnikami.moze byc ciekawie:evil_lol:. w poniedizalek lece na trening do estonii.kiedys sie spotkalam z tymi ludzmi na zawodach.bardzo mi sie podobalo.teraz moge zrealizowac zaproszenie:multi: ktore dostalam w zeszlym roku.:p Quote
Aga i Eto Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 zobaczcie jaka piękna rodowodowa ONka http://www.dogomania.pl/forum/f28/onka-z-rodowodem-7-lat-w-schrone-przez-chorobe-skory-opuszczona-przez-ludzi-pomocy-118293/ Quote
ayshe Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 onow a ostatnio donow jest na koopy.rak brakuje i kasy na pomoc wszystkim bidom. biedna suczka.:shake:.ludzie nie maja szacunku dla niczego. ps.na litwie bylo ciekawie i dolujaco.:oops:.trening byl ciekawy i ...inspirujacy mnie do czestszej pracy z wlasnymi psami nad posluszenstwem.:roll::oops:.a nie tylko obrona i slady....:oops: Quote
mch Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 slicznota sunia, az sie cisnie a gdzie odpowiedzialnosc hodowcy za to co powolal na swiat ! że juz o moralnosci wlasciciela nie wspomne. Quote
14ruda Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Niech żyje wolność,wolność i swoboda lalala:multi:Mam wolne do końca roku:cool3::multi:I kończe z robotą,której nienawidzę:drinking::drinking: Jak cudownie wstać rano i na pierwszy spacer pójść do lasu:eviltong: Wreszcie mam czas zając się porządnie psem i szkoleniem. Musze tylko zaciągnąc kogoś z nami coby porobił zdięia i nas nagrał.:cool3: Zobaczycie mistrza w najwolniejszym postępie:grab: W każdym razie niech pieniązki na konto wpływają,trza kupić jakieś pysznościowe smaki i zabieramy sie za robote:sweetCyb: Quote
mch Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 :evil_lol:a coz to za eden na ziemi ze masz luz a kasa płynie ? jakas renta ?? :evil_lol: ale tak serio to fakt, podstawa to satysfakcjonująca praca zawodowa -zarobkowa ,albo malo wymagający sponsor :loveu: Quote
14ruda Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Sie na płaciło pracownikom za soboty to terz trzeba dac im wolne i zapłacić:diabloti: A po nowym roku zmieniam branżę na mundurową:cool1: Quote
arrakis Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Ruda, co ty, do woja idziesz:-o:evil_lol:?! Quote
14ruda Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 :evil_lol::evil_lol:Gdzie tam.Nie umie czołgiem jeżdzic:evil_lol:Do psów:razz::cool1:W końcu jestem psiara:evil_lol: Quote
Anashar Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Apropos policji, ostatnio u nas w Krakowie na wszelkich obstawach jest przewaga DONów, podobno wytrzymalsze i chętniejsze do współpracy :eviltong: Quote
mch Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 na allegro i gratce tez przewaga donkowatych , i o czym to swiadczy twoim zdaniem ? :evil_lol: w schronach tez coraz wiecej ,nie wiem jaki wniosek z tego wyciągnac :roll: Quote
14ruda Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Bo Donki wieksze,a ludzie lubia mieć psa który wzbudza respekt i wzmacnia poczucie własnej wartości:diabloti: Ale nie wiem czy wiecie:evil_lol:TZ był ostatnio w sklepiku osiedlowym po fajki.czekam z Aichą na zewnatrz.Widać nas w monitorze od kamery.Facet do sprzedawczyni(naszej koleżanki),że ładny wilczur.A ona ze to owczarek niemiecki. Facet: -nie ma takiej rasy jak owczarek niemiecki.Są tylko wilczury niemieckie róznowłose:evil_lol: Quote
lisica Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 14ruda napisał(a):Bo Donki wieksze,a ludzie lubia mieć psa który wzbudza respekt i wzmacnia poczucie własnej wartości:diabloti: Ale nie wiem czy wiecie:evil_lol:TZ był ostatnio w sklepiku osiedlowym po fajki.czekam z Aichą na zewnatrz.Widać nas w monitorze od kamery.Facet do sprzedawczyni(naszej koleżanki),że ładny wilczur.A ona ze to owczarek niemiecki. Facet: -nie ma takiej rasy jak owczarek niemiecki.Są tylko wilczury niemieckie róznowłose:evil_lol: O w mordę ale znawca :roflt: Quote
14ruda Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 My se tera ćwiczymy jak ze szczeniaczkiem:evil_lol:Na smakołyczki.casem lata jak perszing czasem jak nie ma ochoty na żarcie to słabiej. mam jakięs filmiki ,ale z domu.Bo nikt nie kce ze mna poksc nas nagrać.Tz ma zajete ręce-w jednej faja,w drugiej pifo.jak nie ma faji to ma patyka i sie bawia mendy:mad:A ja tu sie staram czegoś psa nauczyć. generalnie stwierdziłam,że ja sama sobie to moge nagwizdać.Więc ćwiczymy coś tam,niesportowo,żeby owczarek ćwiczył. zara zobacze co da sie wgrac i w galerii Aichy bedom masakry:diabloti: Quote
ayshe Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 Anashar napisał(a):Apropos policji, ostatnio u nas w Krakowie na wszelkich obstawach jest przewaga DONów, podobno wytrzymalsze i chętniejsze do współpracy :eviltong:tiaaaa tiaaa a swistak siedzi i zawija te nooo w sreberka... :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
puli Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Ayshe, ja chciałam zapytac czy to jest uzytek z Twojego miotu? Bo jak tak, to Stephanitz sie chyba w grobie przewraca....:evil_lol: Quote
Recommended Posts