Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

Posted

ja trzymam cessne gdize indziej-okecie wykorzystuje do ladowan bez zatrzymania-aleneilubie takich duzych lotnisk.duzy ruch:roll:kolo domu mam najblizej lotnisko EDXK-w Leck.15 km od neugalmsbull.jutro lece na trening.laduje w Rerik-Zweedorf EDCR.trening mam o 10.rusze gdzies o 5 zeby miec margines-brzydka pogoda jest.:cool1:spowrotem bede kolo 16.
ruda-cessna to bylo jedyne logiczne wyjscie zeby byc w miare mobilna.w kazdym razie uwe powiedizal mi jak przylecial odstawic mi czeske po remoncie ze oon juz tu nei przyjedzie.:roll:.

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Poczekamy jak nad nami, na niebie ukaze sie takie ladne GSD zrobione ze spalin :D Niektorazy tak robili :I love you" ale nam chyba wystarczy GSD :D

Posted

samo pilotowanie sie znaczy obsługe jestem w stanie pojać:roll:.Ale jak sie odnaleźć w przestrzeni gdzie nie ma ulic,pasów,znaków,świateł,pana policjanta?:roll:Mój mózg nie jest w stanie przetworzyć pomysłów ludzkości.Mnie nawet fascynują tory i trakcje kolejowe jak one są połaczone w jedną całośc na całym świecie:evil_lol:

Posted

14ruda napisał(a):
samo pilotowanie sie znaczy obsługe jestem w stanie pojać:roll:.Ale jak sie odnaleźć w przestrzeni gdzie nie ma ulic,pasów,znaków,świateł,pana policjanta?:roll:Mój mózg nie jest w stanie przetworzyć pomysłów ludzkości.Mnie nawet fascynują tory i trakcje kolejowe jak one są połaczone w jedną całośc na całym świecie:evil_lol:

tak sobie myślę że dla mnie latanie było by idealne :) bo robiąc kurs prawa jazdy mam mega problem żeby się zmieścić pomiędzy dwoma pasami :evil_lol:

Posted

14ruda napisał(a):

A po diabla Ci policjant? Jak nie ma to nie jedzuesz? :lol:

Posted

Szooogun napisał(a):
Monisia,
co z Norą i tym kołnierzem?
Coś się stało?
Potrzebujesz kołnierz?
Mam taki kołnierz w domu, mogę dać

no wiesz, ja koooocham wetów :diabloti:. Nora biegała po łące i w pełnym galopie przeleciała przez drut który zrobił jej skalp na łapie. Połowa skóry zcieta równiutko na wysokosci łokcia ino z przodu. Jutro zdjecie opatrunku i rana ma sie suszyc, ale Nora to cipa wołowa i jak załozyłam jej skarpetke to nawet jej nie rusza. Dlatego moze uda sie bez kołnierza.

Posted

Szooogun napisał(a):
a jak chcesz tej maści końskiej to też mogę trochę Ci przynieść

narazie polewam ozonella i jest wszystko cacy, s anawet strupki bez sladu infekcji. dzieki bardzo za pomoc, jakby co siem zwrócem:p

Posted

monisieczka napisał(a):
narazie polewam ozonella i jest wszystko cacy, s anawet strupki bez sladu infekcji. dzieki bardzo za pomoc, jakby co siem zwrócem:p

ja ci radze ty sie nei zastanawiaj tylko korzystaj ze chca sie podzielic ta mascia :) zamaist tydzien rana goi sie w 2 dni !!! :) lapy whoo zdatre do krwawej miazgi po tygodniu byly jak nowe mimo ze zedzierala je sobie co spacer przez pierwsze 2 dni bo lazila po betonie i baardzo szorstkich zuzlowych alejkach...

no genialna sprawa ta masc :) ja mialam troche od ayshe:loveu::loveu::loveu: - uratowala zycie lapkom whoo :loveu::loveu::loveu:

Posted

shida napisał(a):
ja ci radze ty sie nei zastanawiaj tylko korzystaj ze chca sie podzielic ta mascia :) zamaist tydzien rana goi sie w 2 dni !!! :)

ale ja to mam:oops: nawet sama siem smarujem:oops::oops: ale na rane szyta tego nie mozna, musi byc cos co usterylnia

Posted

[quote name='monisieczka']ale ja to mam:oops: nawet sama siem smarujem:oops::oops: ale na rane szyta tego nie mozna, musi byc cos co usterylnia

to ja nie weidziala ze masz :oops: no ale po zdjeciu szwow mozna ;) po za tym mozna odkazic i posmarowac :eviltong:

[quote name='Eddiii']jak sie ten cudmasc nazywa?

neoderma
Veredus Neo-Derma Cream 250ml - szampony i odżywki - czystość - konie i jeździectwo - sklep zoologiczny Animalia.pl

Posted

shida napisał(a):
to ja nie weidziala ze masz :oops: no ale po zdjeciu szwow mozna ;) po za tym mozna odkazic i posmarowac :eviltong:

po zdjeciu bedziemy szalec, ale jeszcze 5 dni do tego:placz:

Posted

monisieczka napisał(a):
po zdjeciu bedziemy szalec, ale jeszcze 5 dni do tego:placz:

no tak poz djeciu to przez pierwsze dni to raczej mneij szalec niz przed zdjeciem bo to najtrudniejsyz moment jest przecie ;)

mocno trzymamy kciuki by jak najszybciej sie wygoilo :)

Posted

Sylwia411 napisał(a):
Shida, niestety musze odwołac szelki...wypłata za 1,5tygodnia:placz:

to moze przy tych sprowadzanych smyczach sie uda bo nie wczesniej niz wlasnie za jakies 2 tygodnie bedzie....

Posted

shida-co z naszym forum?:roll:.jakie sa proroctwa?:mad:
zajec dzisiaj nie ma.surykat wybil mi palec a oska mam tymczasowo dosc-tj obu mam dosc i chyba zaczne cwiczyc....no nie wiem....agility?:evil_lol:nieeee bo za szybko trza biegac a ja se wole zapalic:diabloti:...hmmm....frisbee?nieeee bo osiek juz napeeeewno sie zabije o ziemie:roll::evil_lol:...kurna.....moze bede po prostu robic fh i hgh-przynajmniej spokojnie:mad:.na ten czas mam dosc pozorantow,trenerow ipo,durnego surykata ktory musi byc wrednym wsiokiem oraz bezmozgiego oska ktory robi za...oska:mad::placz:.
poza tym fajnie sie latalo.naprawde.rzucalo mna jak szmata po niebosklonie:cool1:.fajoska pogoda-naprawde.lecialam o godzine dluzejniz planowalam.4 w jedna i 4 w druga.i tak dziw ze wrocilam.mialam bowiem wizje ze wietrzyk zrobi wieksze huh i pierdyknie mnie o dowolnie wybrany punkt terenu.przy ladowaniu .starty jako tako.:oops:

Posted

ayshe napisał(a):
shida-co z naszym forum?:roll:.jakie sa proroctwa?:mad:

proroctw brak - multimo nie naprawilo a dominik zrobil zwalke... i nie nadaje sie do niczego :( moze jutro postawi nowe... bo dzis nie jestem wstanie go do tego sklonic :((( przepraszam :( bardzo mi przykro :cool1:

heh gdybym sama potrafila to zrobic to juz by bylo :roll:

Gaga napisał(a):
proponuje frisbee ;) Obie sie umecza a Ty sobie postoisz :diabloti:
W taka wichure to... no ja bym sie spiertala leciec ;P

ja tez jestem za frisbee ;) jak sie zabije na skokach to maszz glowy... a jak mimo to ja lubisz to choc rollery mozna porzucac ;)

Posted

no to doopa.
a tak bylo faaajnie.
postawic forum moze kazdy-troche bardziej kumaty.mysle ze najlepiej gdyby zrobil to ktos z grupy.wtedy by mu zalezalo.tak to bezsensu.

Posted

ayshe napisał(a):
no to doopa

wiem :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

ayshe napisał(a):
no to doopa.
a tak bylo faaajnie.
postawic forum moze kazdy-troche bardziej kumaty.mysle ze najlepiej gdyby zrobil to ktos z grupy.wtedy by mu zalezalo.tak to bezsensu.

no nie przesadzajmy dominik w koncu tez postawi to forum... nie jego wina ze byly klopoty - juz przeciez probowal przedwczoraj wrzucic nam to na inny serwer ale cos nie dzialalo jak trzeba w wersji sprzed tygodnia zapisanej... mial dzis probowac znowu ale kiepsko sie czuje...moze zrobi...jak nie to jutro ma czas...

inna sprawa ze multimo mogloby sie pospieszyc i naprawic :( ale tu nic nie poradze...

Posted

[quote name='ayshe']
zajec dzisiaj nie ma.surykat wybil mi palec a oska mam tymczasowo dosc-tj obu mam dosc i chyba zaczne cwiczyc....no nie wiem....agility?:evil_lol:nieeee bo za szybko trza biegac a ja se wole zapalic:diabloti:...hmmm....frisbee?nieeee bo osiek juz napeeeewno sie zabije o ziemie:roll::evil_lol:...kurna.....moze bede po prostu robic fh i hgh-przynajmniej spokojnie:mad:.na ten czas mam dosc pozorantow,trenerow ipo,durnego surykata ktory musi byc wrednym wsiokiem oraz bezmozgiego oska ktory robi za...oska:mad::placz:.
proponuje Flyball psy biegają z piłeczkami -osiek jest w tym dobry bedzie latał do u.... śmierci z piłką w gębie najchętniej nie własną a ty se będiesz stała i paliła .