Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

Posted

Z Kovarny. ;) Nie wiem, jak pod względem pracującym ogólnie, ale mama Kelta (z Kovarny właśnie) pracuje fantastycznie w obi... :)

• Replies 12.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wiem, gdzie to napisać, ostatnio nie bywam na dogomani w owczarkach, ale czy mogę się dowiedzieć gdzie dostane wzorzec SV i w ogole całe wytłumaczenie tego wszystkiego... ?

Posted

[URL]http://www.owczarek-niemiecki.com/[/URL]

Czym sie różni klasa otwarta od użytkowej na wystawie?Użytkowa to użytki a otwarta to eksteriery?

Posted

Hehe, nie - w klasie użytkowej mogą się wystawiać psy, które mają zdane IPO. Jeśli pies ma IPO, to może być wystawiany w klasie otwartej lub użytkowej, jeśli ma również championat, to także w klasie championów, a jeśli ma poniżej 24 miesięcy, to również w klasie pośredniej.

Posted

ee za skomplikowane to dla mnie:roll: .Tak sie pytam,bo se patrzałam na rodzinke Aichy i patrze,że dziadek wystawiany jest w kl.użytkowej a ojciec w otwartej.

Boszsz włsnie w radiu mówili,że 12 latka zagryzł dziś pies na posesji.Wydostał sie z kojca podobno.Chopak nie żyje.Cytuje"Chłopca zagryzł mieszaniec wilczura niemieckiego".:roll: Brawo.

Posted

no własnie.I tak bedzie gadane,że ONy to agresory.Dopóki jakis inny w typie nie pogryzie kolejny raz.Swoją drogą się skąd biora sie takie tragedie?Pies podobno nie był agresywny.Pewnie siedział w tym kojcu od 4 lat...Straszne.Szkoda chłopaka.

Posted

trymery doszly - bede je miala dzis ze soba wieczorem o ile zajecia beda - deszczyk ladny obecnie ;)

jak nie bedzie to bede z nimi jutro na 19 na egzaminie :(((

Posted

[quote name='shida']trymery doszly - bede je miala dzis ze soba wieczorem o ile zajecia beda - deszczyk ladny obecnie ;)

jak nie bedzie to bede z nimi jutro na 19 na egzaminie :((([/quote]
A gdzie dzisiaj zajecia? Bo cos mi sie kojarzy, ze na cyplu, ale nie jestem pewna.

Posted

[quote name='Romas']To co , trzymac kciuki jutro za Was :-)[/QUOTE]

Dziękujemy za kciuki- w połowie zadziałały :lol: Treser był nieugięty i oceniał bez taryfy ulgowej :cool3:

Posted

[quote name='Lara']ale Treser nikogo nie oblal co? :razz: jaki sedzia Was bedzie oceniac w sobote?[/QUOTE]

Treser głównie oblał :cool3: Sędzia- hmmm..:oops: nie wiem.. Konrad ???

Posted

[quote name='Pyros-Aga']Treser głównie oblał :cool3: Sędzia- hmmm..:oops: nie wiem.. Konrad ???[/quote]

Hahahaha, dobre. :evil_lol: [FONT=Verdana]Sędzia Zbigniew Strzakłowiec, ten sam, co na egzaminie w grudniu, kiedy zdawali Max, Heki, Gemma i Lara.[COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/FONT]

Posted

Kochane, wróciłam właśnie do domu, rzuciłam się do netu, żeby dowiedzieć się o dzisiejszym egzaminie i co? Jakoś niejasno się wyrażacie. Aga Pyros, jak było, szybciutko jak na spowiedzi:razz: :cool1: Jak wam poszło, jak poszło innym, jak tresser, kto sędziował? No i jak to będdzie w sobotę? I czy miejsce dla gapiów też będzie? Co ze śladami? :-o :crazyeye: :roll: ;)

Posted

[quote name='mimoza']Kochane, wróciłam właśnie do domu, rzuciłam się do netu, żeby dowiedzieć się o dzisiejszym egzaminie i co? Jakoś niejasno się wyrażacie. Aga Pyros, jak było, szybciutko jak na spowiedzi:razz: :cool1: Jak wam poszło, jak poszło innym, jak tresser, kto sędziował? No i jak to będdzie w sobotę? I czy miejsce dla gapiów też będzie? Co ze śladami? :-o :crazyeye: :roll: ;)[/quote]

Sędziował Tresserek, miejsce dla gapiów będzie ( 30 czerwca). Zdawało 7 psów, zdało 3. Napiszę o swoich, inni niech napiszą o sobie ;)
Tika ( nie zdała) krzywy siad, odstawiony zad na równaniu, za daleko usiadła na "do mnie" aport zbyt wolno, brak waruj w marszu. Zostawania nawet nie robiliśmy, bo już było po...
Pyros ( zdał) przerywany kontakt, odstawał na zwrotach, aport zbyt wolno, podjął na drugą komendę, "do mnie" krzywo, waruj w marszu powoli.
To tyle. Moich odczuć- z obu psów jestem dumna :eviltong: Tika ćwiczy 2 miesiące i nad precyzją wykonania jeszcze się nie skupiłysmy. Pyros- to Pyros, jestem zadowolona z postępów i jego spokoju emocjonalnego :p

Posted

[quote name='BeataG']Hahahaha, dobre. :evil_lol: [FONT=Verdana]Sędzia Zbigniew Strzakłowiec, ten sam, co na egzaminie w grudniu, kiedy zdawali Max, Heki, Gemma i Lara.[COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

Przepraszam...:oops: Ja się nie znam kompletnie :eviltong:

Posted

[quote name='BeataG']Hahahaha, dobre. :evil_lol: [FONT=Verdana]Sędzia Zbigniew Strzakłowiec, ten sam, co na egzaminie w grudniu, kiedy zdawali Max, Heki, Gemma i Lara.[/FONT][/quote]

EEE... to macie sedziego baaardzo PRO! :p Luzik! Jak ktos dostanie bardzo dobra to bedzie sie musial bardzo wstydzic :evil_lol: Wszyscy macie zdac na doskonala! :mad:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...