Ewa-Jo Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 ayshe napisał(a):ewa-jo -po zakupie osterow teraz mozesz tez usmiechac sie i do mimozy i do agis i do shidy i do glonkow i do sziry:evil_lol: ....ja tez zamierzam robic za sepa.z powodu calkowitego braku kasy po zawodach dzisiaj bede sepic rowniez fajki bo mnie nei stac:lol: .takze uwazajcie:evil_lol: . mimoza-no cos ty nie lubisz jak sie koncentruje na tobie?chcesz zniknac w tlumku?:cool3: :evil_lol: .... no to moze hehehehe zaczniesz sie odwyczajac od palenia:eviltong::diabloti::diabloti::diabloti: mam nadzieje ze bedą z tymi trymerami na wystawie i sobie zakupie. Beata na ich stronie jest taki trymer mars 99M-51520 on ma wiecej ostrzy od tego ostera/ mniej roboty / i rozstaw 1,5mm czy tez moze byc czy najlepszy dla tluczka oster320? Quote
ayshe Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 skutecznosc pracy nei zalezy od ilosci zebow i ich rozstawu tylko od dobrania sprzetu do rodzaju wlosa/oczekiwanego efektu skarrrbie:razz: . jak nie bede miala na fajki to wtedy dopiero zobacyzcie po co pale na zajeciach-wyciszam sie:diabloti: Quote
Szira/Gosia Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 ayshe napisał(a): jak nie bede miala na fajki to wtedy dopiero zobacyzcie po co pale na zajeciach-wyciszam sie:diabloti: To jakie palisz to Ci jutro paczke kupię:roll: LMy:cool1: Quote
agis Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Szira/Gosia napisał(a):To jakie palisz to Ci jutro paczke kupię:roll: LMy:cool1: Ja kupie dzisiaj :evil_lol: Quote
ayshe Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 nie no spoko.mam 50 zeta do konca tygodnia:placz: .bedzie dieta cud i odtruwanie organizmu.ale nie skorzystam z karty uwe:eviltong: .poczekam az mi cos wplynie.hmmm......:cool1: ...no moze troche bolec....ale trza byc tfffardym a nie mietkim:roll: Quote
mimoza Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Ewa-Jo napisał(a):sie postaramy jak nie bedzie lało.Mimoza jezeli mozesz wez dzisiaj tego ostera 320 to bym dokonczyła skubac młodego. Trymer został pożyczony, a dzisiaj jest paskudnie, więc szansy na zwrot raczej nie mam. Jeśli chcesz dzisiaj, to musisz uśmiechnąć się do agis albo shidy. Quote
ayshe Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 hmmmm....moze ja mam gooopaffke ale ewa-jo o trymerze a ty o szelkach i ja juz nie iwem o czym wy rozmawiacie:cool3: :diabloti: :diabloti: :roll: :evil_lol:. jak to paskudnie?gdzie paskudnie?leje tylko i wieje.:) Quote
mimoza Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 ayshe, na pw wrzuciłam ci forłordem mesydż dot. szelek (i stąd pomyłka w poście do Ewa-Jo). Zobacz, co to takiego i zaopiniuj. Quote
Justyna&Chilli Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 ayshe napisał(a):hmmmm....moze ja mam gooopaffke ale ewa-jo o trymerze a ty o szelkach i ja juz nie iwem o czym wy rozmawiacie:cool3: :diabloti: :diabloti: :roll: :evil_lol:. jak to paskudnie?gdzie paskudnie?leje tylko i wieje.:) Dobre dobre no pogadały se dziewuchy :evil_lol: Leje, wieje i u mnie tu nawet grzmi, więc dzisiaj to chyba zapowiadają sie zajęcia takie z serii tych które sie potem dłuuuuugo pamięta :lol: Quote
ayshe Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 musze dzisiaj sie odstresowac na grupie bo mam glooopafffke jak ja niby przezyje ten tydzien:cool1: .wiec bedziecie mysle pamietac zajecia nie tylko ze wzgledu na pogode tyl;ko troszku techniki wam zapodam:diabloti: Quote
mimoza Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 U mnie też grzmi. Dobrze, że wiosną część roślin (np. drzewka owocowe i wysokie tuje) na tarasie zdechła i dobrze, że przedwczoraj zebrałam się, żeby je pociąć na kawałki i wywalić, bo teraz z powodu wiatru musiałam podnieść tylko trzy... nie nie, Beatko, pogoda zarąbista i oczywiście, że wszyscy w podskokach i rączym kłusem przybiegniemy dzisiaj na zajęcia... :diabloti: Quote
ayshe Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 mimoza napisał(a):... nie nie, Beatko, pogoda zarąbista i oczywiście, że wszyscy w podskokach i rączym kłusem przybiegniemy dzisiaj na zajęcia... :diabloti:nooo siem ciesze bo jakby mi tak zaswital pomysl odwolania zajec to wasz zapal i zaangazowanie zgasil ow pomysl natychmiast.:diabloti: Quote
mimoza Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 ayshe napisał(a):musze dzisiaj sie odstresowac na grupie bo mam glooopafffke jak ja niby przezyje ten tydzien:cool1: .wiec bedziecie mysle pamietac zajecia nie tylko ze wzgledu na pogode tyl;ko troszku techniki wam zapodam:diabloti: Troszkę techniki...? Chyba jak przetrwać na zajęciach z okrutną tresserką... :diabloti: Quote
ayshe Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 mimoza napisał(a):Troszkę techniki...? Chyba jak przetrwać na zajęciach z okrutną tresserką... :diabloti: toz ja jestem mila i milczaca:cool3: :diabloti: ....ja jeszcze nie bylam upierdliwa 4U:cool3: ...jak jestem upierdliwa to grupa strasznei jojczy:diabloti: .nie wiedziec czemu:razz: :cool1: Quote
Justyna&Chilli Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 mimoza napisał(a):Niewiniątko :wink: :smokin: mimoza - treser na prawdę jeszcze jest miły dla ciebie, wiem co mówie :razz: . Quote
ayshe Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 nooo wlaaasnie.:evil_lol: . boszsz musze sie ruszyc na trening aaaa nieee chce mi sie.se chyba daruje.jutro zjawia sie uwe:placz: to bede miala cieeezki tydzien.przyjedzie na 2 tyg.przerabane.:watpliwy: Quote
ayshe Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 Justyna&Chilli napisał(a):mimoza - treser na prawdę jeszcze jest miły dla ciebie, wiem co mówie :razz: .bo niech sie troche zaaklimatyzuje lepiej:diabloti: . Quote
Justyna&Chilli Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 ayshe napisał(a):bo niech sie troche zaaklimatyzuje lepiej:diabloti: . no no słusznie słusznie :eviltong: ayshe, doszła ta moja fotka ? Quote
ayshe Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 przed chwila.juz wstawilam na fotki:cool3: Quote
ayshe Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 a chita dostala cieczki.wiedziaaaalam:mad: .:cool1: Quote
Justyna&Chilli Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 ayshe napisał(a):a chita dostala cieczki.wiedziaaaalam:mad: .:cool1: O rety, czy to oznacza że mam się już psychicznie nastawiać na okresowe rozstanie z Chilutkiem :crazyeye: :-( Quote
ayshe Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 justyna to potrwa tak z10 dni a potem zobacze jak shado bedzie sie czul bo nie dam glonkom psa na ktorego trzeba chuchac i dmuchac.jak bedize ok to wyleci do glonkow i wtedy wezme chilli-jak bedzie nie ok to niestety bedzie musial zostac i dostawac w leb w okresach silniejszej niepoczytalnosci:evil_lol: .ta niepoczytalnosc shado trwa jakies 4 dni.zobaczymy justyna bo musze miec pewnosc ze nic tym nie schrzanimy i rowniez w relacjach twoich z chilli ktore jakby sa troszku na prosta wychodzace.... Quote
Justyna&Chilli Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 ayshe napisał(a):justyna to potrwa tak z10 dni a potem zobacze jak shado bedzie sie czul bo nie dam glonkom psa na ktorego trzeba chuchac i dmuchac.jak bedize ok to wyleci do glonkow i wtedy wezme chilli-jak bedzie nie ok to niestety bedzie musial zostac i dostawac w leb w okresach silniejszej niepoczytalnosci:evil_lol: .ta niepoczytalnosc shado trwa jakies 4 dni.zobaczymy justyna bo musze miec pewnosc ze nic tym nie schrzanimy i rowniez w relacjach twoich z chilli ktore jakby sa troszku na prosta wychodzace.... oki, to czekamy zatem, jessssooo musze sobie na luz wrzucić bo wiesz już sie nastawiłam że chilli idzie do ciebie, nawet postanowiłam że będę dzielna i nie będę za często dzwonić do ciebie jak ją weźmiesz. Dobrze że dzisiaj są zajęcia bo taka przerwa od piątku to już za długo dla mnie, zaczynam za dużo myśleć i kombinować. Quote
ayshe Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 justyna ja po rpostu zdarze zrobic to co zamierzam z chilli w kazdej chwili[uo rymlo sie].ale nie hcce zeby to nastapilo akurat w momencie kiedy nie powinna wchodzic w inne stado.wiesz ze mamy najwieksze problemy z jej hmmm tymi roznymi i po pierwsze nei szkodzic.natomiast ja tez sie nastawilam ze ja biore tyle ze po rozmowie z uwe zaczelam dla odmiany myslec bo ja to najchetniej zabralabym wszystkie onki od was :evil_lol: i zrobila wsyzstko sama bo mi sie szwendacie i przeszkadzacie;) :evil_lol: ...no i musze sie hamowac:roll: . Quote
Recommended Posts