Pyros-Aga Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 ayshe napisał(a):miekki rekaw oddajesz mi a ja go przekazuje joshowi na cwiczonka:roll: Ok. No to jutro go przywiozę :p Quote
BeataG Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name='ayshe']w sobote-za tydzien jest sobota.zapoznac z placem ,wziasc te swistki do wypelnienia.:roll: . Nie w sobotę, tylko W NIEDZIELĘ! Quote
ayshe Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 no to w niedziele:roll: :evil_lol: skonczyl sie film polski "wesele".uwe nic nie skumal tylko siedzial i ogladal z gooopawa mina.teraz sie mnie pyta o co chodzilo no i wez mu wytlumacz wiejskie wesele w polsce:roll: .mogila.:lol: Quote
mch Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 oglądalam to kiedys , super :lol: moj brat po wyjeździe do stanów długo długo tu nie byl , dorósł , przypomnial sobie o korzeniach ,przyjechał i chłonął polskosc . wyjeżdzal z walizką poliskich filmów np rejs , krzyzacy , w tym stylu filmoteka . po pierwszym pokazie czegos tam zrezygnowal z pokazywania hamerykancom bo nie umial im wielu rzeczy wytłumaczyc . Quote
Romas Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Hm...ale ja sie tak zastanawiam co moz e byc niezrozumiałego w tym filmie Wesele ,jesli myslimy o tym samym filmie.Prosty jak konstrukcja cepa.Ja rozumiem ,ze Rejs trudno pojac obcojezycznemu ....no ale moze sie myle i takie rzeczy jak zdrady małzenskie, zawisci ,nieuczciwosc i male ludzkie słabostki nei trafiaja sie nigdzie indziej tylko u nas :-) Quote
ayshe Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 hmmm.to ja ci powiem romas:evil_lol: : 1.samochod byl skradziony w niemczech a policja polska dlaczego pomagala przebic numery 2.dlaczego nie zabrali policjanci dokumentow za prowadzenie po pijaku i nie zarekwirowali pojazdu 3.dlaczego nikt nie wezwal karetki do dziadka 4.dlaczego jednemu facetowi odstrzelil drugi palec a on nie wezwal policji 5.jak to jest mozliwe zeby wesele nie bylo zamkniete finansowo tylko facet latal i ciagle cos zalatwial 6.zdrada malzenska itp-zrozumiale akurat 7.jak mozliwejest wybicie szamba i koszmarny stan czystosci miejsca wesela 8.itditp. moj mazonek pochodzi z rodziny wojskowych po obu stronach[no moze po stronie tatusia to akurat bym dyskutowala,no tatus to i owszem ale dziadka mial szujowatego].w zwiazku z tym podstawowe przykazania to: ordnung hilft haushalten ordnung ist das halbe leben ordnung muss sein i to tyle.:) Quote
Romas Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 :-) Ja rozumiem ,ze az takiego burdelu jak u nas to nigdzie nie ma ale przekrety trafiaja sie wszedzie.Tak samo policja niemiecka bywa skorumpowana jak kazda inna . Kilka lat temu była seria podpalen w Niemczech ,młodzi Niemcy podpalali mieszkania imigrantow/azylatntow .Wiec nie wiem jak to jest z tym Ordnung muss sein ,bo z tego co wiem sprawa została wyciszona i policja słabo cos łapała sprawcow.A zgineli ludzie ,no co p[rawda nie Niemcy. Chce tylko powiedzic ,ze ludzie sa wszedzie tacy sami i takie same robia błedy ,wystarczy sobie poczytac np Kirsta . No ale niewazne ,to był tylko wtret :-) Kazdemu niekiedy niektore rzeczy nie mieszcza sie w głowie . Quote
ayshe Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 ale skala inna polskiej korupcji a niemieckiej. aaa noo podpalili emigrantow...nooo to po co polizei ma zakwasow dostawac;) :diabloti: . no nic to. Quote
monisieczka Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 czyli generalnie swiat jest do doopy... do tego ja za stara chyba juz jestem na zapał do ćwiczeń, a przynajmniej taki zapał jak maja dziewczyny:shake:, Norka tez jest len śmierdzący jak jego pani ...:cool1: . Quote
ayshe Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 monisieczka-niczego ci nei brakuje.radizsz sobie calkiem calkiem wiec nie jojcz.:eviltong: :p Quote
monisieczka Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 no nawet mi pojojczyć nie wolno... wiem, że praca z kundlem wymaga czasu i cierpliwości. ale obawiam się że Niuniusia i ja to raczej kanapowy zestawik:razz::p Quote
ayshe Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 mam rozumiec ze rezygnujesz? szkoda.jest mi przykro. Quote
monisieczka Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 jesli wolno mi nie rezygnowac to pewnie ze nie, chce sie tylko troszke poużalać. Zajecia to dla mnie kapitalny czas, naprawde a co chyba wazne Noras też to lubi bo ładuje się przy każdym otwarciu samochodu do środka i nie chce wyleźć. Nawet osobizty TZ nie ma uprawniez żeby sie na mnie tak wydzierać:eviltong:. Ino mówię ze bardziej pasuja mi dni grupy juniorek i troche mnie ich zapał i kondycja dołuje...Może kupie jakies witaminki albo co... Quote
ayshe Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 :mad: :mad: :mad: :mad: no to czego mnie straszysz babolcu jeden?:roll: :evil_lol: .monisieczka-ok.pojojcz nieco ale nie doprowadzaj mnie do zawalu.:roll: Quote
monisieczka Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 chcialabys nas siem pozbyc co??? nie ma lekko kochana. Czeka cie jeszcze orka po ugorze z nami. W tym tygodniu mogiem sie przenieśc do starszaków znaczy wtorek-czwartek? Quote
Pyros-Aga Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 grupa juniorek :roflt: :Cool!: Nie martw się Monisieczka - niektórzy mają zapał i chęci ale .. no cuż trochę nas własne słabości ograniczają ( mnie+Pyrosa, mnie+Tikę :loveu: ) Czasem ręce opadają, a i tak będziemy próbować coś ze sobą zrobić :lol: Lubimy zajęcia :loveu: Quote
monisieczka Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Pyros-Aga napisał(a):grupa juniorek :roflt: :Cool!: Nie martw się Monisieczka - niektórzy mają zapał i chęci ale .. no cuż trochę nas własne słabości ograniczają ( mnie+Pyrosa, mnie+Tikę :loveu: ) Czasem ręce opadają, a i tak będziemy próbować coś ze sobą zrobić :lol: Lubimy zajęcia :loveu: no ale prosze cię, jak na was - znaczy ciem i Pyroska patrze to zaczynam miec koszmary senne... kurcze rozumiem, że energia bo młodośc ale zazdroszcze ci zapału do pracy z booorkami Quote
ayshe Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 monisieczka napisał(a):chcialabys nas siem pozbyc co??? nie ma lekko kochana. Czeka cie jeszcze orka po ugorze z nami. W tym tygodniu mogiem sie przenieśc do starszaków znaczy wtorek-czwartek?jasne zwlaszcza ze grupy sie juz nie roznia poziomem lapania rekawa i td.:evil_lol: . absolutnie nie chce sie was pozbyc.kazdy jest dla mnie tak samo wazny bo kazdy daje z siebie wszystko.a jak nie daje to juz ja go zmusze.:diabloti: Quote
ayshe Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 monisieczka napisał(a):no ale prosze cię, jak na was - znaczy ciem i Pyroska patrze to zaczynam miec koszmary senne... kurcze rozumiem, że energia bo młodośc ale zazdroszcze ci zapału do pracy z booorkamimonisieczka-nei przesadzaj.powiedz mi ile twoich rowiesniczek zaczelo ze swoimi psami chodzic na treningi sportowe ipo?:diabloti: Quote
monisieczka Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 ayshe napisał(a):jasne zwlaszcza ze grupy sie juz nie roznia poziomem lapania rekawa i td.:evil_lol: . absolutnie nie chce sie was pozbyc.kazdy jest dla mnie tak samo wazny bo kazdy daje z siebie wszystko.a jak nie daje to juz ja go zmusze.:diabloti: tiaaa. od czego ma się ten bacik co? Quote
ayshe Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 nooo wlaaasnie:evil_lol: aaa jak ktos jeszcze nie byl-wynocha na cc ogladac filmy-to praca domowa zeby mi nie bylo ze ktos nie widzial.:mad: Quote
Pyros-Aga Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 ayshe napisał(a):monisieczka-nei przesadzaj.powiedz mi ile twoich rowiesniczek zaczelo ze swoimi psami chodzic na treningi sportowe ipo?:diabloti: Poza tym jak oszczędność - na siłownie nie musisz chodzić, fitnessu i jogi nie potrzebujesz ( zgromadzone w ciągu dnia emocje znajdują ujście), psycholog odpada z powodu w/w. Czysta oszczędność :eviltong: Quote
monisieczka Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 ayshe napisał(a):monisieczka-nei przesadzaj.powiedz mi ile twoich rowiesniczek zaczelo ze swoimi psami chodzic na treningi sportowe ipo?:diabloti: no nie znam żadnej:oops: , bo nie mówię o Ewie-Jo bo to weteran owczarkowy. Quote
Pyros-Aga Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 ayshe napisał(a):nooo wlaaasnie:evil_lol: aaa jak ktos jeszcze nie byl-wynocha na cc ogladac filmy-to praca domowa zeby mi nie bylo ze ktos nie widzial.:mad: nie wiem jak inni ale mi większość nie działała :oops: dzisiejsze wszystkie out of order :shake: Quote
monisieczka Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Pyros-Aga napisał(a):Poza tym jak oszczędność - na siłownie nie musisz chodzić, fitnessu i jogi nie potrzebujesz ( zgromadzone w ciągu dnia emocje znajdują ujście), psycholog odpada z powodu w/w. Czysta oszczędność :eviltong: tu masz całkowita rację , po zajątkach z tą franca - Norka znaczy- rąsie mi odpadaja. Tylko cholerka chciałabym na slady jeździc ale rodzina domaga się czasu .... może jakieś malutkie wiaderko pawulonu ktoś mi dla nich pomoże załatwić/ :diabloti: Quote
Recommended Posts