Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no to w niedziele:roll: :evil_lol:
skonczyl sie film polski "wesele".uwe nic nie skumal tylko siedzial i ogladal z gooopawa mina.teraz sie mnie pyta o co chodzilo no i wez mu wytlumacz wiejskie wesele w polsce:roll: .mogila.:lol:

Posted

oglądalam to kiedys , super :lol:
moj brat po wyjeździe do stanów długo długo tu nie byl , dorósł , przypomnial sobie o korzeniach ,przyjechał i chłonął polskosc . wyjeżdzal z walizką poliskich filmów np rejs , krzyzacy , w tym stylu filmoteka . po pierwszym pokazie czegos tam zrezygnowal z pokazywania hamerykancom bo nie umial im wielu rzeczy wytłumaczyc .

Posted

Hm...ale ja sie tak zastanawiam co moz e byc niezrozumiałego w tym filmie Wesele ,jesli myslimy o tym samym filmie.Prosty jak konstrukcja cepa.Ja rozumiem ,ze Rejs trudno pojac obcojezycznemu ....no ale moze sie myle i takie rzeczy jak zdrady małzenskie, zawisci ,nieuczciwosc i male ludzkie słabostki nei trafiaja sie nigdzie indziej tylko u nas :-)

Posted

hmmm.to ja ci powiem romas:evil_lol: :
1.samochod byl skradziony w niemczech a policja polska dlaczego pomagala przebic numery
2.dlaczego nie zabrali policjanci dokumentow za prowadzenie po pijaku i nie zarekwirowali pojazdu
3.dlaczego nikt nie wezwal karetki do dziadka
4.dlaczego jednemu facetowi odstrzelil drugi palec a on nie wezwal policji
5.jak to jest mozliwe zeby wesele nie bylo zamkniete finansowo tylko facet latal i ciagle cos zalatwial
6.zdrada malzenska itp-zrozumiale akurat
7.jak mozliwejest wybicie szamba i koszmarny stan czystosci miejsca wesela
8.itditp.
moj mazonek pochodzi z rodziny wojskowych po obu stronach[no moze po stronie tatusia to akurat bym dyskutowala,no tatus to i owszem ale dziadka mial szujowatego].w zwiazku z tym podstawowe przykazania to:
ordnung hilft haushalten
ordnung ist das halbe leben
ordnung muss sein
i to tyle.:)

Posted

:-) Ja rozumiem ,ze az takiego burdelu jak u nas to nigdzie nie ma ale przekrety trafiaja sie wszedzie.Tak samo policja niemiecka bywa skorumpowana jak kazda inna .
Kilka lat temu była seria podpalen w Niemczech ,młodzi Niemcy podpalali mieszkania imigrantow/azylatntow .Wiec nie wiem jak to jest z tym Ordnung muss sein ,bo z tego co wiem sprawa została wyciszona i policja słabo cos łapała sprawcow.A zgineli ludzie ,no co p[rawda nie Niemcy.
Chce tylko powiedzic ,ze ludzie sa wszedzie tacy sami i takie same robia błedy ,wystarczy sobie poczytac np Kirsta .
No ale niewazne ,to był tylko wtret :-) Kazdemu niekiedy niektore rzeczy nie mieszcza sie w głowie .

Posted

ale skala inna polskiej korupcji a niemieckiej.
aaa noo podpalili emigrantow...nooo to po co polizei ma zakwasow dostawac;) :diabloti: .
no nic to.

Posted

czyli generalnie swiat jest do doopy... do tego ja za stara chyba juz jestem na zapał do ćwiczeń, a przynajmniej taki zapał jak maja dziewczyny:shake:, Norka tez jest len śmierdzący jak jego pani ...:cool1: .

Posted

jesli wolno mi nie rezygnowac to pewnie ze nie, chce sie tylko troszke poużalać. Zajecia to dla mnie kapitalny czas, naprawde a co chyba wazne Noras też to lubi bo ładuje się przy każdym otwarciu samochodu do środka i nie chce wyleźć. Nawet osobizty TZ nie ma uprawniez żeby sie na mnie tak wydzierać:eviltong:. Ino mówię ze bardziej pasuja mi dni grupy juniorek i troche mnie ich zapał i kondycja dołuje...Może kupie jakies witaminki albo co...

Posted

:mad: :mad: :mad: :mad: no to czego mnie straszysz babolcu jeden?:roll: :evil_lol: .monisieczka-ok.pojojcz nieco ale nie doprowadzaj mnie do zawalu.:roll:

Posted

grupa juniorek :roflt: :Cool!: Nie martw się Monisieczka - niektórzy mają zapał i chęci ale .. no cuż trochę nas własne słabości ograniczają ( mnie+Pyrosa, mnie+Tikę :loveu: ) Czasem ręce opadają, a i tak będziemy próbować coś ze sobą zrobić :lol: Lubimy zajęcia :loveu:

Posted

Pyros-Aga napisał(a):
grupa juniorek :roflt: :Cool!: Nie martw się Monisieczka - niektórzy mają zapał i chęci ale .. no cuż trochę nas własne słabości ograniczają ( mnie+Pyrosa, mnie+Tikę :loveu: ) Czasem ręce opadają, a i tak będziemy próbować coś ze sobą zrobić :lol: Lubimy zajęcia :loveu:

no ale prosze cię, jak na was - znaczy ciem i Pyroska patrze to zaczynam miec koszmary senne... kurcze rozumiem, że energia bo młodośc ale zazdroszcze ci zapału do pracy z booorkami

Posted

monisieczka napisał(a):
chcialabys nas siem pozbyc co??? nie ma lekko kochana. Czeka cie jeszcze orka po ugorze z nami. W tym tygodniu mogiem sie przenieśc do starszaków znaczy wtorek-czwartek?
jasne zwlaszcza ze grupy sie juz nie roznia poziomem lapania rekawa i td.:evil_lol: .
absolutnie nie chce sie was pozbyc.kazdy jest dla mnie tak samo wazny bo kazdy daje z siebie wszystko.a jak nie daje to juz ja go zmusze.:diabloti:

Posted

monisieczka napisał(a):
no ale prosze cię, jak na was - znaczy ciem i Pyroska patrze to zaczynam miec koszmary senne... kurcze rozumiem, że energia bo młodośc ale zazdroszcze ci zapału do pracy z booorkami
monisieczka-nei przesadzaj.powiedz mi ile twoich rowiesniczek zaczelo ze swoimi psami chodzic na treningi sportowe ipo?:diabloti:

Posted

ayshe napisał(a):
jasne zwlaszcza ze grupy sie juz nie roznia poziomem lapania rekawa i td.:evil_lol: .
absolutnie nie chce sie was pozbyc.kazdy jest dla mnie tak samo wazny bo kazdy daje z siebie wszystko.a jak nie daje to juz ja go zmusze.:diabloti:

tiaaa. od czego ma się ten bacik co?

Posted

ayshe napisał(a):
monisieczka-nei przesadzaj.powiedz mi ile twoich rowiesniczek zaczelo ze swoimi psami chodzic na treningi sportowe ipo?:diabloti:

Poza tym jak oszczędność - na siłownie nie musisz chodzić, fitnessu i jogi nie potrzebujesz ( zgromadzone w ciągu dnia emocje znajdują ujście), psycholog odpada z powodu w/w. Czysta oszczędność :eviltong:

Posted

ayshe napisał(a):

no nie znam żadnej:oops: , bo nie mówię o Ewie-Jo bo to weteran owczarkowy.

Posted

ayshe napisał(a):
nooo wlaaasnie:evil_lol:
aaa jak ktos jeszcze nie byl-wynocha na cc ogladac filmy-to praca domowa zeby mi nie bylo ze ktos nie widzial.:mad:

nie wiem jak inni ale mi większość nie działała :oops: dzisiejsze wszystkie out of order :shake:

Posted

Pyros-Aga napisał(a):
Poza tym jak oszczędność - na siłownie nie musisz chodzić, fitnessu i jogi nie potrzebujesz ( zgromadzone w ciągu dnia emocje znajdują ujście), psycholog odpada z powodu w/w. Czysta oszczędność :eviltong:

tu masz całkowita rację , po zajątkach z tą franca - Norka znaczy- rąsie mi odpadaja. Tylko cholerka chciałabym na slady jeździc ale rodzina domaga się czasu .... może jakieś malutkie wiaderko pawulonu ktoś mi dla nich pomoże załatwić/ :diabloti: