Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

Posted

ayshe napisał(a):
ania mowila ze byl u niej jakis tam radny[WCZORAJ mowila na sladach gluchoto:eviltong: :evil_lol: ]i zaprosil nas na impreze piknikowa z psami.:roll:

aaaa to fajnie :) zalozymy odswietna smyczke :loveu: i bedizemy robily totalny socjal z borderem nie lubiacym ludzi :diabloti:

shida-rrrany no co wy nikt nic nie slyszal?:).boszsz....

no ja nie slyszalam - ale nei powiem moja przytomnosc wczoraj byla maaarna... w drodze powrotnej kilak razy malo do rowu nie wjechalam:shake: jakmi siadaja kolana to powinnam jezdzic z kims zeby chociaz cos do mnei gadal - wtedy jakos lepiej jest :roll:

cala grupa jest zaproszona.wszyscy.kokardki?moga b yc.bedziesz miala urozmaicenie po egzaminie pt:).

hihihihihi nie ma sprawy - fajne odprezenie :) jedynie mam nadzieje ze to jakos popoludniu albo najlepiej w nieziele :cool3:

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ayshe napisał(a):
ania mowila ze byl u niej jakis tam radny[WCZORAJ mowila na sladach gluchoto:eviltong: :evil_lol: ]i zaprosil nas na impreze piknikowa z psami.:roll:

Tylko nie głuchoto :mad: :mad: :mad: nie słyszałam bo szłyście przodem i Ania do Ciebie mówiła:lol: a później jak nie pamiętasz:razz: to odrazu pojechałyśmy do domu i nie zdążyliśmy pogadać:p BABO JEDNA

Posted

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: wogole nie moglas slyszec bo ania to mowila jak deptalas slad:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hehehe.
no wlasnie pokaze wam gdzie psy tylkami szczekaja bo padlo pytanie gdzie to jest i prosze:

Posted

od razu zadupie...no cos ty...:eviltong:
amakor-:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: aaaaa...nie nie francja-dam wieksza mapke:cool3: :lol:

Posted

ty se uwazaj bo ja slyszalam ze reich to rdzen cywilizacji europejskiej:razz: :diabloti:
poza tym mloteczku pamietaj ze jedziesz tam ze mna do roboty to se tak nie folguj z ta kpina;)

Posted

ayshe napisał(a):
ty se uwazaj bo ja slyszalam ze reich to rdzen cywilizacji europejskiej:razz: :diabloti:
poza tym mloteczku pamietaj ze jedziesz tam ze mna do roboty to se tak nie folguj z ta kpina;)

No dobra wywiało was do kolebki cywilizacji :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: (nie wiem tylko czy europejskiej):eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

amakor napisał(a):
Nie jest tak źle. Akurat w połowie drogi z tego zad... :razz: do Warszawy będziesz mogła wpadać do mnie na kawkę :lol: Już teraz zapraszam
no dzieki za zaproszonko:loveu: .tez uwazam ze nie jest tak zle.w koncu som gorsze miejsca:p .......chyba:roll: .

Posted

Szira/Gosia napisał(a):
No dobra wywiało was do kolebki cywilizacji :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: (nie wiem tylko czy europejskiej):eviltong: :eviltong: :eviltong:
smiesz watpic?:roll: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .chcialam zatoke i morze polnocne?to kurna mam:cool1: ....
aaaaa i to nei kolebka-to rdzen;).taaak slyszalam oood teeesciaaaa....;)

Posted

ayshe napisał(a):
smiesz watpic?:roll: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .chcialam zatoke i morze polnocne?to kurna mam:cool1: ....

Dobra poddaje się8-) :eviltong: WYGRAŁAŚ:evil_lol: rdzeń powiadasz:sg168:

Posted

Ja miałam takie przezycie dotyczace propagowanie kynologi w społeczenstwie .Stałam pod sklepem z moimi sznaucerkami i podchodzi dziewczynka pytajacradosnie i jednoczesnie wyciagajac reke do psow " czy one gryza ?" .
na to moje psy jednogłosnie "hauhauhauwrrrryyyYYYY"
A dziewczynka gwałtownie sie cofajac mowi "oj chyba tak ".
Nie zdazyłam nawet ust otwozyc .
Wiec ja sie ciesze ,ze nie do konca jestem "grupa" i nic nie słyszałam na sladach ,bo reklama dosc przewrotna z moich pieskow :-)

Posted

ayshe napisał(a):

Witam.
Rdzen....Nie jestem przekonana czy akurat Cywilizacji.
Poza niechecia do Niemiec uwazam Marlenkoogsdeich za pieknie.
Nie przepadam za Uwe,bo jest kwintesencja przyslowiowego Niemca.Jednak miejsce wybral piekne.Moze Ayshe wrzuci tutaj zdjecia:p .

Posted

Romas napisał(a):

Wiec ja sie ciesze ,ze nie do konca jestem "grupa" i nic nie słyszałam na sladach ,bo reklama dosc przewrotna z moich pieskow :-)

ty sie nie wymiguj :mad: ! skoro ja moge isc z moim borderem... nie lubiacym dzieci:razz: i unikajacym obcych :cool1: nie mowiac juz o rzucaniu sie na obce psy:angryy: ktore smia podejsc nieproszone to czemu twoje czarno-szare bractwo nie moze??????????? :cool3:

co tylko ja mam sie wstydzic mojego niezsocjalizowanego bordera ?:oops: :placz: i na co ona wyrosla? jako szczenie byla totalna przyklejka nawet do obcych a teraz ? wrrr i emigracja :shake: ...

Posted

JUTRO - WE WTOREK - bede rano w hurtowni... do wieczora prosze dac znac jesli ktos bylby zainteresowany :p

jutro rano to juz tylko telefonicznie (0602258237) o ile bede miala przy sobie kasy na tyle duzo by za to zalozyc :roll: albo osobiscie na polach :cool3: bo prosto z nich jade do hurtowni :diabloti:

Posted

shida napisał(a):
JUTRO - WE WTOREK - bede rano w hurtowni... do wieczora prosze dac znac jesli ktos bylby zainteresowany :p

jutro rano to juz tylko telefonicznie (0602258237) o ile bede miala przy sobie kasy na tyle duzo by za to zalozyc :roll: albo osobiscie na polach :cool3: bo prosto z nich jade do hurtowni :diabloti:

rano na polach???:crazyeye: mokotowskich?? a co ty rano robisz jutro na moim terenie??? :eviltong::eviltong::eviltong: przypominam sie z butelka na picie-zapłacone.

Posted

shida napisał(a):

jesli mogiem to obroża preventic dla dużego bydlaka i dwa razy kropelki fripex dla ponad 40 kilosów. kasiorka bedzie we wtorek jesli moze tak byc oczywiscie

Posted

Ewa-Jo napisał(a):
rano na polach???:crazyeye: mokotowskich?? a co ty rano robisz jutro na moim terenie??? :eviltong::eviltong::eviltong: przypominam sie z butelka na picie-zapłacone.

niom mam nadzieje ze mnie nie wygonisz z twojego terenu:cool3: bo ja jade uczyc sie skakac z whoo :loveu:

a z butelka jest klopot - nie bylo jak bylam poprzednio :shake: moze dowiezli ale nie wiem :cool1:

monisieczka napisał(a):
jesli mogiem to obroża preventic dla dużego bydlaka i dwa razy kropelki fripex dla ponad 40 kilosów. kasiorka bedzie we wtorek jesli moze tak byc oczywiscie

jesli to chodzi o jutrzejszy wtorek wieczorkiem to jak najbardziej - dostarczymy :lol:

Posted

ja poprosze 2 razy fiprex-jutro rano dam ci kase.

znalazlam u shado 4 kleszcze:onfire: .wbite,ruchawe i malutkie :placz: .
rany teraz zejde na zawal:grab: .ma 2 obroze[preventic noszony 4 miechy przez innego psa,sabunol]i 3 tyg temu byl kropiony[obsunelam sie tydzien].na chicie zero.
dziadek nie przezyje babeszjozy:placz: :placz: .boszsz ale sie o niego martwie:-? :cry: .przejrzyjcie psy bo szira tez zlapala -gosia na placu znalazla u niej jednego.
po prostu o niczym myslec nei moge tylko o fafloskim:nonono2: .zielona jestem ze strachu:help1: .

Posted

ayshe napisał(a):
rany teraz zejde na zawal:grab: .

No niestety czeka Cię około tydzień nerwówy :shake: Ale trzymam kciuki, żeby to były "zwykłe" kleszcze... Mimo regularnego zakraplania ze dwa tygodnie temu dzień po dniu znalazłam dwa kleszcze. Na dywanie... Na maksa opite... :angryy: Nie mam zielonego pojęcia, gdzie one mogły się usadowić (przecież codziennie miętolę tego mojego psa - jak mogłam przeoczyć kleszcze wielkości fasoli Jaś)???? Wygląda na to, że mieliśmy szczęście...

Nie da się w 100% ochronić psa przed tym syfem... Trzymam kciuki za Shadowskiego :kciuki: Jeśli kleszcze były malutkie, to tym bardziej wszystko wskazuje na to, że będzie OK.

Posted

ayshe napisał(a):
ja poprosze 2 razy fiprex-jutro rano dam ci kase.

rany teraz zejde na zawal:grab: .ma 2 obroze[preventic noszony 4 miechy przez innego psa,sabunol]i 3 tyg temu byl kropiony[obsunelam sie tydzien].na chicie zero.
dziadek nie przezyje babeszjozy:placz: :placz: .boszsz ale sie o niego martwie:-? :cry: .przejrzyjcie psy bo szira tez zlapala -gosia na placu znalazla u niej jednego.
po prostu o niczym myslec nei moge tylko o fafloskim:nonono2: .zielona jestem ze strachu:help1: .

Beata jak były małe to nie zdązyly zatruć -bedzie dobrze Shado ma farta -wprawdzie na starsze lata ale ma i nic sie stać nie moze.Tyle przezyl to i tym kleszczom da rade.Trzymajcie się usciskaj dziadka:loveu::loveu::loveu:

Posted

W piątek kropiłam aiche a w sobote znalazłam troche opitego kleszczola.U nas co prawda sie nie słyszy o babeszji ,ale obserwuje ja.
Jak pies jest zakropiony to taki kleszcz sie nie truje?

Posted

Beatko, trzymam kciuki, żeby szadowski był zdrowy :kciuki: :kciuki: :kciuki:

Cholera, wszystko od razu na raz: i przeprowadzka i teraz te piep...ne kleszcze. Trzymaj się, bo przecież nerwy Cię do końca zeżrą. No i kto wtedy będzie na nas tak ładnie krzyczał...:placz: