ayshe Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 sens przyslowia jest taki ze na cichym morzu kazdy okret poprowadzi[lacznie z kiepskim zeglarzem]:evil_lol: . przestancie gratulowac bo nie ma czego i mi glooopawo. Quote
saJo Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 ayshe Gartulacje :eviltong: Ty gratulowalas mi zepsutego przebiegu z pierwszym miejscem, to dlaczego ja nie mam pogratulowac Tobie :eviltong: Tobie z pewnoscia nalezy sie to bardziej niz mi :roll: Quote
Eddiii Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Ayshe - gratulacje dla Ciebie i Chity :laola: Wszystkiego najlepszego dla Syrykatki :new-bday: Duzzzzoooooo zdrowka dla Laluni :new-bday: Sajo - czy na mazurach sa wszedzie takie kleszcze mutanty :crazyeye: , te co lazily mi po psie byly 3 razy takie jak normalny kleszcz :roll: jeden tylko wbity skubaniec na 8 dni pobytu w puszczy :multi: Quote
saJo Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Eddiii Ja nie mieszkam na Mazurach tylko na Warmii :eviltong: Nie wiem, czy sa mutanty wielkie czy normalne, bo nie wiem jakie sa kleszcze u was :eviltong: No ale do malych nie naleza :roll: Quote
Szira/Gosia Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Glonek napisał(a): PS Lalunia ukończyła 7 lat w sobotę. Lalunia przede wszystkim zdrówka:loveu:i lekkiego speeda:razz::new-bday::BIG: Quote
Eddiii Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 saJo napisał(a):Eddiii Ja nie mieszkam na Mazurach tylko na Warmii :eviltong: Nie wiem, czy sa mutanty wielkie czy normalne, bo nie wiem jakie sa kleszcze u was :eviltong: No ale do malych nie naleza :roll: no wielkie takie mi sie wydaly ok 0,5 cm dlugosci mialy :-o Quote
AM Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='Ivonna70']Witam. Surykat wygral jedynke suma punktow 283.przewaga punktowa nad psem nr dwa to dwa punkty. GRATULACJE dla ayshe i Chity :happy1: :klacz: :laola: :ylsuper: Quote
AM Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='Glonek'] PS Lalunia ukończyła 7 lat w sobotę STO LAT dla Laluni :new-bday: :tort: :BIG: :drinking: Quote
ayshe Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 eeee tam sedzia byl kret slepy a okularow ciemnych nie mial-taka zmylka a te maliny to jakies takie niewygledne byly:roll: . AM a ty przypadkiem czegos nei zdawalas ekhem?:cool3: Quote
AM Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='ayshe'] AM a ty przypadkiem czegos nei zdawalas ekhem?:cool3: ayshe, nie, jeszcze 19 dni to tego "wspaniałego" wydarzenia:flaming: Powoli zaczynam umierać ze strachu... Quote
Romas Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 To i ja Zycze Lali Zdrowka i Fantastycznych Tropow :-) Wszystkiego Najlepszego ! A u mnie szpital.Bianka po sterylce.Juz powoli dochodzi do siebie , za tydzien zdjecie szwow. A Zuzia ma babeszje.Kleszcza nie widzialam a to dziwne ,bo ona jak ma kleszcza to intensywnie drapie to miejsce i gryzie .Z cicha pęk wczoraj rano dostala ataku babeszji,popołudnie spedziłam na kursach do lecznicy .Zastanawiam sie z Dorotak ,z e moz e przemarzniecie na tropieniu plus zmokniecie w niedziele ( byla na spacerz e przy deszczu) spowodowało nawrot babeszji.Sama nie wiem ale przy jej małopłytkowosci i słabych nerkach taka babeszja jest bardzo grozna. Nie wiadomo czym te psy zabezpieczac ,bo nie ma zadnego 100% preparatu .Te co sa to dzialaja gora miesiac. Troche jestem załamana. Quote
ayshe Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 oj romas...rrrany...biedna dziewczynka...:-( .ja kropie psy co 2 gora 3 tygodnie i maja obroze.[zestaw obroza sabunol i krople fiprex].albo laza tylko kleszcze po siersci z wierzchu i[nieczesto]albo znajduje zasuszone na dywanie.a mam schize z shado niezla bo on ciagnie na 1/4 jednej nerki.:shake: Quote
ayshe Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 [quote name='AM']ayshe, nie, jeszcze 19 dni to tego "wspaniałego" wydarzenia:flaming: Powoli zaczynam umierać ze strachu... sorrry jakos mi sie tak ubzduralo ze teraz...:roll: ... fajnie masz...ja z shado jade na RH-E w czerwcu.ekhem jakos sobie nie moge wyobrazic siebie niosacej shado,chyba ze jak owce:cool1: bo tylko tak daje rade.no i mam te durne zawody u makaroniarzy z chita-nie iwem na cholere czlowiek na wlasne zyczenie schodzi na zawal,wylew i ostra biegunke :roll: :evil_lol: Quote
Ewa-Jo Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Glonek napisał(a): PS Lalunia ukończyła 7 lat w sobotę. Wszystkiego najlepszego dla Laluni :new-bday::BIG::tort: ,a przede wszystkim zdrówka ,zdrówka i jeszcze raz zdrówka:loveu::loveu::loveu: Quote
AM Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='ayshe']no i mam te durne zawody u makaroniarzy z chita-nie iwem na cholere czlowiek na wlasne zyczenie schodzi na zawal,wylew i ostra biegunke :roll: :evil_lol: ayshe, dokladnie :lol: Dość, że trenowanie to kupa kasy (zapłata pozorantowi, sprzet, dojazdy itd.) to jeszcze potem odbija się to na zdrowiu przewodnika (kontuzje, stresy) :lol: :evil_lol: Ale jak ja to lubię... :diabloti: :loveu: Quote
Szira/Gosia Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='AM']ayshe, dokladnie :lol: Dość, że trenowanie to kupa kasy (zapłata pozorantowi, sprzet, dojazdy itd.) to jeszcze potem odbija się to na zdrowiu przewodnika (kontuzje, stresy) :lol: :evil_lol: Ale jak ja to lubię... :diabloti: :loveu: Beata to się mężowi poddała:eviltong:bo jakoś tak nie pamiętam że przed czasami Uwe tak często na zawody jeździła:eviltong:wręcz mówiła że Ją to zupełnie nie interesuje:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ayshe Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 [quote name='AM']ayshe, dokladnie :lol: Dość, że trenowanie to kupa kasy (zapłata pozorantowi, sprzet, dojazdy itd.) to jeszcze potem odbija się to na zdrowiu przewodnika (kontuzje, stresy) :lol: :evil_lol: Ale jak ja to lubię... :diabloti: :loveu:no w polsce ipo to rzeczywiscie sport dla kasiastych:roll: .a szkoda.przydalyby sie kluby schutzhund...ech.... ja lubie ten sport dlatego ze mozna sobie...dziergac...tj pracowac i caly czas jest cos do roboty. Quote
ayshe Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 [quote name='Szira/Gosia']Beata to się mężowi poddała:eviltong:bo jakoś tak nie pamiętam że przed czasami Uwe tak często na zawody jeździła:eviltong:wręcz mówiła że Ją to zupełnie nie interesuje:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo go koooocham:loveu: wstretnom frycowata gebe:eviltong: . Quote
ayshe Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 Eddiii napisał(a):Ayshe - wcielo ci dwa obrazki na cc :cool1:wrrrr.jeszcze rano byly:mad: .dobra zajrze wieczorem bo teraz zaraz musze sie zbierac. Quote
Pyros-Aga Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 ekhmm, czy ktoś zapisał się od nas na zawody obi w wawie? Ja przegapiłam. Miło z ich strony że info było umieszczone 29 kwietnia a koniec zapisów 5 maja :shake: No to kto startuje? Może pojadę bezstresowo pooglądać :cool3: :eviltong: Quote
ayshe Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 Aga-Pyros-odpuszczamy sobie te zawody.mamy kooope roboty z ipo i nie bedziemy sie rozdrabniac aczkolwiek na lipiec to dobrze byloby jakos znalezc czas zeby i obi przepracowac.zwlaszcza ze wiekszosc was idzie jedynki.:cool1: Quote
ayshe Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 Aga i Eto napisał(a):te zdjęcie to .... ?:diabloti: :diabloti: :diabloti: :cool1: Quote
Pyros-Aga Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Aga i Eto napisał(a):te zdjęcie to .... ? No jak to :roll: , Ayshe napisała przeca- fryc :loveu: ps. gęba wcale nie wstrętna...:-) Quote
Recommended Posts