ayshe Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 agis-dawaj jezorowanie shadowskiego:razz: ... chili ktora pala niezmierna miloscia do ciotki chity siem urwala i chita jej wytlumaczyla ze pilka jest jej i skakanie sutykatowi po glowie jest nietenteges.shadowski probowal nie stracic z oczu swojej pilki poniewaz generalnie to mnie podkopaly nieco:mad: . Quote
ayshe Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 [quote name='agis']Tressser i jego psy :evil_lol: moj surykat:lol: :loveu: :loveu: Quote
agis Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 ayshe napisał(a):agis-dawaj jezorowanie shadowskiego:razz: ... Serio? :evil_lol: Mogem wszystkie wrzucic? :cool3: Quote
ayshe Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 noooooo wiec agis uwaga zamieszczam zdjecia...shadowski ma slodki jezor no i ja nie jestem normalna:evil_lol: przynioslem pilke,dalem mamusi a mamusia ja skamuflowala to bede czekac:mad: zamiast rzucic pilke mamusia zaczyna swoje cwirkania:mad: :mad: rrrany jaka mamuska jest upierdliwa:roll: Quote
agis Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Wasz tandem jest bossski :evil_lol: :loveu: Fajnie, ze nie musze sie uzerac z Image Shack :multi: Juz mnie dzisiaj zdazyl :angryy: Quote
ayshe Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 zaczyna sie zblizac do mmnie a ja tfffrdy bede:roll: tfffardy...tfffardy....byc ja tfffardy:roll: :roll: :roll: Quote
ayshe Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 agis napisał(a): Fajnie, ze nie musze sie uzerac z Image Shack :multi: Juz mnie dzisiaj zdazyl :angryy:noooo ja bylam bliska destrukcji kompa:angryy: Quote
ayshe Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 boszsz mamuska....litosci:roll: :roll: :roll: ...rzuc w koncu ta pilke....:mad: Quote
Pyros-Aga Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Aaaale śliczne zdjęcia :loveu: Shadoski i jego reakcje na ćwierkania mamuni :loveu: boskie. Ach gdyby on mógł mówić :cool3: Quote
ayshe Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 agis dawaj zdjecia na meila to wrzuce bo jakos dzisiaj zaba mi chodzi nie tak jak ostatnio:comp26: Quote
marmara_19 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 pieknie sie chlopak trzyma:D:D i ma taka sama obroze jak cekiniasty;p Quote
ayshe Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 obroze dostal od shidy na moje urodziny:evil_lol: Quote
agis Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 ayshe napisał(a):agis dawaj zdjecia na meila to wrzuce bo jakos dzisiaj zaba mi chodzi nie tak jak ostatnio:comp26: Wlasnie probuje wyslac :angryy: Nie wiem co sie dzisiaj dzieje u mnie z netem :mad: Quote
agis Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 No dobra, udalo sie. Poszly do Ciebie 3 e-maile. Jakby nie doszly, to daj znac. Rozwale wtedy ten cholerny komputer i przy okazji dostawce netu Quote
ayshe Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 reszta jutro bo nie moge zaniedbywac tescia:loveu: :evil_lol: Quote
mch Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 głowa shadowskiego mnie urzeeeeeeeeeeeeka ,ja normalnie ajlowiu takie łby wielkie chłopaczarskie onkowe ,dziewczyńskie bywają tez fajne ,ale chłopczarskie są takie urocze, nic tylko calowac, miziac i robic benny hillka Quote
ayshe Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 shado ma wlasnie taka papusna samcza glowe jak wiadro i do tego ma niedzwiedize lapki:loveu: :loveu: :loveu: no dobra..reszta zdjec... chili-moment bezruchu dla zaczerpniecia oddechu:evil_lol: glonek fotografuje chilutka:cool3: Quote
ayshe Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 chita:loveu: deedee glonek w akcji:cool3: Quote
Romas Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 No zaraz a gdzie moje owczarki czy to mozliwe zeby nikt nie sfotografował brodatych owczarkow ,Co za zaniedbanie :-( A ja Wam powiem ,ze jak wrociłam do domku i zrobiłam obiad i podjełam obiadem Tate i rodzine i pozmywałam i tysiac innych rzeczy ,to jeszcze popedałowałam z sukami do lasu.Co prawda tylko 8 km po tych cholernych wydmach i piachach ale dobre i to. Moje suki biegnał pieknym wyciagnietym kłusem ,rowno jak roboty , przy szybkosci 11 km/h .Takie tempo jest dla nich idealne. No i wieczorem padłysmy :-) Quote
ayshe Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 romas -agis przyslala mi jedno zdjecie twojej panienki.glonek tez im chyba robil.:p Quote
agis Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Romas napisał(a):No zaraz a gdzie moje owczarki czy to mozliwe zeby nikt nie sfotografował brodatych owczarkow ,Co za zaniedbanie :-( No zaniedbanie faktycznie :oops: ale na usprawiedliwienie moge dodac, ze probowalam, ale panienki byly dosc ruchliwe przy swoich drzewkach, wiec mi nie wyszlo :shake: Quote
Recommended Posts