Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agis-dawaj jezorowanie shadowskiego:razz: ...
chili ktora pala niezmierna miloscia do ciotki chity siem urwala i chita jej wytlumaczyla ze pilka jest jej i skakanie sutykatowi po glowie jest nietenteges.shadowski probowal nie stracic z oczu swojej pilki poniewaz generalnie to mnie podkopaly nieco:mad: .

Posted

noooooo wiec agis uwaga zamieszczam zdjecia...shadowski ma slodki jezor no i ja nie jestem normalna:evil_lol:
przynioslem pilke,dalem mamusi a mamusia ja skamuflowala to bede czekac:mad:

zamiast rzucic pilke mamusia zaczyna swoje cwirkania:mad: :mad:

rrrany jaka mamuska jest upierdliwa:roll:

Posted

agis napisał(a):

Fajnie, ze nie musze sie uzerac z Image Shack :multi: Juz mnie dzisiaj zdazyl :angryy:
noooo ja bylam bliska destrukcji kompa:angryy:

Posted

ayshe napisał(a):
agis dawaj zdjecia na meila to wrzuce bo jakos dzisiaj zaba mi chodzi nie tak jak ostatnio:comp26:

Wlasnie probuje wyslac :angryy: Nie wiem co sie dzisiaj dzieje u mnie z netem :mad:

Posted

No dobra, udalo sie. Poszly do Ciebie 3 e-maile. Jakby nie doszly, to daj znac. Rozwale wtedy ten cholerny komputer i przy okazji dostawce netu

Posted

głowa shadowskiego mnie urzeeeeeeeeeeeeka ,ja normalnie ajlowiu takie łby wielkie chłopaczarskie onkowe ,dziewczyńskie bywają tez fajne ,ale chłopczarskie są takie urocze, nic tylko calowac, miziac i robic benny hillka

Posted

shado ma wlasnie taka papusna samcza glowe jak wiadro i do tego ma niedzwiedize lapki:loveu: :loveu: :loveu:
no dobra..reszta zdjec...
chili-moment bezruchu dla zaczerpniecia oddechu:evil_lol:

glonek fotografuje chilutka:cool3:

Posted

No zaraz a gdzie moje owczarki czy to mozliwe zeby nikt nie sfotografował brodatych owczarkow ,Co za zaniedbanie :-(

A ja Wam powiem ,ze jak wrociłam do domku i zrobiłam obiad i podjełam obiadem Tate i rodzine i pozmywałam i tysiac innych rzeczy ,to jeszcze popedałowałam z sukami do lasu.Co prawda tylko 8 km po tych cholernych wydmach i piachach ale dobre i to.
Moje suki biegnał pieknym wyciagnietym kłusem ,rowno jak roboty , przy szybkosci 11 km/h .Takie tempo jest dla nich idealne.
No i wieczorem padłysmy :-)

Posted

Romas napisał(a):
No zaraz a gdzie moje owczarki czy to mozliwe zeby nikt nie sfotografował brodatych owczarkow ,Co za zaniedbanie :-(

No zaniedbanie faktycznie :oops: ale na usprawiedliwienie moge dodac, ze probowalam, ale panienki byly dosc ruchliwe przy swoich drzewkach, wiec mi nie wyszlo :shake: