Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

Posted

ayshe napisał(a):
gosia juz ty wiesz o czym ja pisze cfaniaku:eviltong: .

No wiem wiem:lol: ale pomogłaś mi kiedys bardzo:loveu: :loveu: :loveu: i za to już zawsze będę cie kofać:loveu: :loveu: :loveu: i chciałabym żeby wszyscy mieli dobrze ze swoimi ONkami:roll: co prawda ja chciałabym mieć szybszego psiaka ale i tak ją kocham:roll: a co do Justyny to nie denerwuj się tylko spokojnie tłumacz co robi nie tak:cool1: bo krzykiem nigdzie nie dojdziemy:lol:

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja na justyne nie krzycze.ja po prostu sie zdenerwowalam jak mi zasugerowala ze niezbyt dobrze prowadze jej chili.[jak chcesz to sie spotkamy i ci pokaze jak itd,chcialam zeby moze sama przyjechala chociaz ja sie chili przyczepic nie moge-justys na to:najwyzszy czas-.....jak to mialo byc smieszne to ja nie lapie niestety].
chili ma podarze 6 miechow-chodzi aktywnie ladnie na sladzie,bardzo ladnie wykonuje caly zakres pt poza zostawaniem czasowym[nie probowalismy ja zostawiac na np.2 minuty]i aportem[bo to wolno trzeba i spokojnie zwlaszcza ze chili ma ekhem...no problemy z wrodzonymi sklonnosciami do przynoszenia lupu].pracuje na klinie i rekawie,robi ogromne postepy zwazywszy ze niedawno jak ja jej trzymalam gryzak w pyysku to ona tez go trzymala a teraz fruwa na rekawie i w d..pie ma bat.
nie umie pracowac w grupie tj na l;inii i kolku.jest dynamiczna,zywiolowa to i trudno jej sie skupic.nie ma natomiast problemu z praca obok psow tj na odleglosci dowolnej ale luzem.
moge sie doczepiac o szczegoly ale na milosc bossska przeciez umawialysmy sie ze wprowadzimy jej awersje jak podkrecimy popedy bo po kupnie bylo marnie.wiec wczoraj sie zezlilam nie na zarty.jesli ktos jej niezadowolony z mojej pracy to ja znam tylko jedno wyjscie.

Posted

ayshe napisał(a):
jesli ktos jej niezadowolony z mojej pracy to ja znam tylko jedno wyjscie.

No ja też znam- zmienić swoją pracę i się dostosować :evil_lol: :loveu:
Przyjeżdżam z oboma burakami, bo Tika wygryzła sobie do żywego cały bok nad prawą nogą i nie zostawię jej samej bo cała sie wygryzie :shake: I nie wiem czemu.

Posted

ayshe napisał(a):

jest dynamiczna,zywiolowa to i trudno jej sie skupic.nie ma natomiast problemu z praca obok psow tj na odleglosci dowolnej ale luzem.

No jest słodziutka:loveu: i taka zakręcona:loveu: wszędzie jej pełno:loveu: mogłaby troszke swojej energii mojemu potworkowi oddać:eviltong:
Justyna po prostu jest niecierpliwa:roll: zresztą jak my wszyscy:razz: dlatego trzeba spokojnie :lol: bez nerwów i niepotrzebnych emocji:lol:

Posted

przeslij je mi.albo dawaj wrzuc na youtube:cool3: .czekam tez na zdjecia.jakie wyszly takie wyszly.cwiczymy jak juz slonce zaszlo wiec ciemne dosc ale te co wstawilam to nic nie bylo widac a przeciez da sie rozjasnic.

Posted

Eddiii napisał(a):
Ayshe - no fajne zdjecia, takie mocno artystyczne ;)
mch - tak dziecko rozpijac :evil_lol:
co to znaczy "mocno artystyczne"?marta robila i bylo juz szarawo.sa kiepskie ale sa i nie marudzic prosze.:eviltong:

Posted

whoo
siedze-gdzie ta z tym rekawem/klinem...czymkolwiek?:cool3: :multi:

dobra...mamuska w tej czarnej torebce jest pilka-dawaj:multi:

mamcia ma...gryyyzaaak:multi:

Posted

oooo rany :crazyeye: Kosmici atakuja 0X 0X :evil_lol:
Szkoda, ze jeszcze ciemnawo jest. Niech juz bedzie jasno, to i fotki beda lepsze.

A gdzie moj radosny taniec za smycza? :cool3: :evil_lol: Czyzby nie wyszedl? :cool3: