Szira/Gosia Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 ayshe napisał(a):gosia juz ty wiesz o czym ja pisze cfaniaku:eviltong: . No wiem wiem:lol: ale pomogłaś mi kiedys bardzo:loveu: :loveu: :loveu: i za to już zawsze będę cie kofać:loveu: :loveu: :loveu: i chciałabym żeby wszyscy mieli dobrze ze swoimi ONkami:roll: co prawda ja chciałabym mieć szybszego psiaka ale i tak ją kocham:roll: a co do Justyny to nie denerwuj się tylko spokojnie tłumacz co robi nie tak:cool1: bo krzykiem nigdzie nie dojdziemy:lol: Quote
Eddiii Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Szira/Gosia napisał(a): .....i chciałabym żeby wszyscy mieli dobrze ze swoimi ONkami:roll: ...... i ja :roll: :-( Quote
ayshe Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 ja na justyne nie krzycze.ja po prostu sie zdenerwowalam jak mi zasugerowala ze niezbyt dobrze prowadze jej chili.[jak chcesz to sie spotkamy i ci pokaze jak itd,chcialam zeby moze sama przyjechala chociaz ja sie chili przyczepic nie moge-justys na to:najwyzszy czas-.....jak to mialo byc smieszne to ja nie lapie niestety]. chili ma podarze 6 miechow-chodzi aktywnie ladnie na sladzie,bardzo ladnie wykonuje caly zakres pt poza zostawaniem czasowym[nie probowalismy ja zostawiac na np.2 minuty]i aportem[bo to wolno trzeba i spokojnie zwlaszcza ze chili ma ekhem...no problemy z wrodzonymi sklonnosciami do przynoszenia lupu].pracuje na klinie i rekawie,robi ogromne postepy zwazywszy ze niedawno jak ja jej trzymalam gryzak w pyysku to ona tez go trzymala a teraz fruwa na rekawie i w d..pie ma bat. nie umie pracowac w grupie tj na l;inii i kolku.jest dynamiczna,zywiolowa to i trudno jej sie skupic.nie ma natomiast problemu z praca obok psow tj na odleglosci dowolnej ale luzem. moge sie doczepiac o szczegoly ale na milosc bossska przeciez umawialysmy sie ze wprowadzimy jej awersje jak podkrecimy popedy bo po kupnie bylo marnie.wiec wczoraj sie zezlilam nie na zarty.jesli ktos jej niezadowolony z mojej pracy to ja znam tylko jedno wyjscie. Quote
Pyros-Aga Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 ayshe napisał(a):jesli ktos jej niezadowolony z mojej pracy to ja znam tylko jedno wyjscie. No ja też znam- zmienić swoją pracę i się dostosować :evil_lol: :loveu: Przyjeżdżam z oboma burakami, bo Tika wygryzła sobie do żywego cały bok nad prawą nogą i nie zostawię jej samej bo cała sie wygryzie :shake: I nie wiem czemu. Quote
Szira/Gosia Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 ayshe napisał(a): jest dynamiczna,zywiolowa to i trudno jej sie skupic.nie ma natomiast problemu z praca obok psow tj na odleglosci dowolnej ale luzem. No jest słodziutka:loveu: i taka zakręcona:loveu: wszędzie jej pełno:loveu: mogłaby troszke swojej energii mojemu potworkowi oddać:eviltong: Justyna po prostu jest niecierpliwa:roll: zresztą jak my wszyscy:razz: dlatego trzeba spokojnie :lol: bez nerwów i niepotrzebnych emocji:lol: Quote
ayshe Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 zdjecia z wtorku sa mocno kiepskie a ja zdezelowana wiec wstawiam te ktore udalo mi sie jakos dostosowac do ogladania. chili Quote
ayshe Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 imageshack mnie doprowadza do nerwicy wiec reszta zdjec jutro :cool1: Quote
mch Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 a wracając do tematu wątku w któym piszemy :lol: czym ? jak ? heinekenem ? :evil_lol: http://img103.imageshack.us/img103/3926/dsc08605dy4.jpg Quote
Eddiii Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Ayshe - no fajne zdjecia, takie mocno artystyczne ;) mch - tak dziecko rozpijac :evil_lol: Quote
monisieczka Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Z wczorajszych zajec mam głównie filmy niestety i nie wiem jak to wam pokazac. Jak moje "maleństwo" (czytaj synek) raczy mi pomóc to może gdzies wstawie i podam link. Quote
ayshe Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 przeslij je mi.albo dawaj wrzuc na youtube:cool3: .czekam tez na zdjecia.jakie wyszly takie wyszly.cwiczymy jak juz slonce zaszlo wiec ciemne dosc ale te co wstawilam to nic nie bylo widac a przeciez da sie rozjasnic. Quote
ayshe Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Eddiii napisał(a):Ayshe - no fajne zdjecia, takie mocno artystyczne ;) mch - tak dziecko rozpijac :evil_lol:co to znaczy "mocno artystyczne"?marta robila i bylo juz szarawo.sa kiepskie ale sa i nie marudzic prosze.:eviltong: Quote
ayshe Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 zdjecia pt.:psy nie morduja potem pozoranta:evil_lol: .czyli z moja szpetna geba:oops: . chili.unieruchomiona na moment:evil_lol: Quote
ayshe Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 mad max i mina pt:wezcie ja ode mnie[uczylam go kiedys warowac w marszu:razz: :diabloti: ],to podejrzane ze jest taka mila ...hmmmm....:roll: Quote
ayshe Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 norasek z pancia skupiona na zajeciach:diabloti: Quote
ayshe Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 norasek i radosna atmosfera:razz: :evil_lol: Quote
ayshe Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 whoo siedze-gdzie ta z tym rekawem/klinem...czymkolwiek?:cool3: :multi: dobra...mamuska w tej czarnej torebce jest pilka-dawaj:multi: mamcia ma...gryyyzaaak:multi: Quote
ayshe Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 whoo nie zagryza pozoranta bez rekawa...ona go zalizuje:evil_lol: uziemiony lizuch:evil_lol: lizuch w akcji:evil_lol: Quote
agis Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 oooo rany :crazyeye: Kosmici atakuja 0X 0X :evil_lol: Szkoda, ze jeszcze ciemnawo jest. Niech juz bedzie jasno, to i fotki beda lepsze. A gdzie moj radosny taniec za smycza? :cool3: :evil_lol: Czyzby nie wyszedl? :cool3: Quote
Recommended Posts