Ewa-Jo Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 ayshe napisał(a):o zesz ty ironiczna kobieto:mad: :roll: :evil_lol: .... No jaki przykład dajesz?:mad: jeżeli ty nie wierzysz i jesteś kobietą małej wiary to jak ja mam wierzyć ze kiedyś Joshua bedzie ćwiczył jak trzeba. Ostatecznie powinnaś służyć przykładem:eviltong: :diabloti: :diabloti: :evil_lol: Quote
Pyros-Aga Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 ayshe napisał(a):dobra.przypelznij skoro juz tak przytupujesz:evil_lol: Oooo senkju, senkju, senkju :modla::modla::modla: Quote
Ewa-Jo Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 ayshe napisał(a):ja jestem wybitnie,podkreslam wybitnie tolerancyjna.:cool1: .powtarzanie czegos trzystam ilionow razy a oni zawsze po swojemu a potem:uo treserek co ja mam z tym zrobic?powoduje u mnie wzrost uczucia nostalgii za czasami kiedy cywilizacja dopuszczala kary cielesne:diabloti: .a grupa emerycka+rodzynek[niedorobiony:diabloti: ]jest najbesciacka.no i asia z joshem-:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: josh waruj,waaaaaruj!!!! waruj!...[josh patrzy w dal z wyrazem filozoficznego nastawienia do panci]josh k....mac ...[josh waruje z mina:uo a ta juz se cisnienie podniosla]..jednym slowem z eddiii i timonkiem jestescie nierozerwalnie powiazani mocnymi wiezami tozsamosci szkoleniowej].:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jezeli przestane wypluwać płuca i schydne choć 30kg to będę w stanie wykrzesać z siebie tyle stanowczości i energi zeby ten dupek wreszcie skupił się na mnie a nie na przelatujących lub odłogiem lezących patyczkach:mad: :angryy: :angryy: :mad: :mad: Quote
Ewa-Jo Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 i zapomniałam jeszcze dodać o debilnych znajomych którym do usranej śmierci mozna powtarzć zeby odczepili sie od mojego psa i mu nie rzucali:wallbash: :wallbash: :grab: ,a oni i tak zrobią swoje:angryy: :angryy: :mad: :mad: Quote
Eddiii Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [quote name='ayshe']o zesz ty ironiczna kobieto:mad: :roll: :evil_lol: .... to nie bylo ironicznie :mad: niedowiarku :cool1: [quote name='ayshe']ja jestem wybitnie,podkreslam wybitnie tolerancyjna.:cool1: .powtarzanie czegos trzystam ilionow razy a oni zawsze po swojemu a potem:uo treserek co ja mam z tym zrobic no bo ty strasznie duzo gadasz i nie sposob tego wszystkiego spamietac ;) [quote name='ayshe']no i asia z joshem-:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: josh waruj,waaaaaruj!!!! waruj!...[josh patrzy w dal z wyrazem filozoficznego nastawienia do panci]josh k....mac ...[josh waruje z mina:uo a ta juz se cisnienie podniosla]..jednym slowem z eddiii i timonkiem jestescie nierozerwalnie powiazani mocnymi wiezami tozsamosci szkoleniowej].:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no jak blizniacy :loveu: [quote name='Ewa-Jo'] Ostatecznie powinnaś służyć przykładem:eviltong: :diabloti: :diabloti: :evil_lol: otoz to :diabloti: Quote
Romas Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Pod adresem http://mapa.szukacz.pl/ kryje sie mapa Polski.Trzeba wstukac miejscowosc Karczew .Wtedy otwiera sie widok na tamte tereny. Jadac szosa na Puławy mija sie na wysokosc Jozefowa ul.Wiązowska i potem z lewej jest Karczew i łaka nad Świdrem a z prawej zaraz otwieraja sie łaki nad Wisła. Lepiej wyjasnic nie umiem. Tyle tylko ,ze ja nigdy osobiscie tam nie bylam a jedynie przejezdzam ta szosa Puławska ,nie gwarantuje jakosc tych łak .Ktos musiałby zrobic rekonesans .Lub ja tam pojade ale to dopiero w sobote moge. Robta co chceta i dajta mi znac jakie decyzje. Quote
Glonek Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 ayshe napisał(a):ja NA SWIETA nic nie pieklam:eviltong: .i to to co trzeba bo tradycja nakazuje:eviltong: . po prostu Rudi bardzo lubi polskei wypieki ,zostalo mu ekhem...no po czasach gdy jakby tu powiedizec "bywal"w polsce i wtedy mieli polska ekhem sluzbe:cool1: .prosil mnie o sernik to mu do .... delecty w proszku raczej nie kupie.a moje dziecko nei lubi ciast podobnie jak ja ma to gdzies.:evil_lol: .z ciast lubi.....chipsy:diabloti: .ludzie nie kumacie niuansa?ja bym nie mogla siedizec przed swietami w kuchni tylko po to zeby potem ktos to musial zjesc na przyklad.dzisiaj pieke 2 drozdzowe ciasta:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: .jestem szczesliwa ze przyjechal moze to ostatni raz to jest bardzo starszy pan i do tego to ze byl wielokrotnie ranny daje mu we znaki.juz nie mowie o "radosnym" obozie u aliantow.jak to napisal obonca festung posen-2 kroki od masowego grobu. Coś Pani Tresser ściemnia. Z tego co pamiętam to wyśmiałaś samą idee stania przy kuchni i robienia w niej czegokolwiek poza podgrzaniem zakupionych produktów. Na naszą propozycję zrobienia mazurka dla teścia stwierdziłać że jeszcze tego by brakowało i że powinien mu wystarczyć kupny w ciastkarni koło ciebie. Coś tam było jeszcze o tym, że mazurki są trudne :eviltong:. Niuansów w twoich wypowiedziach jakoś nie wyczułem. Wieczorem spytam się Aneczki, może ona załapała. :cool3: A ten serniczek niech mu wyjdzie na zdrowie. Szczerze mówiąc zazdroszczę mu, ma jedyną i raczej niepowtarzalną okazję. :loveu: Quote
ayshe Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Glonek napisał(a):Coś Pani Tresser ściemnia. Z tego co pamiętam to wyśmiałaś samą idee stania przy kuchni i robienia w niej czegokolwiek poza podgrzaniem zakupionych produktów. Na naszą propozycję zrobienia mazurka dla teścia stwierdziłać że jeszcze tego by brakowało i że powinien mu wystarczyć kupny w ciastkarni koło ciebie. Coś tam było jeszcze o tym, że mazurki są trudne :eviltong:. Niuansów w twoich wypowiedziach jakoś nie wyczułem. Wieczorem spytam się Aneczki, może ona załapała. :cool3: A ten serniczek niech mu wyjdzie na zdrowie. Szczerze mówiąc zazdroszczę mu, ma jedyną i raczej niepowtarzalną okazję. :loveu: 1.idea sterczenia przy kuchni jest dla mnie niepojeta. 2.jak juz pisalam gotowanie dla mnie to strata czasu poniewaz mam rownie nonkonformistyczna rodzine jak ja sama[opisalam o co chodzi]. 3.mazurek co podkreslalam jest ciastem nie trudnym tylko oblesnym-nie lubie ciast a juz mazurka wybitnie. 4.mowilam tez ze glownie jesli juz to robilam ciasta drozdzowe bo pieczenie to dla mnie nie jest koniecznosc i lubie sie pierniczyc jesli juz sie za cos biore-upieczenie ciasta byle bylo to dla mnie szkoda czasu i wole kupic gotowe. 5.mazurka kupilam Rudiemu w super wloskiej cukierni kolo mnie-rewelacyjne tam maja rzeczy. :eviltong: Quote
ayshe Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Ewa-Jo napisał(a):i zapomniałam jeszcze dodać o debilnych znajomych którym do usranej śmierci mozna powtarzć zeby odczepili sie od mojego psa i mu nie rzucali:wallbash: :wallbash: :grab: ,a oni i tak zrobią swoje:angryy: :angryy: :mad: :mad:paralizatorkiem?:cool3: :diabloti: . no rzeczywiscie dzisiaj josh dowalil do pieca:shake: .ja jestem przewrazliwiona na tym punkcie bo przy mnie pies[onek]wpadl pod samochod[a wlasciwie zostal unicestwiony przez ciezarowke]bo 12 letni gowniarz rzucil mu patyczke na jezdnie.tak wiec mam fobie poza kwestia wychowawcza ze moje psy wybitnie maja olewac takie rzeczy i shado nawet za kuleczka nie poleci.:cool1: .po prostu wole wierzyc w nie niz w rozsadek slepego losu czy tez jakiejs tam osoby.juz nie mowie o lataniu za psem jakims bo tamtemu rzucaja.to dla mnie kompletnie kwestia nie do dyskusji:shake: Quote
Eddiii Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 ja mam fobie na tym punkcie i jeszcze wiele innych rzeczy podsuwa mi wyobraznia :shake: a nie umiem zrobic by byla to kwestia nie do dyskusji :placz: Quote
ayshe Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Eddiii napisał(a):ja mam fobie na tym punkcie i jeszcze wiele innych rzeczy podsuwa mi wyobraznia :shake: a nie umiem zrobic by byla to kwestia nie do dyskusji :placz:eddiii-ty masz takie problemy a ja swoje opisalam wczoraj:placz: . Quote
Eddiii Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 ayshe napisał(a):eddiii-ty masz takie problemy a ja swoje opisalam wczoraj:placz: . :hmmmm: wiem - zamienmy sie na np miesiac, jak wroca to kazda bedzie miala co chce :p Quote
Szira/Gosia Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 A ja tam lubie piec ciasta, przeróżne:lol: tylko u mnie nie ma kto ich jeść:placz: więc nie piekę:placz: Quote
Szira/Gosia Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 ayshe napisał(a):timon mialby przerabane:evil_lol: . Ale nareszcie byś sie wyżyła:diabloti: przecież o tym wczoraj mówiłaś:eviltong: Quote
Eddiii Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 ayshe napisał(a):timon mialby przerabane:evil_lol: . wole zeby mial raz przerabane niz siebie popadajaca w coraz wieksza fobionerwice :shake: nawet staram sie to wdrozyc w zycie ale mi nie wychodzi :-( Quote
Eddiii Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Szira/Gosia napisał(a):A ja tam lubie piec ciasta, przeróżne:lol: tylko u mnie nie ma kto ich jeść:placz: więc nie piekę:placz: ja tez lubie i u mnie jest komu jesc, tz zje kazda ilosc :loveu: a sama nigdy nawet nie probuje, ale ponoc sa dobre :p Szira/Gosia napisał(a):Ale nareszcie byś sie wyżyła:diabloti: przecież o tym wczoraj mówiłaś:eviltong: no wlasnie, rozwaz ten pomysl :cool1: Quote
ayshe Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 wzielam dwa psy do domu z adopcji zeby nie brac cudzych onkow.po zgadze za kazdym razem beczalam,po szirze beczalam,po fidze beczalam....ja jestem rabnieta i nie moge brac onkow do domu.aaa po larze tez beczalam ale ona troche inna byla-taki spidi gonzales:roll: :evil_lol: Quote
Szira/Gosia Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 ayshe napisał(a):wzielam dwa psy do domu z adopcji zeby nie brac cudzych onkow.po zgadze za kazdym razem beczalam,po szirze beczalam,po fidze beczalam....ja jestem rabnieta i nie moge brac onkow do domu.aaa po larze tez beczalam ale ona troche inna byla-taki spidi gonzales:roll: :evil_lol: Oj tam Szirę widzisz często:cool1: i jakoś nie widzę tego uczucia, które spowodowało płacz:eviltong: :evil_lol: Quote
ayshe Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 gosia juz ty wiesz o czym ja pisze cfaniaku:eviltong: . Quote
Eddiii Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 ayshe napisał(a):wzielam dwa psy do domu z adopcji zeby nie brac cudzych onkow.po zgadze za kazdym razem beczalam,po szirze beczalam,po fidze beczalam....ja jestem rabnieta i nie moge brac onkow do domu.aaa po larze tez beczalam ale ona troche inna byla-taki spidi gonzales:roll: :evil_lol: :placz: uratowalabys mnie od obsesji :-( przeciez widywalabys Timonka potem czesto, a jak nie to zdjecia bysmy wysylali Szira/Gosia napisał(a):Oj tam Szirę widzisz często:cool1: i jakoś nie widzę tego uczucia, które spowodowało płacz:eviltong: :evil_lol: no widzisz :cool1: Quote
ayshe Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 edytko -ci co sie zalapali przed adopcja moich boorakow to sie zalapali-reszta musi sie meczyc sama ze swoimi problemikami:razz: :diabloti: Quote
Eddiii Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 ayshe napisał(a):edytko -ci co sie zalapali przed adopcja moich boorakow to sie zalapali-reszta musi sie meczyc sama ze swoimi problemikami:razz: :diabloti: ide sie pociac:placz: Quote
ayshe Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Eddiii napisał(a):ide sie pociac:placz:moge cie tylko pocieszyc ze ostatnim onem byla zgaga ktora oddalam jak tylko adoptowalam chite.bylam wielokrotnie molestowana o wziecie roznych psow.najbardziej zdesperowana byla pancia beauty-astki ktora mialam na szkoleniu w 1 weekend jak byla gnojkiem i zrobilam w ten weekend z suka wlasciwie wszystko.i nadal niunie milo wspominam .biu jest najslodsza astka jaka spotkalam w swoim zyciu.:loveu: kto ja pamieta to wie o czym mowie.slodkie toto takie i tak siupel sie uczyla gnojek jeden... onki natomiast ...no zako****e sie w kazdym ktory trafia do mnie po 1 dniu juz przepadam z kretesem a potem cierpie jak onek wraca do domu.wiec postanowilam ze po prostu zapcham sieo nkami po dziurki w nosie i wtedy juz zadnego nie wezme chocbym nie wiem jak chciala.:evil_lol: .i dziala.:cool1: Quote
ayshe Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 i jestem szczesliwa dodam bo pierwsza kandydatka bylaby chili:evil_lol: .zeby justys miala karna sunie bez utraty spidu. Quote
Recommended Posts