Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

Posted

Widzisz, problem jest taki, ze ja nie mam ZADNEJ mobilizacji do nauki, bo wiem, ze predzej czy pozniej to zdam. A gdybym byla w twojej sytuacji (a wlasciwie gdy bylam :evil_lol:) to byl usiadla na dupie i sie nauczyla :eviltong: Nie zmienia t faktu, ze chetnie postudiowalabym sobie jeszcze raz (ale tak dopiero na czwartym roku, bo wczesniej to nudno jest, zero kontaktu z zywymi zwierzakami).

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

saJo napisał(a):
Widzisz, problem jest taki, ze ja nie mam ZADNEJ mobilizacji do nauki, bo wiem, ze predzej czy pozniej to zdam. A gdybym byla w twojej sytuacji (a wlasciwie gdy bylam :evil_lol:) to byl usiadla na dupie i sie nauczyla :eviltong: Nie zmienia t faktu, ze chetnie postudiowalabym sobie jeszcze raz (ale tak dopiero na czwartym roku, bo wczesniej to nudno jest, zero kontaktu z zywymi zwierzakami).

przepraszam bardzo ostatnio bylam w oborze, tam były żywe krowy, nawet jednej tętno na ogonie wyczułam:evil_lol::evil_lol: jezuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu jak ja nienawidze biochemiiiiiii:angryy::angryy::mad::mad: :2gunfire::snipersm::wallbash::chainsaw:jutro 18 kortowo aktualne rozumiem??

Posted

Aktualne, chyba ze bedzie lalo, to sobie odpuscimy. Jesli beda jakies zmiany, to bede pisac w topiku o szkoleniu w olsztynie, bedzie czytelniej :evil_lol:

Posted

Kilka zdjątek Chili.

Galop do piłeczki.

Troche krwawie.

Mamunia jest na mnie zła.

Czekam na Mamunie a oni się tam bawią piłką.

Trochę się zmęczyłam.

Dziwna mokra woda, wlezę czy tylko się napiję?

Posted

[quote name='Glonek']Kilka fotek ze szkoleń. Tak wygląda czesanie surykatki.

:loveu: :loveu: :loveu: moj slodki porabany surykat:loveu: :loveu: :loveu: szczezujowaty:loveu:

Posted

glonek-a masz moze zdjatka obsmyczonej laluni?:cool3: .saJo byla ciekawa:evil_lol: ....ja wyglada donek po artystycznym strzyzeniu:diabloti: :razz:

Posted

ayshe napisał(a):
glonek-a masz moze zdjatka obsmyczonej laluni?:cool3: .saJo byla ciekawa:evil_lol: ....ja wyglada donek po artystycznym strzyzeniu:diabloti: :razz:

Brak, jedynie jak wpada do wody a wśród tych rozbryzgów nie widać artyzmu.:diabloti:

Posted

O ,moja sznaucerka :-)
Beatka , to gdzie w niedziele tropienie ? Ja z gory przepraszam ale jesli bedzie gdzies b.daleko to nie dotre ,mam urodziny corek i musze zajac sie kuchnia .
Drugie pytanie dotyczy długiego weekendu ,czy jest planowane tropienie ,czy grupa sie rozjezdza ,bo bede dysponowac czasem wiec chce ułozyc sobie plan.

Posted

romas-w niedziele na pewno bedziemy kolo karczmy[mazowiecki krajooobrazowy:razz: ],jak tak karczma sie nazywa bo ja nie pamietac.natomiast w dlugi weeken jak najbardziej bedzie tropienie.w sobote tropimy u timona:diabloti: cokolwiek to znaczy:evil_lol: .w dlugi weekend oczywiscie sa normalnie zajecia.tj.ja mam normalny grafik tygodniowy.

Posted

jesooo agis no karczma...ta kolo gemmow-ze lba mi wywialo:oops:
eddiii-o 11 prowadzisz nas na te swoje bajeczne pola :diabloti: :razz:.w ta sobote.

Posted

A czy możecie please :modla: podać mi miejsca tropienia w jakiś bardziej zrozumiały sposób a nie tajnym szyfrem? :razz: Bylibyśmy zainteresowani i sobotą i niedzielą ale "te swoje bajeczne pola" albo "no karczma" ni cholerę nic mi nie mówią :shake: Dajcie namiar, który da się zlokalizować na mapie, co? :evil_lol:

Posted

ayshe napisał(a):
eddiii-o 11 prowadzisz nas na te swoje bajeczne pola :diabloti: :razz:.w ta sobote.

jakie pola :hmmmm: jaka sobote :hmmmm: :niewiem:

:evil_lol: :diabloti:

Posted

dorotak napisał(a):
A czy możecie please :modla: podać mi miejsca tropienia w jakiś bardziej zrozumiały sposób a nie tajnym szyfrem? :razz: Bylibyśmy zainteresowani i sobotą i niedzielą ale "te swoje bajeczne pola" albo "no karczma" ni cholerę nic mi nie mówią :shake: Dajcie namiar, który da się zlokalizować na mapie, co? :evil_lol:
dorotak-bajeeeczne pola w sobote to u Eddiii-spytaj jej sie na pw jak do niej dojechac.a kolo karczmy toooo bylas tam pierwszy raz tyle ze pojechalismy dalej a w niedizele pod karczma sie spotykamy.:evil_lol: