saJo Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Widzisz, problem jest taki, ze ja nie mam ZADNEJ mobilizacji do nauki, bo wiem, ze predzej czy pozniej to zdam. A gdybym byla w twojej sytuacji (a wlasciwie gdy bylam :evil_lol:) to byl usiadla na dupie i sie nauczyla :eviltong: Nie zmienia t faktu, ze chetnie postudiowalabym sobie jeszcze raz (ale tak dopiero na czwartym roku, bo wczesniej to nudno jest, zero kontaktu z zywymi zwierzakami). Quote
alantani Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 saJo napisał(a):Widzisz, problem jest taki, ze ja nie mam ZADNEJ mobilizacji do nauki, bo wiem, ze predzej czy pozniej to zdam. A gdybym byla w twojej sytuacji (a wlasciwie gdy bylam :evil_lol:) to byl usiadla na dupie i sie nauczyla :eviltong: Nie zmienia t faktu, ze chetnie postudiowalabym sobie jeszcze raz (ale tak dopiero na czwartym roku, bo wczesniej to nudno jest, zero kontaktu z zywymi zwierzakami). przepraszam bardzo ostatnio bylam w oborze, tam były żywe krowy, nawet jednej tętno na ogonie wyczułam:evil_lol::evil_lol: jezuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu jak ja nienawidze biochemiiiiiii:angryy::angryy::mad::mad: :2gunfire::snipersm::wallbash::chainsaw:jutro 18 kortowo aktualne rozumiem?? Quote
saJo Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Aktualne, chyba ze bedzie lalo, to sobie odpuscimy. Jesli beda jakies zmiany, to bede pisac w topiku o szkoleniu w olsztynie, bedzie czytelniej :evil_lol: Quote
Glonek Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Kilka fotek ze szkoleń. Tak wygląda czesanie surykatki. Quote
Glonek Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Kilka zdjątek Chili. Galop do piłeczki. Troche krwawie. Mamunia jest na mnie zła. Czekam na Mamunie a oni się tam bawią piłką. Trochę się zmęczyłam. Dziwna mokra woda, wlezę czy tylko się napiję? Quote
ayshe Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 [quote name='Glonek']Kilka fotek ze szkoleń. Tak wygląda czesanie surykatki. :loveu: :loveu: :loveu: moj slodki porabany surykat:loveu: :loveu: :loveu: szczezujowaty:loveu: Quote
ayshe Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 glonek-a masz moze zdjatka obsmyczonej laluni?:cool3: .saJo byla ciekawa:evil_lol: ....ja wyglada donek po artystycznym strzyzeniu:diabloti: :razz: Quote
Glonek Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Szadoski Czitanga zawisła Kulki. Hipnotresser. Hipnotresser. Agis. Quote
Glonek Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 ayshe napisał(a):glonek-a masz moze zdjatka obsmyczonej laluni?:cool3: .saJo byla ciekawa:evil_lol: ....ja wyglada donek po artystycznym strzyzeniu:diabloti: :razz: Brak, jedynie jak wpada do wody a wśród tych rozbryzgów nie widać artyzmu.:diabloti: Quote
saJo Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 To moze na poczatek takie bez artyzmy zdjecie :razz: Quote
Glonek Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 saJo napisał(a):To moze na poczatek takie bez artyzmy zdjecie :razz: Postaram się na jutro bo dzisiaj nie mam żadnego zdjęcia ogolonej Lali. Quote
Glonek Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Ogolona Lala skacze do wody. Lala z piłką w pusku Deedee i sznaucerka. Quote
Romas Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 O ,moja sznaucerka :-) Beatka , to gdzie w niedziele tropienie ? Ja z gory przepraszam ale jesli bedzie gdzies b.daleko to nie dotre ,mam urodziny corek i musze zajac sie kuchnia . Drugie pytanie dotyczy długiego weekendu ,czy jest planowane tropienie ,czy grupa sie rozjezdza ,bo bede dysponowac czasem wiec chce ułozyc sobie plan. Quote
ayshe Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 romas-w niedziele na pewno bedziemy kolo karczmy[mazowiecki krajooobrazowy:razz: ],jak tak karczma sie nazywa bo ja nie pamietac.natomiast w dlugi weeken jak najbardziej bedzie tropienie.w sobote tropimy u timona:diabloti: cokolwiek to znaczy:evil_lol: .w dlugi weekend oczywiscie sa normalnie zajecia.tj.ja mam normalny grafik tygodniowy. Quote
agis Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 ayshe napisał(a):romas-w niedziele na pewno bedziemy kolo karczmy[mazowiecki krajooobrazowy:razz: ] A gdzie to? :hmmmm: Quote
Eddiii Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 ayshe napisał(a):.w sobote tropimy u timona:diabloti: ooooo fajnie macie :evil_lol: a w ktora sobote :roll: Quote
ayshe Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 jesooo agis no karczma...ta kolo gemmow-ze lba mi wywialo:oops: eddiii-o 11 prowadzisz nas na te swoje bajeczne pola :diabloti: :razz:.w ta sobote. Quote
agis Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 ayshe napisał(a):jesooo agis no karczma...ta kolo gemmow-ze lba mi wywialo:oops: Chodzi o Emow? Quote
ayshe Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 agis napisał(a):Chodzi o Emow?o o o o o o o t ooo t oooo:cool3: Quote
dorotak Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 A czy możecie please :modla: podać mi miejsca tropienia w jakiś bardziej zrozumiały sposób a nie tajnym szyfrem? :razz: Bylibyśmy zainteresowani i sobotą i niedzielą ale "te swoje bajeczne pola" albo "no karczma" ni cholerę nic mi nie mówią :shake: Dajcie namiar, który da się zlokalizować na mapie, co? :evil_lol: Quote
Eddiii Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 ayshe napisał(a):eddiii-o 11 prowadzisz nas na te swoje bajeczne pola :diabloti: :razz:.w ta sobote. jakie pola :hmmmm: jaka sobote :hmmmm: :niewiem: :evil_lol: :diabloti: Quote
ayshe Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 dorotak napisał(a):A czy możecie please :modla: podać mi miejsca tropienia w jakiś bardziej zrozumiały sposób a nie tajnym szyfrem? :razz: Bylibyśmy zainteresowani i sobotą i niedzielą ale "te swoje bajeczne pola" albo "no karczma" ni cholerę nic mi nie mówią :shake: Dajcie namiar, który da się zlokalizować na mapie, co? :evil_lol:dorotak-bajeeeczne pola w sobote to u Eddiii-spytaj jej sie na pw jak do niej dojechac.a kolo karczmy toooo bylas tam pierwszy raz tyle ze pojechalismy dalej a w niedizele pod karczma sie spotykamy.:evil_lol: Quote
ayshe Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Eddiii napisał(a):jakie pola :hmmmm: jaka sobote :hmmmm: :niewiem: :evil_lol: :diabloti:Eddiii-ty mnie nie denerwuj:mad: :evil_lol: Quote
Recommended Posts