Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

monisieczka napisał(a):
no bardzo ciem przepraszam, ale ja uważam ze byłam wczoraj wręcz makabrycznie tfórcza:p
tiaaaaa przez duze tfu:diabloti: .....ja kiedys padne na udar mozgu przez was:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:...a juz przez teksty Eddiii to na pewno.monisieczka moze wytlumacz swemu TZtowi o czym my dzisiaj radosnie bredzilysmy na zajeciach bo ja nie jestem pewna czy do konca zalapal wybitnie zboczony tekst Eddiii:)

Posted

ayshe napisał(a):
tiaaaaa przez duze tfu:diabloti: .....ja kiedys padne na udar mozgu przez was:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:...a juz przez teksty Eddiii to na pewno.monisieczka moze wytlumacz swemu TZtowi o czym my dzisiaj radosnie bredzilysmy na zajeciach bo ja nie jestem pewna czy do konca zalapal wybitnie zboczony tekst Eddiii:)

chyba skumał te teksty bo dopytywał sie kiedy nastepne zajecia i czy może przyjechac:eviltong: :diabloti:

Posted

monisieczka napisał(a):
chyba skumał te teksty bo dopytywał sie kiedy nastepne zajecia i czy może przyjechac:eviltong: :diabloti:
:roll: :cool3: boszsz spodobalo mu sie czy co:razz: :evil_lol: ...

Posted

ech.....jechalam dzisiaj z kibolami autobusikiem aleee faaajnie byloooo:mad: :diabloti: .rrrany jakie czuby:roll: ....
jutro tez popierniczam autobusikiem takze w wersji hardcorowej moge sie spoznic.chyba ze sie wnerwie i pojde piechota.

Posted

ayshe napisał(a):
ja kiedys padne na udar mozgu przez was:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:...a juz przez teksty Eddiii to na pewno.monisieczka moze wytlumacz swemu TZtowi o czym my dzisiaj radosnie bredzilysmy na zajeciach bo ja nie jestem pewna czy do konca zalapal wybitnie zboczony tekst Eddiii:)

buuuuuuuuu, a mnie przy tym nie było :placz:

Posted

O mój boshe jeszcze chyba nie widziałam tak spasionego onka. Wygląda jak słonica w ciąży :crazyeye: Poza tym to po prostu rozpuszczony kanapowy pies :shake: nie wie co to praca z człowiekiem i zabawa. Już ją polubiłam bo jest bardzo spokojna :cool1: i cicha :cool3: Ale ta tusza... DeeDee to szczupak przy tym słoniu :shake:

Mowa oczywiście o suce którą dziś adoptowałam.

Posted

A mi sie dzisia udało zainteresować Aiche piłeczka:multi: .Ćwiczyłyśmy w lesie i chwytała!:razz: :multi: Musze ją naprowadzać bo zawsze gryzła sznurek a dziś wzięła w końcu piłeczkie,przeciagała sie ze mną,bawiła sie nią i nosiła sobie w lesie w pychu.:multi:

Posted

moze lepiej niech sobie nie nosi sama , skoro chcesz ją na te pileczke nakręcic ,pileczka powinna słuzyc tylko do zabawy z tobą , sama pileczka jest be, pileczka +pańcia jest OK

Posted

My dzisiaj dość ostro ćwiczyliśmy posłuszeństwo w lesie. Postanowiłem odreagować trochę i pojeździć na quadzie. Wziołem 450 ( dotychcasz śmigałem na 250) śmigałem na nieznanej trasie w lesie( na pełnej mocy bo najlepiej :loveu:) przed nami ostry zakręt( koło ścieżki bagnisty teran), stromy zjazd do wody, nie zdązyłem wyrobić i... za***em w drzewo :placz: tak się mocno wkopałem że nie mogłem go wypchnąć, drzewo całe wykrzywione. Zadzwoniłem po kumpla aby przyjechał nas wyciągnąć :cool3: Podłączyliśmy wyciągarkę wyciągliśmy go( odpalił bez problemowo naszczęście układ kierowniczy nie został trafiony, pękła tylko obudowa) Idę zaraz dalej ćwiczyć z łosiem.

Kacper

Posted

to uwaga na kleszcze ! przed sekundka wyciagnieto ze mnie jednego mikrutenkiego ! a to moj 3 kleszcz w zyciu mimo lazenia po kleszczowej okolicy! czyli sa juz i malenkie - mniejsze od lepka szpilki :(

martwie sie o psa - ma tylko obroze na kleszcze :( nie zdazylam zakroplic...

Posted

Pyros-Aga napisał(a):
O mój boshe jeszcze chyba nie widziałam tak spasionego onka. Wygląda jak słonica w ciąży :crazyeye: Poza tym to po prostu rozpuszczony kanapowy pies :shake: nie wie co to praca z człowiekiem i zabawa. Już ją polubiłam bo jest bardzo spokojna :cool1: i cicha :cool3: Ale ta tusza... DeeDee to szczupak przy tym słoniu :shake:

nie wiem czy dobrze kojarzę ,czy to ta którą oddali z powodu braku czasu dla niej ? napisz cos wiecej, jak wam tam :lol: , odchudzi sie dziewczynka szybko, wiosna idzie

Posted

Pyros-Aga napisał(a):

aga mam nadzieje ze jutro dasz rade chociaz z panienka przyjechac chociaz podalas mi hodowle itd....spodziewaj sie czego w rodzaju sziry.i dobrze.tylko troszku zwawsza moze byc ale to nie czyni roznicy.masz plastika-chyba ze zmutowalo cos:evil_lol:.jak schudnie i sie rozrusza bedziesz miala z czym spokojnie popracowac na lup.dla ciebie-super.po pyrosie odsapniesz.

Posted

shida napisał(a):
to uwaga na kleszcze ! przed sekundka wyciagnieto ze mnie jednego mikrutenkiego ! a to moj 3 kleszcz w zyciu mimo lazenia po kleszczowej okolicy! czyli sa juz i malenkie - mniejsze od lepka szpilki :(

martwie sie o psa - ma tylko obroze na kleszcze :( nie zdazylam zakroplic...

u mnie zero.ale kupie chyba obroze albo walne za tydzien drugi fiprex xxl i chyba wybiore to drugie.:cool3:

Posted

mch napisał(a):
nie wiem czy dobrze kojarzę ,czy to ta którą oddali z powodu braku czasu dla niej ? napisz cos wiecej, jak wam tam :lol: , odchudzi sie dziewczynka szybko, wiosna idzie
ta od dacry?kore vel deedee:cool3: :evil_lol: ?ona jest u glonkow.aga wziela druga z lodzi zdaje sie.:oops:

Posted

ayshe napisał(a):
u mnie zero.ale kupie chyba obroze albo walne za tydzien drugi fiprex xxl i chyba wybiore to drugie.:cool3:

no ja walne fiprex jutro lub raczej w poniedzialek - dzis nie byloby sensu po tej kapieli :angryy: i przed jutrzejszym dniem gdzie znow moze sie wypluskac :mad:

Posted

Zero zainteresowania piłką czy jakimikolwiek zabawkami. Jest tak gruba że przykro mi za każdym razem jak na nią patrzę :shake: Chyba czegoś takiego jeszcze nie widziałam. Jest słodziutka i przytulaśna, ale zero cech onka a tatuś ma Schh2 a mamusia w ogóle nie istnieje w necie. Nie sądzę zeby z tym cokolwiek się dało zrobić :shake: .