Pyros-Aga Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Mogę wam opowiedziećkrótką historię suni: trafiła do tych ludzi jak miała 7 miesięcy, sikała pod siebie przy podniesionym głosie i bała się wszystkiego. Nie wiedzą co poprzedni właściciel wyczyniał ale sunia ma zeszlifowane kły - może próbowała przegryżć coś, nie wiem. Rozpuścili ją do granic możliwości prawdopodobnie przez to ze było im jej szkoda... Quote
ayshe Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Pyros-Aga napisał(a):Zero zainteresowania piłką czy jakimikolwiek zabawkami. Jest tak gruba że przykro mi za każdym razem jak na nią patrzę :shake: Chyba czegoś takiego jeszcze nie widziałam. Jest słodziutka i przytulaśna, ale zero cech onka a tatuś ma Schh2 a mamusia w ogóle nie istnieje w necie. Nie sądzę zeby z tym cokolwiek się dało zrobić :shake: .na pilke sie nakreci-tak jak szira:cool3: :diabloti: ....matka jej ma tyle popedow co i matka sziry:razz: .....to taki cykl bez konca...nie martw sie aga...bedzie ok.odsapniesz troche,bedziesz sobie pracowala powolutku i dobrze bedzie.bedzie ok.odskocznia po kluseczku:evil_lol: .egzamin schh2 to troszke wiecej niz schh1 i o wiele mniej niz schh3;) .zalezy na co zdal.i u kogo i co dawal.nie znam tego psa.ale tutaj poszlo po mamusi tak jak u sziry.gosia bedzie szczesliwa.nie bedzie juz sama.:diabloti: . Quote
Szira/Gosia Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 ayshe napisał(a):gosia bedzie szczesliwa.nie bedzie juz sama.:diabloti: . No:multi: :multi: :multi: :multi: Aga jest fajnie:mad: :angryy: Ale zawsze możesz powiedziec że pies w mamusię sie wdał i nic więcej nie zrobi:diabloti: :eviltong: Quote
ayshe Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Szira/Gosia napisał(a):No:multi: :multi: :multi: :multi: Aga jest fajnie:mad: :angryy: Ale zawsze możesz powiedziec że pies w mamusię sie wdał i nic więcej nie zrobi:diabloti: :eviltong: widzisz aga:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...juz sie cieszy:roll: :evil_lol: Quote
Szira/Gosia Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 ayshe napisał(a):odsapniesz troche,bedziesz sobie pracowala powolutku i dobrze bedzie. Kurczę a kiedy ja odsapnę:cool1: :eviltong: Quote
Pyros-Aga Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 ale ona nic nie robi. Nauczyłam ją siad i tyle. Dla Pyrosa ciężkie przeżycie bo ona jeszcze pachnie i trochę go to denerwuje. Ale najgorsze jest to ze ona non stop się drapie i wygryza...Myślę że z nerwów ale wszystko inne jest mozliwe. Nie je ale przy jej tuszy to mnie nawet cieszy. Quote
ayshe Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Szira/Gosia napisał(a):Kurczę a kiedy ja odsapnę:cool1: :eviltong:ty nie masz pyrosa:cool3: ...zawsze moge ci dac popracowac z ktoryms ze swoich czubow:cool3: :cool3: :cool3: :diabloti: .tylko mysle ze skoncyz sie to trwalym uszkodzeniem ciala jak masz obroty dostosowane do sziry:loveu: :diabloti: Quote
Szira/Gosia Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 ayshe napisał(a):zawsze moge ci dac popracowac z ktoryms ze swoich czubow:cool3: :cool3: :cool3: :diabloti: .tylko mysle ze skoncyz sie to trwalym uszkodzeniem ciala jak masz obroty dostosowane do sziry:loveu: :diabloti: Przydałoby sie bo może wtedy sama przyspieszę i Szira też sie ożywi :cool3: bo ona wie że ja to tylko ją mam do pracy:cool1: Quote
ayshe Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: rrrany chita jest z 30 kwietnia 2004....stare krofffsko:mad: ....3 lata bedzie miala......:roll: :-o Quote
Szira/Gosia Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 ayshe napisał(a)::crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: rrrany chita jest z 30 kwietnia 2004....stare krofffsko:mad: ....3 lata bedzie miala......:roll: :-o A mój misio kończy 4 :loveu: 20 marca:loveu: Quote
ayshe Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Szira/Gosia napisał(a):Przydałoby sie bo może wtedy sama przyspieszę i Szira też sie ożywi :cool3: bo ona wie że ja to tylko ją mam do pracy:cool1:no to siup.chita za pasztecik zrobi wszystko...poza tym ze lekko cie oleje...shado...nooo tez...ale sprobowac mozesz.....:evil_lol: Quote
Szira/Gosia Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 ayshe napisał(a):no to siup.chita za pasztecik zrobi wszystko...poza tym ze lekko cie oleje...shado...nooo tez...ale sprobowac mozesz.....:evil_lol: No to po co mi tu nadzieje robisz że z normlnym ONkiem popracuje jak wiesz że mnie oleją:mad: Quote
BeataG Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Szira/Gosia napisał(a):Kurczę a kiedy ja odsapnę:cool1: :eviltong: Jak będziesz miała drugiego psa - psa nakręconego. To wtedy docenisz odpoczynek przy Szirze. :evil_lol: To tak jak u mnie z Emilem i Wermutem. :cool3: Emilek jest słodki, przytulasty, jestem cała szczęśliwa jak poleci za piłką, nic mu nie odpala, jak dopadnie jakiś łup to nie kica z nim 2 godziny dookoła mnie, jedno fe albo zostaw wystarczy. Ot takie spolegliwe cielątko. Nie trzeba przy nim uważać na całość rąk i innych części ciała, bo chociaż przeciągać się lubi, to nie startuje jak wariat do gryzaka czy piłki. Fajnie jest mieć takie 2 zupełnie różne psy - przy 2 świrniętych szybko bym zwariowała, jeśli wcześniej nie doprowadziłyby mnie do kalectwa, przy 2 cielątkach umarłabym z nudów. :evil_lol: Quote
ayshe Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Szira/Gosia napisał(a):A mój misio kończy 4 :loveu: 20 marca:loveu: noo tooo jade: zesna-4.08.96 katje-28.07.2004 gismo-14.04.2002 alme-28.11.97 tasha-10.02.2002 fee-20.04.96 tapsi-20.09.2003 vivi-26.10.2001 wenke-1.12.2001 a zesna ,fee i alme jada w bieszczady do owieczek w srode:(.ale im fajnie.byc moze wenke,tasha,tapsi,vivi i katje zabiora sie z nimi na miesiac.i dzieki temu pozbede sie friedricha i jorgena tez na miesiac.:) wambo.1.12.2002. Quote
Szira/Gosia Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 BeataG napisał(a):Jak będziesz miała drugiego psa - psa nakręconego. To wtedy docenisz odpoczynek przy Szirze. Ale właśnie o to mi chodzi:lol: przydałby sie drugi bardziej nakręcony ONek, aby sie troche pouzupełniały:lol: co prawda pewnie troche by się zmienił przez mój chcarakter ale może byłby szybszy niż moje cielątko:loveu: Quote
Szira/Gosia Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 ayshe napisał(a):noo tooo jade: zesna-4.08.96 katje-28.07.2004 gismo-14.04.2002 alme-28.11.97 tasha-10.02.2002 fee-20.04.96 tapsi-20.09.2003 vivi-26.10.2001 wenke-1.12.2001 wambo.1.12.2002. Ale i tak najszybciej są nasze urodzinki:eviltong: bo Tasha juz miała:loveu: Quote
ayshe Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Szira/Gosia napisał(a):No to po co mi tu nadzieje robisz że z normlnym ONkiem popracuje jak wiesz że mnie oleją:mad:po prostu wiem ale mozesz cos tam sprobowac...gosia...naklecone psy to dramat wlasciciela:evil_lol: ....widzisz ten dramat na kazdym szkoleniu a dzisiaj mialam go na sladach.....czasem to chyba plastik lepszy:roll: Quote
BeataG Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 No moje właśnie tak się uzupełniają. 2 rzeczy mają tylko wspólne - przyjazny stosunek do całego świata i żarłoczność. :loveu: Quote
ayshe Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Szira/Gosia napisał(a):Ale i tak najszybciej są nasze urodzinki:eviltong: bo Tasha juz miała:loveu:no.miala.dostala nowe.....kolce:diabloti: Quote
BeataG Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 ayshe napisał(a):no.miala.dostala nowe.....kolce:diabloti: Hehe, mnie i tak nie pobijesz - Wermut na urodziny dostał fiprex i witaminy na sierść. :cool3: Quote
ayshe Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 BeataG napisał(a):Hehe, mnie i tak nie pobijesz - Wermut na urodziny dostał fiprex i witaminy na sierść. :cool3: no tyz piknie.:cool3: Quote
Szira/Gosia Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 ayshe napisał(a):po prostu wiem ale mozesz cos tam sprobowac...gosia...naklecone psy to dramat wlasciciela:evil_lol: ....widzisz ten dramat na kazdym szkoleniu a dzisiaj mialam go na sladach.....czasem to chyba plastik lepszy:roll: No wiesz może bym nie chciała aby szira była taka pokopana:loveu: jak Shado czy Chita:loveu: ale mogłaby być trochę żywsza:cool1: no niestety mój chcarakter i Szira to zupełnie nie pasują bo jesteśmy identyczne i dlatego leziemy jak te ślamazary i wszystko robimy pomału:oops: a jak juz staram sie ruszyć to mój pies zwalnia i mnie też ochota odchodzi:oops: i znowu wolno wszystko robimy:oops: i takie błene koło:oops: a ja naprawde chetnie bym jakieś egzaminy z nia pozdawała nawet w niemczech ale na sama myś że wyjdę z laleczka na plac :mad: :mad: :mad: :cool1: Quote
Szira/Gosia Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 ayshe napisał(a):no.miala.dostala nowe.....kolce:diabloti: Ja jeszcze nic nie wymysliłam:cool1: chyba dostanie kopa w dupe:diabloti: Quote
ayshe Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Szira/Gosia napisał(a):Ja jeszcze nic nie wymysliłam:cool1: chyba dostanie kopa w dupe:diabloti:boszsz jakie brzydkie slowo:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ....no ale jakies medaliki za obi to sie kolekcjonuje co?:cool1: .... jak to pokopane?shado i chita sa pokopane?:roll: nooo nieeee....one sa tylko....inne:razz: :lol:...inna sprawa ze to bywa meczace...np.dzisiaj u glonkow siedizelismy na dworzu[wiooosnaaaa:)]i kto juz nie mogl dluzej siedziec?ja.bo zostalam zmolestowana.idziemy?idizeeeemy,idziemmy,no i rusz sie,idziemy no chodz chodz....zaczely tak jojczyc kicac i usilowac kopac dolki ze musialam dreptac....zeby nie zdemolowaly glonkom terenu....:).... Quote
Szira/Gosia Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 ayshe napisał(a):boszsz jakie brzydkie slowo:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ....no ale jakies medaliki za obi to sie kolekcjonuje co?:cool1: .... jak to pokopana?shado i chita sa pokopane?:roll: nooo nieeee....one sa tylko....inne:razz: :lol: Medaliki to się ma bo sędzia ślepy był:razz: zreszta psy lepsze zawsze musiały coś wykąbinować:razz: Pokopane w pozytywnym sensie:loveu: inne??? O TAK:evil_lol: a przy tym takie słodkie:loveu: bo to UFOludki są:loveu: :eviltong: Quote
Recommended Posts