Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

whoo tez miala sama obroze sabunolu :((((((((( kelszcza nie znalazlam na niej co prawda ale....

obajwy typowe ? jak sie miewa?

heh :((( az strach sie bac ! dobrze ze wczoraj zakroplilam oba fiprexem :) i to w ciut wiekszej dawce ;)

a wlasnei ktos potrzebuje cos na kleszcze - bo bede kupowala ;)

Posted

to slonko kup mi dwa xxl bo ja musze kropic chite i shado zdaje sie pod koniec przyszlego tygodnia bo reszte kropilam jakos tak tydzien temu:cool1: .kanapowce wale fiprexem bo one wiecej po krzaczorach biegaja rozniastych natomiast reszta jedzie na sabunolu i mam spokoj ale tamte nie maja okazji wlezc w kleszczowiska.

Posted

ps.no teraz na razie to pierwsza babeszja wiec objawy pewnie w miare typowe.w warszawie babeszje psy lapaly jak tylko sie ciut cieplej zrobilo:shake:

Posted

ayshe napisał(a):
ps.no teraz na razie to pierwsza babeszja wiec objawy pewnie w miare typowe.w warszawie babeszje psy lapaly jak tylko sie ciut cieplej zrobilo:shake:

Norka w zasadzie po codziennych gonitwach sklada siem z futra i kleszczy. ja juz chyba z tym kur*****wem się zaprzyjaźnie bo łaza stale po podlodze i zbieramy je garściami z siebie. Norka zakroplona jest fiprexem i ma bajeroska obroże... załamka bo te goooowna sa wielkości prawie 10groszówki. Nie wiem czy nie moga się dopchac do Noraskowej skóry, ale sa takie lekko tracone.... załamka....

Posted

Ayshe - takie glupie pytanie - bo rzeklas kiedys by wieksza dawke dawac spot on niz wg wagi. Timon dostaje advantix 25-40 i nie ma wiekszych chyba :hmmmm: wazy 36. to jakie mam mu dac :niewiem: sa 4-10, 10-25, 25-40 :roll:
czy cus innego wogole :help1: a i ma obroze preventic :cool1:

Posted

to jak ma jeszcze obroze to styknie chyba :)

przy fiprexie jest 1ml na 10kg wagi psa... ja ma whoo 16-17kg wale 2,5ml ale ona ma dluga siersc ;) na maxa daje tyle samo a on ma 23kg ;)

Posted

Doczekałam się aż sucz się ozywi- mam wodnika :multi: wlazła do bajorka i sie taplała jak gupia, potem zaczęła ogryzać moje ręce :multi: Ale zdarzyło się też coś co mnie trochę podłamało: posikała się jak podniosłam głos :crazyeye: bo pakowała się na kanapę mokra ( po tym bajorku), a ja właśnie wołałam ją do wanny. Biedactwo, coś musi być na rzeczy, bo aż taka straszna nie jestem :-(

Posted

Pyros-Aga napisał(a):
Doczekałam się aż sucz się ozywi- mam wodnika :multi: wlazła do bajorka i sie taplała jak gupia, potem zaczęła ogryzać moje ręce :multi: Ale zdarzyło się też coś co mnie trochę podłamało: posikała się jak podniosłam głos :crazyeye: bo pakowała się na kanapę mokra ( po tym bajorku), a ja właśnie wołałam ją do wanny. Biedactwo, coś musi być na rzeczy, bo aż taka straszna nie jestem :-(

okropna mamcia krzyczy na dziewczynke :mad:
no fakt cos musi w tym byc :-(
fajnie ze sie rozbrykuje :loveu:

Posted

Eddiii napisał(a):

no okropna, okropna :shake: kanapę mam za karę obsikaną :roll: może ona mi na złość zrobiła :eviltong: :p żarcik:p

Posted

Szira/Gosia napisał(a):
Ja poprosze 1 fiprex xxl:lol: tylko powiedz ile to kosztuje:lol:
gosia wezmiemy jedno opakowanie xxl na spolke.ja biore 2 a w opakowaniu sa 3.calosc kosztuje 45 zl to trzeba to podzielic na 3 i juz.[ale bredze]:roll: :cool1: .
aaa fiprex xxl jest od 40 do 60.albo cos popierniczylam.trzeba troszku wiekszy jak dla onka.czyli w sumie ten do 40 ci styka.ja kropie 40-60.

Posted

Eddiii napisał(a):
zaaaszaaalaaala sobie panienka a co:cool3: :lol:

Posted

monisieczka napisał(a):
Norka w zasadzie po codziennych gonitwach sklada siem z futra i kleszczy. ja juz chyba z tym kur*****wem się zaprzyjaźnie bo łaza stale po podlodze i zbieramy je garściami z siebie. Norka zakroplona jest fiprexem i ma bajeroska obroże... załamka bo te goooowna sa wielkości prawie 10groszówki. Nie wiem czy nie moga się dopchac do Noraskowej skóry, ale sa takie lekko tracone.... załamka....

nooo bo bialoleka slynie z kleszczy jak male samochodziki:razz: .mozesz sie zaprzyjazniac.daj im troche wlasnej krwi na talerzyku to moze ci zakapuja ktore sa zakazone zebyc wiedziala w ktore walic a na ktore szkoda energii marnowac.:diabloti:

Posted

ayshe napisał(a):
gosia wezmiemy jedno opakowanie xxl na spolke.ja biore 2 a w opakowaniu sa 3.calosc kosztuje 45 zl to trzeba to podzielic na 3 i juz.[ale bredze]:roll: :cool1: .
aaa fiprex xxl jest od 40 do 60.albo cos popierniczylam.trzeba troszku wiekszy jak dla onka.czyli w sumie ten do 40 ci styka.ja kropie 40-60.

OK czyli ja 15 zł a ty 30:lol:
Dzisiaj zakropliłam tym XL :roll: ale dlatego że nie było tego większego:-( a czas mnie gonił bo Szirka tylko obróżkę ma:lol:

Posted

Szira/Gosia napisał(a):
OK czyli ja 15 zł a ty 30:lol:
Dzisiaj zakropliłam tym XL :roll: ale dlatego że nie było tego większego:-( a czas mnie gonił bo Szirka tylko obróżkę ma:lol:
ok.nooo fajnie bo tym trzecim bym siebie chyba zakropila.babeszja jest nawet w parku saskim:cool1: .maniana na calego.

Posted

ayshe napisał(a):
no co wymsklo jej sie w tym szale cial:loveu:

ze strachu obsikała,a ja przecież od jakiegoś czasu istna oaza spokoju jestem :eviltong: no to chyba przesada jest zeby sikać na mój widok :shake:

Posted

pyros xl styknie ale tike trzeba walnac xxl.pyrosowi xxl tez nei zaszkodzi ale on niekoniecznie musi dostac taka pigule.
biedna dziewczynka:loveu: .strasznie slodka jest.dlaczego no dlaczego ja nie mam tkaich slodkich onkow:placz: tylko takie kretyny niedorozwiniete:roll: .....

Posted

Eddiii napisał(a):
Ayshe - takie glupie pytanie - bo rzeklas kiedys by wieksza dawke dawac spot on niz wg wagi. Timon dostaje advantix 25-40 i nie ma wiekszych chyba :hmmmm: wazy 36. to jakie mam mu dac :niewiem: sa 4-10, 10-25, 25-40 :roll:
czy cus innego wogole :help1: a i ma obroze preventic :cool1:

Ayshe - sie podniose sama bo nijakiej odpowiedzi nie uzyskuje :mad:
a co wy wszyscy z fiprexem :roll:

Posted

Eddiii napisał(a):
Ayshe - sie podniose sama bo nijakiej odpowiedzi nie uzyskuje :mad:
a co wy wszyscy z fiprexem :roll:
oczywiscie ze ci odpisalam.tym najwiekszym do 40 to styknie chociaz znajac moja panikarska nature dokropilabym jeszcze troche.
a co z fiprexem?ano nic.jakos tak sie fiprexujemy ostatnio grupowo:cool3: :lol: