ada89 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 ayshe napisał(a):eddiii-no toz pisze dlaczego.to tylko egzamin-nie zawody. ps.a swoja droga to kluchowaty surykat za bh dostal v,za fh1 dostal v za hgh dostal v,za fh2 dostla v i za schh1 dostal v.moze sedziowie jacys slepi sa albo cos z nimi nietenteges bo ja nie wiem norrrmalnie.... nietenteges to coś z kim innym chyba jest :evil_lol: jeżeli wszyscy dali v to może jednak COŚ w tym jest, hę...? nie sądzisz? GRATULACJE WIELKIE Quote
ayshe Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 ada89 napisał(a):nietenteges to coś z kim innym chyba jest :evil_lol: jeżeli wszyscy dali v to może jednak COŚ w tym jest, hę...? nie sądzisz? GRATULACJE WIELKIEdzienkujem.tak jest w tym cos-surykat nie pokazal jeszcze na zadnym z egzaminow swego prawdziwego cwokowatego oblicza:diabloti: .ale ja ja mam na codzien to mi oczu nie zamydli okazjonalnymi zrywami pindolina zielona jedna:cool3: :cool1:. ps.malpolud chitowaty zezarl mi dzisiaj porwany podstepem aport 2 kg.zemscila sie na plemieniu aportowym i zezarla moj piekny aport:(.najwyrazniej chce zostac przy 650 tce.wezme maszynke i ogole ja troche to wreszcie bedzie wilczasta a nie taka malo zdecydowana wygladowo.nieszczescie moje. Quote
ada89 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 ayshe napisał(a):dzienkujem.tak jest w tym cos-surykat nie pokazal jeszcze na zadnym z egzaminow swego prawdziwego cwokowatego oblicza:diabloti: .ale ja ja mam na codzien to mi oczu nie zamydli okazjonalnymi zrywami pindolina zielona jedna:cool3: :cool1: to znaczy, że bardzo inteligentny pies - kiedy wie, że może to odpuszcza... po co ma cały czas pracować na najwyższych obrotach... wtedy nie będzie to tak doceniane, a jak raz na jakiś czas zabłyśnie to jaka radość przewodnika powinna być... ale sie tu to troche nie sprawdza bo cos pancia niezadowolona mimo ze pies pracował lepiej niz normalnie... :diabloti: powinna się pańcia bardziej postarać, żeby ją wynagrodzic za trud... :cool3: Quote
ayshe Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 ada89 napisał(a):to znaczy, że bardzo inteligentny pies - kiedy wie, że może to odpuszcza... po co ma cały czas pracować na najwyższych obrotach... wtedy nie będzie to tak doceniane, a jak raz na jakiś czas zabłyśnie to jaka radość przewodnika powinna być... ale sie tu to troche nie sprawdza bo cos pancia niezadowolona mimo ze pies pracował lepiej niz normalnie... :diabloti: powinna się pańcia bardziej postarać, żeby ją wynagrodzic za trud... :cool3: toz ja wynagradzam-malpiszon dzisiaj nie dostanie kolacji.zjadla se koziolek nie?:cool3: :diabloti: .i paralizator w tylek.....tak marze sobie dzisiaj rozcierajac wczorajsze nowki sztuki krwiaki:mad: . Quote
saJo Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Jesli ktos ma ochote, to w dziale agility sa juz fotki z seminarium na ktorym bylismy w ten weekend. Zapraszam do ogladania kangura :evil_lol: Quote
ayshe Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 no fajny kangur:evil_lol: . pytanko mam:czy ja mam jutro isc na pola czy nikogo tam nie bedzie i sie tylko dotlenie?:mad: . od czwartku wchodzimy powoli znowu z rekawem.:multi: . Quote
Pyros-Aga Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 :new-bday: No tresserze, czego by tu życzyć... Może szczęścia i dla odmiany samych przyjemnych zdarzeń w życiu, bo innych już wystarczy:BIG: Quote
BeataG Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 :new-bday: Hehe, wczoraj nie pamiętałam, że to wigilia urodzin, ale cieszę się, że mi się udało tak wcelować z prezentem. :loveu: Życzę Ci samych szczęśliwych chwil i pociechy z krnąbrnych kursantów. ;) Quote
Szira/Gosia Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Żebyś zawsze miała z kim, miała gdzie i miała za co! tego życzę ci choć o kasę krucho, o :razz: już jest łatwiej, a gdzie? Też pytanie gdzie i kiedy to ty dowiesz się od niego :eviltong: Wszystkiego najnajnajlepszego babulcu jeden:eviltong: :loveu: :tort: :BIG: :new-bday: Quote
Wojenka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Ayshe, od serca wszystkiego najlepszego :loveu: . Quote
Ewa-Jo Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 ayshe napisał(a):no fajny kangur:evil_lol: . pytanko mam:czy ja mam jutro isc na pola czy nikogo tam nie bedzie i sie tylko dotlenie?:mad: . od czwartku wchodzimy powoli znowu z rekawem.:multi: . Poza dotlenieniem czeka cię Justyna z Babą -bedzie 8.30. ma podejsc facet z mlodym haski. Ja nadal mowie tak jak mowilam ,prycham i kaszle. Od wczoraj wychodze z młodym/ wbrew zaleceniom lekarza/ ale jestem słabiutka jak noworodek wiec na tresure nie za bardzo sie nadaje. Po prostu padłabym po pierwszej twojej komędzie/i jeszcze musiałabyś mnie reanimować/. Młodego rozpiera energia choć kondycji tez mu brak co nieco no i nie da sie ukryc ze mu sie troszku przytyło przez te 3 tygodnie. Zapału do biegnia ma duzo ale co jakis czas pada na pysk.Ja snuje sie langzam ,langzam no i ciagle wypatruje jakichś ławeczek na ktore moge choć na chwile paść. Jak dam rade sie dotelepać to dojde do was ale na ćwiczenia siły niestety nie mam. Mam nadzieje ze jak sie gorzej nie rozłoze to w przyszłym tygodniu zaczniemy pobierać nauki. Quote
Ewa-Jo Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Wszystkiego najlepszego dla tresserka!!!!!:tort: :new-bday: :BIG: :drink1: :drinka: :beerchug: od wiernego /acz często wagarującego - lecz poza tym pełnego dobrej woli i zapału do nauki / kursanta Josha z pańcią.:loveu: :loveu: :loveu: :popcorn: Wszystkiego czego tylko zapragniesz kochany tresserku -dobrych kursantow ,psow z odpowiednimi popedami / nie plastików hehehe/ i pogody, no i oczywiście zdrówka ,zdrówka i jeszcze raz zdrówka.:loveu: :loveu: No i zebyś kochany tresserku nie czuł na barkach tych hehehehehehe piećdziesieciu czy szesćdziesieciu ileś wiosen :diabloti: :diabloti: Wiesz ze cie kochamy tresserku :loveu: :loveu: Quote
shida Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 :BIG: :new-bday: :BIG: wszystkiego naj...naj... naj... bardziej wymarzonego ;) i duuuzo ONkow :loveu: takich najbesciackich :diabloti: Quote
ayshe Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 dziekuje wszystkim za zyczenia.:loveu: dzisiaj zajec nie ma-musze jechac po starutka sunke do pewnego "czlowieka",wpadlam na forum tylko na chwilke:-( .tak wiec dzisiaj macie przerwe w ogladaniu mojej geby. natomiast jutro z powodu watpliwej przyjemnosci zebrania w szkole mojej corki zajecia beda o 19.30.nienawidze chodzic na zebrania ale na jedno w roku musze sie jakos zmobilizowac.te mamuski doprowadzaja mnie do utraty wiary w jakiekolwiek poczucie godnosci przy kreowaniu swego potomka na .......[wpisac dowolne:diabloti: ]. poza tym nadal nei iwem gdzie wczoraj wtrynilam telefon co mnie zaczyna lekko denerwowac.:mad: na polach jutro oczywiscie bede ...nareszcie....:roll: ..... zapraszam absolutnie wszystkich:evil_lol: .zajatka beda od 8.30 do 10 pewnie.:cool1: Quote
Szira/Gosia Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Tzn mam być po Was o 19??? Czy nie???:lol: Quote
14ruda Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Z powodu urodzin dużo wszystkiego i mało niczego dla wspaniałego człowieka:loveu: .Ayshe po prostu spełnienia marzeń życzy Ruda z Aichą.:smokin: :ylsuper: :BIG: :new-bday: :drinking: :drinka: :drink1: :knajpa: Quote
ayshe Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Szira/Gosia napisał(a):Tzn mam być po Was o 19??? Czy nie???:lol: 19.10?i tak sie urwe z tego zebrania po angielsku:cool1: ...... sunia juz u nas.ojj jakie biedniatko.ma chyba ze 12 latek....straszna bida z lancucha.czeka mnie upojna noc przy kroplowce bo strasznie oslabiona jest i jakos trzeba ja wymyc bo cala jest we wlasnych odchodach no i odlezyny....boszsz kolejny pies bez szans na adopcje:shake: . Quote
ayshe Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 14ruda napisał(a):Z powodu urodzin dużo wszystkiego i mało niczego dla wspaniałego człowieka:loveu: .Ayshe po prostu spełnienia marzeń życzy Ruda z Aichą.:smokin: :ylsuper: :BIG: :new-bday: :drinking: :drinka: :drink1: :knajpa:dzienkujem:oops: .marzenie to ja mam jedno:zebym juz nie musiala nigdzie jezdzic po takie nieszczescia jak Maja przywiezona dzisiaj.nazwalismy ja Maja bo taka pscolka jest:loveu: .a "czlowiek"ktory przyjechal na swoja posesje[domek prawie letniskowy]byl zdziwiony ze ona jeszcze zyje.:angryy: . Quote
14ruda Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 ayshe napisał(a):dzienkujem:oops: . A to masz jeszcze jedno marzenie apropos tego co pisałam w watku wystawowym:diabloti: :razz: Quote
14ruda Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 ayshe napisał(a): .a "czlowiek"ktory przyjechal na swoja posesje[domek prawie letniskowy]byl zdziwiony ze ona jeszcze zyje.:angryy: . Zróbcie mnie ministrem sprawiedliwości a sama sie zdziwie jaka potrafie byc okrutna dla takich patałachów.:angryy: Quote
ayshe Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 14ruda napisał(a):Zróbcie mnie ministrem sprawiedliwości a sama sie zdziwie jaka potrafie byc okrutna dla takich patałachów.:angryy:ja odczuwam tylko rezygnacje i litosc.zal mi takich ludzi bo nawet nie zdaja sobie sprawy z braku wlasnego czlowieczenstwa i o tym ze majac zdolnosc do refleksyjnego myslenia i dokonywania swiadomych wyborow istota ludzka nie powinna i nie ma prawa byc taka gnida. Quote
14ruda Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Dokładnie.Zwierze jest od człowieka zależne.Należy mu sie opieka,szacunek. Quote
mch Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 a ja wlasnie spotkalam na wieczornym spacerku kolege z psem , wygląda jak mieszanka onka uzytka z huski i cholera wie czym . wracal od weta ,co m-c musi miec oczyszczane gruczoły przyodbytnicze ,tworzy sie stan zapalny . szanowna pani wet ,notabene ta która weryfikuje psy przy naborze do szkolenia w policji lubelskiej powiedziala ze ten typ psa , to taki co ma duzo wilka w sobie :angryy: , te są najzdrowsze ( pies ma nadwage i dziwnie wg mnie stawia tylne łapy) i takie zaczynają chorować jak maja 12-13 lat dopiero . w związku z powyzszym pani wet słuzy mu kontaktem do znajomych którzy mają suke DON i na pewno b.chetnie pokryją ją psem kolegi :angryy: . q.............. czy na tej weterynarii to mozna by wprowadzic obowiązkowe staze ,praktyki, czy zajecia w schroniskach !!!!?!?!?!?! :mad: juz rok temu mu tłumaczylam zeby nie korzystali z oferty posiadacza paskudnej tłustej suki (skrzyzowanie jamnika z onkiem) bo az wstyd jakie bedą brzydkie szczeniaki ( wybaczcie argument ale tylko ten trafil) ,to teraz wet autorytet itd z takimi tekstami wyjeżdża.paranoja :placz: ,szlag mnie trafia w takich sytuacjach Quote
Szira/Gosia Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Ayshe będę po Ciebie o 19.10:lol: No niestety ja od większości ludzi słysze że suka MUSI mieć przynajmniej raz w życiu szczeniaki:angryy: i właśnie często od ludzi którzy powinni coś o tym wiedzieć:mad: Quote
Recommended Posts