Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

Posted

ayshe napisał(a):
i tak to wlasnei zostalam zdominowana przez psy ,ryby...a juz neidlugo przez myszy.:roll::evil_lol:

Trofcie też ci się do wyrka ładują? :crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

niealeuwazaja moje rece za zaproszenie do pillingu[jestem ciekawa coby bylo jakbym tam gebe wsadzila:evil_lol:].i walcze z odmulaczem zeby sie odpierniczyly od moich rak.z myszami tez spac nei zamierzam.obawiam sie jednak ze tez beda bezczelne.:evil_lol:

Posted

Monika, Cek tez nie lubi sypiac w lozku.. przyjdzie na pieszczotki, ewentualnie jak lozko puste ejst to sie tam wylozy... no i jak jest "chory" tj cos mu ja porobilam bo mial jakies ała to przychdozi.. ale nie lezy za dlugo...

Posted

Dziś stuknęły mojemu Ciastusiowi 4 latka :loveu::loveu::loveu: Idę mu zrobić jakiś "tort" urodzinowy tzn. zrobie 4 krokiety bo ma korbe na ich punkcie :lol:

Posted

o kurcze ,ciastus juz 4 lata ? buuuuuuuuuuuuu
weź mu narób tych krokietów duzioooo i dobrych !!
i buziaka w trąbe przekaż od cioci z lublina :loveu:

Posted

Ciastuś dziękuje wszystkim za życzenia :loveu:

Skończyło się na 4 krokietach dla Ciastusia i 1 dla Gwen (w końcu to gość honorowy ;)) Fajną Kenny miał minę jak dostał żarcie na talerzu - zastanawiał się jak się do tego zabrać... :lol::lol::lol:

Posted

Są foteczki z impry urodzinowej?:cool3:Poprosimy.Jaka Cistuś miał minę jedząc z talerza?Bo moja robi takie podniesione sfałdowane brwi.To samo jak wylizuje kubki po jogurcie:evil_lol:
Ale ten czas zapindala.Moja sucz za 2 miechy skończy 2 lata:loveu:czasem mi brakuje tych jej szaleństw.A ona juz spoważniała.Chyba,że ma gupawe:evil_lol:

• 3 weeks later...
Posted

czas odswiezyc "sposoby....."
poniewaz ayshe ma przesyt pisania o IPO wrzucam cos smiesznego i nie o psach
AUTENTYCZNE OGŁOSZENIA PARAFIALNE:

1. Cała wspólnota dziękuje chórowi młodzieżowemu, który na okres wakacji zaprzestał swojej działalności.

2. Za tydzień Wielkanoc. Bardzo proszę wszystkie panie o składanie jajek w przedsionku.

3. Pan Kowalski został wybrany na urząd kustosza naszego kościoła i zaakceptował ten wybór. Nie mogliśmy znaleźć nikogo lepszego.

4. W niedziele ksiądz rektor przewodniczył swej pożegnalnej mszy. Chór odśpiewał „Klaskajmy wszyscy w dłonie”.

5. Z tablicy ogłoszeń: Dzisiejszy temat: Czy wiesz jak jest w piekle? Przyjdź i posłuchaj naszego organisty.

6. Po południu w północnym i południowym końcu kościoła odbędą się chrzty. Dzieci będą chrzczone z obu stron.

7. W czwartek o 16.00 Wspólne lody. Panie dające mleko prosimy przyjść wcześniej.

8. W środę spotkanie żeńskiego kręgu literackiego. Pani Kowalska zaśpiewa Połóż mnie do łóżeczka razem z wikarym.

9. W podziemiu panie zrzuciły wszelkiego rodzaju ubrania. Można je oglądać w każdy piątek po południu.

10, W niedziele nasza grupa teatralna zaprezentuje "Hamleta". Jesteśmy zaproszeni do udziału w tej tragedii.

11. Spotkanie grupy terapeutycznej pomagającej wzmocnić poczucie własnej wartości w środę wieczorem. Prosimy używać tylnych drzwi.

12. We wtorek cotygodniowa katecheza, tym razem na temat: "Jezus chodzi po wodzie". Temat katechezy w przyszłym tygodniu: "W poszukiwaniu Jezusa".

13. W każdą środę spotykają się młode mamy. Na te panie, które pragną do nich dołączyć, czekamy w zakrystii w czwartki wieczorem.

Posted

pieeeknee:evil_lol:.
dorplant jestes przekonana ze nie obrazamy czyjegos poczucia ...no wiesz...hmmmm:diabloti::razz:.
ja po prostu nie kumam sensu takich dyskusji.znacyz sie mozna a i owszem ale po co sie tak nakrecac?hmm.moze lepiej isc samemu na pozoranta troche zeby spuscic pare?aaa zeby neibylo.watkow nei czytam ani jednego ani drugiego .wogole.napisalam ostantni post na pierwszym z nich i starczy.aaa jak dyskusja opadnie to moge napisac ze dla onka moim zdaniem najlepsze jest ipo:diabloti::evil_lol:.
mam wazniejsze rzeczy na glowie niz jalowe klepanie w klawiature.:evil_lol:.np.egzamin w sobote z lemurem.:roll::evil_lol:.ktory zezarl mi dizsiaj smycz schweikerta i nie lubie wsioka za to.ai padl mi kompletnie filtr kubelkowy w akwa-wszystko chodzi na wewnetrznym 8letnim dziadku,na zawal zejde.kupilam dwie zarabiste myszy ,super dziewczyna z PMC mi je przywiozla do warszawy-odbieram od hodowczyni naszych myszonow we wtorek:dynamimous jozata sh blue i dynamimous ya-yuma sh agouti broken.ja sie ciesze,moje dizecko sie cieszy....troche radochy,duzo stresu,troche zmartwien.
pracujemy caly czas z psami,wiekszosc na ipo,czec na uzytkowym sladzie przygotowuje sie do rh.czesc pracuje ipowsko ale przygotowuje sie do startow w pt.dzielimy i szeregujemy popedy,poznajemy wlasne psy,bardzo duzo techniki,bardzo malo schematow bo psy juz od dawna je robia.dzisiaj byl fuj dzien.wialo jak nie iwem co.

Posted

pewnie, szkoda czasu na jalowe dyskusje
u Vita glisnika nagrywalo sie trening i potem w ciepelku przy kawie omawialo bledy
dobre to bylo bo raz, naocznie uswiadamialo sie swoje glupoty :diabloti:a dwa szukalo na to sposobu
.
wrzuce zaraz na moja www filmiki z dzisiejszym sladem (-5 ,wiatr i zmarznieta ziemia) .
pierwszy slad malej Luthien (kwadrat)
slad Majki ,IPO3
Baru (kwadrat)

Posted

super.zajrzem.
no my nagrywamy czesto.omawiamy na swoim forum.to super sprawa.widac wszystko jak na ldoni.to podstawa do ukladania planu treningowego.
wcozraj to przynajmniej slonce bylo i na sladach nie czulo sie tak zimna.dzisiaj-masakra.najbardziejwspolczulam gryzce bo siedizala jako zaginiony w sektorze.:cool1:.