Jump to content
Dogomania

Trymer - pies Pana Wacka :)

Recommended Posts

Posted

Tak a propos gojenia się ran... Czy istnieje jeszcze taki specyfik "balsam Szostakowskiego"? To był genialny klajsterek na rany. Po urodzeniu mojego dziecięcia życie mi uratował (też były straszne upały i nie chciało się nijak goić). Ale to było... wstyd się przyznać... ponad 20 lat temu, więc nie wiem czy jeszcze istnieje. Jeśli tak, może warto zaklajstrować tę głęboką ranę...

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Nutusia']Tak a propos gojenia się ran... Czy istnieje jeszcze taki specyfik "balsam Szostakowskiego"? [/QUOTE]

Istnieje :)
[url]http://www.aptekaekspresowa.pl/balsam-szostakowskiego-100g/?gclid=COKDvdHx5aICFcQx3wodLgSCwQ[/url]

Posted

[quote name='Cantadorra']Dziewczyny rozpuszczacie TZa Gusi, a potem ona z takim bedzie musiala żyć![/QUOTE]

Nooooo! Wreszcie jakiś głos rozsądku! :)
Dzięki Ciotka :loveu:

Posted

[quote name='gusia0106']Tak jest - nie licząc Zuzi, Rudolfa i pięciu wspaniałych ;)[/QUOTE]

E, to grzeczny chłopak. Nie demoluje, nie niszczy, nie zakopuje świńskich uszu w doniczkach jak taki jeden świrus :evil_lol:

Posted

[quote name='mala_czarna']E, to grzeczny chłopak. Nie demoluje, nie niszczy, nie zakopuje świńskich uszu w doniczkach jak taki jeden świrus :evil_lol:[/QUOTE]

Bardzo grzeczny - pomarańczowy tylko sobie podskubuje bo uznał go za zabawkę ;)

Posted

[quote name='Nutusia']Trymek, jak rany... tylko nie pomarańczowy!!!!!![/QUOTE]

dokładnie :mad:

a wszyscy tutaj ochy i achy

jakby ten balsam szostakowskiego się nadał to zdaje się, ze jeszcze ociupinke ma
moge się z Trymerem podzielic
pod warunkiem ze zostawi trochę pomarańczowego dla mnie :crazyeye:

Posted

[quote name='3 x']dokładnie :mad:

a wszyscy tutaj ochy i achy

jakby ten balsam szostakowskiego się nadał to zdaje się, ze jeszcze ociupinke ma
moge się z Trymerem podzielic
pod warunkiem ze zostawi trochę pomarańczowego dla mnie :crazyeye:[/QUOTE]
A co to za szyfr z tym pomarańczowym bo nic nie rozumiem?

Posted

[quote name='beka']A co to za szyfr z tym pomarańczowym bo nic nie rozumiem?[/QUOTE]

widziałas na czym Trymer lezy u gusi?
na najzajebiastszym z zajebiaszczych pomarańczowych dywanów
pomijając urok osobisty gusi
to uruk osobisty dywanu nie ma sobie równych ;)

Posted

[quote name='3 x']widziałas na czym Trymer lezy u gusi?
na najzajebiastszym z zajebiaszczych pomarańczowych dywanów
pomijając urok osobisty gusi
to uruk osobisty dywanu nie ma sobie równych ;)[/QUOTE]

A ja tylko dopowiem że na pomarańczowym wszystkie psiaki prezentują się najpiękniej na świecie:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Tora&Faro']A ja tylko dopowiem że na pomarańczowym wszystkie psiaki prezentują się najpiękniej na świecie:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

a Ty widziałas za czasów Marleja jak zajebiaszczo się moje skarpetki na nim prezentowały ? :evil_lol:

Posted

[quote name='3 x']a Ty widziałas za czasów Marleja jak zajebiaszczo się moje skarpetki na nim prezentowały ? :evil_lol:[/QUOTE]

Chorera chyba przegapiłam:evil_lol:...musisz zrobić powtórkę;)

Posted

Trymerku przepraszam:)
zapraszam na bazarek dla Lisia [url]http://www.dogomania.pl/threads/188983-Filmowo-ksiazkowo-dla-Lisia-zajrzyj-koniecznie-do-24-lipca-do-21.00-ZAPRASZAMY[/url]

Posted

Trymerku przepraszam:)
zapraszam na bazarek dla Lisia [URL]http://www.dogomania.pl/threads/188983-Filmowo-ksiazkowo-dla-Lisia-zajrzyj-koniecznie-do-24-lipca-do-21.00-ZAPRASZAMY[/URL]

Posted

zapraszam na bazarek dla Lisia [url]http://www.dogomania.pl/threads/188983-Filmowo-ksiazkowo-dla-Lisia-zajrzyj-koniecznie-do-24-lipca-do-21.00-ZAPRASZAMY[/url]