Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Monika z Katowic']Czy Kajtek nadal ma wyróżnione allegro?[/QUOTE]
Ma , gdzieś 2 strony temu jest tekst, na 14 dni Justyna robiła mu wyróżnione, ok 05.08.2010 miał zrobione to jeszcze jest ważne.

Posted

[quote name='Mysza2']Chyba żadnych bo na pewno Renatka by pisała:([/QUOTE]
Nic nie wiem o telefonach,bo do mnie żaden nie zadzwoni.Ja generalnie nigdy nie zgadzam się,żeby w ogłoszeniach podany był do mnie kontakt.Wolę,żeby ktoś inny podawał swoje namiary,wtedy jest jasno i przejrzyście;)A u Mani i Kajtusia tel podany jest do Gisic87.
A u nas po staremu.Kajtka przekochana,ale nadal warcząca:p.Dzwoniłam do pani maniusiowej,no i jak myślicie co usłyszałam:razz:.No mania to cudo nie pies,same ochy i achy:):loveu:

Posted

Dobry wieczór
Przepraszam że się wtrącę ,ale poznałam Kajtunia.Kurcze może nagraj Renatko filmik psotnego Kajtunia on ma charakter szczeniaka ,bawiłam się z nim jest po prostu super psiakiem .może w tedy ktoś zwróci na niego uwagę.Wżyciu bym nie powiedziałabym że to emeryt.
Kajtuniu musi ciebie ktoś wypatrzeć jesteś przemiłym psiunieczkiem .:loveu:

Posted

[quote name='herak']Dobry wieczór
Przepraszam że się wtrącę ,ale poznałam Kajtunia.Kurcze może nagraj Renatko filmik psotnego Kajtunia on ma charakter szczeniaka ,bawiłam się z nim jest po prostu super psiakiem .może w tedy ktoś zwróci na niego uwagę.Wżyciu bym nie powiedziałabym że to emeryt.
Kajtuniu musi ciebie ktoś wypatrzeć jesteś przemiłym psiunieczkiem .:loveu:[/QUOTE]
Racja, emeryci to przemiłe stworzenia:multi:....mam takiego w domu; [U]sama słodycz i temperament szczeniaka:multi:[/U], tyle że " bojowe" toto jak Kajtek.:evil_lol:Musimy ewakuować się na spacerach przed wszystkim, co ma cztery łapy..:evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='herak']Dobry wieczór
Kajtuniu musi ciebie ktoś wypatrzeć jesteś przemiłym psiunieczkiem .:loveu:[/QUOTE]
Witaj Kochana:loveu: na wątku juz teraz samego Kajtusia:loveu:
Filmiki z Kajtuniem nagrałam,są kilka stron wstecz;)
Ale fajowy jest kajtek,no nie?Tylko do ramba i opalisia startuje z zębami...łobzun jeden:shake:

Posted

[quote name='Monika z Katowic']Jaki podać w ogłoszeniu Kajtka adres mailowy?
Na ten adres przyjdą linki do ogłoszeń.[/QUOTE]
daj do Gisic,jeżeli sie zgodzi,bo ja teraz wyjeżdżam i nie będę i tak miała dostępu do neta,a poza tym wole niech tel i maile odbiera kto inny;).zaraz zadzwonie do Gisic i Jej sie spytam i dam znać na wątku

Edit: Gisic nie odbiera,ale bede próbowała nadal się dodzwonić

Posted

Zróbmy tak - niech linki przyjdą na mojego maila, a w ogłoszeniu maila nie podajemy tylko telefony (takie jak na kajtkowym allegro).

Kajtek będzie miał 70 ogłoszeń. Dostałam bonus na jednym bazarku i postanowiłam podarować go Kajtkowi.
[B]Uważam, że On bardzo, bardzo potrzebuje swojego domu![/B]

Posted

Przepraszam ale mam ograniczony dostęp do neta. Jakby co mój mail [email][email protected][/email] a numer telefonu już podawałam i Renatka też ma. Mam nadzieje że Kajtuś znajdzie szybko domek czy on ma wyróżnione allegro? Bo ja mogę zrobić ale tylko zwykłe

Posted

[quote name='Monika z Katowic']Zróbmy tak - niech linki przyjdą na mojego maila, a w ogłoszeniu maila nie podajemy tylko telefony (takie jak na kajtkowym allegro).

Kajtek będzie miał 70 ogłoszeń. Dostałam bonus na jednym bazarku i postanowiłam podarować go Kajtkowi.
[B]Uważam, że On bardzo, bardzo potrzebuje swojego domu![/B][/QUOTE]

Super,gdyby miał te ogłoszenia...Tylko na kogo namiary?

Posted

[quote name='Monika z Katowic']Justyno! Ogłoszenie będzie wyglądać tak jak kajtkowe allegro. Czy chcecie dodać do ogłoszenia jakiś adres mailowy? To poproszę go na pw.

Na mojego maila przyjdą tylko linki. Kilka wkleję na wątek, żebyście widziały.[/QUOTE]

ja jestem zdania,że jeśli komuś zależy,to zadzwoni i nie będzie żałował pieniędzy,ale w razie czego można podac mój mail [email][email protected][/email]

Posted

U Kajtusia coś cichutko. Renatko co tam u was słychać jak się macie? Kajtek dalej taki zadziora? Jakbyś sobie rady nie dawała czy miała jakieś problemy daj znać, wiem że Kajtek to taki wredziol pędzący z zembolami do innych samców więc jakby co pomyślę czy by Kajciocha znów do siebie nie zabrać by Ci odciążyć ale to w ostateczności:roll:

Posted

[quote name='Monika z Katowic']Jak Renatka wróci - będą nowe wieści o Kajteczku!

On też był na morzem?[/QUOTE]

Monika, Renia ma ekologiczne podejście do życia..Kajtek zżera i atakuje wszystko, co żyje i rusza się, a ona sama biedna była narażona na atak meduz...tak jej życzono, by ją zżarły..jeszcze Kajtka narażać, by ratując swoją panią, wdał się w walkę ?...