Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jusstyna85']Pan wraca w poniedziałek z delegacji...Pani jest zdecydowana,tylko Pan ma opory...

Tak bardzo bym chciała,żeby się udało...[/QUOTE]
Niech pani pokona pana i jego opory:evil_lol::evil_lol: kobiety potrafią :evil_lol::evil_lol: a psiak czeka...:shake:

Posted

No zwrotu nie ma bo poczta zawiniła:mad: potwierdzenie nadania jest mam jego skan faktura wysłana 10czerwca poleconym jeszcze nie doszła z Sochaczewa do Warszawy:angryy: Normalnie z tą pocztą to jakieś kino jest

Posted

[quote name='Gisic87']No zwrotu nie ma bo poczta zawiniła:mad: potwierdzenie nadania jest mam jego skan faktura wysłana 10czerwca poleconym jeszcze nie doszła z Sochaczewa do Warszawy:angryy: Normalnie z tą pocztą to jakieś kino jest[/QUOTE]

Za wcześnie jeszcze na reklamacje na poczcie...

Posted

Skoro list został wysłany i zaginął u nich to powinien być a może po prostu leży na poczcie w Wawie sama nie wiem ale poczta zawiniła i tylko psy na tym cierpią bo przez ich bałagan tracą 140zł

Posted

[quote name='Gisic87']Skoro list został wysłany i zaginął u nich to powinien być a może po prostu leży na poczcie w Wawie sama nie wiem ale poczta zawiniła i tylko psy na tym cierpią bo przez ich bałagan tracą 140zł[/QUOTE]

Święta racja... Oczywiście ten zaginiony list polecony trzeba reklamować.

Mizianko dla Kajtusia.

Posted

Jestem wściekła, babka do mnie nie napisała,miałam jeszcze nadzieje,że do Gisic,ale Renata dzwoniła do niej i też echo...

Tłumaczyłam jej,że on jest praktycznie bez szans,że wzbudziła nadzieje i czy są jakiekolwiek szanse...obiecywała,że mąż sie przekona,kiedy zobaczy jego fotki...Nie wiem jak można mieszkać z kims,kto zabrania adoptowac psa bez szans.

Piszę do Syli prosbe,żeby zaniosła tekst,jest tylko 1 problem...bez tych 140 zł lezymy...nie starczy na ogłoszenie...

Posted

Niestety nikt do mnie nie dzwonił na pewno nawet połączeń nieodebranych żadnych nie miałam:shake: Kurcze ale nawet jeśli mąż kobiety się nie zgodził to mimo wszystko powinna zadzwonić i przeprosić że niestety nie weźmie Kajtusia a nie po prostu olać temat bo tak się nie robi:mad:
Renatka jutro pójdzie na pocztę pytać o tą fakturę. Może po prostu fundacja nie odebrała listu i leży u nich na poczcie:roll:

Posted

Mnie już nic nie zdziwi w temacie podejścia ludzi do zwierząt:(:(
Ja mam jeszcze z bazarku filmowego (filmy od Kathrby) 62,70 zł (jeszcze nie rozliczam do końca bo jeszcze nie doszły przesyłki, dopiero jak mi potwierdzą). To miało być na połowę 1/2 Tofik, 1/2 Kajtek Mania. Tofik jest na razie zabezpieczony to może dałybyśmy wszystko na Kajtka. Tylko uświadomcie mnie czy regulamin bazarków to dopuszcza żeby zmienić przeznaczenie. Kathrby powiedziała żeby przeznaczyć tam gdzie potrzeba.

Posted

Wczoraj rozmawiałam z Sylą,dzisiaj przesłałam opis i fotke do ogłoszenia.Przelałam 128 zł za to ogłoszenie i nie wiwadomo czy starczy.

dzięki wpłatom 40 zł (Monika z Katowic),10 zł od Evity i 20 zł K>D z W-wy,to jestesmy na malutkim plusie.

Posted

Witam wszystkich.Musiałam dłużej zostać w pracy i nie zdążyłabym dojechać do 17stej na Zwycięstwa 14, tj. redakcji DZ.Zadzwoniłam raz, potem drugi raz z prośbą, że bardzo mi zależy i tak chyba przekonywująco zabrzmiałam :lol::evil_lol: że pani podała mi swojego maila, wszystko jej wysłałam i ok.Jutro tylko muszę osobiście pojechać zapłacić.Tak więc jutro podam Wam kwotę tzn. zrobię zdjęcie rachunku, czy faktury i poślę Justynce.Dałabym tutaj od razu, ale tam będą moje dane, a ja nie umiem tego wykasować.Jak będzie mniej to Justynce od razu odeślę.Miła pani jutro mi tez powie o różnych promocjach i upustach w razie dłuższej współpracy.Kajteczku będziesz w piątek miał swoje 5 minut.Trzymam kciuki kochany.

Posted

[quote name='Syla']Witam wszystkich.Musiałam dłużej zostać w pracy i nie zdążyłabym dojechać do 17stej na Zwycięstwa 14, tj. redakcji DZ.Zadzwoniłam raz, potem drugi raz z prośbą, że bardzo mi zależy i tak chyba przekonywująco zabrzmiałam :lol::evil_lol: że pani podała mi swojego maila, wszystko jej wysłałam i ok.Jutro tylko muszę osobiście pojechać zapłacić.Tak więc jutro podam Wam kwotę tzn. zrobię zdjęcie rachunku, czy faktury i poślę Justynce.Dałabym tutaj od razu, ale tam będą moje dane, a ja nie umiem tego wykasować.Jak będzie mniej to Justynce od razu odeślę.Miła pani jutro mi tez powie o różnych promocjach i upustach w razie dłuższej współpracy.Kajteczku będziesz w piątek miał swoje 5 minut.Trzymam kciuki kochany.[/QUOTE]

Bardzo dziękujemy :) a wiesz już ile to będzie kosztowało?

[quote name='Monika z Katowic']To 40 zł jest za lipiec i sierpień (moja deklaracja stała).[/QUOTE]

Wiem,wiem...bardzo dziękuje...

Gisic namiary sa na Ciebie,bardzo prosze miej przy sobie telefon.Mów ,że transport to żaden problem i załatwiamy to w naszym zakresie.

jak to się nie uda,to już nie wiem co podziała...

Posted

kurcze,oby to coś dało,a jak nie no to dalej będe pilnowała "bohatera",coby mu Rambo dupska nie wygryzł,bo on Rambowi,to nie da rady,ale próbować,to próbuje:p
Byłam na poczcie,ale pani z poczty nie mogła sie dodzwonić na tamta pocztę.Ale przypuszcza na 99%,że po prostu faktura była nieodebrana.Jeszcze rano polecę,może da rade sie dodzwonić do Warszawy.Ale prawdopodobnie musze czekać na zwrot listu,bo jak dziewczyny nie odebrały,to list do mnie wraca

Posted

[quote name='jusstyna85']Bardzo dziękujemy :) a wiesz już ile to będzie kosztowało?

To co posłałaś to starczy, a jeszcze zwrot dostaniesz.Niedużo, bo niedużo, ale zawsze coś.Jednak nie znam dokładnej kwoty, bo bym Ci od razu napisała.Jutro, koło 18stej się odezwę.Od razu też złożę zamówienie dla innych piesków i może to też będzie wzięte pod uwagę.

Posted

Oby nasz dzielny i waleczny Kajtek znalazł dom, w którym będzie jedynym, ukochanym i dalej niech będzie taki waleczny:evil_lol:, ale jako obrońca swojej pani.:diabloti: Trzymam kciuki za powodzenie akcji.:lol::lol: