Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

danka4u1 napisał(a):
Trochę porozsyłałam linków z Kajtkiem, ale odzewu na razie nie ma.
Czy nikt nie dzwonił po plakatowaniu? TRZEBA DAĆ TO GAZETOWE OGŁOSZENIE, bo już nie wiem...

Właśnie z powodu plakatów nie chciałam dawać na ten piątek,bo może akurat ktoś sie odezwie...poza tym pogoda tez nie za fajna i mniej ludzi czyta...

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Linki, plakaty, ogłoszenia...na litość boską, taki pies " dzielny" i nikt go nie chce? Sama mam takiego żywiołowego dziadeczka w domu. Trochę kłopotliwe, ale pies wesoły.
Czy mamy forsę na to ogłoszenie?

Posted

danka4u1 napisał(a):
Linki, plakaty, ogłoszenia...na litość boską, taki pies " dzielny" i nikt go nie chce? Sama mam takiego żywiołowego dziadeczka w domu. Trochę kłopotliwe, ale pies wesoły.
Czy mamy forsę na to ogłoszenie?

W 2. poście jest rozliczenie...ja nie wyszczególniam,że to akurat na ogłoszenie...

Posted

DEKLARACJE:
Monika z Katowic -20 zł mies.
Aguifere-50 zł mies.
bakteriakoli0-10 zł mies.
berkano-20 lub 30 zł mies.
Kaas1-20 zł

WPŁATY 24.-6-24.06:
10 zł Caha
5 zł Wishina
100 zł Yv1958
60 zł Teresa Borcz
10 zł evita.
8 zł anonim
100 zł gorki330
40 zł anonim z Częstochowy (G.Z.)
40 zł Monika z Katowic
300 zł Alessandra
100 Zł ogonek2
10 zł kaja555
20 zł N.T. z Wrocławia
20 zł henikar
50 zł Aquifere
20 zl Haliza
50 zł Linssi
15 zł Monika z katowic
20 zł a.piurek bazarek intissimi
20 zł K.D. z W-wy
170 zł bazarek Shani
20 zł Mysza2
20 zł danka4u1
= 1208 zł

WYDATKI:
40 zł Wykup
20 zł Wykup
30 zł Paliwo
40 zł jedzenie/odrobaczenie
100 zł Transport
300 zł DT
280 zł sterylka25 zł allegro wyróżnione dla Kajtka i Mani
= -835 zł

= + 373 zł
[quote name='danka4u1']Nie będę czytać,....za gorąco. Jeśli jest kasa, super.

Posted

U nas bez zmian,Mania cud,miód,a Kajtuś nadal warczący:shake:Ale jaki on cudny dla człowieka:loveu:jak idziemy na spacerek,to aż geba mu się smieje:)Wdzięczy się,przytula,skacze,prosi o głaski,szczeka z radości:),a ja mu zafundowałam kibel w podzięce za jego miłośc:-(
faktura wysłana,ale wysyłał ja mój mąz.I prosiłam,wyślij priorytetem poleconym!A On wysłał,owszem,ale zwykłym poleconym.No i mów chłopu,a On i tak po swojemu zrobi:mad:.Jeżeli jeszcze faktura nie dotarła,to mam nadzieję,że w piątek dojdzie...chyba:roll:

Posted

Monika z Katowic napisał(a):
Kajtek! :) Nie warczymy i nie złościmy się!

Ja dzisiaj nadal wywieszam ogłoszenia papierowe Kajtka.

Podpisuję się pod tymi słowami, ale Monika nie zapędzaj się w szale plakatowania na moje rybnickie terytorium, bo zaczynamy sobie chyba deptać po piętach :evil_lol::evil_lol:

Posted

danka4u1 napisał(a):
Podpisuję się pod tymi słowami, ale Monika nie zapędzaj się w szale plakatowania na moje rybnickie terytorium, bo zaczynamy sobie chyba deptać po piętach :evil_lol::evil_lol:

Ale nie ma odzewu!
To bardzo mnie martwi!
Kajtek, od zaraz, potrzebuje być Jednym pieskiem Jednego pana!

Posted

Mysza2 napisał(a):
I nikt nie dzwonił?

Jest gorąco,może starsi ludzie po prostu nie wychodza na ulicę i do sklepów jak nie muszą.Na razie jakos dajemy rade.No pozostałe samce kajtunia juz sie tak bardzo nie sadzi,jednak z rambem wojna nadal.ramba codziennie na trochę zamykam w innym pokoju,więc kajtus więcej czasu spędza wśród nas,a nie w tym kiblu.jednak na noc tam go wsadzam.Ale chyba juz uznał,że tak musi byc,bo nawet sam wieczorem,po ostatnim spacerku tam sie kieruje.:)

Posted

Mysza2 napisał(a):

Renatko u Ciebie nawet w kibelku ma lepiej niż w schronie :loveu::loveu::loveu:

:diabloti:...no ale przyznam Ci rację,lepszy kibel jak igła:)

Posted

[quote name='Monika z Katowic']Kajtuś znajdzie dom - zobaczycie - tylko pomóżcie rozwieszać ogłoszenia!
Może On woli chłodną łazienkę do spania?
Pieski mają różne nawyki. :)
U Renatki to i ja bym zamieszkała nawet w łazience :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Moja suńka też się teraz do łazienki pcha bo tam najchłodniej:lol::lol::lol:
Ja dzisiaj podowieszam trochę po sklepach
zapraszam na bazarki

http://www.dogomania.pl/threads/187267-Filmy-na-DVD-dla-Tofika-z-urwan%C4%85-%C5%82apk%C4%85-i-dwa-psiaczki-z-karceru-do-20.06.2010

http://www.dogomania.pl/threads/187404-Dla-Diego-na-kastracj%C4%99-do-20.-06-godz20.00

Posted

Mania ma znowu wyróżnione allegro,Kajtek zwykłe...

Widziałam,że dziewczyny z Zabrza chcą dac Liderka do Dziennika.Głupio będzie,jeśli w tym samym dniu będą 2 mało adopcyjne psy z powodu wieku. Dopytałam ich na wątku,czy chcą w piątek,zobaczymy co odpiszą...

Pomyślimy nad tekstem? ma byc max 8 linijek,a w każdej do 35 znaków,o ile dobrze zapamiętałam,

Renatko-wiesz ile kajtek waży?

Posted

jusstyna85 napisał(a):
Mania ma znowu wyróżnione allegro,Kajtek zwykłe...

Widziałam,że dziewczyny z Zabrza chcą dac Liderka do Dziennika.Głupio będzie,jeśli w tym samym dniu będą 2 mało adopcyjne psy z powodu wieku. Dopytałam ich na wątku,czy chcą w piątek,zobaczymy co odpiszą...

Pomyślimy nad tekstem? ma byc max 8 linijek,a w każdej do 35 znaków,o ile dobrze zapamiętałam,

Renatko-wiesz ile kajtek waży?

To ja postaram się coś napisać, czy spacje też liczy się jako znaki?

Posted

Kajtek z tego co Renatka mi mówiła ważył 9-10 kg był cięższy od Mani a ona wyżyła 8. Ale chłopaczek troszkę grubiutki stąd te 10kg;)
Przepraszam że za Renatkę odpowiadam:oops:

Posted

anwet napisał(a):
a jak te pieski zachowuja sie doinnych zwierzakow?

Mania ok, natomiast Kajtek nadaje się do domu z jednym psem, Renatka o tym pisze w swoich postach

Posted

Kajtek, proszę iść do domku! Wisi Twój puchol już na każdej tablicy ogłoszeń, na drzewach, u wetów na całym Śląsku- i nie tylko!!- gdzie ciotka D. i M. ogłaszały Cię, a Ty niegrzeczny psie nic sobie z tego nie robisz.