Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Renatko a co z fakturką przesłałaś, odebrałaś od wetki? Na razie nie dostałam ani jednego telefonu w sprawie psiaków a teraz do tego wakacje ehh martwy czas adopcji ale może po ogłoszonku w gazecie coś ruszy.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gisic87 napisał(a):
Renatko a co z fakturką przesłałaś, odebrałaś od wetki? Na razie nie dostałam ani jednego telefonu w sprawie psiaków a teraz do tego wakacje ehh martwy czas adopcji ale może po ogłoszonku w gazecie coś ruszy.

Fakturę odebrałam,jutro wysyłam do fundacji priorytetem:)

Posted

kathrby napisał(a):
Już niedługo Mysza2 wystawi bazarek na rzecz Kajtka, a ja tymczasem jedynie dźwigam!

kasiu może mnie skleroza zżera ale z tego co pamiętam to na wątku Tofika chyba pisałaś o wystawieniu tego bazarku. Nie upieram się tylko napisz mi jaka jest Twoja decyzja na którego psiaczka ma być ten bazarek (szkoda czasu żebym się przez oba wątki przekopywała)

Posted

Kajtuś pewnie w łazience bądź jeśli ładna pogoda na dworze.
Ja mam pytanie odnośnie ogłoszenia w gazecie jak to jest czy to jest ogłoszenie tylko w dany dzień czy jakoś przez cały tydzień jest promowane?

Posted

Gisic87 napisał(a):
Kajtuś pewnie w łazience bądź jeśli ładna pogoda na dworze.
Ja mam pytanie odnośnie ogłoszenia w gazecie jak to jest czy to jest ogłoszenie tylko w dany dzień czy jakoś przez cały tydzień jest promowane?

Też chciałam o to zapytać? Ile mamy pieniążków na to ogłoszenie? Ile trzeba?
Na ten temat pisała Syla. Trzeba by się było z nią skontaktować jako znawczynią tematu i działać szybko, bo agresor na pewno daje popalić.

Posted

Mysza2 Renatka pewnie zajęta w końcu ma 12 psiaków i wszystkie "geriatryczne" którym musi zmieniać pieluszki, podawać lekarstwa i karmę (każdy inną)do tego pewnie codzienne pranie sprzątanie po Kajtku wygłaskanie wszystkich a to zajmuje kupę czasu. Do mnie niestety nikt nie dzwoni. Gdyby chociaż znaleźć Kajtkowi inny tymczas bez samców...ale to tylko marzenia

Posted

Z tego co prześledziłam w postach to mamy 55 zł na ogłoszenie, a kosztuje 89 zł. Ale cioteczki chyba coś dorzucą mam nadzieję. jeszcze tylko 34 zł brakuje. Wystarczy 7 osób po 5 zł. Cioteczki nie zapominajcie o Kajtku a zwłaszcza o Renatce:)
Niech ten watek będzie zaprzeczeniem że jak wyciągać ze schronu to wszyscy hura a potem jak już w DT to cisza.

Posted

Mysza2 napisał(a):
Z tego co prześledziłam w postach to mamy 55 zł na ogłoszenie, a kosztuje 89 zł. Ale cioteczki chyba coś dorzucą mam nadzieję. jeszcze tylko 34 zł brakuje. Wystarczy 7 osób po 5 zł. Cioteczki nie zapominajcie o Kajtku a zwłaszcza o Renatce:)
Niech ten watek będzie zaprzeczeniem że jak wyciągać ze schronu to wszyscy hura a potem jak już w DT to cisza.

Też bym tego nie chciała. Nadal wieszam ogłoszenia Kajtka, gdzie się da....ale nic.Może to gazetowe zadziała?
Może porozsyłać linki do Kajtka z prośbą o pieniążki choćby na ogłoszenie? Może...
Mam teraz bardzo mało czasu- koniec roku- ale jak ktoś krótko wymyśli jakiś tekst,porozsyłam...w nocy.
Rano i tak zawsze jest za wcześnie dla mnie:-(:shake::-(

Posted

To może taki tekst
"Witaj, Bardzo prosimy o najmniejsze nawet, jednorazowe wpłaty na ogloszenie w "Dzienniku Zachodnim" dla staruszka Kajtka wyciągniętego ze schronu.
Przebywa obecnie w DT, ale nie może tam pozostać bo nie dogaduje się z innymi psami.
Szczegóły na wątku http://www.dogomania.pl/threads/185631-2-PSY-W-KARCERZE-staruszek-i-sunia-w-DT-Potrzebne-Deklaracje-i-Wp%C5%82aty/page57?p=14842914#post14842914
Bardzo prosimy pomóżcie."

Posted

Gisic,masz rację,jestem zarobiona po uszy.kajtek jak jest ładnie na dworku,to jest w dzień troszkę na dworku.W deszcz siedzi troche w pokoju,reszte w łazience.szkoda psinki,no ale nic innego nie mogę mu zaoferowac:-(

Posted

Trochę porozsyłałam linków z Kajtkiem, ale odzewu na razie nie ma.
Czy nikt nie dzwonił po plakatowaniu? TRZEBA DAĆ TO GAZETOWE OGŁOSZENIE, bo już nie wiem...