jusstyna85 Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 Ładne są :) Trzeba skrócić do połowy tekst Myszy2... No i musimy mieć zdj w pełnej rozdzielczości, nie zmniejszane...to też będzie problem... Quote
Mysza2 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Nie wiem ile dokładnie ma być znaków i wierszy, może tak? Kajtek, mały starszy piesek, posłuszny, idealny dla starszych osób, zachowuje czystość w mieszkaniu, tel. xxx xxx xxx Wyrzuciłam "czeka na dom" bo to chyba będzie w takim dziale, jeśli nie to wstawimy "szuka domu" a wyrzucimy "w mieszkaniu" Quote
jusstyna85 Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 [quote name='Mysza2']Nie wiem ile dokładnie ma być znaków i wierszy, może tak? Kajtek, mały starszy piesek, posłuszny, idealny dla starszych osób, zachowuje czystość w mieszkaniu, tel. xxx xxx xxx Wyrzuciłam "czeka na dom" bo to chyba będzie w takim dziale, jeśli nie to wstawimy "szuka domu" a wyrzucimy "w mieszkaniu"[/QUOTE] Może dodać też kontaktowy ? Quote
Mysza2 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Kajtek, mały starszy piesek, posłuszny, idealny dla starszych osób, zachowuje czystość w mieszkaniu, szuka domu kontakt tel. xxx xxx xxx Quote
jusstyna85 Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 [quote name='Mysza2']Kajtek, mały starszy piesek, posłuszny, idealny dla starszych osób, zachowuje czystość w mieszkaniu, szuka domu kontakt tel. xxx xxx xxx[/QUOTE] Nie wiem czy pisać o tym,że idealny dla starszych os...młode os też adoptowały staruszki ze schroniska,a to tak zawęża... Quote
Lionees Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 zamiast idealny dla os starszych,może napisać,że psiak ideał?No bo naprawde jest idealny,pieknie trzyma siku i kupkę,jest grzeczniutki,spokojny....tylko nie lubi psich samców:shake: Quote
Mysza2 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Kajtek, mały starszy piesek, posłuszny, przyjacielski, ufny, zachowuje czystość w mieszkaniu, szuka domu kontakt tel. xxx xxx xxx Jakoś tego ideału nie mam gdzie wstawić Renatko:) może tak? Quote
Lionees Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='Mysza2']Kajtek, mały starszy piesek, posłuszny, przyjacielski, ufny, zachowuje czystość w mieszkaniu, szuka domu kontakt tel. xxx xxx xxx Jakoś tego ideału nie mam gdzie wstawić Renatko:) może tak?[/QUOTE] Ludzie sie sami przekonają ze to ideał,niech tylko ktos da mu szansę:) Ten tekst bardzo mi sie podoba:)Super:) Quote
Mysza2 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Kajtek, mały starszy piesek, posłuszny, psi ideał, ufny, zachowuje czystość w mieszkaniu, szuka domu kontakt tel. xxx xxx xxx Wybierajcie:):) Quote
jusstyna85 Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 Poprzez zadaj pytanie sprzedającemu na allegro napisała do mnie babka w sprawie Kajtka.Pytała,czy potrafiłby zostawać 3 godz dziennie.Poprosiła o czas na zastanowienie sie i porozmawianie z mężem kiedy wróci,a ma wrócić dopiero w poniedziałek. Nie wiem,czy mamy czekać na jej odpowiedź,czy dawać to ogłoszenie...? Quote
Mysza2 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Ja myślę, że dawać, bo jak nic nie wyjdzie to znowu o tydzień się odwlecze, nie wiem co inni myślą? Quote
jusstyna85 Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 [quote name='Mysza2']Ja myślę, że dawać, bo jak nic nie wyjdzie to znowu o tydzień się odwlecze, nie wiem co inni myślą?[/QUOTE] A jeśli ona sie zdecyduje,to ponad 120 zł pójdzie na wyrzucenie... Quote
jusstyna85 Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 [quote name='Monika z Katowic']Do poniedziałku nie jest daleko.[/QUOTE] Dlatego lepiej było poczekać,niż marnować 130 zł... Mam nadzieje,że Pani przekona męża Quote
Monika z Katowic Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='jusstyna85']Dlatego lepiej było poczekać,niż marnować 130 zł... Mam nadzieje,że Pani przekona męża[/QUOTE] Masz rację - poczekajmy... Quote
Awit Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Ale jakby ta pani go wzięła, to może gdyby wyszło jego ogłoszenie, to na jego konto można by było znaleźć innemu psiakowi domek.... Quote
Monika z Katowic Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='Awit']Ale jakby ta pani go wzięła, to może gdyby wyszło jego ogłoszenie, to na jego konto można by było znaleźć innemu psiakowi domek....[/QUOTE] Oj! Oj! O te dobre domki nie jest łatwo... :(:( Quote
jusstyna85 Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 [quote name='Awit']Ale jakby ta pani go wzięła, to może gdyby wyszło jego ogłoszenie, to na jego konto można by było znaleźć innemu psiakowi domek....[/QUOTE] Z gazet odzywają się ludzie przede wszystkim bez netu...to by nie przeszło... Quote
Gisic87 Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Też uważam że można poczekać chociaż wiadomo często jest tak że ktoś mówi że potrzebuje kilku dni a później milczy no ale jednak jest to jakieś światełko w tunelu a twe kilka dni nic nie zmienią a może i zaoszczędzimy 130zł Quote
danka4u1 Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Czyli czekamy na odpowiedź pani, która ma przekonać męża ?.. Quote
Monika z Katowic Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='danka4u1']Czyli czekamy na odpowiedź pani, która ma przekonać męża ?..[/QUOTE] Tak, czekamy i zaciskamy kciuki... Quote
Recommended Posts