jusstyna85 Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 [quote name='Kaas1']Widzę, ze Wam jest naprawdę ciężko, ale niestety mogę zadeklarować co najwyżej 20 zł/mc. Mam już troszkę tych biedaków......prześlijcie numer konta[/QUOTE] Bardzo dziękujemy :):loveu::loveu::loveu: Quote
jusstyna85 Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 Chciałam wszystkim bardzo serdecznie podziękować:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: mamy prawie całą sume na ten miesiąc :) :) :) Brakuje tylko 7 zł do spłaty :) To wielka zasługa Myszy2,jej uporowi i poświęceniu w wysyłaniu próśb.Wieeeeelkie podziękowania w Twoją stronę. dziękuje wszystkim wpłacającym :) [B]DEKLARACJE:[/B] Monika z Katowic -20 zł mies. Aguifere-50 zł mies. bakteriakoli0-10 zł mies. berkano-20 lub 30 zł mies. Kaas1-20 zł Zachary-30 zł [B]WPŁATY 24.05-24.06:[/B] 10 zł Caha 5 zł Wishina 100 zł Yv1958 60 zł Teresa Borcz 10 zł evita. 8 zł anonim 100 zł gorki330 40 zł anonim z Częstochowy (G.Z.) 40 zł Monika z Katowic 300 zł Alessandra 100 Zł ogonek2 10 zł kaja555 20 zł N.T. z Wrocławia = 803 zł [B]WYDATKI: [/B]40 zł Wykup 20 zł Wykup 30 zł Paliwo 40 zł jedzenie/odrobaczenie 100 zł Transport 300 zł DT 280 zł sterylka[B] = -810 zł [SIZE=5]= - 7 zł[/SIZE][/B] Quote
lika1771 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Jusstyna mowiłam cioteczko ze sie uda bardzo sie ciesze Quote
jusstyna85 Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 [quote name='lika1771']Jusstyna mowiłam cioteczko ze sie uda bardzo sie ciesze[/QUOTE] Udało się w tym miesiącu :) martwi mnie to,że z deklaracji tylko Monika z Katowic wpłaciła :( Quote
Monika z Katowic Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Nie martw się, Justynko - ludzie wpłacą... teraz koniec miesiąca. Quote
jusstyna85 Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 [quote name='Monika z Katowic']Nie martw się, Justynko - ludzie wpłacą... teraz koniec miesiąca.[/QUOTE] mam nadzieje :) Niech chociaż czarna szybko znajdzie domek Quote
zachary Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Ja deklaruję 30 zł miesięcznie i w miarę możliwości i potrzeb pomogę ad hoc.Dajcie namiary do wpłaty.Od razu uprzedzam,że będę płacić około 1 dnia miesiąca, raczej po. Quote
jusstyna85 Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 [quote name='zachary']Ja deklaruję 30 zł miesięcznie i w miarę możliwości i potrzeb pomogę ad hoc.Dajcie namiary do wpłaty.Od razu uprzedzam,że będę płacić około 1 dnia miesiąca, raczej po.[/QUOTE] Baardzo dziękuje:loveu::loveu::loveu: Quote
Mysza2 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 [quote name='zachary']Ja deklaruję 30 zł miesięcznie i w miarę możliwości i potrzeb pomogę ad hoc.Dajcie namiary do wpłaty.Od razu uprzedzam,że będę płacić około 1 dnia miesiąca, raczej po.[/QUOTE] :multi::multi::multi::multi: Bardzo bardzo dziękujemy :multi::multi::multi::multi: Quote
Mysza2 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Ja też się martwię co będzie z następnym miesiącem. :( Przez tą powódź jest tak ciężko. Już sama nie wiem do kogo pukać. Toto lotka chyba puszczę:) Jeszcze będzie trochę z bazarku [url]http://www.dogomania.pl/threads/186067-Bazarek-dla-staruszka-i-niepozornej-czarnej-suni-do-30-maja-godzina-21/page7?p=14756930#post14756930[/url] Ale słabo coś się sprzedaje. Podnoście też czasem cioteczki bo tylko ja z shani się tam miotam:) Quote
Gisic87 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Jak tylko dostaniemy od Renatki fakturę prześlę ją do Soemy i jak zwrócą połowę czyli 140zł za sterylkę to zaoszczędzimy i będzie na następny miesiąc. Wszystkim dziękujemy za wpłatę. Ja dostałam maila odnośnie dziadka bo tylko jego mam w tej chwili w ogłoszeniach. spytałam w mailu czy chodzi o niego czy innego psiaka no i osoba napisała że jeśli są jakieś inne psiaki to chętnie adoptuje młodszego. rodzina z dzieckiem, zgadzają się na umowę adopcyjną oraz wizytę, zaraz im odpiszę proponując może Manie. chociaż nie ukrywam że mail jakoś nie wywarł na mnie jakiegoś super wrażenia no ale zdjęcia mogę przesłać i jakby co wizyta przedadopcyjna w Katowicach bo tu ta pani mieszka. Quote
jusstyna85 Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 [quote name='Gisic87']Jak tylko dostaniemy od Renatki fakturę prześlę ją do Soemy i jak zwrócą połowę czyli 140zł za sterylkę to zaoszczędzimy i będzie na następny miesiąc. Wszystkim dziękujemy za wpłatę. Ja dostałam maila odnośnie dziadka bo tylko jego mam w tej chwili w ogłoszeniach. spytałam w mailu czy chodzi o niego czy innego psiaka no i osoba napisała że jeśli są jakieś inne psiaki to chętnie adoptuje młodszego. rodzina z dzieckiem, zgadzają się na umowę adopcyjną oraz wizytę, zaraz im odpiszę proponując może Manie. chociaż nie ukrywam że mail jakoś nie wywarł na mnie jakiegoś super wrażenia no ale zdjęcia mogę przesłać i jakby co wizyta przedadopcyjna w Katowicach bo tu ta pani mieszka.[/QUOTE] Próbuj z Manią,dom zawsze można sprawdzić... Quote
Mysza2 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Trochę mi się humor poprawił w związku z tą możliwością zwrotu za sterylkę. Coś się dzisiaj na bazarku sprzedało, może jakoś następny miesiąc uda się pociągnąć. Jak to dobrze że są takie Renatki5 i inne dobre dusze:):). Trzymam kciuki za dom dla Mani, tak się boję tych nieudanych adopcji. Quote
Gisic87 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Wysłałam zdjęcia Mani napisałam co i jak i zobaczymy poczekam na odpowiedź. Zapomniałam wczoraj dziewczynie porobić ogłoszenia zaraz się za to zabiorę Quote
jusstyna85 Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 [url]http://www.dogomania.pl/threads/186457-URWANY-kawa%C5%82ek-tylnej-%C5%82apki-niesamowity-b%C3%B3l-co-z-nim-zrobi%C4%87-PRZY-PRZEPE%C5%81NIENIU[/url] Bardzo prosze o zaglądnięcie dla psiaka z urwanym kawałkiem łapy.W Schronisku nie ma co z nim zrobić,tak mi go żal...:( Quote
Mysza2 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Justynko wyślij nr konta do Linssi cyt maila "Hej! Zgodnie z obietnica chcialabym przelac wam pare groszy. Poprosze o dane do przelewu [IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/icon_smile.gif[/IMG] Pozdrawiam" Quote
jusstyna85 Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 [quote name='Mysza2']Justynko wyślij nr konta do Linssi cyt maila "Hej! Zgodnie z obietnica chcialabym przelac wam pare groszy. Poprosze o dane do przelewu [IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/icon_smile.gif[/IMG] Pozdrawiam"[/QUOTE] już wysyłam :) Quote
Lionees Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Mam fakturę,wieczorkiem wyślę Gisic na maila:) Zdjęcia dziadka tez potem wkleję.Byłam z Kajtusiem u wetki,obcięła mu pazurki i obejrzała dokładnie:)Chłopak na oko zdrowy,dobrze utrzymany i zadbany.Po ząbkach i ogólnej kondycji wetka daje mu 10-12 latek.Jednak,jeżeli córka właściciela wie na pewno,że Kajtek ma 16 lat,to chłopaczek dobrze sie trzyma jak na swój wiek i wcale na tyle nie wygląda.Nadal pyskuje do moich psów,a z Rambem chętnie by sobie powojował,bo jeden na drugiego szczerzy kły:shake:. Quote
Monika z Katowic Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Jeżeli to centrum Katowic mogę zrobić wizytę przedadopcyjną dla Mani. Quote
jusstyna85 Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 [quote name='Renata5']Mam fakturę,wieczorkiem wyślę Gisic na maila:) Zdjęcia dziadka tez potem wkleję.Byłam z Kajtusiem u wetki,obcięła mu pazurki i obejrzała dokładnie:)Chłopak na oko zdrowy,dobrze utrzymany i zadbany.Po ząbkach i ogólnej kondycji wetka daje mu 10-12 latek.Jednak,jeżeli córka właściciela wie na pewno,że Kajtek ma 16 lat,to chłopaczek dobrze sie trzyma jak na swój wiek i wcale na tyle nie wygląda.Nadal pyskuje do moich psów,a z Rambem chętnie by sobie powojował,bo jeden na drugiego szczerzy kły:shake:.[/QUOTE] Nie ma szans,żeby on miał tyle... Możemy przyjąć,że ma 10 lat? Telefon u Gisic pewnie milczy... ja sie zastanawiam,czy kastracja w jego wieku byłaby wskazana... Quote
Monika z Katowic Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 [quote name='jusstyna85']Nie ma szans,żeby on miał tyle... Możemy przyjąć,że ma 10 lat? Telefon u Gisic pewnie milczy... ja sie zastanawiam,czy kastracja w jego wieku byłaby wskazana...[/QUOTE] Dajcie spokój z kastracją Kajtka! W tym wieku to zagrożenie dla psiaka. Quote
Gisic87 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 To ja w takim razie czekam na skan faktury;) Niestety jak na razie telefon milczy na maila nikt nie pisze a zrobiłam Mani ogłoszenia na tych samych portalach co Kajtkowi. Na razie wyszukałam kilka par kolczyków i bransoletki na bazarek dorobię jeszcze trochę i się wystawi ale to po weekendzie bo teraz troszkę zalatana jestem. Aha Renatko i numer konta poproszę by można było przelać te pieniążki za sterylkę Quote
Gisic87 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Dodałam psiaki w jednym temacie przygarnę psa a może nuż coś z tego będzie. No i przy okazji podnoszę Quote
Monika z Katowic Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Tak psiaczki - do góry po pomoc! Halo! Halo! Pomoc pilnie potrzebna! Quote
Recommended Posts