Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 177
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kamilawa napisał(a):
Dla Negri na dobranoc :
* cafeanimal.pl
* ale.gratka.pl
* adopcjapsa.pl

Dzięki kamilawa :D

Może ktoś się zakocha w tej piękności :)

Posted

__Laruś, mam kobietkę, której chcę podesłać zdjęcia Negri. Wydaje się super domek, domek z ogrodem. Tylko czy wysłalibyście niunie do woj. mazowieckiego? To szansa dla Negri, może pani sie w niej zakocha.

Posted

kamilawa napisał(a):
__Laruś, mam kobietkę, której chcę podesłać zdjęcia Negri. Wydaje się super domek, domek z ogrodem. Tylko czy wysłalibyście niunie do woj. mazowieckiego? To szansa dla Negri, może pani sie w niej zakocha.

Jasne, że tak!!! Podsyłaj, podsyłaj :D jeden piesek od nas pojechał raz do Białegostoku :D a jeden mieszka w Darłowie nad morzem ;) dzięki!!!! :D :D :D dom z ogrodem - byłoby cudownie dla Negri :D przekaż Pani, że ona nie jest taka duża jak się na zdjęciach wydaje, jest zdecydowanie poniżej kolana, taki średni psiak.

Posted

__Lara napisał(a):
przekaż Pani, że ona nie jest taka duża jak się na zdjęciach wydaje, jest zdecydowanie poniżej kolana,
Zależy czyjego kolana :evil_lol:. Ale przyznaję rację - to średni psiak.

Posted

maciaszek napisał(a):
Zależy czyjego kolana :evil_lol:. Ale przyznaję rację - to średni psiak.

:eviltong::eviltong::eviltong: ale wydaje mi się, że na zdjęciach wygląda na większą - jedynie na tym zdjęciu ze mną bardziej widać jej rzeczywistą wielkość.

Posted

[quote name='Jasza']_Lara ma długie nogi, więc jej kolana są wyżej..:diabloti:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

brunka
Matko, jakie cudo...... Mój Brunek byłby wniebowzięty
Gdybym miała mądrzejszego męża........

Oj cudo cudo :) ten, kto ją adoptuje.... już mu zazdroszczę :) Nic tylko przeprowadzić poważną rozmowę z mężem (może go jakoś podejść?:diabloti:)

saphira18
dziewczyny piszcie czy udało się Negri trzymam kciuki

No właśnie, kamilawa, czy Państwo coś odpisali w sprawie Negri? :) Bo wstrzymałam się z ogłoszeniami i nie wiem co dalej.

Posted

Kochane, widzę, że narobiłam zamieszania. Właśnie jestem po rozmowie z panią Anetą. Niestety, jej mąż na tak, tata tak, a mama... nie. Jak na razie Pani nie może mieć w domku psa...
Bardzo przepraszam za to jak wyszło, niestety w życiu nie układa się często tak jak być powinno. Domek jest na prawdę fajny, odpowiedzialni ludzie kochający zwierzęta, ale tak to jest jak się mieszka z osobami starszymi /znam ten ból/. Także, ani Negri, ani inny niuniek w tej chwili nie załapie się na ten domek... Ale w sprawie 'mojej' Marche dzwoni wiele ludzi, na pewno komuś podeśle Negri.

Jeszcze raz przepraszam, strasznie mi głupio, z resztą nie tylko mi...

Posted

[quote name='kamilawa']Kochane, widzę, że narobiłam zamieszania. Właśnie jestem po rozmowie z panią Anetą. Niestety, jej mąż na tak, tata tak, a mama... nie. Jak na razie Pani nie może mieć w domku psa...
Bardzo przepraszam za to jak wyszło, niestety w życiu nie układa się często tak jak być powinno. Domek jest na prawdę fajny, odpowiedzialni ludzie kochający zwierzęta, ale tak to jest jak się mieszka z osobami starszymi /znam ten ból/. Także, ani Negri, ani inny niuniek w tej chwili nie załapie się na ten domek... Ale w sprawie 'mojej' Marche dzwoni wiele ludzi, na pewno komuś podeśle Negri.

Jeszcze raz przepraszam, strasznie mi głupio, z resztą nie tylko mi...

kamilawa, no co Ty :) dzięki, że przedstawiłaś Państwu Negri :) nikt nie ma do Ciebie pretensji :) w takim razie trzeba ruszyć z ogłoszeniami.