Nes2009 Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Cud miód malina. Obyś już jutro miała swój domek!!! Quote
__Lara Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 kamilawa napisał(a):Dla Negri na dobranoc : * cafeanimal.pl * ale.gratka.pl * adopcjapsa.pl Dzięki kamilawa :D Może ktoś się zakocha w tej piękności :) Quote
__Lara Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 Cajus JB napisał(a):Zapisuję się do Negri. Śliczna. Dzięki :D ;) Quote
__Lara Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 kamilawa napisał(a):Nikt nie pytał o śliczną dziewczynkę? :loveu: Niestety, nie... ale nie poddajemy się :) Quote
Ewanka Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Podnoszę śliczną sunię, mam nadzieję, że ją ktoś wypatrzy. Quote
__Lara Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 Ewanka napisał(a):Podnoszę śliczną sunię, mam nadzieję, że ją ktoś wypatrzy. Musi ktoś, oj musi ;) Quote
Jasza Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Jestem i ja! No cóż, nie będę oryginalna i dołączę się do wszystkich zachwytów nad urodą NEGRI.. Cudny niedźwiadek! Quote
__Lara Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 Dzięki, że zaglądacie do Negri :D Muszę jej porobić zdecydowanie więcej ogłoszeń, zaraz się zabieram! Quote
Ewanka Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Jesteśmy ;) ... hop suczynko na pierwsze miejsce! Quote
kamilawa Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 __Laruś, mam kobietkę, której chcę podesłać zdjęcia Negri. Wydaje się super domek, domek z ogrodem. Tylko czy wysłalibyście niunie do woj. mazowieckiego? To szansa dla Negri, może pani sie w niej zakocha. Quote
__Lara Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 kamilawa napisał(a):__Laruś, mam kobietkę, której chcę podesłać zdjęcia Negri. Wydaje się super domek, domek z ogrodem. Tylko czy wysłalibyście niunie do woj. mazowieckiego? To szansa dla Negri, może pani sie w niej zakocha. Jasne, że tak!!! Podsyłaj, podsyłaj :D jeden piesek od nas pojechał raz do Białegostoku :D a jeden mieszka w Darłowie nad morzem ;) dzięki!!!! :D :D :D dom z ogrodem - byłoby cudownie dla Negri :D przekaż Pani, że ona nie jest taka duża jak się na zdjęciach wydaje, jest zdecydowanie poniżej kolana, taki średni psiak. Quote
maciaszek Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 __Lara napisał(a): przekaż Pani, że ona nie jest taka duża jak się na zdjęciach wydaje, jest zdecydowanie poniżej kolana,Zależy czyjego kolana :evil_lol:. Ale przyznaję rację - to średni psiak. Quote
__Lara Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 maciaszek napisał(a):Zależy czyjego kolana :evil_lol:. Ale przyznaję rację - to średni psiak. :eviltong::eviltong::eviltong: ale wydaje mi się, że na zdjęciach wygląda na większą - jedynie na tym zdjęciu ze mną bardziej widać jej rzeczywistą wielkość. Quote
Jasza Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 _Lara ma długie nogi, więc jej kolana są wyżej..:diabloti: Quote
brunka Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Matko, jakie cudo...... Mój Brunek byłby wniebowzięty Gdybym miała mądrzejszego męża........:-( Quote
saphira18 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 dziewczyny piszcie czy udało się Negri :) trzymam kciuki Quote
__Lara Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 [quote name='Jasza']_Lara ma długie nogi, więc jej kolana są wyżej..:diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: brunka Matko, jakie cudo...... Mój Brunek byłby wniebowzięty Gdybym miała mądrzejszego męża........ Oj cudo cudo :) ten, kto ją adoptuje.... już mu zazdroszczę :) Nic tylko przeprowadzić poważną rozmowę z mężem (może go jakoś podejść?:diabloti:) saphira18 dziewczyny piszcie czy udało się Negri trzymam kciuki No właśnie, kamilawa, czy Państwo coś odpisali w sprawie Negri? :) Bo wstrzymałam się z ogłoszeniami i nie wiem co dalej. Quote
kamilawa Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Kochane, widzę, że narobiłam zamieszania. Właśnie jestem po rozmowie z panią Anetą. Niestety, jej mąż na tak, tata tak, a mama... nie. Jak na razie Pani nie może mieć w domku psa... Bardzo przepraszam za to jak wyszło, niestety w życiu nie układa się często tak jak być powinno. Domek jest na prawdę fajny, odpowiedzialni ludzie kochający zwierzęta, ale tak to jest jak się mieszka z osobami starszymi /znam ten ból/. Także, ani Negri, ani inny niuniek w tej chwili nie załapie się na ten domek... Ale w sprawie 'mojej' Marche dzwoni wiele ludzi, na pewno komuś podeśle Negri. Jeszcze raz przepraszam, strasznie mi głupio, z resztą nie tylko mi... Quote
__Lara Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 [quote name='kamilawa']Kochane, widzę, że narobiłam zamieszania. Właśnie jestem po rozmowie z panią Anetą. Niestety, jej mąż na tak, tata tak, a mama... nie. Jak na razie Pani nie może mieć w domku psa... Bardzo przepraszam za to jak wyszło, niestety w życiu nie układa się często tak jak być powinno. Domek jest na prawdę fajny, odpowiedzialni ludzie kochający zwierzęta, ale tak to jest jak się mieszka z osobami starszymi /znam ten ból/. Także, ani Negri, ani inny niuniek w tej chwili nie załapie się na ten domek... Ale w sprawie 'mojej' Marche dzwoni wiele ludzi, na pewno komuś podeśle Negri. Jeszcze raz przepraszam, strasznie mi głupio, z resztą nie tylko mi... kamilawa, no co Ty :) dzięki, że przedstawiłaś Państwu Negri :) nikt nie ma do Ciebie pretensji :) w takim razie trzeba ruszyć z ogłoszeniami. Quote
Recommended Posts